xVybraná videa
text k videu
Kdo zabil Johna O'Neilla?
3. července 1979 stála CIA u zrodu islámského fundamentalismu, tehdy president Carter podepsal direktivu tajné službě Spojených států, aby se postarala o radikalizaci islámského myšlení a zbraně pro Afghánské bojovníky předtím, než je napadne Sovětský svaz. Bylo to v roce 1998 zdokumentováno v interview se Zbygniewem Brzezinskim, Carterovým poradcem pro národní bezpečnost.

Kdo zabil Johna O'Neilla?
Měsíc jsem nespal. Nejím. Nesprchuju se. Neholím se. S nikým se nestýkám. S nikým nemluvím. Nevzpomínám si, že bych v poslední době s někým mluvil, nebo dokonce opustil svůj byt. Nedělám nic jiného, než přemýšlím. JÁ VÍM, že to udělali. Chci to dokázat. Měl bych to dokázat. Co dokázat? JA bych to MĚL dokázat. Dokázat CO? Musím. Měl bych. Měl bych? Ten Council on Foreign Relations. Tu Trilateral Commission. Tu Bilderberg Group. Bushovu rodinu. CIA, Kissingera, Brzezinského... Všechny. Všechny, co za tím stáli.

VŠECHNY. Vyřešit ten hlavolam. Ten Council on Foreign Relations ovládal svět 50 let. Můžete jít na jejich webové stránky a přečíst si o tom. Jsem jediná osoba, která cítí potřebu vědět víc? Obávám se, že tato posedlost bude úplně na nic. Ale víc se bojím být jako všichni ostatní. Víc se bojím být spokojený. Po 11. září jsem byl jako každý jiný. Byl jsem šovinistický patriot. Taky jsem si myslel jsem, že to udělala al-Kajda. Myslel jsem si, že bychom měli vybombardovat Araby až do základů, tak jako každý jiný.

Vybombardovat je rovnou do pekla. Pak jsem četl o Johnu O'Neillovi. Nekonformní protiteroristický expert FBI. O'Neill sledoval Usámu bin Ládina od roku 1995. Věděl o Usámovi víc než kdokoli. Sledoval ho po bombových útocích na ambasády v r. 1998 a po útoku na Cole v roce 2000. Věděl o Usámovi a al-Kajdě víc, než kdokoli. Není to zajímavé? Pak se O'Neill dostal do nějakých potíží. Jeho vyšetřování terorismu bylo zablokováno z nejvyšších míst. Zablokováno kým?

V létě roku 2001, rezignoval z místa náměstka ředitele FBI. V té samé době, kdy veřejně oponoval protiteroristickou politiku presidenta George W. Bushe. 10. září 2001 nastoupil do nového zaměstnání, pro společnost, která se jmenovala Kroll Associates...

Jako šéf bezpečnosti ve World Trade Centru. O den později byl mrtvý. Oběť teroristických útoků 11. září. Zahynul ve World Trade Centru. To snad ne! Špičkový protiteroristický expert FBI, který po 6. letech pronásledování bin Ládina náhodou vzal práci v privátním sektoru, zavražděn v mezinárodním přenosu teroristického útoku, z něhož je obviněn jeho mazaný nemesis? Zabit svým šelmovským nemesis. Jaká ironie. Shoda okolností? Osud? Nebo spiknutí? Spiknutí!

Proč začal O'Neill pracovat v Trade Centru? Proč byly jeho vyšetřování al-Kajdy zastaveny? Kdo mu domluvil jeho novou, osudem prokletou práci? Znám teď odpovědi na tyto otázky. A žádná z nich nemá nic co dělat s Usámou bin Ladinem Čím více se díváte na celek a ne jen části... - Nevíte nic - ...tím více chápete, co se opravdu stalo. John O'Neill je klíč. Prověřte si Johna O'Neilla. Kroll Associates, Brian Jenkins, Jerome Hauer. Podívejte se po Johnu O'Neillovi.

On je ten klíč. Michael Cherkasky, už jste někdy prošetřili LAPD? Proč se nevrátíte k Enronu, FBI, Robert Mueller? Vyšetřování Johna O'Neilla v kancelářích FBI v New Yorku... ...byla vedena pod taktovkou CIA. Ty kanceláře byly v budově č. 7 World Trade Centra. World Trade Centrum budova č. 7. Patra 23 až 26... byly federální kanceláře, pevnost... všech těch federálních agentur v New York City. Zařízeno... ... Jeromem Hauerem. Jerome Hauer byl ten chlápek co dal Johnu O'Neillovi jeho práci ve World Trade Centru.

Kdo zabil Johna O'Neilla? A proč? To je velmi dobrá otázka. Tak kdo zabil Johna O'Neilla? Abyste porozuměl, co se stalo Johnu O'Neillovi musíte vědět, co se stalo 11. září. Jsem připraven poslouchat. Jste si jist? Jsem si jist. CIA vytvořila islámský fundamentalismus v roce 1979. Byla to cesta jak zatáhnout Sovětský svaz do války s Afghánistánem. To přineslo sovětům jejich Vietnam. To zničilo jejich ekonomiku a rozbilo podporu komunismu. To bylo chytré, že? Ne zadarmo.

Během války, USA, UK, a Pákistán, všichni podporovali skupiny Arabských bojovníků známých jako "Mudžahedíni". Dvěmi z těchto bojovníků za svobodu byli Ramzi Yousef, a Usáma bin Ladin. Knihy tištěné Univerzitou v Nebrasce a placené americkým ministerstvem školství učily ty Mudžahedíny radikálním islámským teoriím a častovaly je matematickými problémy a literárními cvičeními, protkanými narážkami na... zbraně, bomby, tanky... Celkově, obecně, zabíjení.

Víte, oni... Oni je cvičili být zběsilí, a pak se diví, že se z nich stali teroristi. Zdálo by se, že vytvoření radikální větve Islámu bledne ve srovnání s ukončením studené války. Tak by se to zdálo... ano. Avšak když se sověti stáhli, Mudžahedíni byli ponecháni bez politické podpory ve válkou zničené, zbídačené a sociálně nestabilní zemi. A tak začali druhé hnutí odporu - tentokrát cílené proti Spojeným státům. A primární skupinou, vytvořenou v této době, v pozdních 80. letech... byla al-Kajda.

Al-Kajda byla zpravodajskou operací od začátku... až dodnes. To je velmi nebezpečné říkat. I když je to pravda. Už od svého založení byla Al-Kajda cvičena, financována, zásobována zbraněmi a podporována Pákistánskou tajnou službou ISI. ISI, jak sama odhalila, je křídlem americké CIA. To je ve světle toho, co se stalo 11. září, velice neblahá asociace.. To není poprvé, co se vrátili nám nakopat do zadku. Iran-Contra? Sandinisté v Nikaragui? Mnoho dalších, o nichž se tak široce nemluvilo.

A Írán Contra to není tak daleko od angažmá CIA s al-Kajdou. Máte pravdu. Írán-Contra směřovala peníze do států, které už byly považovány za státy podporující terorismus, jako Írán, Irák, Lýbie a Libanon. A druhá strana kontraktu, triliony dolarů v ilegálních narkotikách si našly cestu do této země, ze Středního východu, Dálného východu a Latinské Ameriky. Vykazuje to známky podvodu a spoluúčasti vlády Spojených států, za účelem podpory nestability v cizině, na podporu její domácí agendy.

A to pomáhá vysvětlit její ovládnutí ISI a al-Kajdy. Je to děsivé jak dobře do sebe ISI a al-Kajda zapadají, co? A je ještě děsivější jak často to mainstreamová média ignorují. Ta média se zdála tak zaměstnána nás všechny strašit, až se podrobíme. Pomáhajíce vládě ututlat pravdu a tím vytvořit víru, dodat na důvěryhodnosti falši oficiální verze. Kde je v oficiální verzi ta ISI? Oficiální verze 11. září zahrnuje jistého muže jménem Omar Shiekh Saeed jako pokladníka toho hlavního únosce Mohameda Atty, a jistého muže jménem Khalid Shaikh Muhammad jako operačního vůdce v pozadí útoků.

Oba muži jsou velmi známými ISI agenty. Jak mohu to jméno Saeed znát? Patrně proto, že je to jeden z lidem nejznámějších teroristů. Můžete ho znát i jiným jménem, neboť má kolem půl tuctu falešných jmen. Velkým nárokem na slávu je jeho obvinění z... únosu a vraždy reportéra Wall Street Journal Daniela Pearla v únoru 2002. Daniel Pearl byl zabit agentem ISI? Tím nejskutečnějším mužem o kterém vláda tvrdí, že se podílel na útocích 11. září. Pearl byl na cestě setkat se se Saeedem, když zmizel.

Saeed, užívající jeden ze svých pseudonymů, věděl, že Pearl pátral po spojení ISI k al-Kajdě a 11. září. Myslel jsem, že Pearl byl zabit, protože byl žid. Ale je mnohem pravděpodobnější, že byl zabit vysoce postaveným... ISI agentem, aby se zajistilo, že nebude publikovat ve vlivných amerických novinách o spojení ISI k al-Kajdě. Protože by tím do toho zapletl CIA. No dobře, budu o tom přemýšlet. Jestliže je al-Kajda sponzorována ISI, a ISI je sponzorována CIA... dvě a dvě jsou čtyři.

To co říkám, třebaže, že je téměř nemožné věřit oficiální story o 11. září, třebaže je zcela nemožné, aby to byla pravda, CIA - a tím i tato vláda - je vinna z nedbalosti pokračuje ve své funkci spojnice mezi Pákistánem a al-Kajdou. Takže je jedno, co se stalo... jestli to byli oni, jestli jsme to byli my, jestli to byl kdokoli - CIA je tak jako tak vinná? To vypadá jakože akorát chcete, aby CIA byla vinná. Jde po nás. On je CIA. Nech ten telefon. Celou tuhle věc ohrožuješ.

