xVybraná videa
text k videu
Případ hliník
Hliník je fascinující kov: je lehký, nerezaví a snadno se zpracovává. Ještě před něco více než sto lety byl hliník tak exotický, že byl prezentován na světové výstavě a byl dražší než zlato. Dnes je tento kov přítomen všude, jako levný a stabilní materiál. Jako obalový materiál na nápoje nebo mléčné výrobky, na obklad moderních fasád nebo jako surovina pro cement a hliníkovou keramiku - tento lehký kov má nesčetné aplikace.

Hliník se však nepoužívá jen jako materiál na výrobu kovových výrobků. V důsledku svých rozmanitých chemických vlastností je součástí kosmetických výrobků, potravin nebo léků. V deodorantech sloučeniny hliníku reagují s pokožkou, která pak nepropustí pot. V potravinách zvyšují sypkost nebo se používají jako barvivo. Bez hliníkových přísad by většina vakcín vůbec nefungovala, případně by nevyvolala téměř žádnou tvorbu protilátek - podle vakcinačního průmyslu kritérium úspěšnosti vakcíny. A při čištění pitné vody ionty hliníku reagují s částečkami nečistot, takže tyto se vysrážejí a zachytí ve filtru. Sloučeniny hliníku se bezstarostně používají v nejcitlivějších oblastech života.

Je však hliník tak neškodný, jak to již desetiletí jeho výrobci zdůrazňují? Vědci jsou znepokojeni a nacházejí stále více důkazů možné účasti hliníku na množství chorob, od Alzheimera až po rakovinu prsu, od alergií až po autoimunitní onemocnění. K tomu se ještě přidává environmentální aspekt: ​​na výrobu hliníku se používají obrovské množství surovin a energie. Výroba hliníku potřebuje 10-razy více energie než výroba oceli. Aby toho nebylo dost, jeho výroba - jak se to stalo před dvěma lety při přetržení odkaliště v Maďarsku - může vést k ekologickým katastrofám obrovského rozsahu.

Přesto hliník zažívá svůj rozmach a místo toho, aby byla bezpečnost výrobků podrobena důkladné zkoušce bezpečnosti, ustavičně se vyvíjejí nové formy použití. "Žijeme v éře hliníku", říká britský environmentální toxikolog Christopher Exley, který již dri desetiletí zkoumá všechny zdravotní aspekty tohoto prvku. "Hliník už nedokážeme jen tak vyloučit z našeho života. Proto je nejvyšší čas, věnovat naši pozornost tomuto tématu, aby přestál růst počet nemocí, které lze souvisejí s hliníkem. " Film Berta Ehgartnera vás prostě nedá spát. Formuluje otázky, které hliníkový průmysl (a také vakcinační mafie) s křivým úsměvem bagatelizuje.

Rozhovor s Jane Burgemeister
V roce 2011 bylo zvýšené nebezpečí pandemie s novým prohlášením, v kterém Big Pharma měla možnost získat významnou kontrolu nad varovným systémem WHO pro virové pandemie. Tisková zpráva GlaxoSmithKline
Je to jasný střet zájmů. Big Pharma je nyní v perfektní pozici k vytvoření hype kolem novéhp viru a tak vyzývají k urychlenému přijetí očkování, na kterém s vlastmími patenty také budou nejvíc profitovat.
V roce 2009 společnost Baxter vytvořila podobný typ smrtící biologické zbraně při znečištěné 72 kilogramů přenosné sezónní chřipky se smrtícím virem ptačí chřipky v jeho biologické bezpečnosti úrovně 3 zařízení v Orth an der Donau a poslal jej do 16 laboratoří ve čtyřech zemích. Policejní vyšetřování byla zastavena v září 2009 těsně před masovou kampaň pandemie očkování vakcínou nyní potvrzena vlády Irska, Švédska, Finska a Norska způsobily narkolepsie.
Způsob, jakým Big Pharma používal svůj finanční vliv k vyhlášení pandemiického stupně 6 v roce 2009, byla již dobře popsána. Navzdory skandálu, svět se setkávají se stejnými národních pandemických plánů. Opět stojíme před nucené očkování se stejným toxické úder a karantény.
Mainstreamová média a média používající falešné vlajky alternativní čele Alex Jones se opět humbuk kolem nové super virus jako zabiják a bagatelizovat nebezpečí vakcíny. Nový virus ptačí chřipky není vrah. Celý příběh.

Dále rozhovor o prasečí chřipce s českými titulky. Dále reportáž polské televize o kontaminovaných vakcínách firmy Baxter. Více se dozvíte také na polském blogu Grypa666 kde jsou další videa a informace.

Někteří lidé nám psali a říkali "Hele, na dveře vám zaklepe policie se samopalem doprovázená doktorem se stříkačkou. Nemají zdroje, aby tohle udělali. Jak by si to vlastně mohli vynutit, pokud by chtěli? Jak by to mohlo proběhnout? Jaké by byly jejich tresty? " Francouzská vláda vydala a odeslala šéfům oddělení interní dokument o 19 stránkách, který krásně nastiňuje tuhle jejich metodu A předpokládám, že takhle tomu je ve všech zemích. Ustaví očkovací centra, která budou mimo nemocnice a ordinace.

Některá z nich budou zabezpečena, lidem bude řečeno, aby se tam dostavili nejprve z vlastní vůle, ale pak budou mít ostatní telefonát, kde jim řeknou, aby se dostavili v určitý čas na určité místo a lidé, kteří se nedostaví, budou sesbíráni.. a násilím tam dovlečeni. Ale mají na to dostatek zdrojů? Mluvíme totiž o dopravě, donucení silou a uvěznění o kontaktování stovek tisíců lidí. - A možná ještě o něčem více. - Pokud jednoznačně tolik lidí odmítne, nebude to možné nicméně oni předpokládají, že většina společnosti se nechá dobrovolně očkovat, anebo když jim zavolají z úřadů či policie, že je nahlásí, tak nakonec půjdou ... neochotně ale podrobí se tomu.

A množství lidí, kteří to odmítnou a zůstanou doma až uslyší, že jde o kriminální čin nenechat se očkovat, bude velmi malé. A nejít bude opravdu trestným činem. Ale ukazuje se, že stovky či tisíce či milióny lidí odmítají jít takže to nebudou schopni utáhnout. Proto je tak důležité pro každého jednotlivce říci NE a neřídit se jejich pokyny.

Já jsem Bill Ryan z projektu Camelot a jsem tady ve Vídni, dnes je 8. září 2009. Dostal jsem do Vídně, neboť se vracím z konference v Polsku a právě jsem se setkal s Jane Burgemeister, která až do teď byla postavou zahalenou tajemstvím a jsem velmi potěšen, že ji mohu ukázat světu na obrazovce, neboť byla první osobou v ... internetové komunitě která ... která mne donutila se vydat na cestu, abych zjistil a tady si dovolím vtip, zda existujete nebo ne a teď mohu demonstrovat, že skutečně ano.

