xVybraná videa
text k videu
Mohl byste chvilku hovořit o chystaném Kodexu a co bude asi znamenat? Pojďme k nejdůležitější otázce, která zde byla dnes položena. O zavedení potravinového kodexu.Budu se snažit být maximálně stručný Jak víte, na světě je 177 zemí, které jsou členy Organizace světového obchodu. I vy v jedné z nich žijete, stejně jako já. Vraťme na chvíli zpátky do období 2. světové války. Tehdy žil jistý muž, jenž měl na starosti veškerý farmaceutický průmysl nacistického Německa.

Produkoval plyn, který se používal v plynových komorách, ocel pro koncentrační tábory a pro železnice. A řídil také produkci léčiv. Po válce ho zavřeli do vězení. Dotyčný měl samozřejmě dost peněz na to, aby se z něj zase rychle dostal na svobodu. V tomto okamžiku mu měli prohnat hlavou kulku, a to říkám jako pacifista. Rozhodujícím faktorem je, že ho pustili po sedmi letech. 6Vrátil se ke svým věrným.

Ti se podívali zpátky na léta kolem roku 1800 a na některé sporné otázky, které se tehdy vyskytly kvůli začlenění pravidel Kodexu v Americe. Pak se obrátili na nově vzniklou organizaci, OSN, a naprosto je obalamutili. Podvedli je, oklamali. Řekli jim: „My jsme teď hodní hoši. Už nejsme nacisti. Chceme vám pomoct, chceme, aby lidé netrpěli. A postaráme se i o to, aby každý dostal dobré léky.“

Tohle všechno začalo v padesátých letech minulého století. Tehdy se toho příliš nedělo, protože nedokázali sjednotit svět, a to až do osmdesátých a devadesátých let. Právě tehdy jsme se spojili dohromady a řekli jsme: „Budeme mít světovou organizaci a nazveme ji Organizace světového obchodu. Byl to jeden velký kapitalistický švindl. Na kapitalismu jako takovém není nic špatného. Ovšem pokud to děláme takto, něco je velmi špatně.

Oni mají plán, který říká: „Poslouchejte pozorně. Do 31. prosince 2009 bude v rámci potravinového zákonodárství sjednoceno všech 177 účastnických zemí. Není to krásná představa? Budeme krásně sladěni. Příští rok. O harmonii, kterou mají na mysli, se můžete dočíst, když zavoláte do Světové zdravotnické organizace, jež je součástí Spojených národů, a požádáte je o tu knihu. Já jsem ji četl. Povím vám, o čem se v té knize píše. V účastnických zemích již nebudou platit žádná měřítka týkající se biopotravin.

Veškerou produkci bio potravin bude totiž mít pod palcem Světová zdravotnická organizace – a nacisti. Tyto potraviny budou ozařovány, stříkány pesticidy a chemikáliemi, pěstovány ve zvířecích výkalech, a stále budou označovány za bio. Mimochodem, v rámci těchto potravinových zákonů budou obce a města ve zmíněných 177 nakonec, ale zcela nepochybně, rozhodovat, zda si smíte nebo nesmíte pěstovat svoje vlastní produkty. Pokud si budete chtít pěstovat biopotraviny na svém vlastním pozemku, 6budete na to muset mít zvláštní povolení. Myslíte si, že vás tu krmím nesmysly, že ano? Tak si to ověřte. Vyzývám vás, abyste si to ověřili.

Světová zdravotnická organizace prohlásila, že pokud ”vejde Kodex v plnou platnost, zemřou dvě miliardy lidí”. Další věcí je totiž to, že chtějí ovládat veškerou produkci léčiv. Už v tomto ohledu urazili velký kus cesty v Německu a Norsku. Abyste věděli, teď jsou přímo tady ve vaší vládě (Nizozemí) a pracují na tom. Vy o tom nemáte tušení, jenže skutečnost je taková, že zpracovávají vaši vládu. Zpracovávají i moji vládu (USA). Právě teď je před zavedením pět nových zákonů.

První zkušební případ První „zkoušku“ provedli ve Spojených státech. Kalifornie již nemůže vyvážet syrové mandle do žádného z padesáti států. Udělali to, protože chtěli vědět, zda Američané povstanou a budou se bouřit. 6Zda budou protestovat. Jenže my jsme to neudělali, protože my se jen díváme na televizi. Konzumujeme proteinové tyčinky. Místo abychom naslouchali. Chtějí zprovodit „bastardy“ ze světa Kdo budou ty dvě miliardy, co zemřou? Garantuji vám, že to nebudou bílí lidé, kteří utrácejí peníze.