Kecáš s někým na otevřený lince, někým, koho vůbec neznáš a říkáš mu všechno. Natluč si to do hlavy. Vtluč si to do hlavy. Tady. Mluv jen se mnou. Nemluv s ním. Jasný? Co tu děláš? Jsem tu abych ti zabránil v hrozný chybě! OK? V tomhle post-zářijovým světě nemůžeš věřit nikomu! Speciálně s tím, co ty a já víme. Já to chápu. Hej, počkej, ne. Chápeš. Sbal si věci- Vem si svý věci- A pryč odtud. Pořád se odtud můžem' dostat, když to uděláme hned! Ne, já nikam nejdu. OK, CIA úderný jednotky.

CIA úderný jednotky už jdou nahoru po schodech. Ach, je tam jich spousta. AK-47ičky a černý vesty. Ty víš že jdou. Venku černý helikoptéry. Ach, už jdou, jdou si nás vzít někam do podzemního bunkru, a přidělaj nám autobaterky ke koulím. Nikdo sem nejde! Ach Bože, ach Bože... Já sem ti to řikal. Já sem ti řikal, že nás zabiješ, a teďs to udělal! Teďs to udělal! Drž hubu. Drž hubu! Ach, podívej na ty ptáky. Ach, je tam lastura. Když si jí dám k uchu, můžu slyšet oceán.

Otevřete, jste zatčeni. Zatčeni za co? Jo, jo, buď na ně drsnej na tu CIA... Za mrhání životem s těmi konspiračními teoriemi, namísto přínosu něčeho užitečného společnosti. Kdo do prdele jsi? Grrr, ty kuse...h... Jsem ten chlápek, co do vás dvou přichází vtlouct trochu toho smyslu. Tobě se tohle zdá směšný? Přísahám bohu, přicházím vás zabít a kohokoli, kdo vypadá jako vy. A ty... Ty... Jsem C... I... A... Já tohohle chlápka tak nenávidím, přeju si, aby byl mrtvej...

Vidíš? Tohle děláš. Jseš na sebe hrdý? Co je, teď nechápeš vtip? Byl jsem na telefonu. Nejdřív mě tenhle otravoval a teď mě ty přerušuješ. Taky dělám dobrou věc. Bráním ti pouštět si hubu na špacír do telefonu o věcech, které nemůžeš dokázat a nemáš o nich ani co spekulovat. O čem to mluvíš? Mluvím o tom, co jste tu celou tu dobu dělali. Je to zrádce. Není zrádce. Táhni k čertu! Zavěš ten telefon. Nenávidím ho, ale má pravdu. Dělám ti laskavost. Tohle, tohle všechno, je ztráta času.

Všechno jsme dali tady na tu zeď, OK? Zakroutili jste svý krky do víry, že máte "pravdu". Dali jsme dohromady závažné pochybnosti o oficiální verzi 11. září. Nestojí to ani za mák skepticismu. Tak co máme podle tebe dělat? Neptej mě na radu tohohle všiváka tady. jede v tom s nima. Nima? Odpověz na mojí otázku. Ty víš přesně, co bysme měli dělat. Vzdát to. Jdi se umýt, osprchovat, oholit... Jděte za ženskejma. Jděte dělat, to co každej dělá v týhle zemi. Hnout se s tím životem. Jsi pitomej směšnej chlapeček. Hnout? Když víme, to co víme.

Jako vždycky jsi mě nepochopil, psycho. O jedenáctým září víme jen tři věci. Tři letadla narazila, tři baráky se zřítily, a Pentagon byl poškozenej. Všechno ostatní jsou jen divoké dohady a proto nemají význam. Tak právě proto potřebujeme další vyšetřování. Potřebujeme? Proč? Protože je to naše povinnost. Tvoje povinnost, možná. Ne moje. Jestli v tom nebudeme všichni dohromady, nepodaří se nám to. Tak mě teda přesvědči. Proč bych se měl starat, co se stalo 11. září?

Proč je moje povinnost vědět, co se opravdu stalo 11. září? 11 září byl nejabsurdnější den všech dob. To jsem si často myslel. Masy byly zaplaveny spoustou informací, všechno poukazovalo na tu... temnou teroristickou síť a na toho maniakálního superpadoucha Usámu bin Ládina. Za pár hodin se zdálo, že vláda vyřešila ten zločin, aniž by byť i jen sbírala nějaké důkazy. Zdálo se to trochu na sílu, to připouštím. Tak kaž bratře telefonní muži... Jó, Jó. Je tu tolik otázek. Tak málo odpovědí.

Co způsobilo, že se ty budovy zřítily? Oficiální verze říká, že ohně z hořícího leteckého paliva způsobily zřícení těch Twin Towers. Ale může to někdo... Ne ty. Ale může to někdo dokázat? Inženýři a vědci to fyzikálně dokázali. A jiní inženýři a vědci dokázali, že ne. Co tím myslíš? Inženýři z MIT, z NJIT, z Americké společnosti civilního inženýrství... všichni říkají, že se ta budova zřítila kvůli požáru. Podívej! Tady to vidíš. Kdo jsi? Mnoho jiných inženýrů a vědců říká, že ten oheň nemohl způsobit zřícení.

Ale to je fyzika. To je Matika. O tom se nedá hádat. Dá, když nemáš všechny informace. Nikdo neví jakou teplotou ty ohně hořely, Jak daleko, nebo jak rychle se šířily, jak dlouho hořelo to letecké palivo, nebo dokonce... Oni to nepotřebují vědět. Mají plány těch budov... ...které, samozřejmě, nikdy nepustili na veřejnost. ...a jsou schopni velmi sofistikovaných odhadů... A to není důkaz. Tak proč je ta oficiální story vydávána za oficiální pravdu? Protože nikdo nemůže dokázat, že to pravda není.

Takže to je jakási univerzální negace? To je těžko důvod k válce. OK. Dej mi jinej příklad, jak ty baráky mohly spadnout. Mohla to být řízená demolice. Určitě to vypadalo jako řízené demolice. A když se koukneš na některé aspekty videa, kde ty Twin Towers padají, skutečně můžeš vidět vystřelovat oblaky výbuchů na místech náloží. To můžou být jen latentní exploze hroutícího se vnitřku těch baráků. Pointa je, že to nemůže být fyzikálně dokázáno. Jeden může argumentovat a dokázat, matematicky, že se jedna věc stala, zatímco někdo jiný může argumentovat a dokázat pravý opak.

Bez základních nástrojů, potřebných k pochopení toho, co se stalo ve vnitřku každé z budov, je nemožné dokázat nic. A absolutně bez důkazu, reakce této vlády na 11. září byl jeden velký zločin nenávisti proti muslimům. To byla, protože to nejdřív byl zločin nenávisti proti nám. Vrať se do 'Skull and Bones', ty neocone, Republikáne, nacisto, fašisto, Sionisto, satanistickej kuse hovna. Drž hubu. Oba. Soustřeďte se. Je tu jedna anomálie, kterou bych chtěl tady zmínit.

A to je? Nikdy, v historii stavebnictví, se žádný mrakodrap nezřítil z důvodu požáru. Nikdy? Ani jednou. Takže 11. září bylo historickým dnem pro demoliční experty. Teď už ani nepotřebuješ výbušniny. Můžeš jednoduše napálit letadlo přímo do budovy, a nechat, ať se zřícení postará o zbytek. To máš pravdu, je to trochu příhodné, když ty tři budovy spadly vinou ohně ten samý den... když se to nikdy předtím v historii nestalo. Čímž se dostávám k budově 7. Z důvodů, které nikdy nebyly adekvátně vysvětleny, World Trade Center budova č. 7 se zřítila v 5 hodin toho odpoledne.

Vždycky se mi na tom něco nezdálo. To byla ta nejpodivnější věc a nikdo o tom nemluví. Budovu 7 nezasáhlo žádné letadlo. Ale byly tam ohně, zuřící v patrech 8, 11, 12, 13, a 18. Tyto patra, po pořádku: Banka American Express, Securities and Exchange Commission (pp. komise dohledu nad burzou), Standard Chartered Bank a City Group. Tyhle čtyři jsou finanční instituce. Je to souhra náhod? Neexistuje nic jako souhra náhod. Takže co? Všechna patra, která hořela, mají co dělat s penězma.

To je toho. V Té budově také měly kanceláře... tajná služba, IRS (pp. úřad daňové kontroly), a tajná centrála New Yorské pobočky CIA. Tím myslím, představ si... představ si jaký druh usvědčujících důkazů klesl ke dnu v té budově. Usvědčujících, jak? Tato pobočka CIA byla centrálou společného FBI-CIA vyšetřování al-Kajdy. Standard Chartered Bank užil Omar Shiekh Saeed, aby poslal těch 100,000 dolarů únosci Mohamedu Attovi. Ty kanceláře SEC byly před 11. zářím epicentrem vyšetřování insider tradingu.

Myslíš, že všechny ty informace neobnovili? Podle úředníků z SEC, většina těch případů byla buď sešrotována, nebo na dlouhou dobu odložena. OK. Takže co s tím vyšetřováním kolem al-Kajdy? To vedl FBI agent John O'Neill. Což nás dostává zpět k tvé původní otázce. Kdo zabil Johna O'Neilla, a proč? Na to ještě nedokážu odpovědět. Já... nenechám tě tohle všechno zničit. Zničit... co? TOHLE! TOHLE VŠECHNO! Máme moc věci změnit. Jediná skupina, která je schopna zastavit vládu Spojených států... je lid Spojených států.