Jestli se mohu Jane zeptat, jaká byla vaše reakce, když jste si uvědomila že máte možnost v podstatě předat zprávu světu na kameru, v čem bych vás rád podpořil. No ano, díky Bille, že jste si jak říkám přidělal problém a vydal se na cestu sem je to trošku zapadlé město ta Vídeň, ovšem důležité místo a ukazuje se, že právě tady firma Baxter ... kontaminovala 72 kilo očkovacího materiálu ptačí chřipkou a málem tak způsobila globální pandemii před několika měsíci v únoru, ale tenhle jejich pokus vyvolat pandemii selhal kvůli pozornosti lidí v České republice, kteří to v laboratoři testem objevili.

Ovšem nyní se ukazuje, že Baxter má stále nejméně velkou zásobu 72 kg velkou zásobu očkovacích látek s a dostali jsme se do bodu, kdy zřejmě máme už jen pár týdnů do chvíle, kdy vláda zde v Rakousku a vlády dalších zemí po celém světě zamýšlejí odstartovat očkování lidí s tzv. materiálem prasečí chřipky a my máme všechny důvody se obávat, že to bude velký hazard se zdravím, což byl naprosto záměr, aby to byl velký hazard s naším zdravím, i pokud by to nebylo kontaminováno tou ptačí chřipkou, což bylo.

Takže ... moje poselství, které chci předat lidem, pokud něco mohu předat, je to, že čas vypršel a my všichni nyní musíme rozpoznat obludnost hrozby a nebezpečí pro lidstvo individuálně a koletivně a musíme začít jednat a organizovat akce k zastavení tohoto ohromného očkovacího programu... jak brzy to jen bude možné. A než jsme tohle začali točit, tak jsme si jen tak povídali a vy tu naléhavost vnímáte, že? Právě teď vás to dostihlo.

Ale bohužel, sledujeme jak navzdory zvětšujícím se protestům v USA a Evropě poslední průzkumy ukazují, že 29% Němců kategoricky odmítá očkování, ale navzdory tomu vlády začínají nenápadně zvětšovat tlak, WHO se s děsivým odhodláním pokouší protlačit tento nechtěný, zbytečný a nebezpečný program a přijde to již během několika týdnů Co mi přijde zajímavé, že ... my, stejně jako vy, dostáváme zprávy z celého světa a zdá se, že vlády v naprosto všech státech se chystají na naprosto podobný postup.

To musí být koordinované, přece? Rozhodně a pokud se podíváte na právní rámec, tak se všude drží naprosto stejného rámce a tím je Mezinárodní směrnice pro zdraví z roku 2005, která dala WHO, Mezinárodní zdravotnické organizaci se sídlem v Ženevě, moc kontrolovat jak vlády reagují na pandemie které WHO vyhlašuje a každá země má víceméně identický pandemický plán která předává moc do rukou Světové zdravotnické organizace a umožňuje jí převzít policii a zdravotní jednotky a každá země vytváří krizový výbor, který určí, představte si, která zaslaná vakcína je určena pro kterou skupinu a které skupiny budou očkovány a tak.

A to je důvod, proč je to organizováno a synchronizováno, neboť za tím stojí jediné těleso, je jím Světová zdravotnická organizace, OSN a lidé, kteří to kryjí, což je bankovní kartel a rodinné dynastie, Rockefellerové a Rothschildové. Nyní to na chvíli přerušme a ... pro lidi kteří se dívají na tohle video a nevědí kdo jste a proč bychom si tady měli ve Vídni povídat. Můžete jen ve stručnosti říci co máte za sebou, věci, které jste mi říkala osobně, například, nevěděl jsem, že jste byla na universitě v Edinburgu a jak dlouho jste ve Vídni, co tady děláte?

A trošku životopisu. Jak jste se na tohle místo dostala? Někdy se probudím a mám přesně stejnou otázku. Jak si se sem dostala? No, můj děda byl Rakušan a má matka je z Irska a já se narodila ve Švýcarsku. Šla jsem na Edinburgskou universitu, kde jsem studovala anglickou literaturu a jazyk a trošku filosofii a tak, a pak přišla v roce 2000 do Rakouska a začala tu pracovat jako lékařský časopis.. nebo editor pro lékařský časopis specializující se na cukrovku a sama jsem odešla a začala psát pro zdravotní... jako že ... Reuters Health pro British medical Journal a The Scientist, Nature a tak.

Takže jsem poznala oblast medicíny a objevila, jak na tomto poli zkoumat. A pak jsem se posunula do obnovitelných energií neboť jsem přesvědčena o ohromném potenciálu lidstva. Až mi jednoho dne v zimě soused ukázal zprávu v místních novinách že Baxter kontaminoval očkovací materiál a 36 lidí muselo odjet do nemocnice, aby byli preventivně léčení na ptačí chřipku a v té chvíli jsem samozřejmě pochopila, že to je obrovská hrozba a neboť jsou v těchto továrnách nastaveny ochranná opatření na stupni 3, že to nemůže být žádná náhoda.

Takže vaše.. vaše zkušenost, kterou jste získala jako novinářka v prostředí lékařství vám pomohla okamžitě si uvědomit, že se děje něco naprosto neobvyklého a důležitého, je to tak? Jo, naprosto a také jsem byla přesvědčena, že se na to musím podívat kvůli své odbornosti a udělala jsem v tom hodně práce takže jsem si cítila jistá, že s tím mohu pohnout. OK. Nyní se chci zeptat, co si myslíte o tom, že mnozí lidé se zcela pochopitelně ptali: "Kdo je tahle žena a kde se tu náhle vzala?" a já se s tím mohu ztotožnit, neboť lidé o nás něco říkají a někdy mají zcela pochopitelný smysl pro teritorialitu. Jako že "Počkej, ale tohle je moje území" nebo "Počkej, na tomhle já dělám 20 let" nebo "odkud se tenhle nováček vyrojil?"

Takže byla jste.. si vědoma toho faktu, že až začnete o těhle věcech psát, lidé budou říkat "Kdo je ta osoba? Nikdy jsem o ní nic předtím neslyšel." Musím být poctivá a říci, že můj zájem byl zkusit to a zastavit a publikovat to, co jsem viděla jako velký zločin a hrozbu. Byla jsem znepokojena, neboť to nemělo žádnou publicitu, rakouská vláda nepodnikala nic, a Baxter ten materiál mohl klidně odeslat hned další den. A měl by to přece být novinový titulek ve všech zemích světa. - Rozhodně ...

