xVybraná videa
Největší podvod v dějinách lidstva Federal Reserve system Monopoly men Monopoly men Fiat Empire Theft By Deception - Deciphering The Federal Income Tax Smlouva s ďáblem o finančních machinacích amerických bank Chase a Morgan - peníze ukradené židům za 2. světvé války
text k videu
Největší podvod v dějinách lidstva
Chystáte se dovědět o jednom z největších tajemství v dějinách světa. Je to tajemství, které má obrovské důsledky pro každého, kdo žije na této planetě. Většina lidí cítí někde hluboko, že něco není úplně v pořádku se světovou ekonomikou, ale jen málokdo ví, čím to je. Pryč jsou dny, kdy rodina mohla přežít jenom z jednoho platu. Každý den se zdá, že věci jsou stále více a více mimo kontrolu, ale pouze jeden z milionu rozumí proč.

Chystáte se porozumět systému, který je v konečném důsledku zodpovědný za většinu nerovnosti v našem světě dnes. Síly, které to vytváří, nechtějí, abyste o tom věděli, protože tento systém je to, co je udržuje v horní části finančního potravinového řetězce posledních 100 let. Pokud to pochopíte, změní to váš život, protože to změní rozhodnutí, která provedete. Pokud to pochopí dost lidí, změní to svět, protože to změní systém.

Toto je největší skryté tajemství peněz. Nikdy v historii lidstva nebylo tak mnoho lidí okradeno několika málo lidmi. To vše je provedeno přes tento největší podvod v dějinách lidstva. Říká se, že peníze nerostou na stromech, ale pravdou je, že moderní bankovní systém vytváří měnu daleko rychleji, než stromy mohou růst. Většina lidí nemá ponětí, jak se vytváří měna.

Ekonomové a bankéři vytváří dojem, aby to vypadalo složitě, a aby si lidé mysleli, že tomu nemohou rozumět. Ale já vám dnes poodhalím jádro peněžního systému, takže uvidíte podvod za oponou, a jak vás to ovlivňuje. Každá moderní společnost vytváří měnu v podstatě stejným způsobem, ale proto, že americký dolar tvoří většinu světové měny, budu používat Spojené státy jako náš příklad.

Všechno to začíná, když některý politik říká "Hlasujte pro mě, protože já zajistím lépe, aby vláda poskytla více věcí zdarma, než můj soupeř." Ale není nic takového, jako oběd zdarma. A tak za poskytnutí údajných věcí zdarma hlasujete pro to, aby země utratila více než je její příjem. To se nazývá deficitní výdaje. Pro splacení tohoto deficitu finanční správa půjčí měnu vydáním dluhopisu.

Takže, co je to dluhopis? Pokud o tom přemýšlíte, dluhopis není ničím zvláštním než velebeným I.O.U (dluhem). Je to docela obyčejný kus papíru s čísly, kde se píše: "Půjč mi bilion dolarů dnes a slibuji, že za 10 let ti vrátím, bilion dolarů plus úroky." Ale to, co musíte pochopit je, že státní dluhopisy jsou náš národní dluh. Tyto velebené I.O.U (dluhy). mají být vráceny od vás, ode mne a našich potomků prostřednictvím budoucího zdanění.

Z tohoto důvodu: Když vláda vydá dluhopis, krade prosperitu v budoucnosti, aby ji strávila již dnes. Ministerstvo financí, pak dá dluhopis do aukce a největší banky světa soutěží o to, která koupí část našeho národního dluhu a vydělá na úroku. Všimněte si, že jak postupujeme dále tímto procesem, velké banky si na každém kroku této cesty vždy kousek ukrojí.

Toto není náhoda, jak zakrátko uvidíte. Přes hazardní hru s názvem Operace na volném trhu, se bankám podaří prodat některé z těchto dluhopisů Federálnímu rezervnímu systému se ziskem. Federální rezervní systém platí za dluhopisy svou velkou starou šekovou knížkou a vydává falešné, padělané šeky, které nejsou ničím kryté, protože jsou vázané k účtu, který má vždy nulový zůstatek, není tam ani jeden cent.

