xVybraná videa
text k videu
Strhující britský seriál dokumentárních rekonstrukcí Přežít! mapuje neobyčejnou lidskou vytrvalost v nepředstavitelných situacích. Poutává a podnětná série vypráví neuvěřitelné, leč skutečné příběhy lidského boje s nelítostnými přírodními nástrahami. V každém díle jde hrdinům o holý život a duchapřítomnost, odvaha a vůle nezemřít je nakonec udrží při životě. Každá epizoda, to je padesát minut událostí, které se skutečně staly a o kterých většina z nás nesní ani v těch nejstrašnějších nočních můrách.

Seriál Přežít je natočen jako velmi populární formát dokumentárního dramatu, kdy se záběry reálných rozhovorů prokládají hranými pasážemi. Lidé, co prožili utrpení, se v paměti znovu vracejí k prožitým momentům a svěřují divákům, co je udrželo naživu. Vedle profesionálních dobrodruhů, kteří se nebezpečí vlastně sami vydávají, ukazují některé epizody i zážitky docela obyčejných lidí, kteří zkusili strašlivé utrpení nepřipraveni a zcela nečekaně. Použitím dramatických záběrů rekonstruují tvůrci vyprávěný příběh. Cyklus poukazuje nejen na sílu lidského ducha, ale odhaluje i obecné zásady a vlastnosti nezbytné k přežití v extrémních podmínkách. Každý jednotlivý příběh se soustředí na klíčové momenty, které hrdiny vrhaly do situací, kdy museli učinit mnohdy bolestná rozhodnutí. Varianta, kterou tehdy zvolili, mohla znamenat buď zemřít, nebo Přežít!
x Sledujte příběhy lidí, kteří byli vydáni napospas nemilosrdným živlům!

Představte si, že jste se ocitli uprostřed moře jen v nafukovacím člunu. Bez jídla, pitné vody, bez vysílačky a jakéhokoli dalšího vybavení. Bez možnosti uniknout všudypřítomnému ostrému slunci. A široko daleko ani stopy po živé duši, po záchraně. Zlý sen? Nikoli. Jeden z neuvěřitelných příběhů, kteří skutečně prožili lidé vystupující v britském dokumentu Přežít!.
xRubriky
Odkazy
Měsíční archiv
Výběr tématu
Anketa

Nefunguje
Nefunguje video na této straně?
Pošli link
Ahoj, podívej se na zajímavé video
Po stlačení tlačítka "Pošli" nezapomeň vyplnit správnou e-mailovou adresu a pak odeslat.

Odkaz videa
Credits

webdesign 2006 - 2014 by TrendSpotter. Spotter.TV is independent, nonprofitable, noncommercial site. Only for education purposes in the Czech and Slovak republic. Strictly embedded content is based on public domain, or Standard YouTube license, or Creative Commons license, or Copyright, or custom licenses based on public video sites for shared content. All other brand names, product names, or trademarks belong to their respective holders. Other links and information may not be relevant to embedded media. Randomly displayed banners are not managed by Spotter.