- To bylo podrývající, ne? - Bylo to podrývající a vytvářelo to riziko, že prostě stejný manévr zopakují a bude rozpoutaná pandemie a protože já osobně jsem dospěla k tomu, že média jsou naprosto ovládána, díky své vlastní zkušenosti mé práce v médiích. Lehce jsem zjistila, že noviny o takovou zprávu neměly zájem, protože jsem ji zaslala šéfredaktorovi BMJ, a ten ji nechtěl. Moc mne to nepřekvapilo... - Tomu British Medical Journalu? - Ano, tomu pro který jsem pracovala.

Neměl zájem ani Lancet a odeslala jsem to rakouským deníkům a žádná reakce. Rakouský časopis Profile vlastně vydal článek Bělící Baxter, navzdory všem mým informacím, takže jako jednotlivec jsem viděla velmi málo možností jak zastavit tenhle mechanismus či vlak, který se začal rozjíždět... víte, byla rozpoutávána pandemie. Takže jsem podala trestní oznámení v naději, že se o tom začne mluvit a vyvolám vyšetřování. Nikdy předtím jsem to nedělala, takže ...

Měla jste nějakou odbornou pomoc? Protože já bych nevěděl, jak podat trestní oznámení na někoho. Ano. Abych řekla pravdu, právník mi řekl, jak podat trestní oznámení a kam jít, a taky mi poradil ohledně základních zákonů, takže takovou pomoc jsem dostala... na straně rodiny mé matky jsou nějací právníci, takže moje máma je taky velmi dobrá v právním zdůvodnění a těhle věcech, takže jsem se rozhodla vystřelit a víte, nikdy předtím jsem to neudělala ale domnívala jsem se, že to stojí za pokus, Důkazy jsou tu. Jde jen o to, aby se dostaly na veřejnost, což jsem udělala a policie to začala vyšetřovat.

Policie tady ve Vídni? - Ano. Chápu to tak, že to vyšetřují 3 policejní složky: policie ve Vídni, policie v Korneuburgu a Jednotka pro ochranu ústavy a boji proti terorismu se také zapojila a to vím určitě, neboť jsem tam několikrát byla na výslechu. Ale to, co mne zalarmovalo, byl fakt, že se nedělo vůbec nic. Vláda dál tlačí se svým programem masového očkování s těmito vakcínami od Baxteru. Neexistují žádné bezpečnostní záruky, že materiál není kontaminován.

Situace je taková, že se mohlo.. jako bych ta trestní oznámení nikdy nepodala a minulý týden šéf Jednotky pro ochranu ústavy a boji proti terorismu byl přinucen k rezignaci a zdá se nahrazen někým, kdo se zdá být mnohem více loajální k silám, které chtějí tenhle vakcinační program spustit. V bledě modrém to platí pro rakouskou kriminální policii.

Šéf byl nahrazen někým, kdo má také záznam o spolupráci s těmi tzv. korporacemi Nového Světového Pořádku, takže mám zvyšující se pocit, že struktury naší vlády nebudou dostatečně efektivní v zastavení tohoto nebezpečí, takže se nyní musíme dostat k organizovanému občanskému odporu vůči tomu očkování. Ale musíte být posilněna zároveň s vaším.. metaforicky probuzením toho rána a uvědoměním si že "počkej chvilku, co je s tím obrazem špatně? Děje se něco, co by nemělo." Spousta lidí po celém světě si to uvědomila.. a začala být velmi aktivní. - Na to musíte být hrdá, ne?

- Určitě ! Myslím tím to, že odezva byla udivující a exponenciální. Je to doslova každý den, je úchvatné vidět ten pokrok a ... Dnes jsem zaslechla, že řecká policie se chystá očkování oficiálně odmítnout, nenechat se očkovat, což je velmi důležitý milník. Tohle je policejní složka, na kterou vláda spoléhá, že donutí Řeky nechat se očkovat. Neboť podle průzkumů Řekové vakcínu nechtějí. Takže dojde k tomu, že vláda je bude muset donutit, nebo vystrašit tím, že si to musí nechat píchnout kvůli započaté pandemii a to je pouze jeden příklad.

V Německu se proti tomu zvedl enormní odpor a stejně tak ve Francii! Ani nemluvě o Spojených státech a roste to také v Británii. Bohužel mé jazykové schopnosti jsou limitovány. Nemluvím španělsky ani žádným dalším jiným jazykem. Takže nejsem schopna sledovat, co se děje v jiných zemích, než v těch, kterých řečí umím, to je ve francouzsky, anglicky a německy mluvících zemích. Právě jsem se vrátil z Polska, kde jsem mluvil o celé řadě věcí včetně této s velkým počtem bdělých a informovaných a znepokojených... lidí a povzbudilo mne to, neboť možná stejně jako vy jsem netušil nic o tom, co se děje v Polsku.

Lidé jsou velmi, velmi znepokojeni. Jsou si dobře vědomi, že nastal problém. Hodně se o tom mluví a před chvilkou jsem vám ukázal dokument, který připravil Polák, vysoce respektovaný polský lékař, kde říká, že to absolutně nefunguje, že by se to nemělo dělat. Vakcína by mohla být kontaminována a celá věc je sporná... a existují důkazy, že po celém světě se rodí vlna odporu a část z toho byla vyvolána vaším občanským postojem. A nyní se na chvíli zastavme. Mohlo by se zdát, že to vše se stalo hodně dávno.

Pravděpodobně jste kvůli tomu ztratila práci. Ano, ztratila, myslím tím.. abych řekla pravdu nyní si nemohu vzpomenout kdy to bylo, ale přesně ale myslím, že to bylo koncem června a začátkem července. Bez okolků mi bylo řečeno, že jsem... že články které jsem měla napsat nejsou potřeba a to jsem tam pracovala téměř dva roky, aniž by si na mne někdo stěžoval a nebyl udán důvod, takže mi bylo jasné, že to má co dělat s tím, že jsem podala trestní oznámení. Šla jsem také na americkou ambasádu ve Vídni a u FBI jsem podala trestní oznámení. Částečně to bylo jen symbolické gesto, neboť FBI nemá příliš dobrou reputaci, ale ..

To trestní oznámení, které jste podala, bylo to na FBI nebo proti FBI? - Ne, ne, podala jsem trestní oznámení jim. Takže jste v podstatě požádala FBI, aby vyšetřovala? - Ano ... - A podala jste to na americké ambasádě ve Vídni? - Ano Ok ... ale někteří lidé se v Americe zkusili po těch papírech podívat a podle nich se nenašly žádné důkazy, že ta oznámení byla.. že ta trestní oznámení byla podána. Je možné, že nikdy neopustila místnost, v níž jste je na americké ambasádě podala?