Chcete-li citovat z Bostonské publikace Federálního rezervního systému: "Když vypíšete šek, ručíte za to, že je tento šek dostatečně krytý finanční prostředky na vašem účtu, ale když Federalní Reservní banka vypíše šek, neexistuje žádný bankovní vklad na učtu, pro který byl tento šek vydán. Když Federální rezervní banka vypíše šek, vytváří nové peníze."

Fed pak předá tyto šeky bankám a od tohoto okamžiku je měna uvedena v platnost. Banky pak vezmou tuto měnu a koupí další dluhopisy na příští státní aukci. Ale co je to šek? Šek je také I.O.U. (dluh). Když vypíšete šek, zavázali jste se k následujícímu: "Tady je můj I.O.U. dlužní úpis v hotovosti, vše, co musíte udělat, je jít do banky a nechat si jej proplatit."

Teď je velmi, velmi důležité, abyste pochopili tento proces, protože se k němu budeme později vracet a ukazovat devastující účinek, který to na vás má. Státní pokladna vydává I.O.U.s - dluhopisy. Banka pak kupuje tyto I.O.U.s (dluhopisy) prostřednictvím měny. Federální rezervní systém pak vypisuje I.O.U.s - šeky a vyměňuje je s bankou za státní I.O.U.s - dluhopisy. A měna je vytvořena.

Takže to, co se opravdu děje je to, že Federální reservní banka a státní pokladna si pouze vymění úpisy, pomocí bank jako prostředníků, a abrakadabra, měna je jako mávnutím kouzelného proutku uvedena v platnost. Tento proces se opakuje znovu a znovu obohacováním bank a zadlužováním veřejnosti při zvýšování státního dluhu. Konečným výsledkem je, že se ve Federálním rezervním systému hromadí dluhopisy a měna ve státní pokladně.

Tento proces je také způsob, jakým se všechny papírové měny vytváří. Federální rezervní systém a vláda jej chybně nazývají "Základní peníze", protože neviděli Episodu 1 tohoto seriálu, a neznají rozdíl mezi penězi a měnou. Ale já poukazuji na to že "Základní měna" nejsou peníze. Je to MĚNA a jak jsme se dozvěděli, je mezi nimi velký rozdíl. Peníze musí být uchovatelem hodnoty a udržovat svou kupní sílu po dlouhé časové období.

V Episodě 1 jsme se naučili, které papírové měny v naší historii byly kryté. Reprezentovali skutečné peníze s vnitřní hodnotou, ve zlatě a stříbře, které bylo uloženo ve státní pokladně. Mohli jste jít do jakékoliv banky a plácnout svou měnu, řekněme dvaceti dolarovou bankovku na pult a vyměnit ji za skutečné peníze v hodnotě dvaceti dolarového kousku zlata.

Ale teď za základní měnou, která se hromadí, nestojí opravdu nic, pouze potvrzení o přijetí nebo kontrola nároku na I.O.U., tento dluhopis, takže není to opravdu nic, než zdroj čísel. Státní pokladna pak rozdělí nově vytvořenou měnu do různých oborů vlády, a politici říkají: "Hej, díky za to!" a vláda pak udělá nějaké deficitní výdaje na veřejné práce, sociální programy a válku.

Vládní zaměstnanci, dodavatelé a vojáci pak uloží svůj plat v bankách. Teď ale můžete zažít šok, protože když vložíte svou měnu do banky, neukládáte ji na bezpečný účet. Místo toho svou měnu vlastně půjčujete bance, která v určitých zákonných mezích, s ní může udělat cokoliv, co se ji zlíbí. To zahrnuje hazardní hry na akciovém trhu, a půjčuje ji samozřejmě se ziskem.

Nyní jsme v místě, kde stroj na vytváření měny se spustí doopravdy, protože je to okamžik, kdy něco, so se nazývá "frakční rezervní systém půjčování", přichází do hry. Frakční rezervní systém půjčování je přesně to, co říká. Bankám je povoleno rezervovat jen zlomek vašeho vkladu a větší část můžou použít. Ačkoli minimální rezervy se mohou lišit, budu používat pro náš příklad rezervní poměr 10 procent.