Je tu několik důvodů, proč se dovolilo 11. září. Dovolilo kým? Naší vládou. Proč by vláda Spojených států měla dovolit, aby došlo k útokům 11. září? To je ten nejstarší trik. Necháš někoho, aby udeřil na tvé ústředí, svedeš to na někoho jiného, a pak začneš válku s lidmi, které jsi falešně obvinil. Problém... odezva... řešení. Problém: Radikálně islámské skupiny zaútočily na Spojené státy a tvrdí, že chtějí zničit západní civilizaci. Odezva: Proti těm, cos falešně obvinil musí být vedená válka a doma se musí zvýšit bezpečnost.

Řešení: Už nikdy žádné teroristické útoky. Velmi poučné. Můžu hrát také. Můžu. Počkej, něco mám. Něco mám. Počkej. Problém: Oba mě serete. Odezva: Nenávidim tě. Řešení: Děte do prdele. To nebylo poprvé, co se to stalo. Dej mi příklad. 27. únor 1933. 28 dní potom, co byl Hitler zvolen kancléřem, Německý parlament, Reichstag, záhadně vyhořel do základů. Dánský komunista jménem Marinus van der Lubbe je přistižen při činu, usvědčen a popraven. Kvůli tomu Nacistická strana volá po válce se sověty, získává významnou moc v dalších volbách.

Ve stejnou dobu Hitler doma oklešťuje občanský svobody jako odezvu na výjimečnej stav. Už 24 března 1933, díky Zákonu pro omezení utrpení lidu a národa, si Hitler upevňuje totální moc v Německu. Nacistům to trvalo jen měsíc, než získali totální vládu nad Německem. A to zní děsivě podobně jako to, co se stalo tady po 11. září, 68 let později. Kromě toho, že nemůžeš dokázat, že Hitler vypálil Reichstag, stejně tak nemůžeš dokázat, že vláda USA naplánovala 11. září.

I kdyby to udělala al-Kajda, naše vláda je pořád vinná. Co to meleš? Poslouchal jsi? Vzpomínáš si, kde jsme k tomu došli? Pak si musíš vzpomenout, že al-Kajda byla podporována a placena ISI, A ISI byla podporována a placena CIA. Všechno, co potřebujeme vědět, je na této zdi pánové. Nesmíš zapomínat, co nás k tomu především dostalo. Jestli máme něco udělat, musíme mít všichni jasno v každém detailu na této zdi. OK? OK? OK, OK, OK, OK, OK. Tak začneme.

Pro všechny případy a účely, terorismus v této zemi začal zřícením Pan Am 103 v roce 1988. Během celé té doby tam byly menší teroristické činy- malé bomby, únosy... Ale ne velké věci, OK? Tak dnes se budeme bavit pouze o tom, kdy se na naší půdu dorazila hlavní žíla. 26. února 1993, vybouchla bomba ve WTC, 6 lidí zabito a tisíce zraněných. Myšlenka byla shodit severní věž na jižní, aby obě padly na Wall Street. Ale, to datum je důležité. Víte, co to datum znamená?

Je to druhé výročí konce Války v zálivu. A kdo byl z toho útoku obviněn? Muslimští extrémisti. Ramzi Yousef. Muslimský extrémista. Bývalý Mudžahedín. Ramzi Yousef se do země dostal na Irácký pas. Byl odsouzen k smrti manhattanským federálním soudem... - 11. září 1996. Začínáme v tom vidět systém? Tihle Arabi určitě mají slabost pro výročí. Někdo určitě. Co znamená ta jejich posedlost World Trade Centrem? Určitě si vzpomenete, jak nám všem říkali, že World Trade Center je cíl terorismu, kvůli jednomu důvodu: byla to základna ekonomiky Spojených států.

Ale zároveň nám říkali, že teroristi si nás vzali na mušku kvůli našim hodnotám - našim svobodám. Tak proč bombardovat World Trade Center, když stavby jako Socha svobody, nebo Washingtonův památník jsou mnohem jasnější majáky svobody? Proč vlastně? Ručím za to, že první útok na World Trade Center byla nahraná událost, psy-op. Jeho jediným účelem bylo na ty věže World Trade Centra zamířit reflektory přesvědčit lidi, že jsou budoucími cíli terorismu.

Vzpomínám si všechny ty protiteroristické učence po 11. září říkat "al-Kajda vždy chtěla dodělat tuto práci." K tem protiteroristům se hned dostanu, ale dobrá pointa. Jak víme, že ta bomba v '93. nebyla al-Kajda? Jako všechno, přesně nevíme. Ale ve zpětném pohledu... to nejlíp dává smysl. A to protože... Po 93tím sužovala Spojené státy série teroristických útoků. Jak tím budeme procházet, začneš chápat jak určité programy v určitých končinách vlády, médií a průmyslu stvořily reklamní kampaň vést válku... ...s 11. zářím jako základním prodejním artiklem.

V 95tém to byla Oklahoma City, bombové útoky na ambasády v roce 1998, bombový útok na USS Cole v roce 2000 v Jemenu a pak, samozřejmě... pak bylo 11. září. Je v tom anomálie. Ze všech těch útoků, co jsi právě zmínil, byla obviněna al-Kajda, Kromě Oklahomy. Ačkoli, je tam spojitost. Právník Timothy McVeigha tvrdí že s Terry Nicholsem nebyli jedinými lidmi, co to plánovali. Tvrdí, že Nichols byl na několika výletech na Filipíny v letech před útoky a setkal se tam s... Ramzi Yousefem.

McVeigh sloužil ve válce v zálivu, a Yousef se dostal do země s Iráckým pasem. Shoda okolností? Spiknutí! McVeigh a Nichols, oba navštívili výcvikové tábory al-Kajdy na Filipínách po válce v zálivu. V procesu s McVeighem, vyšel na povrch důkaz, že buď al-Kajda, nebo Irácká tajná služba, nebo obě napomáhaly v Oklahomském útoku. A co je důležitější, tisíce dokumentů byly FBI odepřeny McVeighovým právníkům. Ředitelem FBI v té době byl Louis Freeh. Nikdo neví, co ty dokumenty obsahovaly, ale velmi dobře mohli mít důkazy, že McVeigh, Nichols, a další konspirátoři naplánovali útoky v Oklahoma City.

Hmm... To nedává žádný smysl. Proč by vláda nechtěla al-Kajdu obvinit z Oklahomy? Protože to nebylo 11. září. Nebyl to ani první útok na World Trade Center. Musíš si uvědomit, že naplánování 11. září trvalo roky, možná dokonce desetiletí. Veškerá teroristická činnost, vedoucí k tomu, jsou jen poznámky na okraj, varování, co má přijít. Takže... Oklahoma je součástí většího plánu? Přesně. Všechno část toho samého psy-op. Co je psy-op? Psy-op jsou tajný zpravodajský operace.

Kterejch se užívá k posunu lidský vnímavosti k předdefinovanýmu programu. Psy-op se užívá spolu s otevřenějšími akcemi, nazývanými vojenskými operacemi. Takže psy-op jsou vedeny působením na už vytvořený dojem, a tím tvoří v okolí cosi klamného, čeho je možné využít? Takže vidíš, jak lehce mohl takový psy-op být vytvořen kolem 11. září. Začneš s tím, že muslimy vyučuješ novou verzi Islámu, plnou násilí a extrémistických přesvědčení. Ti tvoří jednu část psy-op: obětní hejly.

Pak, v průběhu let, Zbraně, bomby, tanky... podniky. Hejlové tě nenávidí, ale nemají nejmenší ponětí, že jsi to ty, kdo je podporuje. Protože používáš prostředníka - někoho, komu věří, že je na jejich straně. Ve stejnou dobu, co máš ty hejly pod palcem, Necháš na veřejnost proniknout zprávu, že hejlové plánujou útoky. Takže když k útokům dojde, je jednoduché veřejnost přesvědčit, že v tom jedou hejlové. Na druhé straně, hejlové nedělají nic kromě toho, že mají velkou hubu a provádí menší, méně ničivé útoky, zatímco ty sám vedeš vojenskou operaci, a provedeš ty ničivější, hlavní výpady.

Takže s pečlivým provedeným plánováním a kroky, abys to všechno utajil, dostaneš k 11. září všechny znaky vojensko-zpravodajského psy-opu. A jak do toho zapadá Oklahoma? Al-Kajda není v té "Válce s terorismem" jediným nepřítelem. Od založení této země existovala mnohem hlubší, temnější hrozba moci, kterou je: Opozice. Oklahoma City si posvítila na skupiny milice a sekty, které inklinovaly ke svržení vlády, typicky vojenskou operací. Přesvědčilo to veřejnost, že takoví, co by chtěli svrhnout vládu jsou šílenci... podobní Timothy McVeighovi.... Nebo Kaczynskému.

Média jen zřídkakdy nabízí příznivý náhled na opozici. Mluví se tam obvykle o lidech, kteří chtějí rozvrátit svět. Tak jako kolem konference WTO - protesty v Seattle v r. 1999 -Oklahoma zdiskreditovala jakákoli hnutí zpochybňující federální vládu? Kdokoli se ptá na skutečné motivy v pozadí 11. září bude automaticky zařazen do sorty lidí jako McVeigh a Nichols pouhou asociací a bez toho, aby se vůbec řeklo slovo. Takže Oklahomu hodili na domácí teroristy, jako prostředek k zadupání opozice v této zemi do země.

To všechno byly přípravy na 11. září. No a kdo tu psy-op teda řídí? Slyšel jsi někdy o "Kroll Associates"? To jméno je mi povědomý. Garantuji ti, že jsi Kroll viděl v televizi. To jsou protiteroristický šampióni. Tím se tedy do toho ti dostávaj protiteroristi? Možná, že neřídili přímo tu psy-op. Ale je sakra jisté, že jí pomáhali ututlat. Kamaráde, Kroll je větší, než si vůbec dovedeš představit. Kroll Associates je globální bezpečnostní a zpravodajská společnost.