To ne, neboť jsem zároveň poslala kopie emailem na různá oddělení FBI neboť jsem v mezičase velmi dobře zjistila, že v rámci každé policejní struktury existují lidé, kteří obstruují případné vyšetřování. Takže jsem se snažila neudělat to pouze fyzicky na US ambasádě, ale také to rozšířit po světě na další oddělení FBI po celých Státech a myslím, že jsem to poslala na dalších deset nebo dvanáct adres. Místní agentka na ambasádě mi také ukázala, že odeslala mé trestní oznámení na papíru, které jsem podala, oficiální poštou na Washingtonské ústředí, takže byla jistota.

A jaké reference, čísla či záznamy nějakého druhu jste dostala? Ne, FBI mne nijak nekontaktovala. Volala jsem tam a bylo mi sděleno, že není nezbytné, aby mne kontaktovali. A situace je, že rozsah mých obvinění je prostě monumentální... Ve světle toho je zřejmě, méně či více, že americká vláda, farmaceutické firmy a bankovní kartely operují společně, aby prosadili tento program masového vraždění pod záminkou nabídky očkování lidem. Takže.. chci říct, že by mě překvapilo, kdyby s tím zacházeli jako s regulérní stížností a dali tomu číslo složky, víte, a zbytek toho všeho.

No, chvíli to trvalo, než také rakouská policie přidělila mému případu číslo složky. OK, důvodem, proč se ptám, že existuje pár lidí, kteří se snažili sledovat tohle obvinění a prohlašují, že nemohou najít žádné důkazy, v americkém systému, ve kterém se to pokoušeli hledat. Že tato trestní oznámení byla nalezena. Jen jsem zkoušel, zda existuje nějaká odpověď, kterou na tom můžete dát, včetně nějakých číselných referencí. "Takhle to vypadá", "Tohle to říká" ...

Ne. To nemohu, ale podala jsem je. Mám důkazy, že jsem to poslala na FBI. Mám ty e-maily. A co s tím FBI udělá, to už jde bohužel mimo mne. Pokud to nezaregistrovali, neoznačili a nedali tomu číslo. Pokud to nezanesli do spisů, tak jak je to jejich povinností, je to jejich problém a já nejsem zodpovědná za jejich selhání. A takhle je to. Kdokoliv kdo chce vidět e-maily dokazující že jsem psala na FBI je velmi vítán a dám mu je. Jsou dokonce někde na webu, takže...

OK, do určité míry, to co jste udělala je skoro jako symbolický akt. Stejně jako podání obvinění, což není obvykle věc, ke které by se většina lidí nějak dokopala. Je to statečný boj Davida a Goliáše, kterého jsme svědky. Ale mělo to symboliku a dodalo to odvahu mnoha lidem. Vnímáte, že lidé na vás reagují v tomhle směru? No, domnívám se, jak už jste podotkl i vy, že stále větší množství lidí to považuje za hrozbu. A existuje pevný důkaz, že to hrozbou skutečně je a to je něco, co se pokouším podtrhnout v mých oznámeních a vysvětlit empirické důkazy pro mé názory.

Takže, až si to budete číst, zamyslete se nad tím. Podívejte se, proč jsem došla k takovým závěrům. To mohou udělat i agenti FBI, může to udělat i policie a tak dále. Na druhou stranu, nemůžeme popřít, že tyto struktury jsou vysoce zkorumpované a pokud není zahájeno vyšetřování, pokud nejsou přidělena případům čísla, začíná už být stále více jasné, že my, lidé, nedokážeme zajistit, aby policejní a zákon vynucující složky konaly svou povinnost a chránily nás před ohrožením.

A tohle začíná být stále více jasné. To, že nedělají svou povinnost. Že důkazy pro ně neexistují. Jak víte, nezavírají ty lidi, které by měli zavřít, nezastavují celou tu infrastrukturu masivního očkovacího programu navzdory nebezpečí, takže lidé si v tomto bodě začínají uvědomovat, že systém spravedlnosti a vynucování zákonů už nemá se spravedlností a dodržováním zákonů vůbec nic společného. A že to musí být postaveno znovu a reorganizováno. Ve skutečnosti však musí být rekonstituována celá naše společnost a to na základě práva a řádu, spravedlnosti a ústavnosti.

Pokud tedy vůbec máme mít do budoucna nějakou naději. Těsně předtím, než jsme začali natáčet, mluvili jsme trochu o fenoménech UFO, což je něco, o čem jste dříve neuvažovala. Ani není důvod proč byste měla, je to odlišná oblast. A ptala jste se mne, zda věřím tomuhle druhu informací a samozřejmě, odpověď je že ano, protože jsme se tomu rozsáhle věnovali a zkoumali to.™

Ale jsou zde paralely ve vyšetřování toho všeho fotek v těchto alternativních oblastech ať již jde o alternativní medicínu, léčení rakoviny, volnou energii Co se týče potlačování všech druhů těchto informací, vlády to dělaly už dávno předtím, než jsme oba narodili, člověk vidí, že dochází k obstrukcím v organizaci našich vládních a vojenských zpravodajských služeb.

Docházíte k tomu, že když se občané ptají a pokládají otázky, prostě žádné odpovědi nedostávají. Člověk musí být hodně zarputilý. A potom existují různé druhy psychologických operací proti těm, kteří si dovolí vystoupit proti Goliášovi způsobem, jakým jste to udělala například vy. Tak to je, myslím tím to, že jsem si díky práci v médiích hlavního proudu který je systematicky ovládán centrální skupinou, která má ekonomické zájmy v ropě a obnovitelné energii a podobně nebo naopak potlačuje obnovitelnou energii.

Ale co bylo pro mne nové, je to, že jsem zjistila, že i alernativní média jsou pod kontrolou. A když jsem se pokoušela s tím udělat, co bylo v mých silách, cožbylo podat ta trestní oznámení a zveřejnit to, Začalo se na mne útočit a obviňovali mne, že ta trestní oznámení nebyla podána, že neexistují. Všechny druhy víte... lží. Lidé, kteří to udělali, věděla jsem, že lžou, neboť měli k dispozici maily, které ukazovaly, že jsem to poslala na FBI a svůj kus práce udělala. Nemohu nést zodpovědnost za FBI.

Takže potom mi bylo už jasné, že lidé se vlastně pokoušejí zamezit spravedlnosti a zamezit prozrazení a odporu proti tomuto programu. A potom ovlivňovali alternativní média, už dlouhou dobu, aby odvedli pozornost lidí od legislativy, která umožňuje programy masového očkování. Většina lidí, se kterými jsem mluvila, o tom nikdy neslyšela. Nemají o mezinárodních zdravotních předpisech ani ponětí, stejně jako o národním pandemickém plánu, který to umožňuje.