Pokud vložíte 100 dolarů na váš účet, může banka legálně vzít devadesát dolarů a půjčit někomu aniž by vám o tom řekla. Banka musí držet deset dolarů vkladu jako rezervu pro případ, že byste nějaké z nich chtěli. Tyto rezervy se nazývají "Vault Cash". Ale proč váš bankovní účet stále ještě říká, že na něm máte sto dolarů, když vám banka z nich ukradla devadesát dolarů? Protože banka vytvořila dluh zvaný "bankovní kredit" na své straně.

Teď už vím, že to zní šíleně, ale tady je to černé na bílém z Fedu: "Komerční banky vytváří šekové peníze, když poskytnou půjčku, jednoduše přidáním nových vkladových dolarů na účtech ve svých účetních knihách výměnou za dlužníkův dlužní úpis." Nejedná se o nic jiného než čísla, které banky napíšou do svého počítače, a i když tato čísla bankovních úvěrů I.O.U. jsou velmi odlišná od čísel pro Základní měnu (protože existují pouze v počítačích), je to stále měna.

Takže teď již existuje sto devadesát dolarů. Důvod, proč lidé berou půjčky od bank, je něco koupit. Chystají se koupit dům nebo auto nebo něco takového. Takže dlužník bere devadesát dolarů, které mu banka půjčí z vašeho účtu, a zaplatí prodejci za zboží. Ale potom si prodejce vloží tuto měnu na svůj účet, a jeho banka půjčí někomu devadesát procent z tohoto vkladu a ponechává velikost bankovního úvěru na své straně.

Takže teď již existuje 1 dolarů. Tento proces se opakuje tak dlouho než 10 procent rezervního poměru počátečního vkladu pouhých sto dolarů vytvoří až jeden tisíc dolarů bankovních úvěrů, vše podpořeno pohými sto dolary v trezoru v hotovosti, pouhých 10 procent. Ale jak už jsem řekl minimálních rezervy se velmi liší. Některé vklady jsou 10-ti procentní, jiné pouze 3 procentní a na některých formách vkladů jsou minimální rezervy dokonce nulové!

Výsledkem je, že expanze oběživa bankami je mnohem větší, než ukazuje tento příklad. Takže ještě jednou, když je měna vložena do bank, banky ji půjčují a to pak vkládáme opětovně na účet, což se znovu půjčí, vloží a půjčí, vloží a půjčí, znovu a znovu a tím se po celou dobu vytváří bankovní úvěry. To je místo, odkud drtivá většina naší měnové dodávky pochází.

Ve skutečnosti 92 až 96 procent veškerých měn, které existují, nejsou vytvořeny vládou, ale tady v bankovním systému. Obrovské množství peněz, které banky chrlí do společnosti, může na první pohled vypadat jako zábava. Ale pouze do té doby, než si vzpomenete na jedno z nejdůležitějších skrytých tajemství peněz z Episody : Že ceny běžných výrobků a služeb působí jako houba na rozšiřující se nabídku měny.

Čím více měny máme, tím více ceny rostou. Toto je místo, odkud inflace pochází. Pravda, definice inflace je rozšíření měnové nabídky, rostoucí ceny jsou pouze symptomem. Takže celá naše měnová dodávka není nic jiného, než za pár babek rozdmýchaná v tomto podvodném triku výměna mezi státní pokladnou a Federálním rezervním systémem, posvěcená I.O.U.s (dluhopisy) a spoustou čísel, které banky pouze zadají do svých počítačů. To je vše. To je celá naše nabídka.

Není to nic jiného, než dodávka čísel. Některé z nich jsou vytištěné, většina pouze zapsaná a nic jiného. Ale pokud jste si mysleli, že je to šílené, pak se připravte vstoupit do soumračné zóny moderní ekonomiky. Pracujeme pro některé z těchto měnových dodávek. Skutečné bohatství je váš čas, ale v našich životech neustále obchodujeme hodinu po hodině, den za dnem a rok od roku kvůli číslům, které někdo vytisknul na kousky papíru, nebo je pouze zadali do počítače.

