xVybraná videa
text k videu
Česká republika má výjimku (možná proto, že v Česku byly objeveny ty smrtonosné látky ve vakcině proti ptačí chřipce v únoru 2009), že se zde mají prozatím očkovat proti prasečí chřipce jen zdravotníci, politici, policisté, vojáci, hasiči. Avšak u nás se všude dnes dává očkování proti normální chřipce. Ta lékařka říkala, že očkování proti prasečí chřipce se skládá neobvykle ze 3 vakcin.

První vakcinou je očkování proti normální chřipce (pokud jsem té MUDr. dobře rozuměl) a pak následují 2 vakciny proti vlastní chřipce prasečí. V tom případě Češi už velmi nenápadně dostávají očkování proti prasečí chřipce. Dle výzkumů virologů z Kanady, který byl částečně publikován minulý měsíc a konal se na 13 milionech Kanaďanů, tak ten, kdo byl naočkován proti normální sezonní chřipce má 2x větší pravděpodobnost, že dostane chřipku prasečí.

Toho se zalekli minulý měsíc zdravotníci v New Yorku a pak i v Česku. Velmi stručná zpráva o tom prolétla na ČT i na NOVĚ. V New Yorku demonstrovali a někteří byli propuštěni z práce. Vzápětí ti 2 vědci z Kanady byli umlčeni a bylo jim znemožněno vědeckou práci plně zveřejnit. Jak se hodlají vrchní darebáci chránit před pandemií, kterou oni hodlají roztočit, to nevím.

To, že tento detail nevím, však není důkazem, že oni nemají tento zhoubný plán - s pomocí očkování proti chřipce snížit počet obyvatel naší planety. Před současným očkováním proti chřipce velmi varuje i německý lékař onkolog MUDr. Hamer. Vidí to podobně jako MUDr. Teresa ze Španělska i Mgr. Burgermeisterová z Rakouska. Podobně varují lékaři Mercola a Horowitz z USA. V USA varuje ještě víc lékařů.

Varují francouzští lékaři. Jak pravdivě poznamenala ta MUDr. Teresa Forcades letos byla nenápadně změněna definice pandemie, tak aby mohla WHO (Světová zdravotnická organizace) vyhlásit v červnu 2009 stupeň nejvyšší č.6, ač žádná pandemie není. Vyhlášení světové pandemie č.6 má totiž politické důsledky. Skrze pandemii nastolit jedinou totalitní světovládu.

Pokud dnes varovné hlasy získají miliony lidí pro to (navzdory masivní manipulaci od hlavních televizí, radií, novin i hlavního proudu internetového zpravodajství), aby se nenaočkovaly, fyzicky nevymřeme a k totalitní světovládě v blízké budousnosti nedojde.
Text převzatý z Gloria TV
x Hodinový dokument s anglickými titulky o současné problematice prasečí chřipky, očkování a všeho, co se kolem toho politicky točí. Od lékařky Teresy Forcades, vzdělané ve Španělsku a v USA, která je shodou okolností řeholní sestrou.
xRubriky
Odkazy
Měsíční archiv
Výběr tématu
Anketa

Nefunguje
Nefunguje video na této straně?
Pošli link
Ahoj, podívej se na zajímavé video
Po stlačení tlačítka "Pošli" nezapomeň vyplnit správnou e-mailovou adresu a pak odeslat.

Odkaz videa
Credits

webdesign 2006 - 2014 by TrendSpotter. Spotter.TV is independent, nonprofitable, noncommercial site. Only for education purposes in the Czech and Slovak republic. Strictly embedded content is based on public domain, or Standard YouTube license, or Creative Commons license, or Copyright, or custom licenses based on public video sites for shared content. All other brand names, product names, or trademarks belong to their respective holders. Other links and information may not be relevant to embedded media. Randomly displayed banners are not managed by Spotter.