xVybraná videa
x Země Myanmar, která zažívá už dvacet let genocidu místního obyvatelstva. Kdo ví, co se dělo v Súdánu, budou mu patrně dokumenty z Barmy poněkud povědomé...

Každých deset let vyjdou studenti v Barmě do ulic, demonstrují proti vládě vojenské junty a požadují demokracii. Vojenská vláda ale utopí každou takovou demonstraci v krvi. Ti, kteří zásah armády přežijí, skončí ve vězení. Dokument přináší svědectví lidí, kteří takový pobyt přestáli a dostali se na svobodu.

Charita Švýcarsko natočila zajímavá videa o pomoci lidem v Myanmaru, kterým do života zasáhl cyklón Nargis. Jedno z nich se věnuje také otázce obnovení zdrojů obživy místních obyvatel. Nadace Metta Development uskutečnila projekt s názvem Farmer Field Schools (Farmářská polní škola). Charita Česká republika se v Myanmaru (Barmě) věnovala problematice přípravy obyvatel na podobné katastrofy a jak na ně reagovat či jak snížit jejich rizika.
xRubriky
Odkazy
Měsíční archiv
Výběr tématu
Anketa

Nefunguje
Nefunguje video na této straně?
Pošli link
Ahoj, podívej se na zajímavé video
Po stlačení tlačítka "Pošli" nezapomeň vyplnit správnou e-mailovou adresu a pak odeslat.

Odkaz videa
Credits

webdesign 2006 - 2014 by TrendSpotter. Spotter.TV is independent, nonprofitable, noncommercial site. Only for education purposes in the Czech and Slovak republic. Strictly embedded content is based on public domain, or Standard YouTube license, or Creative Commons license, or Copyright, or custom licenses based on public video sites for shared content. All other brand names, product names, or trademarks belong to their respective holders. Other links and information may not be relevant to embedded media. Randomly displayed banners are not managed by Spotter.