xVybraná videa
Vánoční operace pod falešnou vlajkou Utajování ohledně bombového útoku na Let č.253. War promises Válečné sliby Unter falscher Flagge režie Frank Höfer
text k videu
Miliony lidí věří, že důkazy dokazují, že západní zpravodajské služby organizovaly útoky na New York a Washington z 11. září 2001. Dokonce i mainstreamová média přestala bránit oficiální verzi a nyní raději ignorují úplně. Nedůvěra v západních vlád roste jako války agrese vedená USA a NATO nadále odůvodněná s těmito pod falešnou vlajkou operací.

Stále tvrdší vnitrostátní právní předpisy jsou předávány rozdrtit všechny pobouření a odpor v západních obyvatel, na konci dne se snaží, aby se uvolnil německou armádu na německých civilistech, místo toho, což morálku a etiku proudit do den za dnem politiky. Morálka a etika již dávno přestala hrát roli v politickém rozhodovacím procesu se ukazuje užití mezinárodně zakázaný zbraní ve všech válkách NATO začalo.

V nejlepším případě má člověk slyšel z ochuzeného uranu (DU) poté, co viděl film Deadly Dust oceněnou Friedera Wagnera. Ale i to film je systémově blokován ven a vyhnal, ačkoliv nebo snad proto, že ukazuje strašné následky použití těchto zbraní s ochuzeným uranem.

Mezi těmi, zhrozil nad akcí NATO a za spoluúčasti Německa v těchto mezinárodně nelegálních válek agrese je Christoph Hörstel (zahraniční korespondent a redakční šéf německého veřejnoprávního vysílání sítě ARD po mnoho let). Z jako mysl je Giullietto Chiesa, člen Evropského parlamentu, který kritizuje nevědomost a nezájem většiny z jeho kolegů poslanců. To, co nevím, je vysvětlen ve filmu války slibuje zasvěcenci a informátorů.

Annie Machoň byl špión s britskou MI5 a zprávy o falešných vlajkových operací, stejně jako Andreas von Bülow a Jürgen Elsässer, kteří mají obrovský zasvěcené znalosti z jejich členství v parlamentním výboru, který dohlíží na tajné služby, a chcete, aby tyto informace veřejnosti. Osm let po 9/11 milionů lidí propojeny prostřednictvím internetu, aby společně bouřit se proti této trestné systému.

Co bylo ještě zamítnut jako divoké konspirační teorie až do doby těsně před měsícem málokdo je nyní považováno za prokázané, zvýšení na otázku, jak jsme se my, lidé, zvládnout tuto situaci, ve které ti, kdo vládnou nás mají na mysli nic jiného než naše blaho.
x Další pohled v dokumentu na staré téma 9/11 2001 přináší NuoViso všímá si nekonzistencí oficiálních vládních deklarací a skutečných událostí. Následky těchto příčin jsou vidět stále více po celém světě...
xRubriky
Odkazy
Měsíční archiv
Výběr tématu
Anketa

Nefunguje
Nefunguje video na této straně?
Pošli link
Ahoj, podívej se na zajímavé video
Po stlačení tlačítka "Pošli" nezapomeň vyplnit správnou e-mailovou adresu a pak odeslat.

Odkaz videa
Credits

webdesign 2006 - 2014 by TrendSpotter. Spotter.TV is independent, nonprofitable, noncommercial site. Only for education purposes in the Czech and Slovak republic. Strictly embedded content is based on public domain, or Standard YouTube license, or Creative Commons license, or Copyright, or custom licenses based on public video sites for shared content. All other brand names, product names, or trademarks belong to their respective holders. Other links and information may not be relevant to embedded media. Randomly displayed banners are not managed by Spotter.