Veřejně obchodovaná a soukromě spravovaná, Kroll se specializuje na bezpečnost velkých budov a průmyslovou špionáž. V roce 1993, dostal Kroll kontrakt na řízení bezpečnosti WTC. Drželi tu pozici až do doby, než ty věže spadly. Současným šéfem exekutivy Krollu je... Michael Cherkasky. Cherkasky je bývalý pomocný okresní právník pod Robertem Morgenthauem na Manhattanu. Dřívější zaměstnanci Krollu zahrnují lidi jako: William Bratton. Bývalý člen policejních komisí v Bostonu a New York City, a nyní šéf LAPD (pp. policie L.A).

A pak samozřejmě, Brian Jenkins. Zalezlej v L.A., Jenkins je jeden z nejprofláklejších "expertů" na leteckej terorismus v zemi. Nyní pracuje pro mocný think-tank RAND Corp. z Los Angeles, Jenkins je vyhlášený protiteroristický vědec a objevuje se v mnoha talk-show a magazínech. A abychom nezapomněli, Jerome Hauer. Jerome Hauer, hlavní člověk přes bio-terorismus. Když něco hledáte o 11. září, Hauerovo jméno se objevuje častěji, než jakékoli jiné. Jako výkonný ředitel Krollu v New York City, zodpovídal Hauer za chod bezpečnosti ve WTC.

John Hauer je taky ten chlápek, co dal Johnu O'Neillovi ten job jako hlava bezpečnosti ve WTC. Ano, to dal. Ještě předtím byl Jerome Hauer pravou rukou Rudiho Giulianiho v New Yorku, kde vedl Úřad pro mimořádné události, OEM - FEMA v New York City. A bylo to na návrh Jerome Hauera, že starosta Giuliani postavil to, co se stalo známým jako "federální bunkr" ve WTC budově č. 7. Odolný proti požáru, bombám, neprůstřelná skla... Tyto kanceláře OEM byly v podstatě Giulianiho hlavní stan v New York City... ...než se WTC7 zřítilo 11. září.

To je neuvěřitelné. Mimo tyto funkce, byl Hauer světovým expertem na bio-terorismus č. 1. Je velmi známým poradcem Council on Foreign Relations (pp. Rada pro mezinárodní vztahy), dříve pracoval pro National Institutes of Health (pp. Institut pro veřejné zdraví), a v současné době je šéfem Office of Public Health Preparedness (pp. Úřad pro zdravotnickou připravenost). A ráno 11. září, právě v době, kdy probíhaly útoky, instruoval Hauer celý personál Bílého domu, aby začali brát Cipro, lék proti anthraxu.

Teď, jak věděl, že se vynoří anthrax? Hmm, co osud nedá, Hauer v roce 1999 pracoval se Stephenem Hatfillem, hlavním podezřelým v anthraxových útocích, v Scientific Applications International Corporation (pp. korporace pro aplikovanou vědu)- -SAIC. Tento SAIC, dostal pak po 11. září obrovskou zakázku v biologické obraně. Hatfill, dobře známý přítel Jerome Hauera, pracoval ve vojenském anthraxovém programu na USAMRIID (pp. Vojenský institut infekčních chorob) ...ve Fort Detricku, v Marylandu a v Battelle...

...nezapomeň na Battelle... ...chemická firma s dlouholetejma vazbama na CIA. Hauer o projektu USAMRIID v Marylandu dobře věděl. Takže je Hauer CIA? Kroll je CIA. No tak! To nevíme. Ale víme! Ale víme!. Tím myslím oni jsou tajná služba. Jen tak nepůjdou a nevykecaj to. Ale ty víš, co dělaj. Ty víš co dělaj. Oni sou soukromá tajná služba. Výkonný ředitel tam řekl: "Kroll je jako soukromá CIA." On ví, co se dělo... on ví, co se dělo... A jsou tu také jiné firmy jako Kroll.

T&M Protection, řízená Robertem Tuckerem. Tucker! Tucker se setkal s O'Neillem a Hauerem těsně před 11. zářím. Dávali si drinky u Elaine. pak Strang-Hayes Consulting. Taky Wackenhut Corporation. Pak tu máme CTC International. (pp. privátní průmyslová špionáž) a Cohen Group. (pp. poradenská firma pro globální obchod) A pak Stratesec - také nazývaný SecuraCom. Stratesec měl také zakázku dělat bezpečnost ve WTC. SecuraCom také měl zakázku dělat bezpečnost na Dullesově letišti a pro United Airlines.

Vzpomeň si, dvě letadla United 11. září. A jedno z těch letadel přiletělo z Dullese. Teď zajímavá poznámka k SecuraCom... ...je, že od roku 1993 do roku 2000, byl jedním z hlavních akcionářů muž jménem... Marvin Bush. Marvin Bush. Prezidentův mladší bratr. To je zajímavé spojení. Ale nutně to nesvědčí o ničem. Je mezi tím šest stupňů souvislosti. Bushův mladší brácha, co dělá bezpečnost ve WTC, to je něco, co by se mělo vážně vyšetřovat. Tímhle způsobem uvažování, bysme mohli znát chlápka, co znal chlápka, co pracoval s chlápkem, který stál na stejném rohu ulice jako Jerome Hauer, a tím být vinný taky.

Říkáme tomu spoluúčast. A to bysme patrně neměli. Nemůžeš přehlídnout spojení Krollu k tomu všemu. Ne... to nemůžu. A neudělám to. Teď: Kroll byl zapletený do spousty podivných operací . V r. 1991, najala Kuvajtská vláda Kroll, aby zjistil něco o financích Sadáma Husajna. V roce 2002 dostal Kroll masivně na starost reorganizaci Enronu. Mezi 97 a 98, dohlížel Kroll na volby řidičských odborů. Hned po 11. září byl Kroll najatej LAPD, aby špehoval všechny protiteroristický programy v L.A.

Ten Kroll teda cestuje. Kroll má také vazby na FBI. Ředitelem FBI v době WACO (pp.masakr sekty davidiánů) a prvního bombového útoku na WTC byl muž jménem William Sessions. Když skončil s ředitelováním, stal se akcionářem Krollu. A dalším ředitelem FBI byl Louis Freeh. A hlavním poradcem Louis Freeha v FBI byl chlápek jménem James Bucknam. Tipni si, kde teď pracuje? Je výkonným ředitelem Krollu. Freeh je nyní hlavním viceprezidentem korporace kreditních karet MBNA.

Má v referátu personál a bezpečnost. Hned po Enronu byla MBNA největším přispěvatelem do kampaně George W. Bushe v roce 2000. Jednim z Freehových náměstků byl James K. Kallstrom. S "K". V době 11. září byl Kallstrom šéfem Úřadu veřejné bezpečnosti státu New York. A také pracuje v MBNA s Louisem Freehem. A Freeh a Kallstrom jsou dobře známí přátelé... ...Jerome Hauera Šly zvěsti, že MBNA byla jedna ze společností namočených do insider tradingu před 11. zářím.

Což by vyšetřoval SEC v New Yorku. Ale všechny ty záznamy šly ke dnu... ve WTC7. Chceš vědět, co mě opravdu dostává? Já ti řeknu, co mě dostává: Jak všichni tyhle chlápci - Cherkasky, Jenkins, Bratton, Hauer jak se k čertu stali těma odborníkama na terorismus? Tím myslím jak naběhli do televize a celou tu zasranou dobu kecali o "al-Kajda tohle"... a "teroristická hrozba tamto" a "z našeho výzkumu..." a bla, bla, bla.... Kde k čertu vzali všechny ty svý informace?

Nerad to říkám, ale má pravdu. Oni nejsou oficiální vyšetřovatelé nebo tajný agenti. Přesto se z nich nějakým způsobem stali nejpřednější experti na protiterorismus? Spousta z nich je bývalými vyšetřovateli. Ale terorismus je jedno z nejhlídanějších poli tajnejch služeb ze všech. Proč bys nechal uniknout informace pár kámošům, aby je vytrubovali na celostátní televizi? Abys udělal propagandu, evidentně. Navléct obvinění al-Kajdy před a po akci.

Měli bysme všichni pochopit, že společnost jako Kroll, ačkoli neodkryje své vazby na tajné služby, je důvěrně spojená s CIA. Ale když říkáme, že CIA řídí domácí teroristické akce... ...říkáme, že Kroll taky. Tyhle lidi mají tolik informací o terorismu, protože mají hluboké kořeny do tajných služeb, nebo to jsou tajné služby, zprivatizované, aby svou činnost zlegalizovali a učinili nedotknutelnou Kongresem. Ach bože... Ach bože...

To říkáme, že... ...že lidi, co řídí protiterorimus..? ...mohou být dost dobře sami teroristi. Koukni, to není shoda náhod, že Kroll dělal bezpečnost v těch budovách. Není tajemství, že v Krollu měli dokonce víc interních informací o terorismu, než FBI a CIA. Nevysvětlitelně jsou v pozici, že získávají interní informace - - dokonce od lidí jako John O'Neill - - a pak jdou a celou zemi varují, nebo každýmu říkají, jak celý ty teroristické organizace fungujou.

Jsou to dobře umístění agenti, kteří dělají na zvláštním programu - falešně obviňovat hejly. Cože říkají? Podstrčit někomu, koho lidi už mají znát, skutečné podrobnosti zločinu? Kroll je náš podezřelý #1. Nikdo jiný neměl tolik prostředků, motivů a příležitosti to udělat. Te nemyslíš vážně. To, co říkáš je sebevražda. Nepůjdeš a veřejně neobviníš firmu jako Kroll Associates z toho, že je veřejně obchodovatelnou teroristickou organizací!

