xVybraná videa
text k videu
... Všechna masmédia zažívají orgasmus nadšení a o překot publikují články a fotografie jednoho izraelského vojáka vyměněného za 1027 palestinských občanů. Už jsme se dozvěděli, že trpěl podvýživou a měl málo světla. O tisíci sedmadvaceti Palestincích jsme se nedozvěděli téměř nic. Fotoreportáže jsou vyčerpávající, chybí pouze obrázek Šalitovy stolice, abychom podle barvy a konzistence mohli posoudit míru jeho strašného utrpení. (zdroj)

Jeden Šalit a 1027 bezejmenných Podívejme se na to prizmatem prohlášení rabina Yaakova Perrina: "Milion Arabů nemá cenu jednoho židovského nehtu." (NY Daily News, 28. února, 1994,str.6) ...tolik poznámka na webu Zvědavec
x 17.10. cca v 22,15 hod. pan Železný diskutoval s editorkou televize Chanel izraelského původu a zřejmě členem palestinské samosprávy. Pokud Palestinec nehovořil ve smyslu páně Železného představy, byl hlasitě opakovaně dotazován a na konci relace nedostal možnost reagovat. Gratuluji panu Železnému a ČT.
xRubriky
Odkazy
Měsíční archiv
Výběr tématu
Anketa

Nefunguje
Nefunguje video na této straně?
Pošli link
Ahoj, podívej se na zajímavé video
Po stlačení tlačítka "Pošli" nezapomeň vyplnit správnou e-mailovou adresu a pak odeslat.

Odkaz videa
Credits

webdesign 2006 - 2014 by TrendSpotter. Spotter.TV is independent, nonprofitable, noncommercial site. Only for education purposes in the Czech and Slovak republic. Strictly embedded content is based on public domain, or Standard YouTube license, or Creative Commons license, or Copyright, or custom licenses based on public video sites for shared content. All other brand names, product names, or trademarks belong to their respective holders. Other links and information may not be relevant to embedded media. Randomly displayed banners are not managed by Spotter.