xVybraná videa
text k videu
KMRACINGteam Audiovisualni dokument z TUNISKE pouště z oázy KSARGHILANE kam TEAM KM jezdí testovat svou závodní soutěžní techniku na RALLYEDAKAR. Dokument společně s nově vzniklým BONVERDAKARPROJEKTEM2013 má za ůkol přínést divákovi pohled ,,za oponu,, celého soutěžení a celoroční práce celého týmu včetně nás sběračů momentů které nikdy nelze předpovídat či inscenovat. Dokument byl zachycen pouze jedním kameramanem tudíž se na plno nepodařilo zachytit to hlavní a to zákulisní tvorba o pořizování materiálu. Nyní jsme již v plné 2členné sestavě a máte se na co těšit.

Dokument zachycuje kompletní pohled očima člověka který s automobily a závoděním neměl absolutně nic dočinění. Až do doby než se potkal s písečnou dunou. Velké dík DAVIDU Pabiškovi za realizaci natáčení a vzniku projektu a Martinu Čepelovi za komunikaci se sponzory. A největší dík patří všem sponzorům bez kterých by tento projekt nemohl minimálně v této kvalitě vzniknout.

Hlavním partnerem celého projektu je iSTYLE který nás vybavil Apple technikou na střih a přenos dat na nastávající soutěže včetně DAKARU2014, a stejně velké dík patří i HAMA.cz která je dovozcem firem KATA, MANFROTTO a SIGMA která nás vybavila touto špičkovou technikou kterou samozřejmě v audiovizualním dílku uvidíte v akci. Děkujeme za podporu. Sdílejte shareujte, čím více podpory tím větší šance Vás obohatit o další kousek. Zdenek Sopůšek za SENTRALprdctn
x Zajímavé zážitky party mladých lidí z expedice do Černé Hory v letech 2009 a 2010. Navíc bonus Dakar 2009 Česky.
xRubriky
Odkazy
Měsíční archiv
Výběr tématu
Anketa

Nefunguje
Nefunguje video na této straně?
Pošli link
Ahoj, podívej se na zajímavé video
Po stlačení tlačítka "Pošli" nezapomeň vyplnit správnou e-mailovou adresu a pak odeslat.

Odkaz videa
Credits

webdesign 2006 - 2014 by TrendSpotter. Spotter.TV is independent, nonprofitable, noncommercial site. Only for education purposes in the Czech and Slovak republic. Strictly embedded content is based on public domain, or Standard YouTube license, or Creative Commons license, or Copyright, or custom licenses based on public video sites for shared content. All other brand names, product names, or trademarks belong to their respective holders. Other links and information may not be relevant to embedded media. Randomly displayed banners are not managed by Spotter.