Tyhle lidi vydělali na interních informacích o blížících se teroristických útocích. Oni neprozradí svoje dokumenty nebo své kontakty. Oni pouze tvrdí, že jsou "experti" z "Krollu" a to má znamenat, že jsou důvěryhodní. Musíme se držet toho, co tu chceme dokázat. Tohle všechno jsou jen očividné spekulace a můžou celou tuhle věc zdiskreditovat. Pokud to není pravda. Takhle se nedělá vyšetřování.

Přece si jen nevysníte hypotézu a pak nezměníte důkazy, aby se ukázala pravdivá. Musíte jít po vodítkách. Který vedou ke Krollu! Ale ne k těmhle divokým teoriím. Jsem si jist, že tihle protiteroristi v tom nějak jedou, ale není tu vůbec žádný důkaz, že jeli v kterémkoli z útoků, ani, že o nich předem věděli. Takže to znamená, že na to máme zapomenout? Posunout se k dalšímu bodu? Ne. To znamená, že se tak nedostaneme na slepou stopu.

Nemůžeme jen tak mlátit zobákem o každé staré teorii, co chceme. Tak jak se Kroll dostal k těm informacím? Jak ze všech těch lidí právě tihle chlápci ví informace, který... ani naši placení vyšetřovatelé a zpravodajci neví? Vůbec, jak se někdo stane expert na terorismus? Na to už máš svou odpověď. Bývalí ředitelé FBI na svý palubě; bývalí experti na biologickou válku ve svém systému základen; členové think-tanků jako ředitelé; bývalí státní návladní ve výkonu funkce.

Tahle společnost je plná lidí, kteří mohli mít dřívější vědomosti a pouze držet v tajnosti své kontakty. Je to koneckonců bezpečnostní agentura. Jedna z nejdůležitějších otázek, které svět čelil v posledních 20 letech byla bezpečnost před terorismem. To je, kde získali všechny své informace. To je, jak se stali experty na protiterorismus. Má pravdu. Jasněže s tím Krollem něco nehraje. Ale nemůžeme z toho přeskočit k závěrům.

Tak kam myslíš, že Kroll zapadá do celý záležitosti? Jsou jenom skupinou nájemných zločinců. Jdou a vymyslej obvinění kohokoli, koho potřebujou, aby byl vinen a pak se ztratí zpátky do úkrytu. Jediná věc, z který je vidím vinný je matení veřejnosti. A účel? Možná, že máš pravdu. Možná je to na zakrytí jejich zločinu. Nebo je to tak, že je lidi najímají, aby střežili jejich budovy. Možná těží z 11. září stejným způsobem jako Bush.

Těží z 11. září ... do své kapsy. Ale prosimtě! Cherkasky je jejich CEO. Je evidentní, že nemá čistý ruce. Evidentní pro nás, jo. Podívejte, Cherkasky nás vrací do New Yorku. Zaměřme se na to. Kolik toho víš o kanceláři toho státního návladního pro jižní distrikt Manhattanu? Moc ne. Ačkoli jsem si jist, že byli zapletení do případů, co v historii země nejvíce táhly pozornost. Správně. Je na na čase, abysme prošli tu historii.

Louis Freeh předtím, než se stal ředitelem FBI, strávil celou kariéru v New York City. Mezi 81 a 91 pracoval Freeh jako státní návladní pro jižní distrikt New York City. A Rudi Giuliani pracoval v té samé kanceláři mezi roky 1983 a 1993. Těsně předtím, než se stal starostou. A nezapomeň, neodvažuj se zapomenout, že Cherkasky, současný CEO Krollu byl v New Yorku ve stejnou dobu, Dělal hodně žalob taky, ty to víš, pěkně jim to řekni.

Noriega, Gotti a ta BCCI mají jednu speciální souvislost. To je co? Všechno to byli klíčoví hráči světového obchodu s drogami. To mi bylo jasné, že si drogy najdou cestu do tohoto příběhu. Najdou cestu? Kamaráde, drogy jsou jejím středem. Co víš o světovém obchodu s drogami? Jenom to, co jsem četl v novinách. Pak nevíš nic. Tohle je v mainstreamovém tisku pokryté ještě míň poctivě, než 11. září. Vždycky jsem si myslel, že se na tom podílí tajné služby.

Jako obvykle, tvůj předpoklad je správný. Válka mezi sověty a Afghánci skončila v roce 1979. Mezitím se zahříval obchod s drogami z Latinský Ameriky, s významnou asistencí CIA. Velká chvíle začala vytvořením Medelínského kartelu v Kolumbii 1978. Založenej Carlosem Lehderem, bratrama Ochoovejma a Pablo Escobarem, operoval Medelínskej kartel ve výrobě kokainu z koky a jeho distribuci do Spojenejch států.

Spolupráce začala, když Lehder koupil jeden ostrov na Bahamách Kde jsou daně a bankovní zákony extrémně shovívavé. Užíval tu zemi pro praní peněz z prodeje drog. Bahamy jsou sídlem tisíců korporací s daňovejma úlevama včetně společností vlastněných a spravovaných American International Group - AIG. Největší pojišťovací společnost na světě a šestá největší korporace na světě. Jedna ze společností AIG na Bahamách se jmenuje po ženě jménem Coral Talavera.

A ona je kdo? Je to žena Carlose Lehdera. Je šéfkou AIG filiálky v San Franciscu. Nechápu. Není Carlos Lehder ve vězení? Už ne. Carlos Lehder byl vydán z Kolumbie do Spojených států kvůli procesu v roce 1987. Po roce byl shledán vinným a odsouzen na doživotí plus 135 let za obchod s drogami a vraždu. V době, kdy byl ve vězení, plácl si se Spojenými státy nad dohodou. Shodí kartel a dostane svobodu.

V průběhu nařknul a pak svědčil proti..... Manuelu Noriegovi, Panamskému diktátorovi a prostředníkovi Medelínského kartelu. Noriega byl zajat během invaze do Panamy v roce 1989 v době prvního presidenta Bushe. Byl odsouzen za drogy, praní špinavých peněz a vydírání v roce 1992. A Lehder? Podle oficiální zprávy USA, místo pobytu neznámé. Podívej, je tu jedna věc, která váže všechny tyhle body dohromady-- Kartel, AIG, CIA, Contras, Noriegu.

Jedna věc, která je všechny spojuje. BCCI. Bank of Credit and Commerce International. Alias pro naší dnešní diskusi, kmotr všech podvodů s praním špinavých peněz. BCCI byla a zůstává největším případem podvodů a bankrotu ve světové historii. Ovládaná z Abu Dhabi, BCCI bezchybně fungoval celá 70. a 80. léta jako banka na praní špinavých peněz a investičních financí. To je dokumentováno vyšetřováním Morgenthau a Cherkaskyho v New Yorku a také vyšetřováním v Senátu Spojených států, které vedl senátor John Kerry.

Mezi BCCI a Manuelem Noriegou lze nalézt finanční vazby skrze jeho podporu drogového obchodu. Od roku 1992 byla BCCI rozbita americkými úřady a na mizině. Ovšem jeden bod v tomto zřídkakdy zmiňovaným případu je, že hlavním akcionářem BCCI je chlápek jménem Khalid bin Mahfouz. Khalid bin Mahfouz. Saudský finančník a investiční bankéř jehož dalším mezníkem slávy je jeho pochybná investice do firmy jménem Harken na konci 80. let Harken?

Není to jedna z firem George W. Bushe? Muž s 20% podílem v největší operaci praní špinavých peněz, kterou svět kdy viděl zachránil obchodní kariéru našeho presidenta. Khalid bin Mahfouz byl také označen jako jeden z těch několika prominentních Saudů kteří nalévali peníze do Usámy bin Ládina. To by z presidenta Bushe dělalo někoho, kdo dělal obchody se známým teroristou- bin Mahfouzem. Bez ohledu na to se obchod s drogami v 80. letech rozrůstá.

A proč by také ne? Reagan je tvůj president a Bush viceprezident. Největší pašerák všech dob je chlápek jménem Barry Seal. Barry Seal, OK? Připustilo se, že byl agentem CIA, OK, se kterou se dal dohromady už v ranejch 60. letech. Na začátku 60. let žije Barry Seal v New Orleans kde se připojuje k Civil Air Patrol Unit (pp.civilní hlídka protivzdušné obrany) jejímž kapitánem je výstřední chlápek jménem David Ferrie. Joe Pesci z kauzy JFK?

Ferrie byl podle všeho účastník spiknutí kolem zavraždění JFK. Dalším členem Civil Air Patrol Unit byl Lee Harvey Oswald. Takže drogový obchod je jaksi pojí k zavraždění JFK. Zdánlivě. Ale tady spojení nekončí. Barry Seal byl pilot, podle všeho dobrý pilot. Teď už všichni předpokládají, že David Ferrie byl tím únikovým pilotem pro Dallasské vrahy. Takže je možné vzít v úvahu, že Barry Seal byl také jedním z nich.

Na konci roku 1963 je Seala možno vidět na fotografii s Frankem Sturgisem a Felixem Rodriguezem. Sturgis byl označen a odsouzen jako jeden z pěti těch zlodějů z aféry Watergate. U soudu dosvědčil, že jeho zadavatelem na tomto úkolu byl E. Howard Hunt. Hunt pokračoval v práci v Nixonově Bílém domě. Rockefellerova Komise, která vyšetřovala ilegální aktivity CIA 70. letech pohlížela jak na Hunta tak i na Franka Sturgise jako na možné spiklence kolem zavraždění JFK.

Co dělá Barry Seal na fotografii s možným vrahem JFK? Ale je to ten druhý muž na Sealově fotografii, který má mnohem zlověstnější rysy. Felix Rodriguez byl kubánský uprchlík. Na konci 50. let začal pracovat pro CIA, aby naverboval větší množství uprchlíků k invazi na Kubu. To se dělalo na pokyn agenta CIA Teda Shackleyho. Abych nezapomněl, Ted Shackley také pracoval na obchodu s drogami na Dálném východě.