Někdo, koho jsem znala dokonce nedávno psal rakouskému ministru zdravotnictví a požadoval o tom informace a bylo mu řečeno, myslím právníkem či nějakým vyšším úředníkem, že neexistuje, aby Rakušané byli donuceni k očkování. Ale tento úředník zřejmě nečetl národní plán pro případ pandemie a nevědí o mezinárodních směrnicích pro zdravotnictví které to regulují a je podle nich průzračně jasné, že Rakušané v případě vyhlášení nebezpečí stupně 6 při pandemii se budou muset řídit nařízeními WHO. WHO může donutit lidi k očkovaní a také k uzavření do karantény.

Takže, všeobecná nevědomost lidí ohledně této životně důležité legislativy mne překvapila. Ve skutečnosti jsem to ale ani já nevěděla, dokud jsem to neprostudovala. A člověk by myslel, že alternativní média to budou lidem už po dlouhé roky předkládat, víte, a informovat o tomto nebezpečí? Ale zdá se, že neinformovala. Je to obrovská vědomostní mezera, kterou je třeba zaplnit. Na seznamu zajímavé agendy alternativních médií je mnoho položek a do určité úrovně, stejně jako kterákoliv média, reagují na velké story, jako teď.

Takže reagovala. A existuje velký nárůst informovanosti a pochopení, který zdá se zasahuje místa, která ještě před malou chvílí nezasáhl. Takže, něco se definitivně mění, je to tak? Totálně! Způsob, jakým to vidím, že navzdory překážkám, navzdory všem těm obstrukcím, svět dostává fenomenální, neuvěřitelnou rychlost, což bych nevěřila, že je možné za milión let! Tady se děje zázrak. nějaká.. právě se odehrála nějaká téměř nevysvětlitelná forma komunikace s mou myslí.

Pokud řekneme, že to je hra a já to slovo nepoužívám v nějakém triviálním smyslu. Pokud řekneme, že to je hra. Jak je nyní hra nastavena? Jaké se domníváte, že by měly následovat další kroky? Začínají se občané tohoto světa probouzet více, než se očekávalo? Jaká bude pravděpodobná odpověď? Lze uvažovat tím způsobem, jakým uvažují "oni", ať již tím oni myslíme kohokoliv? Co by nyní mohli udělat? No, domnívám se, že rychlost probouzení tyto lidi zaskočila a jsou z ní velmi nervózní a ustaraní.

Takže začali provádět ten jejich plán hospodářského kolapsu a paralelně nebo synchronizovaně s ním toto masové očkování, které má za úkol zabít či poškodit co nejvíce lidí. Dále zřejmě mají plány na hladomor a války a různé další věci, pro stěhování celých zemí pod kontrolou WHO a OSN což by samozřejmě byl následek vyhlášení pandemie a jednotné světové vlády. Nemyslím si, že by se nějak dali přesvědčit a ustoupili od svých plánů. Takže se domnívám, že se to snaží prosadit.

Dokonce ještě zrychlují své úsilí dostat to očkování mezi populaci kradmo a potajmu. Domnívám se, že pokusí rozpoutat pandemii jakýmikoliv prostředky už během následujících dnů a týdnů, budou to dávat do škol a také očkovat ostatním lidem. Ve Švýcarsku došlo k incidentu, kdy ampule tzv. prasečí chřipky, které měly být dopraveny do národního očkovacího centra, explodovaly ve švýcarském vlaku. - Byla to ptačí chřipka? To byla prasečí, byla to prasečí chřipka, ano bylo to v dubnu.

Takže tu máme nějaké náznaky metod, které mohou použít pro rozšíření nemoci. To je velmi, velmi zvláštní incident. Proč se to vůbec převáželo vlakem? A proč se tato pandemie ještě zesiluje tím, že se učiní ještě nakažlivější, čímž doufají že ještě více vyděsí lidi, aby si nechali píchnout vakcínu, což to učiní skutečně katastrofální a ospravedlní falešné masové očkování. A domnívám se, že hierarchické struktury a zvyk poslušnosti budou v té panice a zděšení stačit, aby se zajistilo, že uspějí.

Myslím, že v tohle doufají a věří. "Zvyk poslušnosti" ten termín je úžasný. Bohužel my všichni se v tomhle bodě musíme začít zkoumat a ptát se jak dalece jsme si pustili do těla zvyk podřízenosti a poslušnosti, což není v pořádku a musí být...

My musíme znovu nabýt smysl pro soudnost a spolehnutí se na vlastní rozum a na naši připravenost povstat proti zločinně zkorumpovaným a kriminálním orgánům a odmítnout se tím řídit a proto si nyní myslím, že to, co nyní potřebujeme, je vlastně organizovaná a pokojná revoluce, abychom konečně mohli uchopit vládu do svých rukou, napravit náš právní systém, naši ústavu a znovu vybudovat naše ekonomiky, zdravotní systémy, vzdělávací systém a tyhle lidi, kteří jsou zodpovědní za tohle všechno, zamknout do vězení, aby nám už nemohli více škodit.

Dokonce i zde v Rakousku, domnívám se, že svět se roztahuje a lidé začnou odmítat. Bude zajímavé sledovat, jak to dopadne. Doufám, že hnutí dosáhne bodu, kdy nenásilné odmítnutí bude stačit, aby zničilo jejich plán. Někteří lidé nám psali a říkali "Hele, na dveře ti nebude klepat policajt doprovázený doktorem se stříkačkou. Nemají dostatek lidí, aby to takhle udělali." Jak by si to mohli vynutit, pokud by chtěli? Jak by se to mohlo stát? Jaké by byly sankce, které mají k dispozici?

No, francouzská vláda rozeslala šéfům oddělení interní dokument o 19 stránkách, který popsal jasně tuhle jejich metodu a takhle to bude předpokládám ve všech zemích. Ustanoví očkovací centra mimo nemocnice a ordinace lékařů. Některá z nich budou strážená, lidem bude řečeno, aby se tam dostavili. Nejprve ze své vlastní vůle a pak jim budou telefonovat aby se v určitý čas dostavili, a lidé, kteří nepřijdou, budou nakonec posbíráni a donuceni k tomu silou.

Existují takové zdroje, aby to dokázali? Neboť mluvíte o přepravě a vynucování, označení a kontaktování stovky tisíc lidí. Naprosto tak, pokud tolik lidí odmítne, bude to nemožné, ale předpokládají, že naprostá většina společnosti si to nechá píchnout na základě svobodné vůle, nebo až jim zavolá policie a vyzve je, aby se dostavili, tak budou brblat ale poslechnou. A množství lidí, kteří odmítnou jít a zůstanou doma, až budou informováni že jde o kriminální čin, když nepůjdou, to bude prostě velmi malé.

