xVybraná videa
x Příběh Ricka Simpsona, který znovu objevil lék na rakovinu...
Film vznikl v roce 2008. Pojednává o znovu nalezení konopí, jako léku na rakovinu Rickem Simpsonem.

Po vážném zranění hlavy v roce 1997, Rick Simpson hledal úlevu v jeho zdravotním stavu pomocí léčivého konopného oleje. Když zjistil, že jeho konopné oleje (s vysokou koncentrací THC) vyléčí rakovinu a jiné nemoci, snažil se podělit se s tímto poznatkem s co největším počtem lidí a mohl jim zdarma.

Když se tento příběh objevil na veřejnosti, dlouhá ruka zákona ho obvinila z držení a obchodování marihuanou.
Rick Simpson utrpěl v roce 1997 úraz hlavy, po kterém trpěl tzv. postkomočním syndromem. Zjednodušeně mu stále zvonilo a drnčelo v uších. Trpěl obrovskými bolestmi, takže do něj doktoři cpali, co jen šlo. Po pár letech takové léčby už byl ze všech těch prášků značně zpitomělý a hlava stejně bolela dál. O příšerných vedlejších účincích se ani nebudeme zmiňovat.

Pak mu na večírku někdo podal joint, a hned po prvním prásku se mu ulevilo. Běžel s tím za svým lékařem a domáhal se předpisu, aby mohl legálně vlastnit konopí. Dostalo se mu jen odmítavé reakce. Je to droga, kouření není zdravé, ještě to není prozkoumáno apod. Naštěstí se ale nevzdal a bádal dál. "Když je to špatné kouřit, tak to do sebe dostanu jinak," řekl si a vyrobil konopný výtažek (podrobný popis přípravy najdete ve filmu a zanedlouho také v Konoptiku). A začaly se dít věci…

Díky výtažku mohl přestat užívat prášky a udržoval se v přijatelném stavu.

V roce 2002 Rickovi diagnostikovali rakovinu kůže (bazocelulární karcinom) na třech místech na tváři. Odoperovali mu nádor na prvním místě a objednali ho na další zákrok za pár týdnů. Asi týden po operaci se operované místo zanítilo a nevypadalo vůbec dobře. Vzpomněl si na reportáž, ve které se říkalo, že THC zabíjí rakovinné buňky. Tak si řekl, že to zkusí. Namazal trochu výtažku na náplast a tou si přelepil další dvě postižená místa. Za čtyři dny byly obě rakoviny pryč…

Snažil se to říct svému lékaři, vyděšená sestra ho ale ani nechtěla pustit do ordinace. Informoval o tom kanadské zdravotnické úřady, nikdo se s ním ale nechtěl bavit.

Člověk najde lék proti rakovině a nikdo se s ním o tom nechce ani bavit?

Rick ale viděl, jak kolem něj bezdůvodně trpí a umírají další a další lidé. Nenechalo ho to chladným, takže dál vyráběl výtažek a rozdával ho sousedům a známým. Výsledky byly k neuvěření.

Z půl kila kvalitního indického konopí (nejlépe s obsahem THC kolem 20%) získáte 50 až 60 gramů výtažku. Toto množství stačí na dva až tři měsíce konzumace, během kterých lze vyléčit i ty nejtěžší případy rakoviny. A nejen rakoviny - konopný výtažek s přehledem pomáhá také na kožní potíže, cukrovku, infekce, AIDS, glaukom, artritidu, chronické bolesti, skoliózu, spáleniny, vředy, bradavice a mateřská znaménka, všechny potíže v souvislosti s mutujícími buňkami, migrény, astma, nespavost, úzkost a deprese. Dokáže regulovat tělesnou hmotnost, hojí zjizvenou tkáň, omlazuje životně důležité orgány.

Rick s úsměvem říká: "Spíš bych chtěl, aby mi někdo ukázal, co to nevyléčí."

S českými titulky.
xRubriky
Odkazy
Měsíční archiv
Výběr tématu
Anketa

Nefunguje
Nefunguje video na této straně?
Pošli link
Ahoj, podívej se na zajímavé video
Po stlačení tlačítka "Pošli" nezapomeň vyplnit správnou e-mailovou adresu a pak odeslat.

Odkaz videa
Credits

webdesign 2006 - 2014 by TrendSpotter. Spotter.TV is independent, nonprofitable, noncommercial site. Only for education purposes in the Czech and Slovak republic. Strictly embedded content is based on public domain, or Standard YouTube license, or Creative Commons license, or Copyright, or custom licenses based on public video sites for shared content. All other brand names, product names, or trademarks belong to their respective holders. Other links and information may not be relevant to embedded media. Randomly displayed banners are not managed by Spotter.