xVybraná videa
x Hodinový film o tom, jak se muž jménem Kintaro rozhodl projít pěšky celé Japonsko. Cesta byla nakonec 2000 mil a trvala 5 měsíců.

Miyamoto Musashi. Středověký filozof, umělec a legendární samuraj. Vynikající šermíř, který nikdy nebyl poražen a v dějinách Japonska mu patří důležité místo. Společně s mistrem bojových umění a hercem akčních filmů Markem Dacascosem se vydáme po stopách jeho života. Podíváme se na místa, kde žil, a vrátíme se k soubojům a bitvám, které mu přinesly slávu. V hraných i animovaných prostřizích se vrátíme stovky let v čase, nezapomeneme ale ani na Musashiho odkaz pro současnou společnost. Jeho odkaz zůstává v zemi vycházejícího slunce stále živý a třeba jeho Knihu pěti kruhů hltají obchodníci z celého světa
xRubriky
Odkazy
Měsíční archiv
Výběr tématu
Anketa

Nefunguje
Nefunguje video na této straně?
Pošli link
Ahoj, podívej se na zajímavé video
Po stlačení tlačítka "Pošli" nezapomeň vyplnit správnou e-mailovou adresu a pak odeslat.

Odkaz videa
Credits

webdesign 2006 - 2014 by TrendSpotter. Spotter.TV is independent, nonprofitable, noncommercial site. Only for education purposes in the Czech and Slovak republic. Strictly embedded content is based on public domain, or Standard YouTube license, or Creative Commons license, or Copyright, or custom licenses based on public video sites for shared content. All other brand names, product names, or trademarks belong to their respective holders. Other links and information may not be relevant to embedded media. Randomly displayed banners are not managed by Spotter.