xVybraná videa
text k videu
The reality Of Me
NASLOUCHÁTE SKUTEČNÉMU "ZVUKU" PLANETY ZEMĚ
Chcete-li definovat svou existenci, musíte to dát s něčím do souvislosti a vědecké objevy jsou obrovskou výhodou v pochopení naší existence. Proto musíme mít na paměti to, co jsme zatím objevili. Věda se prokázala jako nejlepší způsob, jak odhalit a definovat svět kolem nás. Neboť je rozšířením našich pěti smyslů a ukazuje důkladný vývoj našich znalostí.

Nyní už víme, jak jsme se vyvinuli a též chápeme naše chování. Musíme si uvědomit, že jsme všichni soucasti vesmiru a z toho, co zatim vime nejslozitejsi existence Pamatujte si, ze nas vytvari nase prostredi. Je důležité to vědět, za účelem zjištění naseho vnímání světa, které muze být zkresleno z důvodu nevhodneho prostředí.

MONETÁRNÍ SYSTEM
♪ piáno ♪ ♪ piáno ♪ Ze všech věcí, které můžeme analyzovat, různé formy plné života na této planetě, neuvěřitelné propojení mezi námi a všeho kolem nas, všechny tyto zazraky, proc měnový systém? Proč tento vynález? Jsme zde v roce 2011, dle některých měření vynalezených lidskymi bytostmi tykajici se rotace Země kolem své osy a kolem Slunce. Jsme omezeni prostředím, jako nikdy předtím, a to Monetarnim Systemem.

K získání jídla potřebujeme peníze, to samé platí pro technologii, zdraví, přístup k informacím, a tak dále. S vědomím, že životní prostředí má významný vliv na lidské chování, Pojďme analyzovat prostředí, ve kterem zijeme, t.j. monetarni system protože na něm závisíme. Ve snaze přežít, lidé se museli organizovat. Skupiny, kmeny a lidé si začali navzájem pomáhat, aby si opatrili jídlo. Pote, s kontrolou potravin, pěstováním začali hospodarit, protože nebyli schopni vyrobit dostatek pro každého.

To byl začátek otroctví a vymenneho obchodu ktery se později proměnil v monetarni systém. Historie může být zavádějící, proto se budeme soustředit na současnost. Protože lidé jsou jedni z nejpočetnějších bytosti a protože jsou nejvíce vyvinuti, organizují se. V současné době máme peněžní systém, Myslím tim, že jsme vymysleli nějaké papíry,se kterými můžete získat zboží nebo služby. které jsou vzácné vzhledem k jejich složitému procesu tvorby vynalezena vzacnost.

Pamatujte si, že peníze jsou jen výmysl. Chci říci, pokud nechcete přiřadit žádnou hodnotu tomuto papiru, tak zadnou nema. Nemůžete ho jíst, neslouží jako přebytek kyslíku nebo jakékoliv jiné nutnost života. Je to jenom papir, jehoz hodnota je vyjádřena lidskou představivosti. Nezapomeňte, že měnový systém je založen na nepretrzite spotřebe. Zboží a služby musi cirkulovat v zájmu zachování systému, od výrobce k prodejci, ke spotřebiteli.

Nezapomeňte, že fašismus komunismus kapitalismus, nebo jiny "ismus" vsechny jsou to monetarni systemy Abyste to lepe pochopili, všechny země, které používají peníze jako hodnotu, jsou monetarni systémy. V tomto systému potřebujete tyto papiry ke všemu a dostat je legalne, jste nuceni řídit se následujícím: [Dokumenty / Školství / Práce]

1C - Environment EXTRA
Prostředí "Podívejme se na starého Siggyho, Sigmunda Freuda, který měl rozhodně pravdu. Říká, že chování je ovlivněno rodiči, sny, vtipy a pohlavím; ne nutně v tomto sledu. Dobře, ale co to znamená? A jsme zptáky na táboře, že?!" Mnoho vědeckých výzkumů prokázalo zřetelnou skutečnost, že lidské chování je vytvářeno okolním prostředím. Pokud geny předurčí jisté chování, ale okolí ho nepodpoří, pak se toto chování neprojeví, tedy v tomto případě nejsou geny důležité.