A nejít bude kriminální čin. Předpokládají, že většina lidí, až jim někdo z ničeho nic zavolá, jak je plánováno ve Švýcarsku, policie bude procházet registry lidí, kteří žijí v kantonu, bude jim volat a řekni jim, aby se dostavili k očkování, většina lidí to udělá. A pak bude malý zbytek lidí, který bude potřeba nechat sebrat policií. Domnívám se, že mají speciální policejní pandemické síly, takže nebudou moc spoléhat na normální pořádkovou policii a oni předvídají že mohou jezdit kolem a tyhle lidi sbírat.

Ale ukazuje se, že stovky a tisíce a milióny lidí to odmítají, a pak to nemohou zvládnout. To proto je tak důležité pro každou jednotlivou osobu říci ne a neřídit se tím. Takže je to propagandistická válka, nebo propagandistická hra? Absolutně, absolutně, nemají ty zdroje. Spoléhají na to, že se lidé vzdají svobodné vůle a vydají se do očkovacích center. A pak spoléhají na to, že těm lidem prostě zatelefonují a sdělí jim, že nenechat se očkovat je kriminální čin, budou na ně vyvíjet psychologický nátlak, aby lidi šli, a potom spoléhají na velmi malé množství těch, kteří si dovolí říci ne.

Zůstávám doma, nepůjdu za žádnou cenu, řeknou si, a budou čekat na policii, která zatluče na dveře a vytáhne je ven a odvleče je. A v ten moment budou mít dostatečné zdroje, když to udělá pouze pár lidí, tak budou jezidt a budou je sbírat v jejich domovech. Strach a obava o osobní bezpečnost každého je skvělá motivace. Očekáváte, že stejně jako v roce 1918 dojde k druhé vlně existující prasečí chřipky ve zmutované formě, což je skutečně problém, doprovázený velmi alarmujícími zprávami médií ve kterých ukazují, jak lidé umírají na pohřbech a všechny tyhle záležitosti, což bude lidi děsit a povede je k souhlasu s vakcinací?

Naprosto! Už se to děje, tuším že vědec v Kanadě zkoumal lidi, kteří zemřeli na tzv. prasečí chřipku a zjistil, že měli poškozené plíce, což je příznačné pro to, že měli ptačí chřipku! A jaké je z toho poučení? Domnívám se, že museli dostat ptačí chřipku, takže tu odněkud dostali. To by mohl být i případ kontaminovaného očkovacího materiálu, jak k němu došlo v Rakousku, kde byl očkovací, normální očkovací materiál kontaminován ptačí chřipkou. Takže už začínají a pokoušejí se vyvolat tuhle děsivou pandemii.

CDC a WHO už přestaly počítat a sledovat jednotlivé případy, takže budeme svědky množení virových nákaz již známých v USA a Kanadě, v nějakém bodě se na to zaměří média, budou přinášet zprávy o příšerném umírání lidí kvůli otvorům v plících a tak podobně a v tom panickém momentě, když budou očkovací centra otevřena, bude lidem řečeno, že ti, kteří jim říkali, že očkovací vakcíny nejsou dobré, že se mýlili a že vám lhali. Skutečným nebezpečením je opravdu virus, budou říkat.

A lidé v tomto zvláštním stavu myslí plní strachu si budou říkat aha, tak to asi byla lež s tou škodlivostí očkování a honem si poběží pro vakcínu která je pak zabije a vytvoří ještě zákeřnější virus. Něco, co jsem si uvědomila teprve před chvílí - že k tomu, aby velkou část populace nakazili něčím opravdu nebezpečným, skutečně nemusejí očkovat každého. Jen tak pro ilustraci, když se nenechám očkovat a vy ano, stejně jako vaši přátelé a pak se potkáme na večeři, abychom se o tom pobavili a já si budu říkat, že jsem udělala dobře a nenechala se očkovat, ale ve vašich tělech už bude probíhat reakce na očkování a já to dostanu jen proto, že jsem si s těmi očkovanými podala ruku.

- Naprosto tak - Takže oni každého dostat nemusí, že? Ne, i když myslím si, že by také rádi využili té možnosti a dostali do lidí nanočipy. Existují značné důkazy o tom, že firma Baxter a další plánují dát do očkovacích vakcín tyhle nano čipy. A samozřejmě WHO už dala do placu právní a technický rámec, jak naočkovat každého, takže se domnívám, že cílí na maximální pokrytí. Ovšem aby pozabíjeli lidi, to očkovat každého nemusejí, je třeba jen naočkovat dostatek lidí, aby se člověk bránil téhle zákeřné pandemii, lidé si budou brát masky či používat koloidní stříbro.

Rozumní lidé už budou přemýšlet o těchto opatřeních. Pokud bude existujovat hrozba viru, budou nosit masky a ládovat svůj imunitní systém vitamínem C. - A myslím že i D3. - D3! Takže aby omezili počet lidí, kteří přežijí díky těmhl e opatřením, tak si myslím, že se budou snažit jich naočkovat tolik, co jen půjde, neboť nemoc pak jde přímo do krevního řečiště a v podstatě pak už nejde s tím udělat vůbec nic. OK, takže nastiňujete zde to, že existují 2 scénáře.

Je zde.. a všechno to zní velmi temně a drsně, ale je zde scénář genocidy a scénář totálního ovládnutí a oba jdou ruku v ruce. - Ano, takový je podle mne plán. WHO jak tomu já rozumím již vložila do hry komplexní elektronický dozorovací systém, a jakmile do nás vloží nanočipy se všemi těmi informacemi o vašem zdraví od zdravotních pojišťoven a kohokoliv, budou vás už schopni sledovat přes satelit, a počítač navždy, po zbytek vašeho života i pokud přežijeme tu pandemii, očkování, války, hladomor atd.

Takže tímhle způsobem budou muset ustanovit jednotnou světovou vládu ale také vytvořit technickou strukturu k ovládání každého jedince na planetě. Ano, tohle nám říkalo množství insiderů, mimo záznam, že tohle je ona struktura, že to už existuje. Mají data báze. Mají spoustu informací o většině lidí. Dělají to s nějakým záměrem. Je to jako závěrečné škrtnutí, které zapálí oheň. - Ano, takhle. Takže, má otázka je založena na tom, co víte? Protože musíte mít lidí, kteří vám píší, pravděpodobně důvěrně nabízející informace.