S Richardem Secordem na začátku 50. let Felix Rodriguez také figuruje u zavraždění Che Guevary v Bolívii. A kde v tom všem figuruje Barry Seal? Je v New Orleans nejméně do roku 1968 kdy přebírá po Davidu Ferrie funkci kapitána té Civil Air Patrol. Teď v raných 70. letech pašuje Barry Seal kokain přes New Orleans. Pašuje ho v letadlech později identifikovaných jako letadla Air America. Letadlech užívaných CIA v 50. a 60. letech k dodávkám heroinu z Dálného východu.

Když je založen Medelínský kartel, Seal se okamžitě připojuje k jeho operacím. Od r. 1981, nezákonně dováží víc drog, než kdokoli jiný z této země. A je to někdy v té době, kdy Barry Seal přesunuje své operace z New Orleans do Mena v Arkansasu. Kde to je? Kolem 180 mil od Little Rocku. Malé, trochu z ruky, horské město. Malé, trochu z ruky, horské město, z kterého se stává významné americké letiště. Mena Intermountain Municipal Airport.

Nejméně od '81 do'86 je to letiště epicentrem aktivit kolem ilegálních narkotik ve Státech. Vidíte, Barry Seal začal létat se svými drogami na toto letiště, nejspíše s vědomím tehdejšího prezidenta Reagana a dalších dvou prezidentů, Bushe a Clintona. Jak to, že mu to prošlo? Prochází mu to jenom chvíli. Existuje podezření, že Seal dováží kokain skoro za 5 miliard dolarů během 5ti let.

Státní návladní v Arkansasu té doby Asa Hutchinson nikdy nezahájí vyšetřování třebaže informátoři FBI, zaměstnanci letiště, a Arkansaské státní policie mu všichni řekli že se ten ilegální obchod s drogami děje. Ironicky, Hutchinson se stává šéfem DEA a je nyní... je náměstkem pro pohraniční dopravu a bezpečnost v Department of Homeland Security. (pp. nové min. vnitra založené v r.2002) V této době je tedy Seal prakticky nedotknutelný.

I přesto, že FBI a DEA začala jeho operace vyšetřovat zůstává agentem s výplatní páskou od CIA. Ale s přibývajícími důkazy obchodu s drogami, které se proti němu vrší Nakonec v roce 1985 obrátí. Svědčí v několika procesech proti Medelínským překupníkům. A to zkompromituje celou operaci CIA. Tím míním, že Barry Seal nejede jen v drogách kartelu. Je také namočen do obchodu drogy za zbraně v Nikaragui.

DEA z něj dokonce dělá provokatéra aby vyfotil Contras, jak nakládají kokain do letadla v Nikaragui. A to nasírá CIA nadobro. Sealovou další misí je vylákat Pabla Escobara a bratry Ochoovy do neutrální třetí země Odkud by byli vydáni. Vypadá to, že sejme celý Medelínský kartel. Ale pak zprávy o Sealově spolupráci s DEA prosáknou do celostátní médií. Je potřeba ho z jeho úkolu setkat se s bratry Ochoovými a Pablem Escobarem stáhnout.

A kdo je za to vyzrazení v tisku zodpovědný? Nepochybně nikdo jiný než Oliver North, primární figura ve skandálu Iran-Contra. Barry Seal je později zastřelen v Baton Rouge, zavražděn Medelínským kartelem. Povídá se, že se u jeho mrtvého těla našlo privátní číslo na George H. Bushe. Operace Mena je už v ohrožení, ale stane se vážným problémem když je jedno ze Sealových bývalých letadel sestřeleno Sandinisty na konci r. 1986.

Jediný kdo to přežije, je muž jménem Eugene Hasenfus a tvrdí, že jede v kokainu pro CIA. Letadlo je možno zpětně spojit s Menou. Takže v té chvíli, je operace Mena blízko prozrazení. Žádný president ještě přímo nepromluvil o událostech v Meně v Arkansasu. Nicméně guvernér Clinton, právě když vycházel z neznáma, aby se stal presidentem, utrousil svou jedinou poznámku o masivní drogové operaci probíhající přímo za jeho humny.

V roce 1991 se Clinton ve vyšetřování Arkansaské státní policie, o kauze Meny, a tamního drogového překupnictví, vyjádřil jako mající "vazby k federální vládě" a "a všechny možné otázky zda on," čímž myslel Seala, "byl ve spojení s CIA" "a jestli linky vedly zpět k Iran-Contra..." Ta válka s drogami je jen válkou ve středech měst. Bohatý si nacpávají kapsy těma všema ilegálníma drogovejma prachama - drogy, který sami do země dovážej potom je dýlujou chudákům v ghetech.

V 80. letech se počet Američanů ve vězení zdvojnásobil z 500,000 na 1 milion. Většina odsouzených jsou tam za drogy. A jen od '85 do '88, stíhání bílejch za drogy kleslo o 15% zatímco o 88% stouplo u černých. Přestože se odhaduje, že 80% všech uživatelů jsou bílí. A ironicky, jedna z bezpečnostních agentur spojovaná s CIA, Wackenhut Corp., vlastní a udržuje své vlastní soukromé věznice ve Spojených státech.

To je další forma vládou sponzorovaného terorismu. Chudoba, násilí, smrt-- to vše pochází ze zneužívání drog. Vzpomeň si na prohibici. Vláda zrušila zákaz alkoholu, protože... sociální problémy spojené s užíváním alkoholu nebyly vůbec tak hrozné v porovnání s násilím, které přišlo s pašováním alkoholu Tak proč nelegalizovat všechny drogy? Určitě by bylo víc drogových závislostí, víc smrtí spojených s drogami, ale bylo by mnohem míň násilí spojeného s ilegálním prodejem drog.

Které je to menší zlo? CIA zničila centra měst v této zemi. Zničila miliony životů. Se ziskem. Máš jeden pokus uhádnout, která byla hlavní banka pro praní peněz z globálního drogového obchodu. BCCI. A pak je tu AIG. AIG užívá svou vlastní leteckou flotilu. AIG vlastní a vydržuje přes 400 letadel. Jakékoli množství z těchto letadel může být užito pro převoz narkotik. A v r. 1987 se Arkansas Development Financial Agency spojila s AIG, aby založila Coral Reinsurance.

Pojmenovanou po ženě Carlose Lehdera, ten samý rok, co byl Lehder vydán. Založení této firmy nikdy nebylo zaregistrováno u SEC. Nejsou o tom známy žádné záznamy. A Arkansas je kam Seal létal se svými drogami. Ano. Jako operaci CIA. S Billem Clintonem jako guvernérem Arkansasu. v dobách rozkvětu BCCI, S Noriegou stále u moci v Panamě s Johnem Gottim jako kmotříkem mafie v New Yorku kde končí víc drog, než kdekoli na světě.

To je opravdu obrovské spiknutí. Dá se to tak říct. zakladatelem AIG je dobře známý operativec CIA. C.V. Starr. A jeden ze současných ředitelů AIG je synem zakladatele CIA Franka Wisnera. Předseda správní rady a CEO v AIG je nyní muž jménem Maurice "Hank" Greenberg. Dříve byl hlavou New Yorské burzy a Federální Reservy Nejen to, v r. 1995 jeho jménem všichni prosazovali, aby se J. Rockefeller stal hlavou CIA.

Místo toho Bill Clinton vybral Johna Deutsche, který byl ředitelem SAIC, firma na technologie proti biologickým zbraním, jehož dřívějšími poradci byli Jerome Hauer a Stephen Hatfill. Ale neztrácejme z dohledu Greenberga. Maurice Greenberg také předsedal Council on Foreign Relations. CFR. To je co? Jedna z nejmocnějších organizací na světě. Založená v r. 1921 hlavním rádcem presidenta Wilsona, plukovníkem Edwardem House.

CFR funguje jako primární poradce vlády Spojených států. Hlavním kontaktem CFR's ve Spojených státech je CIA. A předseda správní rady CFR je CEO v AIG. Se svými jasnými spoji k tajným službám, jen si představ jak děsivé je vůbec přemýšlet o společnosti jako je AIG. Pojišťovací společnosti jsou nejdůležitějšími privátními agenturami.. které sbírají informace, co existují. Pojišťováci dokážou zjistit cokoliv o komkoliv.

Kdo o tobě ví víc než tvá pojišťovací společnost? Tvé zdravotní záznamy, bankovní záznamy, řidičské záznamy, osobní historii. Tvůj zasranej životopis. Jenom zkus pomyslet na to, že ta společnost sdílela informace s vládou. Hůř, představ si, že ta firma má v aktivech 100 miliard dolarů, a může ty prostředky jakkoli investovat. Chceš říct, že peníze z obchodu s drogami můžou být užity k financování terorismu. Je tu jeden fakt, který jsme ti ještě neřekli.

To je co? V roce 1993 se AIG stala hlavním akcionářem Kroll Associates. Dobře nechci narušovat krásu našeho společného mlčení tady. Nic o vás o nikom nevím, ale je to těžký věřit všem tady těm kecům. Čemu všemu? CIA řídí světový obchod s drogami. Za jakým účelem? A co to má co dělat s 11. zářím? 70% světového opia se produkuje v Afghánistánu. Přemýšlej o tom chvíli. CIA jela v heroinu a kokainu 50 let. Měli vojenskou přítomnost v Afghánistánu v 80. letech.

A vytvořili Mudžahedíny. A ty myslíš, že to všechno má nějakou souvislost? Po úpadku CIA v 70. připočteme-li k tomu skoro katastrofální Iran-Contra a Mena odhalení si zpravodajská komunita musela uvědomit, že její podpora drogového obchodu, kdyby se dostala na veřejnost, by mohla mít smrtící účinek na jakékoli budoucí snahy. Takže? Takže jestliže jsi CIA, možná, že bys mohl být trochu chytřejší. Co se týče Meny, CIA nemá žádnou story, jak to zakrýt.

