xVybraná videa
text k videu
Stephen Schneider Henry (11.02.1945 - 19. července 2010) byl profesorem environmentální biologie a globální změny na Stanfordově univerzitě, Jeden z ředitelů Centra pro životní prostředí, vědu a politiku Freeman Spogli Institutu pro mezinárodní studia a Senior Fellow v Stanford Woods ústavu pro životní prostředí. Schneider působil jako konzultant federálním agenturám a osazenstvu Bílého domu administrativy Richarda Nixona, Jimmy Cartera, Ronalda Reagana, George HW Bushe, Billa Clintona, George W. Bushe a Baracka Obamy.

Jeho výzkum zahrnoval modelování atmosféry, změnu klimatu, a "vliv biologických systémů na globální změny klimatu." Schneider byl zakladatelem a redaktorem časopisu Climatic Change a autorem nebo spoluautorem více než 450 vědeckých prací a jiných publikací. Byl koordinátor Olovo Autor v pracovní skupině II IPCC TAR a byl zaměstnán jako koordinátor klíčových zabezpečení průřezovým tématem pro čtvrtou hodnotící zprávu (AR4) v době jeho smrti. V roce 1980 se Schneider představil jako hlavní veřejný obhájce ostrých snížení emisí skleníkových plynů v boji proti globálnímu oteplování.
zdroj: Wikipedie
x Videa o Nepříjemné pravdě, o ledních medvědech, globálním oteplení. Více také na Global Warming Crusade.
xRubriky
Odkazy
Měsíční archiv
Výběr tématu
Anketa

Nefunguje
Nefunguje video na této straně?
Pošli link
Ahoj, podívej se na zajímavé video
Po stlačení tlačítka "Pošli" nezapomeň vyplnit správnou e-mailovou adresu a pak odeslat.

Odkaz videa
Credits

webdesign 2006 - 2014 by TrendSpotter. Spotter.TV is independent, nonprofitable, noncommercial site. Only for education purposes in the Czech and Slovak republic. Strictly embedded content is based on public domain, or Standard YouTube license, or Creative Commons license, or Copyright, or custom licenses based on public video sites for shared content. All other brand names, product names, or trademarks belong to their respective holders. Other links and information may not be relevant to embedded media. Randomly displayed banners are not managed by Spotter.