xVybraná videa
x Barma vede nejdelší občanskou válku na Zemi - mezi vojenskou diktaturou a kritiky režimu. V létě roku 2006 vyrazili čtyři přátelé ze San Diega v Kalifornii na misi, která měla odhalit zvěrstva napáchané na lidech v Barmě, konkrétněji národa Karen, což je jedno z největších etnik v zemi.

Barma je uzavřená země známá tvrdými tresty, včetně trestu odnětí svobody pro cizince, které najde uvnitř svých hranic bez řádné dokumentace. Nicméně kvůli natočení dokumentu nikdo z expedice netušil, že budou ilegálně přecházet přes hranici z Thajska. S batohy plnými půjčené filmové techniky se vydali bez ponětí o tom, jak se orientovat v krajině plné nášlapných min, barmských vojáků, a vlhkého období přívalových dešťů. Nevěděli co najdou, nebo zda někdo uslyší jejich příběh, pokud se vůbec vrátí.
xRubriky
Odkazy
Měsíční archiv
Výběr tématu
Anketa

Nefunguje
Nefunguje video na této straně?
Pošli link
Ahoj, podívej se na zajímavé video
Po stlačení tlačítka "Pošli" nezapomeň vyplnit správnou e-mailovou adresu a pak odeslat.

Odkaz videa
Credits

webdesign 2006 - 2014 by TrendSpotter. Spotter.TV is independent, nonprofitable, noncommercial site. Only for education purposes in the Czech and Slovak republic. Strictly embedded content is based on public domain, or Standard YouTube license, or Creative Commons license, or Copyright, or custom licenses based on public video sites for shared content. All other brand names, product names, or trademarks belong to their respective holders. Other links and information may not be relevant to embedded media. Randomly displayed banners are not managed by Spotter.