xVybraná videa
text k videu
Sandstone
Dokumentární film SANDSTONE popisuje unikátní lokalitu pískovcových skal Broumovska.
Od slezení Krále uplynula dlouhá doba. V Adršpachu, Teplických skalách, na Ostaši a v Broumovských stěnách vznikly tisícovky lezeckých cest a nové stále vznikají. Každá má svůj příběh, každá je něčím ojedinělá. Styl lezení se měnil. Ovlivňovali jej lezecké trendy i vývoj lezeckého vybavení.
Autoři filmu vybrali zásadní cesty jednotlivých dekád, které představí současní lezci Jitka a Luboš Mázlovi, Dušan Stoupa Janák a bratři Stráníkovi. Filmem provází i legendy místních skal Bohumil Sýkora a Tomáš Čada. Oba se nesmazatelně zapsali do historie pískovcového lezení.

Režie, scénář: Petr Kašpar
Kamera, scénář: Petr Piechowicz
Kamera: Ondřej Hošek, Vojtěch Nedvěd, David Ágner, Jarek Plesar
Partneři filmu: Tilak, a.s., SINGING ROCK s.r.o., Broumovsko, CREATEX SYSTEMS, Twin Star Film,...
x Dokument s českým dabingem o lidech, kteří se svým adrenalinovým sportem BASE jumpingem dotýkají hranice meži životem a smrtí.

Lanolezci
Film Lanolezci představuje skupinu nadšenců, kteří propadli chůzi po napnutém popruhu v jakékoliv jeho formě. Krátké vzdálenosti jsou prostě slackline, několika desítek až set metrová monstra zase longline. Skákání, salta a další triky je trickline a královskou „disciplínou“ je vysoko napnutá highline. Každý druh má svá specifika a úskalí, společná je nejen snaha o udržení balancu, ale hlavně pohody v co nejhezčích přírodních lokalitách. A Čechy jsou pro to díky svým pískovcovým věžím pravým rájem. Podpořte film nebo prostřednictvím Tip Jar. Stažení videa v různých kvalitách a formátech.

Je „Beal Petrohradské Padání“ boulderingový závod nebo zkrátka prostor pro setkávání lidí stejné krevní skupiny? Byli bychom rádi, kdyby si na tuto otázku uměl každý účastník odpovědět sám. Aby "padání" bylo pro každého tím, čím chce a aby si každý v akci, kterou jsme v lesích na Jesenicku u Rakovníka odstartovali v roce 2003, našel to své. Beal Petrohradské Padání 2013 se uskuteční v termínu 19.-21. dubna, opět v blízkosti areálu Sklárna u Žihle. Navštivte padani.eu. Stažení videa v různých kvalitách a formátech Sledujte novinky Morchella Productions
xRubriky
Odkazy
Měsíční archiv
Výběr tématu
Anketa

Nefunguje
Nefunguje video na této straně?
Pošli link
Ahoj, podívej se na zajímavé video
Po stlačení tlačítka "Pošli" nezapomeň vyplnit správnou e-mailovou adresu a pak odeslat.

Odkaz videa
Credits

webdesign 2006 - 2014 by TrendSpotter. Spotter.TV is independent, nonprofitable, noncommercial site. Only for education purposes in the Czech and Slovak republic. Strictly embedded content is based on public domain, or Standard YouTube license, or Creative Commons license, or Copyright, or custom licenses based on public video sites for shared content. All other brand names, product names, or trademarks belong to their respective holders. Other links and information may not be relevant to embedded media. Randomly displayed banners are not managed by Spotter.