xVybraná videa
text k videu
Nebe, peklo je celovečerní dokumentární film zabývající se lidskou různorodostí, která nevede nezbytně do pekla, i když z pohledu nezúčastněného pozorovatele se to tak může jevit. Film je pokusem o obranu dokonce i velmi extrémních náhledů na svobodu, pokud jsou tyto náhledy dobře podložené a vedou k novým horizontům v lidském porozumění. Ukazuje lidi, kteří našli potěšení v bolesti a rozhodli se tuto svou vášeň neskrývat nebo ji alespoň v sobě dál nepotlačovat. Tito lidé buďto působí bolest nebo ji vyžadují od ostatních, aniž by někoho do něčeho nutili. Tato uzavřená společnost je svými členy často označována jako BDSM.
x Dokument o pornoprůmyslu provozovaném v Praze není jen nahlížením za oponu při natáčení porna, ale strohým příběhem lidí, kteří se tím živí.
Příběhy ve filmu pokládají všechny otázky na lidskost tohoto byznysu. Koneckonců, pocit herce a herečky, kteří souloží s někým, koho sotva znají a berou to jako normální práci, je jistě daleko za představivostí většiny z nás.
Autora snímku Simona Changa prostě zajímalo, jestli existuje nějaký lidský rozměr této práce. Zajímá ho spíše, proč to dělají, místo toho, jak to dělají. Poté, co strávil více než 2 roky zkoumáním tohoto tématu, si uvědomil, že je téměř nemožné dělat jednoduché závěry. Nicméně, snaží se zachytit příběhy, které viděl v blízkém kontaktu s tímto podnikáním za poslední 3 roky. Tyto příběhy osvětlují, co se děje na druhé straně kamery při natáčení porna. Zdá se, že tam, kde se mísí nejprimitivnější lidská touha, se objeví také záhadná slabost lidstva...
xRubriky
Odkazy
Měsíční archiv
Výběr tématu
Anketa

Nefunguje
Nefunguje video na této straně?
Pošli link
Ahoj, podívej se na zajímavé video
Po stlačení tlačítka "Pošli" nezapomeň vyplnit správnou e-mailovou adresu a pak odeslat.

Odkaz videa
Credits

webdesign 2006 - 2014 by TrendSpotter. Spotter.TV is independent, nonprofitable, noncommercial site. Only for education purposes in the Czech and Slovak republic. Strictly embedded content is based on public domain, or Standard YouTube license, or Creative Commons license, or Copyright, or custom licenses based on public video sites for shared content. All other brand names, product names, or trademarks belong to their respective holders. Other links and information may not be relevant to embedded media. Randomly displayed banners are not managed by Spotter.