Žádný záložní plán. Místo toho se celá věc málem provalila a celý globální obchod s drogami se skoro stal veřejně známou skutečností. Potřebuješ tu operaci Mena přesunout. No a kam jí přesuneš? Někam ještě víc z ruky, než je Mena. A co je víc z ruky, než nějaká škola létání? Wow... Kde se Mohamedu Attovi dostalo jeho leteckého výcviku? Na Huffman Aviation School ve Venice na Floridě. Na Floridě je přes 200 škol létání.

Proč si ti únosci zrovna vybrali Huffmana? Huffmanova letecká škola je autorizována INS (pp. Imigrační úřad) aby cizincům nabízela ona velmi populární prázdninová víza. Ta lidem umožňují dostat se legálně do země bez přílišného papírování. Mohamed Atta měl jedno z těchto víz. Tipni si, kdo mu ho dal? Rudy Deckers, výkonný ředitel Huffman Aviation. A existuje hromada důkazů, že Rudy Deckers pracuje pro CIA. Proč by měl agent CIA řídit školu létání?

5. července 2000 našla DEA přes 30 liber heroinu v letadle vlastněném Wally Hilliardem. A to je kdo? Je majitelem Huffman Aviation. Té samé Huffman Aviation, která v 90. letech přiměla stovky arabských studentů, aby se na výcvik na jejich školu tím že jim vydala ona velmi kýžená víza. Začíná to teď dávat smysl? 30 liber koksu, arabi přestrojení za studenty, agent CIA jako výkonný ředitel. OK, je mi jasné kam tím míříš.

Operace Mena se nezastavila. pouze změnila lokalitu, na tuhle školu létání a pravděpodobně desítky dalších. A role Mohameda Atty v tomhle všem? On se neškolí na pilota, on je pilot. Je to nový Barry Seal. Existují důkazy, že Mohamed Atta byl v leteckém výcviku na Maxwell Air Force Base v Alabamě. A když už měl letecký výcvik, proč tedy chodí do školy létání? Kdo říká, že al-Kajda je teroristická operace? Al-Kajda byla vytvořena bezprostředně v době ústupu Sovětského svazu z Afghánistánu.

To jméno se dá doslovně přeložit jako "Základna". Jsou v podstatě křídlem bývalých Mudžahedínů, které vytvořila CIA. CIA jede v drogách globálně. CIA cvičí své vlastní armády a piloty. a zasazuje vojenskou přítomnost všude kolem své úrodičky. Sandinisti, Kolumbijská komanda smrti... a teď, al-Kajda. Když taháš 70% světovýho heroinu z jedný země, a něco se posere a operace se dostane na veřejnost, potřebuješ záložní plán.

Al-Kajda není zapletená v terorismu. To je jenom nastrojené, že jsou to teroristi, aby se zakryla jejich pravá povaha. Je to drogový kartel, prosté a jednoduché. Na tom videu ukazujou Usámu, jak střílí z toho svýho samopalu a cvičícího všechny ty lidi- Nevycvičuje teroristy. Cvičí vojáky. Vojáky na obranu obchodu s heroinem. Když přijde 11. září, připíchnou k tomu zločinu al-Kajdu. nikdo se vůbec nestará o pašování heroinu.

Protože pro lidi, co zrovna viděli explodovat WTC, pašování drog nedává žádný význam. To je správně, ale pořád tady nechytáš pointu. Jak mohla al-Kajda pašovat všechen ten heroin z Afghánistánu, Když Talibán v r. 1999 eliminoval všechno to pěstování máku? To Talibán udělal? Řekni kdo? Ty chceš říct, že to neudělal? Já vím, že Spojené státy tvrdí, že ano. Ale jestliže to Talibán udělal, řekni mi, Jak se jim teda podařilo vybrat v roce 2000 těch 40 miliónů dolarů od opiových farmářů?

Takže co tím chceš říct? Chci tím říct, že Talibán vymýtil jejich úrodu jenom na papíře. Ve skutečnosti obchod s heroinem pokračoval. Existujou zasraný letecký fotky, pozorování, satelitní snímky. Jak ty zatracený pole byly vypalovaný. Samozřejmě že byly. Součástí procesu pěstování jakékoli úrody je mýcení polí, aby mohly rostliny znovu vyrůst. A nemá to ani hlavu ani patu, aby Talibán zastavoval tok opia.

Vůbec, je to jediná věc, která drží jejich ekonomiku nad vodou. A ten Talibán, ten Talibán je dosazenej. Dosazenej do Afghánistánu speciálně za účelem udržování přívodu toku opia. Ou jés, bejby, ať to teče. Protože když máš kartel jako al-Kajda, fungující jako hejlové, co je obviňujou z teroristických útoků po celým světě, budeš potřebovat vládu neuznávanou OSN. A pro to pak, je nemůžeš napadnout a nemůžeš je nechat vydat žádný z těch teroristů.

A heroinovej obchod jede, aniž by vynechával. Takže to co říkáš, řeknu to přímo, to co říkáš je jediný důvod proč specielně udělali 11. září aby zakryli fakt, že al-Kajda je nějaký drogový kartel? Fakt ti musím říct: To je ta nejpitomější zasraná blbost, co jsem za celej život slyšel. 11. září nejenom zakrylo drogový obchod. Ale dalo to Spojeným státům zelenou k invazi do Afghánistánu postavit ten ropovod, co plánovali léta.

Spustilo to rasovou válku. Spustilo to náboženskou válku. Otevřelo to Spojeným státům dveře k napadení kohokoliv si vzpomenou že "skrývá teroristy". Mezinárodně nebo na domácí půdě. A co Bush říká? "Jsi buď s náma, nebo s teroristama." A 11.září nám vštípilo ten nejhlubší ze všech strachů. V kteroukoli hodinu, den, kdekoli, nějaké letadlo, nějaká výšková budova, metro, nákupní středisko, potraviny, místní stánek s novinama.

Chemicky, biologicky, nukleárně. To je jedno. 11. září se může opakovat. A co myslíš? Bude se opakovat. Je to nevyhnutelné. Toto je doživotní boj. V tomhle rohu máš Spojené státy, Zářící příklad svobody, míru a dobré vůle. A v druhém rohu máš al-Kajdu. Špinavé, zarostlé, s nenávistí obchodující teroristy. Celá ta věc je narafičená. Je to šou, je to divadlo. Které má odvést pozornost nás všech od toho, o co skutečně jde.

O systematickou destrukci národní suverenity ve světe, kolem dokola. To je absurdní. Čemu je jednodušší věřit? Že je al-Kajda zvrácená teroristická organizace se sklony ke zničení všech svobod a míru ve světě? Nebo je to kartel, jehož jediným účelem je zajišťovat bezpečnost obchodu s heroinem na Blízkém východě? To je těžký? Já pudu do možnosti A. Jsou to islámský fundamentalisti. Nalítli se zasranejma letadlama do WTC OK?

Zabili ňákejch 3000 bezvěrců spolu se sebou protože jim Alláh řek, že je to super věc, co zrovna udělat. Kdybych ti řekl, že chlap, který pravidelně bere kokain, chodí do striptýzových klubů a nechá si posílat holky- Budeš věřit že, za A: jel v drogách nebo za B: je islámský fundamentalista? To je jasný. Kam tim do prdele míříš? Ten chlap o kterém mluvím je Mohamed Atta. Mohamed Atta bral kokain? Mohameda Attu viděli několikrát před 11. zářím jak bere kokain.

A co více, Atta nevypadá, že by to všechno dělal sám. Často s ním byl Rudy Deckers. Ten chlápek, co řídí tu školu lítání? Islámský fundamentalismus přísně zakazuje užívání jakékoli nepřírodní drogy. A rozhodně učí, že jednat se ženou jako s předmětem touhy je hřích. Takže když Mohamed Atta už dělá hříchy Nepřijde do Ráje vidět Alláha, to je jisté. Takže proč by páchal sebevraždu v nějakém teroristickém útoku?

Když můžeš vyvozovat, že Mohamed Atta nenalítl jedním z těch letadel do WTC pak musíš vyvodit, že se 11. září stalo něco jiného. Máš pravdu. A to zamlouvá otázku... Co se skutečně stalo 11. září? Válka a drogy jsou ty největší kšefty. Jsou to nástroje hromadění největšího strachu a výkonu nejmocnějšího ovládání- ovládání mysli. Mávají tou vlajkou války, aby ukázali, že vládnou neomezenou mocí nad nejodlehlejšími místy.

Užívaj 11. září jako zasranou malou domů. Podporuj tu válku, nebo na tebe zaútočí znovu. Skloň se před našimi neústavními bezpečnostními opatřeními, nebo ten chlápek co... teď sedí vedle tebe, by tě mohl vyhodit do povětří. Dovol nám napadnout naše nepřátele, než napadnou oni nás jinak je všechna svoboda ztracena. To je výběr výpalnýho. Všechno, co je vláda, je mafie. A jejich největší zločin je vydělávat na válečnejch akcích.

A všichni v tom jedou. Armádní dodavatelé vyrábějí zbraně, aby se použily ve válce a při tom podporujou a financujou politický kandidáty, který do války chtěj jít. Vláda potom kupuje od těhlech firem v případě války zbraně. A ve válce, která zmrzačí většinu ekonomiky si musí jít státy půjčit prachy a jdou do dluhů. A všechny ty prachy pak jdou přímo na vrchol celýho toho potravního řetězce- do bank, což je, odkud na začátku přišly.