"Žijeme v mimořádné době ve věku genomiky Váš genom je kompletní sekvence DNA Vaše sekvence a moje jsou nepatrně odlišné. Proto vypadáme každý jinak. Já mám hnědé oči vy je můžete mít modré nebo šedé; ale není to pouze povrchní. Titulky nám říkají, že geny nám mouhou předat děsivé nemoci možná i dokonce vytvářet naši osobnost nebo nám zapříčinit duševní poruchy. Zdá se, že naše geny mají úžasnou moc nad naším osudem.

A přece bych si rád myslel, že jsem víc než moje geny. Podobně, jako se každý konektom časem mění. Jaké druhy změn nastanou? Neurony, stejně jako stromy, dokážou obrůstat novými větvemi a zbavovat se těch starých. Synapse mohou být vytvářeny, a také mohou být eliminovány. Synapse se mohou zvětšovat a také zmenšovat. Druhá otázka: Co způsobuje tyto změny? No, je pravda, že do určité míry jsou naprogramovány vašimi geny.

Ale to není celý příběh, protože tu jsou signály - elektrické signály, které cestují podél větví neuronů a také chemické signály, které skákají z větve na větev. Tyto signály nazýváme nervovou aktivitou. A je tu mnoho důkazů, že nervová činnost kóduje naše myšlenky, pocity a vjemy, naše duševní zkušenosti. A existuje spoustu důkazů, že nervová činnost může způsobit vaše spojení se změnou.

Když spojíte tyto dvě skutečnosti dohromady, znamená to, že vaše zkušenosti mohou změnit vaše konektomy. A to je důvod, proč je každý konektom jedinečný, i konektomy jednovaječných dvojčat. Konektom je místo, kde se příroda setkává s výchovou,. A může být pravdou, že pouze obyčejný akt myšlení může změnit váš konektom; myšlenka, jež se může zdát velmi silnou."

"Slyšeli jste všichni otázku ohledně tématu, že pohlaví jsou vytvářeny sociálně, naproti tomu, že jsou vytvářeny biologicky a hormonálně? Samozřejmě, že já jsem na to šel spíše biologickou cestou, očividně, ale.. Je to jako pokusit se představit si barvu, kterou jste nikdy předtím neviděli.

x Největší dokument všech dob, ale také jediný, která se snaží analyzovat všechno: od vědy až k peněžnímu systému a skutečnému řešení s cílem zlepšit život každého z nás. Nový a skutečný způsob, jak se podívat na svět. "Od doby velkého třesku, až do současnosti a ještě dál..." říkají tvůrci projektu "The Reality Of Me"

Pozn. Spottera: Další kompilační dokument z dílny kolem projektu Zeitgeist, Project Venus atd... Uvidíte sestřihy ze všeho možného a stokrát vyvařeného. Jak je patrné, tak projekt TROM se neustále rozvíjí za pochodu, takže dokument má místy počítačem generovaný komentář, nebo dlouhé pasáže obrazových scén jen s hudbou, která má patrně zapůsobit na naše emoce. Posouzení, co vlastně dokument chce říci, nechám na každém z vás.
xRubriky
Odkazy
Měsíční archiv
Výběr tématu
Anketa

Nefunguje
Nefunguje video na této straně?
Pošli link
Ahoj, podívej se na zajímavé video
Po stlačení tlačítka "Pošli" nezapomeň vyplnit správnou e-mailovou adresu a pak odeslat.

Odkaz videa
Credits

webdesign 2006 - 2014 by TrendSpotter. Spotter.TV is independent, nonprofitable, noncommercial site. Only for education purposes in the Czech and Slovak republic. Strictly embedded content is based on public domain, or Standard YouTube license, or Creative Commons license, or Copyright, or custom licenses based on public video sites for shared content. All other brand names, product names, or trademarks belong to their respective holders. Other links and information may not be relevant to embedded media. Randomly displayed banners are not managed by Spotter.