Měla jsem pár soukromých důvěrných emailů od lidí, kteří říkají, že souhlasí s tím, co říkám o bioterorismu. Ale kvůli jejich pozici v zaměstnání nejsou schopni vyjít ven a říci to otevřeně. A ani já takové věci nepublikuji. Ale nejsem zlatokopem tajných informací. Všechno je už tady. Všechno tu je, jesliže si jen přečtete pandemické plány, když si přečtete "Mezinárodní regulaci zdraví" a tak.. Důvod, pro to lidé mystifikují je, že mainstreamová média neustále odrážejí pozornost od těchto důležitých faktů nebo se kolem nich točí.

Což lidi mate a tak nevědí, jak je to ve skutečnosti. Říkají, že pandemie je přirozená a způsobená prasaty, zatímco u prasat nebyla nikdy prokázána. Není to novinka. Prasečí chřipka nepronikla do New England Journal Medicine, je tam článek dokumentující případy lidí od roku 2005 do 2009, nerozšiřovala se, nebyla smrtelná. Víte, že.. mainstreamová média opravdu mystifikují, matou lidi. Vím, že to, co dělám je dívání se na fakta zpoza médií a skládání je dohromady v souvislostech.

Lidé tak mohou vidět více. Tak to je. Co časový rámec, myslíte odsud? Dnes je 8. září. A tohle dostaneme ven v několika dnech, pokud budeme moct? Protože čas není důležitý. Co si myslíte, že se stane jak se budeme přibližovat k novému roku? No, myslím si, že těchto pár týdnů je pro lidstvo důležité. Věřím, že všechny plány jsou na místě, aby mohli začít s těmi očkovacími centry v říjnu a, opravdu, lidé nebudou pracovat. Města jako Boston.

2 hodiny neplaceného volna, aby si mohli zajít nechat píchnout vakcinu proti prasečí chřipce. Dětem bude nabídnuta zdarma nebo tak nějak. Takže si myslím, že nejdřív budou lidi přesvědčovat, aby se nechali očkovat. A tohle, už tohle musíme zastavit! Musíme zajistit aby to mělo velký ohlas. Aby tato očkovací centra nezačala očkovat důvěřivé, neinformované děti nemocí, která může být přenesena na další děti při vyučování ve školách, na jejich rodiče a pak na kolegy v práci.

Je to perfektní místo na rozšíření čeholiv. Ve školách. - Určitě. Armáda je další místo. Vojáci jsou uznávaní. Zdá se, že budou mezi prvními, kdo bude masově nucen k očkování. Takže.. Nemůžeme ztratit ani minutu. Bude příliš pozdě, až začnou s hovory a požadavky nuceného očkování, nenastane-li zázrak, však víte..

Doposud tvrdili, že to bude pandemické, doufají v to. V dubnu, myslím, že opravdu doufali, že vypustili virus, který bude mutovat a stane se velmi zhoubným. A nevyšlo to. Možná se ani teď nezmíní, ale čím více lidí naočkují tím větší jsou šance, že zažehnou malou pandemii. Mějte na paměti, že Baxter rozeslal 72 kg živého viru ptačí chřipky a stále je v jejich vlastnictví Může být vložen do vakcíny tady! Když ji každý Rakušan nebo každý třetí či druhý Rakušan dostane.

Víte, rychlé rozšíření do Německa, Česka, Slovenska, Polska a Zabijí mnoho, mnoho lidí. Tak.. Ale v dnešní době moderního cestování se vše šíří téměř okamžitě, myslím tím.. v roce 1918 lidé cestovali parníky.. Dnes je to úplně jiné. Ano. A zvláště díky školám a, vy víte pracovnímu prostředí a tak.. Takže si myslím, že nemáme moc času. Myslím, že chtějí nebo počítají s tím, že budou moci provést nucené očkování ke konci roku. Možná, že.. vy víte, postupně.. listopad, prosinec, leden.

Ale myslím, že musíme zastavit i dobrovolné očkování, začínající v říjnu. Takže jaké je vaše poselství pro lidi? Protože někteří lidé, kteří toto sledují si myslí: "Fajn, budu mít své koloidní stříbro a všechno ostatní. Nenechám se očkovat díky informacím. Ale.. bude to stačit? No, osobně věřím, že nebude. Protože v situaci, ve které se nacházíme, i když budete mít koloidní stříbro a budete mít roušku, vaši sousedé mohou být očkovaní nebo se dostanete do kontaktu s někým v práci, takže je v zájmu každého, aby se sjednotili a protestovali.

Před očkovacími centry, protestovat, aby školy zůstaly zavřené, není třeba, aby byly otevřené, nebo děti, které by tam chodily, by měly být roušky a další věci, které by je chránily ve školách proti těmto virům, takže věřím, že bychom se měli poohlížet jeden po druhém, protože nakonec je v našem zájmu zastavit tuto pandemii.

Od podnětu k rychlému shromáždění. Nicméně, pokud všechno, co chcete dělat, je brát koloidní stříbro a nosit roušku, je to fajn tak dlouho, dokud nepřijde rozkaz jít se očkovat nebo jít do karantény, odolat nebo být uvězněn.. V tomto bodě chci dodat, že začíná být pozdě, víte.. Kolik podpory osobně dostáváte? Jak se cítíte? Protože jste osamělým vojákem bojujícím zde v Rakousku. Trochu nespojeně, alespoň fyzicky se zbytkem světa. Co vám pomáhá a drží vás jít vpřed a co vám dodává sílu bojovat, protože to není lehké?

No, musím říct, podívám-li se na záznamy a vidím, že je to riziko i pro mne. Myslím tím, že budu také jedním z lidí, kteří mohou být infikováni pandemickým virem, takže mohu být nucena se nechat očkovat a označena jako kriminálník, pokud odmítnu a to není moc růžová vyhlídka, a není to přesně to, jak bych však víte, chtěla strávit svůj čas, nemocná nebo předčasně mrtvá z něčeho takového jako tohle, takže nevzdoruji vlastním zájmům, víte, jako je touha vidět lidi samozřejmě osvobozené od této hrozby, ale také..

Máte tým spolupracovníků? Cítíte se podporována logisticky, emocionálně, finančně? Nebo je to opravdu tak, že tu jste ve Vídni sama? Oh, ne. Mám Johana Nicolsona ve Švýcarsku, který mi dobrovolně udělal webové stránky. - Už jsem se s ním setkal, úžasný muž. - Ano, odvedl skvělou práci a vytvořil úžasné web stránky a hodně lidí mne podporuje a posílá emaily, a taky zprávy a informace, které dávám na mé stránky. Tady v Rakousku je někdo, kdo má emailovou databázi čítající 140 000 emailů kdo začal posílat informace tak, že i Rakušané začínají slyšet, co se děje.

