xVybraná videa
x Alkohol je v současné době nejvíce používanou drogou, díky čemuž je drogou nebezpečnou. Proč tedy mnoho z nás překračuje při jeho konzumaci doporučené limity?
Proč má na nás alkohol tak mocný vliv? Jak je náš vztah k této droze zapsán v našich genech? Jaká jsou skutečná nebezpečí, když naše děti pijí příliš mladé?
Odborník na závislosti John Marsden, který se sám rád občas napije, v tomto dokumentu B.B.C. profesionálně a osobnostně zkoumá náš vztah k alkoholu. Nechává si udělat tělesná a neurologická vyšetření, aby zjistil, proč je pro některé lidi mnohem těžší alkoholu odolat. Zjišťuje, že už ve čtrnácti letech je možné odvodit, z kterých zdravých dětí se stanou závislí na alkoholu.
John také vyzkouší novou drogu, která se vyvíjí v naději, že dokáže nahradit výhody alkoholu bez jeho nebezpečí. Mohla by tato nová látka alkohol v budoucnu nahradit?
xRubriky
Odkazy
Měsíční archiv
Výběr tématu
Anketa

Nefunguje
Nefunguje video na této straně?
Pošli link
Ahoj, podívej se na zajímavé video
Po stlačení tlačítka "Pošli" nezapomeň vyplnit správnou e-mailovou adresu a pak odeslat.

Odkaz videa
Credits

webdesign 2006 - 2014 by TrendSpotter. Spotter.TV is independent, nonprofitable, noncommercial site. Only for education purposes in the Czech and Slovak republic. Strictly embedded content is based on public domain, or Standard YouTube license, or Creative Commons license, or Copyright, or custom licenses based on public video sites for shared content. All other brand names, product names, or trademarks belong to their respective holders. Other links and information may not be relevant to embedded media. Randomly displayed banners are not managed by Spotter.