Nyní tato čísla představují naši krev, pot, slzy, práci, nápady a talent. Jsme to, co dává měně svou hodnotu. Ale tady přichází opravdu krutý vtip. Budeme tvrdě pracovat, takže můžeme uspořit část z této měny, můžeme zaplatit výběrčímu daní (ve Spojených státech, to je známé jako IRS), který ji protočí státní pokladnou tak, aby ministerstvo financí mohlo zaplatit jistinu a úrok z tohoto dluhopisu, který Federální rezervní banka koupila za šek vystaveným na účet, na kterém nic není.

Nyní pojďme udělat rekapitulaci této části, protože to je to místo, kde systém začne okrádat tebe a mě v masovém měřítku. Hodně z našich daní není použito pro školy, silnice a veřejné služby, ale k zaplacení úroků z dluhopisů, které Federální rezervní systém koupil za šek vystavený na účet, na kterém nic není. Federální rezervní systém páchá podvod. Ale tady je jedno z největších tajemství: Před založením Federálního rezervního systému nebylo vůbec potřeba zavést osobní daň z příjmu.

Federální rezervní systém byl vytvořen v roce 1913 a ve stejném roce byla změněna ústava tak, aby zahrnovala daň z příjmu. Opravdu si myslíte, že to byla jen náhoda? Zeptejte se sami sebe, kolik daní z příjmu jste zaplatili v průběhu života. Hodně z toho bylo tiše odčerpáno pryč do rukou těch, kteří vlastní systém. Ano tento systém má vlastníky.

Kdo jsou, je ještě větší tajemství, ke kterému se zakrátko dostaneme, ale nejprve musíme pochopit zdánlivě složitou věc tzv. "dluhový strop". To vše je založeno na obrovském paradoxu: Máme úrok splatný z tohoto dluhopisu, a máme úrok z každého z těchto úvěrů, které vytvořily banky. To znamená že existuje úrok z každého existujícího dolaru.

Dovolte mi, abych se vás na něco zeptal: Pokud byste si půjčili vůbec první dolar a byl by to jediný dolar, který existuje na této planetě, ale slíbíte, že jej splatíte přidáním dalších dolarů jako úroků, kde dostanete druhý dolar k zaplacení úroků? Odpověď je, že si jej budete muset půjčit a stejně slíbit jeho splacení i s úroky, takže teď už tam existují dva dolary, ale dlužíte čtyři a tak dále a dále.

Výsledkem je, že nebude nikdy dost měny, aby zaplatila celkový dluh. Celkový dluh v systému je vždy větší, než je množství měny v oběhu, schopné splatit dluh. Z tohoto důvodu, není možné celý systém provozovat donekonečna a jednoho dne přijde konec. Co by se stalo, kdyby si vláda přestala půjčovat na deficitní výdaje? Skončili by platby na těchto státních dluhopisech? Co by se stalo, kdyby si veřejnost přestala půjčovat a neupadala tak hlouběji do dluhů?

Zastaví vám vaše platby za dům a auto? Ne, platba je splatná každý měsíc jako část jistiny a úroku z každého dolaru, který existuje a tyto platby se nezastaví. Zastavíme-li půjčování, pak není vytvořena žádná nová měna, která by umožnila platit tyto platby. Ať už děláte platbu na půjčku nebo placení daně, která splácí dluhopis, část platby, která jde na splácení jistiny umoří část dluhu.

Ale s umořeným dluhem také mizí měna. Měna a dluh jsou jako hmota a anti-hmota. Když se setkají, zničí se navzájem. Pokud bychom splatili pouze jistinu ze všech úvěrů a dluhopisů, které existují, celková měnová nabídka prostě zmizí. Takže pokud bychom neupadali hlouběji do dluhů každý rok, podívejte se, co se stane. Celá věc by přešla do deflačního kolapsu pod vahou těchto plateb.

