xVybraná videa
text k videu
Veliká Amazonie skrývá mnohá tajemství. A amazonští šamani nás překvapují svými schopnostmi a svým poznáním. Dokážou léčit i tzv. nevyléčitelné nemoci, protože přímo komunikují s rostlinami, které jim samy říkají, jak léčebně působí. Místní šamani dokážou vystoupit ze svého těla, cestovat po Zemi i vesmíru, můžou si stáhnout jakoukoli informaci, poznat cokoli, co je zajímá.

Klíčem k tomu je ayahuasca, tajemná liána, jejíž odvar člověka nejen vyléčí a pročistí na všech úrovních, ale dává i poznání čehokoli v tomto světě i ve světech dosud nepoznaných, otevírá dveře do jiných dimenzí... S ayahuascou se ve filmu setkáme nejen prostřednictvím šamanů a jejich práce, ale i díky různým odborníkům a lidem, pro které znamená s ničím neporovnatelnou zkušenost.

Film zároveň poukazuje na vážné ohrožení Amazonie a jejích obyvatel. O tom, jak nemilosrdně tam postupují těžařské společnosti, se mluví v médiích jen ojediněle.
x Působení drog na lidský mozek a vědomí. Francouzský seriál (2005), podrobně mapující účinky různých drog na člověka.
Dále dokument o cestě do jihoamerického pralesa za šamany a drogou Ayahuasca.
Tato série využívá vizuální efekty a počítačovou grafiku a vůbec poprvé zve diváka na celou cestu od startu do cíle uvnitř lidského těla. Díky svědectví lidí, kteří si drogu užívají, a těch, kteří se stali závislými, program ukazuje, jak konopí převezme vnitřní fungování mozku, vytváří mysl, deformování a srdce Racing účinky.

S exkluzivním přístupem ke špičkovému vědeckmu výzkumu, konfrontuje mýty a spory, které obklopují konopí, ukáže, zda je návykové, pokud se ničí naše vzpomínky a zjistí, zda to může vést až k psychóze.
xRubriky
Odkazy
Měsíční archiv
Výběr tématu
Anketa

Nefunguje
Nefunguje video na této straně?
Pošli link
Ahoj, podívej se na zajímavé video
Po stlačení tlačítka "Pošli" nezapomeň vyplnit správnou e-mailovou adresu a pak odeslat.

Odkaz videa
Credits

webdesign 2006 - 2014 by TrendSpotter. Spotter.TV is independent, nonprofitable, noncommercial site. Only for education purposes in the Czech and Slovak republic. Strictly embedded content is based on public domain, or Standard YouTube license, or Creative Commons license, or Copyright, or custom licenses based on public video sites for shared content. All other brand names, product names, or trademarks belong to their respective holders. Other links and information may not be relevant to embedded media. Randomly displayed banners are not managed by Spotter.