Jenže teď je tam rozdíl. Protože ty prachy teď s sebou nesou příšerný úroky- víc než většina států si je nemůže dovolit zaplatit. A pak ten kruh roztáčí sám sebe. Nikdo se nikdy nediví odkud se ty státní dluhy berou. Kdo půjčuje státům ty miliardy dolarů, co stačí na naplnění rozpočtu? Jsme to my? Jsou to daňový poplatníci? Jestli je to pravda, pak nám vláda dluží 7 triliónů dolarů. To nejsme my. My jsme jim 7 triliónů dolarů nedali.

V oběhu je v bankovkách jenom 250 miliard dolarů. Odkud do prdele všechny ty prachy přišly? Z bank. Ze soukromých mezinárodních institucí, které v zákulisí nakládají s nesmírnou mocí. Druh vlivu, který získáš tím, že každá osoba, stát, provincie, a národ ti dluží prachy. Když máš pod kontrolou všechny peníze na světě můžeš všechny lidi na světě ovládat. A čím víc je válek, tím víc je peněz. Boeing, Rayethon, Locheed-Martin, SAIC, Carlyle Group.

Nekonečnej seznam. Každá z těhle firem vydělává peníze na utrpení jiných, a pro ně je to jen "normální obchod". Tyhle firmy dokonce ozbrojujou nepřátele před tím, než s nima bojujeme. Můžou dokonce národy ovládat byť i jen hrozbou války. A když přijde tragédie, když celý národ truchlí, když jsme v tom nejzranitelnějším stavu, co nám řeknou, abysme dělali? Nakupovali. Řeknou nám, abysme utráceli peníze.

Zkouší udělat rychlý prachy na truchlících lidech. To není kapitalismus. To není konsumerismus, to není ani korporativismus. Ty víš, co to je? To je korporátní fundamentalismus. Všichni tyhle lidi, co ví, co dělat je strčit všechno na trh. Ty Banky, ty korporace, ty vlády? Ta elita. Užívají chudobu, aby zbytek světa marginalizovali. To horní jedno procento. Když nám říkají, že tady jsou menšiny- černoši, latinoameričani, asiati- jediná menšina, která se počítá je to horní jedno procento.

My, co zbýváme, jsme jen otroci. Otroci dolaru, otroci elity, otroci jejich dogmatu. A dogma je tak silný, protože jakmile mu věříš, začneš se bát jeho opaku. Je to rozděl a panuj. Rozděl a podrob. A oni dělají víc než jen to. Vymejvaj nám mozky v jiným směru. Jen si vzpomeň na 11. září. Vzpomeň si jak zmatený a bezmocný jsme všichni byli. Znovu a znovu a znovu nám ta televize ukazovala opakování. Pořád ty věže, jak padaly.

Pacient trpící posttraumatickou stresovou poruchou bude často čelit návratu traumatu. V takovém stavu, to prokázali vědci, je lidská mysl velmi vnímavá sugesci. Takoví lidé budou věřit všemu, co jim řekneš. My všichni jsme zažili 11. září významný trauma. Mohli nám říct, že nějaký zasraný UFO navedlo ty letadla do těch dvojčat, a toho 11. září bysme jim věřili. Protože jsme prostě potřebovali, aby to přestalo.

Prostě jsme potřebovali ukázat na někoho prstem, a říct tyhlety za to můžou. a taky protože jsme potřebovali vědět, že naše vláda nás je schopná obránit. To je posttraumatická porucha v národních rozměrech. Všechny ty obrázky, ta výřečnost, ty témata americkýho vlastenectví... to všechno je únos našich myslí. Senátor Johnson řekl v r. 1917, "První obětí, když přijde válka, bývá pravda." A co my s tím budeme dělat?

Víš, já jsem před tím nechtěl nic říkat. Víš jak jednoduchý je rozdráždit je. Ale, hh... chci ti říct že to, co si tady udělal to je dost odvážný. -Jo -Jo Hmm. Napadnuls něco, co už se stalo oficiální historií. Udělal jsi všechen ten výzkum, dostals všechny ty fakta do roviny. Udělals něco, dokáže přesvědčit skoro každýho že 11. září byl inside job. Ale to nestačí. Musíš něco pochopit - Myslím, všechno co jsi tady řekl, já tomu rozumím.

Ale není tam k čertu jedna věc: jak to zastavit. Jsi jenom jakýsi člověk. Bojuješ se strojem, co letěl skoro celou dobu na autopilota, po tisíce let. Jak to chceš zničit? Lidi budou věřit. Lidi chtějí věřit. Ale to neznamená, že budou. Musíme je přinutit, aby věřili. Ale co navrhuješ dělat? Plánuješ vzpouru? Jak to chceš udělat? Musíme něco udělat. Souhlasím, ale co? Je spousta věcí, který můžeme udělat! Jako co?

Z toho, co jsem pochopil - a tys udělal pěknej kus práce, abys rozmlátil tenhle homov - ta bestie byla naživu odjakživa. Nikdo jí zatím nebyl schopen zastavit. Proč si myslíš, že ty budeš ten, kterej uspěje? Upřímně Co navrhuješ? Volit? Zvolit Demokrata, jakéhokoliv Demokrata? Nevolit vůbec? Podporovat nějakou jinou stranu? Protestovat? Jak? Nějakou petici vládě? Napsat svému kongresmanovi? Dát dohromady shromáždění před Kapitolem?

Dát dohromady vojsko? Říct to přátelům? Podporovat nějakou konspirační teorii, jakoukoli teorii tak dlouho, dokud nepotvrdí tvou pozici? Hmm, co teda? Co dělaj lidi? Křičet do nebes, pochodovat na Washington, ozbrojené povstání? Až do smrti? Svobodu nebo život! Ty to myslíš vážně. Nebo ne? Chceš pro to zemřít. No, co myslíš? Tvé přání se ti může splnit. Co tím myslíš? Věř mi, koukni se na sebe. Nespals a nejed celý měsíce.

Jsi slabej, zmatenej, vyčerpanej. Co si do prdele myslíš, že se stane? Je to jen otázka času. Než co? Ty to pořád nechápeš. Umřeš. A když s tím hned něco neuděláš bude tohle všechno na nic. Něco musíš udělat. Tak, opravdu chceš vědět, co se stalo 11. září? Jsem připraven poslouchat. 8 července 2004, byl Kroll získán pojištovnicko-brookerským gigantem Marsh McLennan Companies Inc., vedený Jeffreyem Greenbergem, synem vedoucího exekutivy AIG a bývalého ředitele Council on Foreign Relations, Maurice "Hank" Greenberga.

25. října 2004 Jeffrey Greenberg rezignoval na místo předsedy správní rady a CEO Marsh McLennan Companies, Inc. Správní rada jmenovala Michaela G. Cherkaskyho prezidentem a šéfem exekutivy Marsh & McLennan Companies, Inc. prezidentem a šéfem exekutivy Marsh Inc. Bankéř a olejář Khalid bin Mahfouz je údajně v domácím vězení v Saudské Arábii. Jeho činy v souvislosti se skandálem BCCI a jejích praktik praní špinavých peněz nikdy úplně nevyšly na povrch.

V době uvedení tohoto filmu, bin Mahfouz trvá na tom, že al-Kajdu nikdy nefinancoval a odmítá i vyhlášení bývalého ředitele CIA Jamese Woolseyho, že je nevlastním bratrem Usámy bin Ládina. Existují zprávy, že 10. září 2001 byl Usáma bin Ladin přijat do nemocnice v Rawalpindi v Pákistánu. Rawalpindi hostí hlavní stan jak Pákistánské tajné služby tak i armády. Podle všeho od té doby bin Ládina nikdo skutečného neviděl.

Komise 11. září, vedená Thomasem Keanem, vydala svá zjištění v červenci roku 2004. Ačkoli zpráva napovídá, že je třeba provést drastické změny v americké zpravodajské komunitě, v žádném místě nezmiňuje žádnou věcnou souvislost mezi CIA, al-Kajdou, ISI a Usámou bin Ladinem. Do této doby je to jediné oficiální vyšetřování útoků z 11. září. V době uvedení tohoto filmu, bylo známo, že při útocích 11. září zemřelo 2,998 lidí.

Jednou z těchto obětí je údajně agent FBI John O'Neill. Nicméně je třeba poznamenat, že tělo bylo identifikováno zaměstnancem Krollu Jeromem Hauerem. Pachatelé útoků zůstávají na svobodě. Tento film je věnován těm, kteří usilují o spravedlivou společnost. Podle vědomostí autorů tohoto filmu se všechny informace v něm zakládají na skutečnosti. "Terorismus je divadlo" -Brian Jenkins, Kroll Associates.
x Jeden herec, jedna místnost, sedm postav: 9/11. Jeden člověk, traumatizovaný útoky z 11. září, se snaží rozcupovat oficiální historii... to vše za cenu své normality a dokonce života. Musí se v pronásledování pravdy - sevřen mnohočetnými realitami - a mnohočetnou osobností - stáhnout do své vlastní mysli. Ve fiktivním filmu o nefiktivních událostech, je to místo, kde víra a přesvědčení oslepuje, kde nic není provždy dané. Vše, co je třeba udělat, aby se tam clověk dostal, je zeptat se: "Kdo zabil Johna O'Neilla?"
xRubriky
Odkazy
Měsíční archiv
Výběr tématu
Anketa

Nefunguje
Nefunguje video na této straně?
Pošli link
Ahoj, podívej se na zajímavé video
Po stlačení tlačítka "Pošli" nezapomeň vyplnit správnou e-mailovou adresu a pak odeslat.

Odkaz videa
Credits

webdesign 2006 - 2014 by TrendSpotter. Spotter.TV is independent, nonprofitable, noncommercial site. Only for education purposes in the Czech and Slovak republic. Strictly embedded content is based on public domain, or Standard YouTube license, or Creative Commons license, or Copyright, or custom licenses based on public video sites for shared content. All other brand names, product names, or trademarks belong to their respective holders. Other links and information may not be relevant to embedded media. Randomly displayed banners are not managed by Spotter.