Politici a experti mluví o vyrovnání rozpočtu, splacení dluhu a žití z našich prostředků. Oni vůbec nechápou, že by to bylo deflační, že je to nemožné, aniž by se v rámci našeho současného měnového systému nezřítila celá ekonomika. To je důvod, proč každá diskuse o dluhovém stropu je nejen směšná, ale jsou to naprosté bludy.

Systém je navržen tak, aby vyžadoval neustále rostoucí úrovně dluhu a to je důvod, proč politici budou vždy kopat plechovku dolů po silnici a navyšovat tento tzv. "dluhový strop" znovu a znovu, dokud celý systém nezkolabuje pod svou vlastní vahou. Jinými slovy, oni nechtějí, aby se zhroutil v jejich volebním období. Otcové zakladatelé Spojených států věděli o nebezpečí centrálního bankovnictví a snažili se osvobodit se od těchto věcí.

Revoluční válka začala jako daňová vzpoura, ale nyní musíme platit daně jen kvůli peněžnímu systému. Trpěli jsme hyperinflací, když jsme měli Continental dolar, který byl tištěn do zapomnění, aby financoval revoluční válku, kdy jsme pochopili nebezpečí fiat měny a dluhové báze peněžních systémů.

Takže pro ochranu budoucích generací od institucionálních krádeží a vlád, které se vymkly kontrole, jsme napsali do ústavy, že pouze zlato a stříbro mohou být peníze, z jednoduchého důvodu, že je není možné vytisknout. Náš současný systém je nejen protiústavní, ale krade nám svobodu a prosperitu, za kterou naši předkové bojovali a umírali. My všichni teď pociťujeme dopady ignorování ústavy.

Tím, že se dává více měny do oběhu, ředí se naše kupní síla. Inflace je pomalá a zákeřná skrytá daň, která je prostě výsledkem tohoto na dluhu založeném měnovém systému. Tento systém dává výhodu těm, kteří vytvářejí měnu a přijímají ji jako první, dříve, než se dostane do oběhu a než to ovlivní ekonomiku. Kradou kupní sílu od vás a převádí ji do bank a vlády každou hodinu, každý den, jenom kvůli tomuto falešnému měnovému systému.

A není to tak, že to lidé nahoře nevědí. Chcete-li citovat Federální rezervní systém: "Pokles kupní síly způsobené držiteli peněz z důvodu inflace přerozděluje zisky ve prospěch emitentů peněz." Je to podvod, je to pyramidová hra, je to Ponziho schéma, je to podvod a je to lež. Celý náš měnový systém není nic jiného než forma legalizované krádeže.

Ale tady je od nich ještě větší podfuk: Federální rezervní systém není federální - je to akciovka. Neexistuje žádná federální agentura, která má akcionáře. Co je akcionář? Akcie představuje procentuální vlastnictví ve společnosti, takže akcionáři jsou vlastníky této společnosti. Proto je Federální rezervní systém soukromá společnost s vlastníky.

A můžete to vidět na vlastní oči, když půjdete na webové stránky Federálního rezervního systému kde se píše: "Akcionáři obdrží roční dividendu šest procent." Teď víme, že akcie Federálního rezervního systému byly původně vydány do největších bank ve Spojených státech, protože přes fúze a akvizice nemůžete v průběhu let skutečně sledovat, kdo vlastní akcie Federálního rezervního systému. To je velmi přísně střežené tajemství.

Můj odhad je, že majitelé jsou těmi primárními obchodníky, banky, které se dostanou k zisku tím, že prodávají část našeho státního dluhu - tyto dluhopisy - do Federálního rezervního systému které se nakupují za nekryté šeky! Pak platíme daně, abychom splatili jistinu a úroky z těchto dluhopisů tak, že Federální rezervní systém může platit bankám 11-ti procentní dividendy. Nepanikařte, pokud zcela nechápete podvod tohoto systému na první pohled.

