xVybraná videa
text k videu
Dokumentární film Psychiatrie - průmysl smrti vyrobilo občanské sdružení, mezinárodní nezisková organizace: Citizens Commission on Human Rights (Občanská komise za lidská práva). Slovenská verze. Film odhaluje destrukci, kterou způsobili psychiatři v každé části společnosti.

Díky obrazovému materiálu, který pochází z archivních a současných filmů zobrazujících psychiatrů v akci, rozhovorů s odborníky na medicínu, které vám otevřou oči, a zfilmovaným svědectvím obětí a jejich rodin, je tento film nejucelenější a naprosto ohromující dokument o psychiatrickém zneužívání a týrání, jaký byl kdy vyroben.
x Se zvyšujícím počtem lidí ve společnosti, kteří nedokáží být přirozeně šťastní, se zvyšuje také počet psychických problémů a psychických i fyzických nemocí. Farmaceutické firmy produkující "zázračné" léky jako antidepresiva však svým pacientům příliš nesdělují, že tyto léky pomáhají včetně závažných vedlejších účinků. Americká občanská společnost Citizen Commision on Human Rights na toto téma natočila rozhovory s mnoha osobnostmi. Z jejich sdělení vyplývá, že mnoho prodávaných léků je v důsledku velmi nebezpečných pro jednotlivce, i pro celou společnost. Neléčí totiž příčiny vzniku depresí, pouze potlačují jejich následky.
xRubriky
Odkazy
Měsíční archiv
Výběr tématu
Anketa

Nefunguje
Nefunguje video na této straně?
Pošli link
Ahoj, podívej se na zajímavé video
Po stlačení tlačítka "Pošli" nezapomeň vyplnit správnou e-mailovou adresu a pak odeslat.

Odkaz videa
Credits

webdesign 2006 - 2014 by TrendSpotter. Spotter.TV is independent, nonprofitable, noncommercial site. Only for education purposes in the Czech and Slovak republic. Strictly embedded content is based on public domain, or Standard YouTube license, or Creative Commons license, or Copyright, or custom licenses based on public video sites for shared content. All other brand names, product names, or trademarks belong to their respective holders. Other links and information may not be relevant to embedded media. Randomly displayed banners are not managed by Spotter.