xVybraná videa
text k videu
SAS Tajemství přežití
1. Část
Tým se vydává za nepřátelskou linii, aby vybudoval tajnou pozorovatelnu. Poznejte, jaké taktiky a pozoruhodnou palebnou sílu příslušníci SAS využívají, stanou-li tváří v tvář nepříteli a jaké dovednosti musí mít zdravotník, když se mise nezdaří a vojáci utrží vážná zranění, ohrožující jejich život. Všechny situace jsou fiktivní, ale předváděné techniky a speciální dovednosti jsou skutečné a vycházejí z postupů SAS. Co je nutné k přežití v bojové situaci? Tým čtyř veteránů SAS v čele s Eddiem Stonem provede rekonstrukci několika dramatických scénářů: na bojišti, za nepřátelskou linií, útěk a výslech. Stone nás krok za krokem seznámí s průběhem každé mise a s pomocí nejmodernějšího zobrazovacího vybavení a počítačové grafiky vysvětlí týmovou strategii, zatímco jeho muži předvedou své zbraně a schopnosti a odhalí, jak unikli smrti. "V zásadě je to shrnutí všeho, co jsem se za deset let v SAS naučil," říká Stone.

2. Část
Zjistíme, jak přežít brutální výslech a mučení v rukou nemilosrdného nepřítele a ukážeme si, jak ve stylu SAS uprchnout a vyhnout se nepřátelským jednotkám.

3. Část
Eddieho čtyřčlenná tělesná stráž dostala za úkol chránit britskou ministryni Longovou při návštěvě fiktivní, válkou zmítané země Mostovia. Pomocí množství archivních materiálů a rekonstrukcí odhalíme, jak tým tělesných strážců reaguje na různé hrozby a ozbrojené útoky. Když ministryni a mostovského předsedu vlády unesou teroristé, Stone a jeho tým chystají okamžitý útok na jejich opevnění.

4. Část
Britská ministryně Longová a ministerský předseda vlády se stali rukojmími teroristů. Eddieho tým má za úkol je vysvobodit. Když teroristé zavraždí ministerského předsedu, příslušníci SAS nemají jinou možnost než vniknout do budovy a zachránit zbývající rukojmí. Odhalíme, jak se protiteroristická jednotka na útok připravuje a jak taková operace probíhá. Seznámíme se s různými metodami vniknutí, které SAS využívá, a zjistíme, zda Eddie a jeho tým dokáží ministryni bezpečně zachránit.

6. Část
V tomto speciálním dílu se Eddieho tým zúčastní dramatické operace, jejímž cílem je dopadnout válečného zločince, který se ukrývá na své základně hluboko za nepřátelskou linií. Do mise se zapojí i bojová jednotka Sabre Squadron, námořnictvo, letectvo, jízda a horské oddíly. Podaří se Eddiemu zločince zajistit a vydat živého?

7. Část
Eddie Stone a John McAleese otevřeně hovoří o tom, jak se dostat k SAS a o životě v nejelitnější jednotce na světě. Staneme se svědky přísného procesu výběru, který absolvují nováčci a uvidíme, jak ze stovek uchazečů, kteří se domnívají, že na to mají, zůstává jen hrstka vyvolených. Chtějí-li se stát příslušníky SAS, počáteční výběr je teprve prvním krokem. Musejí přežít následný výcvik a stát se bojeschopnými a my se podíváme, jak toho dosáhnou.
x Sedmidílným seriálem o tajemství přežití elitních SAS nás provede Eddie Stone (veterán SAS) s dalšími třemi veterány, kteří rovněž sloužili u SAS. V jednotlivých dílech uvidíme, jak čtyřčlenný tým pronikne za nepřátelskou linii, aby zde odstranil vrchního velitele. Zjistíme, jak přežít brutální výslech a mučení v rukou nemilosrdného nepřítele a ukážeme si, jak ve stylu SAS uprchnout a vyhnout se nepřátelským jednotkám.
xRubriky
Odkazy
Měsíční archiv
Výběr tématu
Anketa

Nefunguje
Nefunguje video na této straně?
Pošli link
Ahoj, podívej se na zajímavé video
Po stlačení tlačítka "Pošli" nezapomeň vyplnit správnou e-mailovou adresu a pak odeslat.

Odkaz videa
Credits

webdesign 2006 - 2014 by TrendSpotter. Spotter.TV is independent, nonprofitable, noncommercial site. Only for education purposes in the Czech and Slovak republic. Strictly embedded content is based on public domain, or Standard YouTube license, or Creative Commons license, or Copyright, or custom licenses based on public video sites for shared content. All other brand names, product names, or trademarks belong to their respective holders. Other links and information may not be relevant to embedded media. Randomly displayed banners are not managed by Spotter.