xVybraná videa
Medzinárodné stretnutie zbojníkov 2012 v Terchovej Pravda moja drahá - Ján Siažik z Dolnej Marikovej Štefan Ježík - Život človeka Život čistý - Štefan Ježík z Hrabového Selenča Na hraně krnačkové preteky, Bakalárský film Kde sme! Pätnásteho 1 02 Na druhom brehu 1 02 Olive´s Christmas o čínskom dievčati a jej prvých Vianociach na Slovensku. Dozvedá sa viac o našich tradíciách, zvykoch a náboženskom význame Vianoc. Krkonošský spiritismus
x Krátké dokumenty ze Slovenského venkova. Vyrobil Progresfilm v roce 1986. Autoři: Mgr. Marta Kočnerová, Ivan Kočner

Dále filmy od produkce Pastiersky film.
Film "Kde Sme!" je predstavou štyroch autorov o vzniku idei v maliarskom svete, konkrétne v predstave jedného výtvarníka Štefana Beličku, ktorý hľadá inšpiráciu všade okolo seba prostredníctvom svojho auta. Tento film nabáda diváka k hľadaniu krásnych zákutí okolo seba v uponáhľanom svete. Hlavne chce ukázať že vo svete umenia nie je dôležitý umelec ale dielo ktoré vytvára.

Polohraný dokumentárny film "Na hrane" vykresľuje príbeh jednej posádky krnačkových pretekov (druh sánok) - netradičného športu z oblasti Stredného Slovenska. Film o adrenalíne, šialenstve, mužskej (ne)zodpovednosti a láske.

Skutočný príbeh 48-ročného Mariana Geburu z Dolného Kubína, ktorého životný osud ovplyvnil nielen alkohol.
xRubriky
Odkazy
Měsíční archiv
Výběr tématu
Anketa

Nefunguje
Nefunguje video na této straně?
Pošli link
Ahoj, podívej se na zajímavé video
Po stlačení tlačítka "Pošli" nezapomeň vyplnit správnou e-mailovou adresu a pak odeslat.

Odkaz videa
Credits

webdesign 2006 - 2014 by TrendSpotter. Spotter.TV is independent, nonprofitable, noncommercial site. Only for education purposes in the Czech and Slovak republic. Strictly embedded content is based on public domain, or Standard YouTube license, or Creative Commons license, or Copyright, or custom licenses based on public video sites for shared content. All other brand names, product names, or trademarks belong to their respective holders. Other links and information may not be relevant to embedded media. Randomly displayed banners are not managed by Spotter.