xVybraná videa
text k videu
Severní Afrika, Maroko Aljaška, USA Texas, USA Polární kruh, Norsko 1. serie: Skalisté hory v USA Poušť Moab Deštný prales v Kostarice Pohoří Chugah na Aljašce

Pohoří Chugach - Aljaška
Bear vysazen v pohoří Chugach na Aljašce s lyžemi a svou obvyklou výbavou, demonstruje jak se pohybovat po sněhu a ledovci, nebo jak slézt 60m hluboký vodopád. Cestou chytí lososa, kterého sní syrového. U opuštěné chatrče najde malý člun, který se posléze potopí, ale Bear se dostane na břeh, kde je spatřen rybářským člunem.

Deštný prales na Kostarice
Vysazen v deštném pralese na Kostarice, nás naučí Bear Grylls jak přežít. Při hledání jídla, vody, při stavění úkrytu a hledání civilizace se setká s nebezpečnými hady, moskyty a s prudkým říčním proudem.

Poušť Moab
Bear demonstruje, jak přežít v situaci, když se ztratíte na poušti. Zanechán v nehostinné poušti Moab v Utahu, ve 40 stupňovém horku, předvádí jak najít vodu, jídlo a úkryt.

Skalnaté hory v Americe (pilot episode)
Sledujte Beara Gryllse, který seskočí padákem v horách Rocky Mounains a poté podnikne vyčerpávájící cestu zpět do civilizace a na tuto cestu má jen oblečení, které měl na sobě.
x uvádí epizody ze svých serií adrenalinových pořadů jak přežít v extrémních situacích drsné přírody. Připravte se na všechno.
xRubriky
Odkazy
Měsíční archiv
Výběr tématu
Anketa

Nefunguje
Nefunguje video na této straně?
Pošli link
Ahoj, podívej se na zajímavé video
Po stlačení tlačítka "Pošli" nezapomeň vyplnit správnou e-mailovou adresu a pak odeslat.

Odkaz videa
Credits

webdesign 2006 - 2014 by TrendSpotter. Spotter.TV is independent, nonprofitable, noncommercial site. Only for education purposes in the Czech and Slovak republic. Strictly embedded content is based on public domain, or Standard YouTube license, or Creative Commons license, or Copyright, or custom licenses based on public video sites for shared content. All other brand names, product names, or trademarks belong to their respective holders. Other links and information may not be relevant to embedded media. Randomly displayed banners are not managed by Spotter.