Budou to lidé černé pleti dole v Africe, chudí domorodí lidé v Jižní Americe. Oni totiž chtějí vymazat tyto „bastardy“ z povrchu světa. A neutratí přitom ani cent. Zní to hodně tvrdě, co? Pouhé konstatování faktu. Chtěji ty bastardy vymazat z povrchu světa a neutratí přitom ani haléř. A tihle lidé vás chtějí sjednotit prostřednictvím svých zákonů. Chtějí nad vámi převzít naprostou kontrolu. Tak jako to už udělali v Irsku minulý rok. Zákazali tam prodej bio bobulí goji (kustovnice čínská).

Pracoval jsem s bývalým ministrem zdravotnictví, když v Irsku vydával zákon zakazující kouření. Byl to skvělý člověk. Doslovně proti nim tehdy bojoval. Přicházejí sem z Evropské unie, říkají mi, co máme dělat, už nám zakázali i vlastní produkci základních bylin. Evropo, jsi v tomto ohledu daleko vpředu. Oni – jedno po druhém – oklešťují vaše práva - zatímco vy spíte. V Americe existuje jedna dobrá věc, a tou jsou prezidentské volby. Už tam dlouho George Bush nebude. Kdokoli je lepší než on, kdokoli, mohli by tam dát do úřadu 10leté dítě, a to by bylo lepší.

Byl tam jistý muž, který je nyní mimochodem lékař, jmenoval se Ron Paul. Jediný konzervativec, kterého jsem kdy volil. Říkal totiž pravdu. Řekl: „Tou nejničivější věcí je právě teď zavádění Kodexu Alimentarius.“ „Jednou z věcí, o které se chci zasadit, pokud se stanu prezidentem, je zabránit zavedení tohoto Kodexu.“

Ron Paul totiž chápal, jakou znamená hrozbu. Je to lékař. Pamatuji se, jak říkal: „Co tím myslíte? Copak tihle lidé nevydělávají dost peněz? Chtějí mít moc nad produkcí zdravých potravin? Chtějí nás obrat o naše mandle? Chtějí mít nad vším totální kontrolou?“ Již ovládají výrobu potravinových doplňků.

A já vám znovu připomínám, abyste si ověřili každé slovo, které vám tu říkám. 1. prosinec 2009 je datem, kdy Kodex začne naplno platit ve vaší zemi. A oni vás pak budou pomalu, ale jistě, zatímco budete v nevědomosti spát, oklešťovat o další a další vaše práva. Zatelefonujte si do Světové zdravotnické organizace a zeptejte se jich, co Kodex Alimentarius vůbec znamená. Odpoví vám toto: „Dvě miliardy lidí zemřou.“ Toto je vědecký fakt. Myslíte si, že nacisti odvedli během druhé světové války dobrou práci? Já vám na to říkám toto: Tohle bude v porovnání s druhou světovou válkou povídačka pro děti.

To je všechno, co vám mohu říci, Jestli si myslíte, že jde o přehnané konstatování, měli byste se raději zamyslet nad tím, proti čemu tady teď stojíte. Za druhé světové války zemřely miliony lidí. Nyní mluvíme o vašem zdraví, o vašem životě a o dvou miliardách lidí. Prvními lidmi, kteří zemřou, nebudou bohatí běloši. Budou to chudobní lidé v chudobných zemích. Probuďte se k uvědomění. Jak to máte udělat? Ne tím, že budete křičet na lidi nebo že se začnete politicky angažovat. Změňte svůj život. Udělejte to, co řekl Gándhí Pokud chcete, aby se věci změnily, změňte sebe. Tím změníte svět.“
x Potravinový kodex. Co všechno elity nechtějí, abyste věděli o době, která přichází? S českými titulky přednáší Dr. Lima E. Laibow. Hledejte info na webu nebo další videa pod tímto názvem na Google. Prohlédněte si web The best of raw food.
xRubriky
Odkazy
Měsíční archiv
Výběr tématu
Anketa

Nefunguje
Nefunguje video na této straně?
Pošli link
Ahoj, podívej se na zajímavé video
Po stlačení tlačítka "Pošli" nezapomeň vyplnit správnou e-mailovou adresu a pak odeslat.

Odkaz videa
Credits

webdesign 2006 - 2014 by TrendSpotter. Spotter.TV is independent, nonprofitable, noncommercial site. Only for education purposes in the Czech and Slovak republic. Strictly embedded content is based on public domain, or Standard YouTube license, or Creative Commons license, or Copyright, or custom licenses based on public video sites for shared content. All other brand names, product names, or trademarks belong to their respective holders. Other links and information may not be relevant to embedded media. Randomly displayed banners are not managed by Spotter.