xVybraná videa
text k videu
* 6. června 1947 v Praze. Je česká herečka, spisovatelka, moderátorka, občanská aktivistka a politička. V sedmdesátých letech byla členkou pražského Činoherního klubu, poté působila jako herečka na volné noze. Známá je i z televizních filmů. V roce 2002-2006 zasedala v poslanecké sněmovně ČR. Podílí se také na práci v mnoha nadacích a občanských sdruženích, například Nadace Vize 97 nebo Amnesty International. V roce 2012 nasbírala přes 50000 podpisů potřebných k prezidentské kandidatuře.

Táňa Fischerová se vyjadřuje k tématu soběstačnosti ve spojitosti s družstevnictvím, o historii a zkušenostech z prvorepublikového družstevnictví, které tehdy využívalo na 5 miliónu lidí a o nové organizaci společnosti. Více na Akademie soběstačnosti.
x Systém politických stran a jejich rozdělování na pravici a levici je haraburdím minulých století, v parlamentu se rozhoduje vždycky proti lidem, jak Miroslav Kalousek ulovil Karla Schwarzenberga, vzpomínka na Václava Havla, o své spiritualitě, hodnotách a dalších tématech poutavě a otevřeně hovoří v unikátním rozhovoru kandidátka na prezidentku Táňa Fischerová. Díky tomuto filmu máte možnost poznat Táňu, jako neobyčejného morálně nastaveného a spravedlivého člověka.
xRubriky
Odkazy
Měsíční archiv
Výběr tématu
Anketa

Credits

webdesign 2006 - 2014 by TrendSpotter. Spotter.TV is independent, nonprofitable, noncommercial site. Only for education purposes in the Czech and Slovak republic. Strictly embedded content is based on public domain, or Standard YouTube license, or Creative Commons license, or Copyright, or custom licenses based on public video sites for shared content. All other brand names, product names, or trademarks belong to their respective holders. Other links and information may not be relevant to embedded media. Randomly displayed banners are not managed by Spotter.