xVybraná videa
text k videu
Kolik už bylo na světě válek a utrpení? Kolik krve proteklo a kolik už bylo násilí? Kolik lidí už umřelo hlady a žízní? Celý svět je postupně uváděn do stále většího otroctví. Pociťuje to už nyní každý z nás, kdy je mnoho věcí ke koupi, ale jsou stále méně dostupné, protože máme čím dál méně peněz. Nadáváme na vládu a říkáme, že je za to odpovědna.

Když se podíváte na tento dokument, tak poznáte, kde je pravá příčina problému. Je to ďábelský plán, který trvá celé generace. Ale pokud se nad tím zamyslíte, tak vám to nebude dávat smysl. K čemu je za něčím jít, když výsledku se dočkám až za mnoho generací a momentálně s toho nemám valný užitek. Jaký je potom smysl toho všeho?

Zkuste se na to podívat z jiné stránky. Představte si, že tato planeta je školou života. Tato škola má mnoho tříd a my máme mnoho životů. Tím myslím to, že každý z nás už se zde inkarnoval mnohokrát a prožil mnoho životů. Každý ten život je jedna třída. Každý už jich máte hodně. Jednou přijde doba, kdy se vám vše otevře, a poznáte všechny nabité zkušenosti a budete je moci využívat. A o to tu jde. Získat zkušenost. A získáte ji nejlépe tak, že to sami prožijete.

Můžete se potom zlobit, že je tu určitá skupina lidí, která vám nastavuje velice nepříznivé podmínky? Ne. Protože těžké podmínky, přes které procházíte, zlepšují vaše poznání a kvality. Nakonec pochopíte, že láska k druhým lidem a k celému stvoření je to, co se zde vlastně učíte. Jakmile to pochopíte, už to nebude dál potřeba. Vaše energie lásky změní svět a všechno špatné bylo k něčemu dobré. Energie lásky a myslím to nyní čistě fyzikálně, je o hodně silnější než energie strachu. To znamená, že můžete účinně přemáhat zlo. Je to na rozhodnutí každého jednotlivce, jak chce žít.
x Tajná sekta svobodných zednářů, která si po staletí dělí moc nad světem a její členové jsou na nejvyšších vládnoucích a politických místech. Jejich zájmy jsou v jednoznačném ovládnutí světových procesů. Nastolení nového světového řádu, který defakto znamená upevnění jejich vládnoucí pozice a stále větší ztrátu svobod všech ostatních. Více se dozvíte na wikipedii
xRubriky
Odkazy
Měsíční archiv
Výběr tématu
Anketa

Nefunguje
Nefunguje video na této straně?
Pošli link
Ahoj, podívej se na zajímavé video
Po stlačení tlačítka "Pošli" nezapomeň vyplnit správnou e-mailovou adresu a pak odeslat.

Odkaz videa
Credits

webdesign 2006 - 2014 by TrendSpotter. Spotter.TV is independent, nonprofitable, noncommercial site. Only for education purposes in the Czech and Slovak republic. Strictly embedded content is based on public domain, or Standard YouTube license, or Creative Commons license, or Copyright, or custom licenses based on public video sites for shared content. All other brand names, product names, or trademarks belong to their respective holders. Other links and information may not be relevant to embedded media. Randomly displayed banners are not managed by Spotter.