Pouze velmi málo lidí to chápe. Je to záměrně složité. Ekonom John Maynard Keynes kdysi napsal: "Tímto způsobem může vláda tajně a nepozorovaně zabavovat majetek lidí, a méně než jeden člověk z milionu si této krádeže všimne." Jsem přesvědčen, že správnou prezentací může pochopit systém kdokoli, bez ohledu na to, jak složité to je. Takže pojďme udělat rekapitulaci a prolomit to ještě více.

Způsob, jak tento systém funguje:
Krok 1. Vláda vytvoří slavné I.O.U. úpisy. Tyto dluhopisy zvýší náš národní dluh a uvalí toto břemeno na veřejnost, aby jej zaplatila.
Krok 2. I.O.U.s dluhopisy jsou vyměněny za vytvořenou měnu. Státní pokladna prodává dluhopisy bankám. Banky obratem prodávají náš národní dluh se ziskem Federálnímu rezervnímu systému, který pravděpodobně vlastní. Federální rezervní systém pak otevírá svou šekovou knížku, kde není ani halíř a kupuje tyto I.O.U.s dluhopisy vypsáním I.O.U.s šeku k běžnému účtu, který má nulový zůstatek.

Pak se předají tyto šeky bankám a měna je uvedena do své existence, a pak se celý proces opakuje. To má za následek hromadění dluhopisů ve Federálním rezervním systému, a měny na ministerstvu financí, což je opravdu jen dodávka čísel. Ministerstvo financí pak rozdělí vklad do různých odvětví vlády a dostáváme se ke kroku 3. Vláda utrácí čísla za sliby, veřejné práce, sociální programy a válku.

Pak si je státní zaměstnanci, dodavatelé a vojáci ukládají na své účty do banky a dostáváme se ke kroku 4, kde banky násobí čísla jakoby mávnutím kouzelného proutku, vyrobí více I.O.U.s dluhu prostřednictvím systému částečných finančních rezerv, kde se krade část každého vkladu a půjčuje. Tato měna je opět uložena a část znovu ukradena, a proces se opakuje znovu a znovu zvětšujíce měnovou nabídku exponenciálně.

Pak pracujeme pro některá z těchto čísel, a to nás přivádí ke kroku 5, tam, kde jsou zdaněna naše čísla. Platíme daně IRS, potom se protočí naše čísla na ministerstvu financí, takže ministerstvo financí může zaplatit jistinu plus úrok z dluhopisů, které byly zakoupeny Federálním rezervním systémem za nekryté šeky.

Pak se dostaneme ke Kroku 6: Bludu o dluhovém stropu. Systém je navržen tak, aby vyžadoval stále rostoucí úrovně zadlužení a nakonec se zhroutí pod svou vlastní vahou, protože politici vždy kopali plechovku dolů po silnici, ale nechtějí, aby se zhroutil v jejich volebním období.

A konečně krok 7. Utajení vlastníci si ukrajují své. Největší světové banky, které vlastní Federální rezervní systém a vydělávají prodejem našeho státního dluhu Fedu, vytváří zisk, když jim Fed platí úroky z rezerv držených Fedem a Fed jim platí dividendu šest procent jako vlastníkům Fedu. Tento systém je ve své podstatě zlo. Je nálevkou bohatství od ekonomicky aktivního obyvatelstva do vlády a bankovního sektoru.

To je příčinou umělých rozkvětů a krachů moderních ekonomik, a to způsobuje velké rozdíly v bohatství mezi bohatými a třídou pracujících. A to je možné jen proto, že již nepoužíváme skutečné peníze, ale měnu. Ale nejhorší ze všeho je forma zotročení. BOND (dluhopis) je kořen slova BONDAGE (otroctví). Kdykoliv vydá vláda dluhopis, zavazuje se v budoucnu ke zvýšení daní.

Nikdo se vás nezeptal, jestli byste chtěli dnes platit daň za prosperitu všech, kterou jsme si užili už v minulém století. Nikdo se neptá svých dětí, zda chtějí v budoucnu tvrdě pracovat a zaplatit za prosperitu, které se těšíme dnes. George Washington jednou napsal Jamesi Madisonovi: "Žádná generace nemá právo uzavírat smlouvy na dluhy, které jsou větší, než může být splaceno v průběhu její vlastní existence."