Takže se určitě necítím sama, nicméně není pochyb o tom, že například já mám velmi omezené finanční prostředky nebo čehokoliv a já vím, že víte, že se s tím dá více méně přežít a že tato omezení jsou tak účinná, jak jen je to možné, nedokážu tefy pokrýt země mimo Evropu nebo to zkusit a začít se soudit, tak, jak bych si to přála, nechat vystavit soudní příkazy v místech jako Afrika nebo latinská Amerika, ale žádné značné finance odnikud nepřijdou takže pomoc v tomto boji, zasílají jednotlivci a jedná se o malé, relativně malé sumy peněz, nebo nabídky věcí jako DVD nebo věcí, kterých není nikdy dost, jsou velmi důležité.

A váš kontakt, pokud se teď někdo dívá, někdo, kdo by nabídl materiální podporu a mohl by to udělat, dostanou se k vám přes web stránky, že? Ano, stačí, aby našli emailovou adresu. Myslím, že ti, kteří by mne chtěli kontaktovat, ale doposud žádná nadace ani bohatý člověk nebo někdo, kdo by nabídl pomoc se nenaskytl. A neříkám, že potřebuji nabídnout osobní podporu, ale nepřišla žádná podpora ani pro důležité soudní příkazy nebo další právní akce nebo pro hnutí jako celek.

Opravdu to hýbe základy a je to opravdu povzbuzující vidět, že to sílí navzdory té velmi malé podpoře. No, vaše práce je inspirací pro mnohé další. Myslím tento příklad Davida a Goliáše, kterým pro mnohé lidi jste. Jste plna naděje, optimismu nebo jste v depresi ohledně této záležitosti? myslím tím, budeme vyhlazeni nebo myslíte, že je to jen něco, co se v dobré obrátí, ale budeme tomu muset vědovat mnoho práce teď i potom. Moje srdce mi říká, že není pochyb o tom, že pro lidstvo to dopadne dobře.

Má mysl se podívá na záznamy a má starosti, a vy víte naneštěstí my všichni hrajeme naše role a záleží na každém z nás, struktury vlád nás oklamaly, jsou proti nám, obrací se proti nám, aby nás zkusily vyhladit a je teď opravdu na každém jedinci, aby povstal, řekl ne a organizoval odnětí těchto struktur jednou pro vždy a otevřel cestu pro nás, pro každého jednotlivce mít novou důstojnou budoucnost svobodu, kde budeme moci žít osvobozeni od stresu, starostí, tak jak si budeme užívat naše životy a otevřít cestu pro další generace, pro jejich zdravé příležitosti rozumné pracovní podmínky, dobré systémy vzdělávání a pro lidstvo začne nová éra, osvobozená od monstrózních plánů proti nám. Jane Burgermeister, děkuji vám.

To je dobré. Ok, dobře, jo, bylo to tak dobré jak jsem doufal, jak se cítíte? Jo, jo.. taky cítím, že to dobře proběhlo, takže.. to bude ok. Oh ano, to je povzbudivé, všechno je v pořádku, baterie pracuje, nemohu vám ukázat, jak vypadáte. - Doufám, že dobře. - Vážně vypadáte dobře. Mám nápad, potvrdíte nám.. tohle je nezaujatý divák. No, protože já většinou nevypadám dobře na kameře. - Vypadá dobře, ne? - Vypadá opravdu pěkně, Jane. Ne, nevydržím se podívat, ale na konci dne je marné držet se role.

Bohužel, na You Tube je třeba, aby člověk vypadal tak jako já, Bille, tak to je. - Já ten problém znám. Ha, ha Đ To, jak mluvíš, jde přímo k srdci. Ano, ale vypadám hrozně a mám tady ty kruhy pod očima. Ne, nevypadáš, opravdu ne. Vypadáš opravdu krásně! Většinou to funguje, když… obvykle vypadám lépe na videu, než... Abych byla upřímná, nesmím se tím příliš znepokojovat, musím prostě přijmout to, jak vypadám, víte. Jen žena smí jiné ženě říct, jak vypadá. A vy vypadáte krásně. (Smích)

Musím už jít. Já se na videa pak nikdy nedívám, abych byla upřímná, nedívám se na ně a víte, teď zjišťuji, že se budu muset zkusit se na to podívat. Bille, doufám, že tohle už nenatáčíte. To já jen pár záběrů pro případ potřeby, aby bylo do rezervy a na dokumentaci, nemusíš se bát, nepoškodíme tě. Ale zároveň jsem si vědoma toho, že se musím snažit, abych si vytvořila dobrou image. Snažím se co nejvíc, ale pokud to vypadá hrozně, tak s tím už nemohu nic víc dělat, víte…

Myslím, že se nám to povedlo proto, že jsme tak obyčejně lidští a lidé nám kvůli tomu důvěřují. Byl o tom takový skvělý vtip, který ve skutečnosti byl vážně míněný e-mail, který jsme dostali od někoho asi před rokem. Stálo v něm: "Myslel jsem, že pracujete pro CIA, ale vaše video je tak neprofesionálně udělané, že to nemůže být pravda, protože jinak by mělo daleko lepší kvalitu, víte, koupili by vám víc šatů, a koupili by vám jiné tričko … takže víte, něco na tom bude. Je lepší vypadat jako normální občan, a ne, víte, převádět příliš vypulírované výkony, obrazovku s nápovědou před sebou a podobné věci, vykašlete se na to, všichni jsme přece lidé, a o tom je řeč.
x Navštivte blog Jane Burgermeister Blog. Stovky zpráv se objevily v mainstreamových médiích v posledních pár dnech humbuk kolem nebezpečí nového uměle vytvořeného viru ptačí chřipky, který je přenosný z člověka na člověka. Globalisté se snaží donutit lidstvo k přijetí nové pandemické pohotovosti a k hromadnému očkování. Více Článek v časopise Science a v The Telegraph. Přesto znovu lidé na celém světě čelí monolitické hrozbě masové kampaně očkování pandemické vakcíny. Která už jednou dokázala mimo pochybnost, že škodí.
xRubriky
Odkazy
Měsíční archiv
Výběr tématu
Anketa

Nefunguje
Nefunguje video na této straně?
Pošli link
Ahoj, podívej se na zajímavé video
Po stlačení tlačítka "Pošli" nezapomeň vyplnit správnou e-mailovou adresu a pak odeslat.

Odkaz videa
Credits

webdesign 2006 - 2014 by TrendSpotter. Spotter.TV is independent, nonprofitable, noncommercial site. Only for education purposes in the Czech and Slovak republic. Strictly embedded content is based on public domain, or Standard YouTube license, or Creative Commons license, or Copyright, or custom licenses based on public video sites for shared content. All other brand names, product names, or trademarks belong to their respective holders. Other links and information may not be relevant to embedded media. Randomly displayed banners are not managed by Spotter.