xVybraná videa
x Film Alexe Jonese
Vůbec poprvé je tajný plán bezohledných elit představen s ostrými detaily. Dokumentuje jak mocní a vlivní muži pracovali v tajnosti po celá staletí aby vytvořili represivní světovou vládu, podrobně mapuje, jak dobře skrytá super-třída světové elity pracovala po staletí v tajnosti na svém programu k nastolení represivní světové vlády. Dozvíte se, jakými způsoby tito mocní kontrolují populaci skrze obchod s drogami, praní špinavých peněz, inscenované teroristické útoky, mediální propagandu a dluhy. Tito zločinní, samozvaní vládci již získali dominantní kontrolu nad světem a nacházejí se ve fázi upevňování moci. Dokument je průkaznou obžalobou globalistů, usvědčující je jejich vlastními prohlášeními a dokumenty. Globální tyranie nepřichází, je už tady. Nový světový řád spatřil světlo světa a konspirační teorie se stala konspirační praxí. Zastavme to šílenství, než bude pozdě! (Překlad: Reformy)

Zjistěte, jak tato globální oligarchie kontroluje populaci prostřednictvím obchodu s drogami, praním špinavých peněz, inscenovanými teroristickými útoky, mediální propagandou a dluhy.

Trestní poručníci úspěšně dominovali světu a nyní jsou v závěrečné fázi upevnění moci.

Film Neviditelná říše je průkazná obžalobou globalistů prostřednictvím svých vlastních slov a dokumentů.

Světová tyranie už nepřichází, je tady.

To není konspirační teorie, je to faktické spiknutí. New World Order je venku a vše je dokumentováno v úžasně živých barvách.

Nezvolení úředníci jsou u založení regionálních unií v rámci jednoho superstátu.

Jsme svědci jejich plánu na globální zdanění a bezhotovostní dohled nad společnosti, v níž každý muž, žena a dítě je očipované už při narození.
xRubriky
Odkazy
Měsíční archiv
Výběr tématu
Anketa

Nefunguje
Nefunguje video na této straně?
Pošli link
Ahoj, podívej se na zajímavé video
Po stlačení tlačítka "Pošli" nezapomeň vyplnit správnou e-mailovou adresu a pak odeslat.

Odkaz videa
Credits

webdesign 2006 - 2014 by TrendSpotter. Spotter.TV is independent, nonprofitable, noncommercial site. Only for education purposes in the Czech and Slovak republic. Strictly embedded content is based on public domain, or Standard YouTube license, or Creative Commons license, or Copyright, or custom licenses based on public video sites for shared content. All other brand names, product names, or trademarks belong to their respective holders. Other links and information may not be relevant to embedded media. Randomly displayed banners are not managed by Spotter.