Tím, že krade prosperitu zítřku tak, že ji může utratit už dnes, zotročuje sama sebe i budoucí generace. Všechno to zní dost špatně, ale je zde velká naděje, že VY jste největší hrozbou pro tento falešný měnový systém. Tento systém se spoléhá na to, že veřejnost vůbec nezná, jak funguje. Prosím, podělte se se znalostmi s každým, koho znáte, protože informovaná veřejnost, která plně chápe systém, může budovat lepší budoucnost pro budoucí generace.

A nyní vás opustím s tímto citátem, všeobecně připisovaným bývalému řediteli Bank of England: "Moderní bankovní systém vytváří peníze z ničeho. Tento proces je pravděpodobně nejvíce ohromující šikovný trik, který kdy byl vynalezen. Bankovnictví bylo počato v nespravedlnosti a narodilo se do hříchu. Bankéři vlastní Zemi. Vemte jim ji, ale pokud jim ponecháte moc vytvářet peníze a kontrolovat kredit, pak pouhým pohybem pera si vytvoří dost peněz, aby si ji koupili zpět.

Chcete-li zůstat otroky bankéřů a platit náklady svého vlastního otroctví, nechte je pokračovat ve vytváření peněz a kontrolovat kredit." Tato instituce Federalní Reservy ve Washingtonu DC je umístěna na Constitution Street (ústavní ulici), a je ještě větším vtipem, že Fed v New Yorku se nachází na Liberty Street (ulici svobody).

Obě jsou protiústavní a obě omezují naši svobodu, a převádí každou vteřinu bohatství od nás všech každý den do Federálního rezervního systému, vládě a bankovního sektoru. VY jste nyní jedněmi z milionů, kteří dokáží detekovat krádež vaší prosperity. Takže velká otázka je, co s tím můžete dělat?

1. Podívejte se na toto video tak, abyste jej dokázali přetlumočit a přenést na ostatní. Ti, kteří pochopili systém mohou se připravovat na jeho nevyhnutelné zhroucení a ochránit se. Historie ukazuje, že ti, kteří nemají vůli, budou pravděpodobně zničeni.
2. Sdílejte toto video s každým, a to zejména s těmi, na kterých vám záleží. Vše, co je k tomu potřeba, je jeden nebo dva kliknutí myší, aby se tato zpráva dostala k milionům lidí. Přidejte toto video na Facebook, Tweeter, pošlete jej blízkým. Prosím, podělte se všude tam, kde je to možné.
3. Zapojte se do konverzace. Současný světový monetární systém je založen na třista let staré konstrukci určené k obohacení několika na úkor mnoha. Musí existovat lepší způsob. Na HiddenSecretsOfMoney.com jsme vytvořili open source platformu pro návrh a vývoj nového světového monetárního systému. Vyzýváme každého ekonoma, každého studenta, každou vysokou školu, každou jasnou mysl a každého, kdo má zájem se připojit k diskusi.

Vzděláváním sebe a navzájem můžeme zabránit dalším ztrátám naší svobody a možná, prostě doufám, vrátit některou z nich zpět. ... ... Zůstaňte naladěni na Rona Paula, Jima Rickardse a Stevea Forbese Sledujte více epizod na HiddenSecretsOfMoney.comm

Ron Paul Myslím, že vaše Episoda 4 je velmi přínosný a velmi užitečný způsob, jak představit tyto myšlenky mnoha lidem, a jak jsem právě říkal, musíme změnit myšlení lidí, aby tomu lépe porozuměli a myslím, že jsme nyní na tom místě, kdy stále více lidí v posledních několika letech - čtyři nebo pět let - přemýšlí o Fedu, než kdykoli předtím v předchozích devadesát pěti let, takže myslím, že vysvětlování a ukazování diagramů je velmi užitečné, protože, zcela upřímně, oni nemají zájem to dostat do základních škol, nemají zájem do dostat na střední školy, nemají zájem to dostat na univerzity, protože jsou to příliš citlivé okolnosti, než aby lidé směli pochopit, jak to funguje.

