xVybraná videa
text k videu
Dokumentární film "Smrt za balík - nevyřčenou příběh psychotropních léků", vyrobila Citizens Commission on Human Rights International, v roce 2009

Anglický originál: Making a Killing, 2009

Tento dokumentární film poskytuje fakta o psychiatrických lécích a obrovských profitech, které vytvářejí pro farmaceutický průmysl. Tyto léky nejsou bezpečné a nebyly na trhu dostatečně dlouho, aby poskytly dlouhodobé studie potvrzující jejich účinky.

Tyto léky způsobují závislost, přesto mnoho lékařů nemá problém jejich předepisovat bez objasnění důsledků a vedlejších účinků.

Mezi vedlejší účinky takových léků patří: deprese, mánie, psychóza, halucinace, zástava srdce, bludy, záchvaty, sebevražda, pokus o sebevraždu, násilnické chování, vraždění jiných, smrt, a stovky dalších.

Peníze s cejchem smrti - Ze zákulisí psychofarmak
Psychiatrické léky jsou příběhem obrovských peněz - léky, které sytí miliardový průmysl a to bez jediného vyléčeného pacienta. Jejich cena je však ještě vyšší. Tyto preparáty ročně usmrtí odhadem 42.000 lidí. A počet obětí stoupá.

Tento poutavý dokument, který přináší víc než 175 rozhovorů s právníky, odborníky na duševní zdraví, rodinami obětí a poškozeným,i, strhává masku z mediálního obrazu psychiatrických léků a odhaluje brutální a velmi zavedený stroj na peníze.

Dokument vznikl ve spolupráci s Občanskou komisí pro lidská práva:

x Jak mohou psychiatrické léky zabít vaše dítě. Dokumenární film "Smrtelný omyl: Jak mohou psychofarmaka zabít vaše dítě" je příběh matky, která se rozhodla odhalit pravdu o psychofarmakách, které jsou zodpovědné za smrt jejího syna. Za neutěšený statistikami úmrtí, sebevražd, vrozených poruch a závažných nežádoucích účinků je lidská stránka této globální epidemie předepisování a užívání léků - osobní příběhy těch, kteří zaplatili skutečnou cenu, příběhy ztráty a odvahy.
Psychiatři tvrdí, že jejich léky jsou pro děti bezpečné? Když uslyšíte, co osm odvážných matek, jejich rodiny, odborníci na zdraví, poradci v oblasti léčiv a lékaři, musí místo toho říci, odejdete přesvědčen, že ...
Psychiatři se smrtelně mýlí.
xRubriky
Odkazy
Měsíční archiv
Výběr tématu
Anketa

Nefunguje
Nefunguje video na této straně?
Pošli link
Ahoj, podívej se na zajímavé video
Po stlačení tlačítka "Pošli" nezapomeň vyplnit správnou e-mailovou adresu a pak odeslat.

Odkaz videa
Credits

webdesign 2006 - 2014 by TrendSpotter. Spotter.TV is independent, nonprofitable, noncommercial site. Only for education purposes in the Czech and Slovak republic. Strictly embedded content is based on public domain, or Standard YouTube license, or Creative Commons license, or Copyright, or custom licenses based on public video sites for shared content. All other brand names, product names, or trademarks belong to their respective holders. Other links and information may not be relevant to embedded media. Randomly displayed banners are not managed by Spotter.