Jim Rickards Víte, několik let předtím, než jsem se ponořil do opravdového studia zlata a některých věcí, o kterých dnes píši a mluvím, jsem byl po celá desetiletí peněžní ekonom, které znáte ze svých videí a kteří hovoří o primárních prodejcích. Byl jsem hlavním poradcem a šéfem jako úvěrový úředník pro jednu z největších sítí primárních prodejců po dobu deseti let, takže jsem měl uvnitř místo na trhu financí a měl jsem tu čest pracovat s několika lidmi, bývalým místopředsedou správní rady Johnsonem a Davidem Mullinsem někdy v 80. a 90. letech, takže jsem velmi dobře seznámen s tím, o čem mluvíte a myslím, že to bylo extrémně přesné, velmi jasné, a nemyslím si, že jste přeháněl v kterémkoli bodě, je to opravdu něco jako dálkový kurz PhD s výjimkou toho, že to bylo velmi snadné na pochopení, myslím, že je to přístupné, myslím, že jsme viděli trochu revoluce v komunikaci v tom smyslu, jak poukázat na to, jak byl Fed vytvořen v roce 1913.

V roce 1913, kdy nebyl žádný web, nebyl YouTube, žádný Twitter, tenkrát nebyl opravdu nikdo, kdo by vstal a oponoval Fedu, nebo chcete-li, vynesl to ven, nebo vyvolal skutečnou diskuzi, kterou by normální Američané mohli sledovat. To už teď není pravda, teď se sociálními médii a všeho ostatního můžete oslovit miliony a desítky milionů lidí a říct jim, co se děje. Myslím, že jste to udělal, Udělal jste to úspěšně a oceňuji to, myslím, že je to skvělé video těším se na to znovu, vím, že se to bude líbit miliónům lidí.

Steve Forbes No, jak víme, Federální rezervní systém je přesvědčen, že může vytvářet peníze z ničeho a neuvědomují si, že peníze mají představovat skutečné produkty a služby a to, co si lidé neuvědomují je, že když Fed toto dělá, ve skutečnosti, jak poukázal Keynes, je to forma zdanění, je to forma zabavení a protože to lidé nevidí, politici jdou od toho pryč, ale také to oslabuje sociální důvěru, je to prostě korozivní pro celou společnost.

V následujících letech budeme mít hodně zmatku, ale to bude ten druh zmatku, který povede k pozitivním věcem. Takže nezoufejte, dostaňte se tam a bojujte, protože doba se obrací. Toto bude poslední štace.

Mike Maloney Děkuji! [James Anderson] Tato epizoda Mike Maloneyho Skryté tajemství peněz vám byla přinesena prostřednictvím GoldSilver.com a novým kolem Silver Pegasus, abyste se naučili, jak chránit svou rodinu a zvrátit přicházející ekonomické bouře a vidět příležitosti: GoldSilver.com Překlad: Taubinger
x Dokumenty o nepříliš známých skutečnostech jak funguje důležitá finanční instituce v USA. Více od Ludwig von Mises Institute. Ti, kteří FED ovládají, z těchto dokumentů nejsou přílš nadšení. Obyčejní američané už dávno ne, ale nevědí, jak to změnit. Podívejte se proč.
xRubriky
Odkazy
Měsíční archiv
Výběr tématu
Anketa

Nefunguje
Nefunguje video na této straně?
Pošli link
Ahoj, podívej se na zajímavé video
Po stlačení tlačítka "Pošli" nezapomeň vyplnit správnou e-mailovou adresu a pak odeslat.

Odkaz videa
Credits

webdesign 2006 - 2014 by TrendSpotter. Spotter.TV is independent, nonprofitable, noncommercial site. Only for education purposes in the Czech and Slovak republic. Strictly embedded content is based on public domain, or Standard YouTube license, or Creative Commons license, or Copyright, or custom licenses based on public video sites for shared content. All other brand names, product names, or trademarks belong to their respective holders. Other links and information may not be relevant to embedded media. Randomly displayed banners are not managed by Spotter.