xVybraná videa
text k videu
Jsem Ted L.Gunderson, veterán FBI, který odešel do důchodu v květnu 1971. Než jsem odešel do důchodu jsem byl vedoucí zvláštní agent v Los Angeles, pode mnou bylo 700 lidí a rozpočet 22,5 milionů dolarů. 19,5 let jsem byl agent na ulici, pak jsem byl supervizor a v Connecticutu a Philadelphii jsem byl asistent vedoucího agenta. Pak jsem byl šéf inspektor, pak vedoucí agent v Memphisu a v Los Angeles, měl 3 další agenty pode mnou a 24 supevizorů pod nimi.

Mám zdokumentované informace, že FBI věděla předem o 11.září a neudělala nic, aby tomu předešla. Tohle je hrozné, neuvěřitelné, sám jsem byl agentem, je velmi zřejmé, že celá akce byla zinscenována vyššími posty naší vlády. Když jsem viděl v televizi narazit do věže to letadlo, ptal jsem se "Není možné, vůbec, že někdo mohl unést 4 letadla 19ti lidmi a naše vláda o tom nevěděla." Vláda USA má ty nejlepší špionážní technologie, než kdokoliv jiný na světě a nikdy mně nepřesvědčíte, že jsme o tom nevěděli.

Viděli jsme narazit letadla a je také otázka, jestli byla ovládána na dálku, já o tom nic nevím, mluvím jen o tom, o čem mám dokumenty. A je toho víc, co vychází ven. Nikdy mně nepřesvědčíte, že tyto věže spadly, protože do nich narazila letadla. Jsem přesvědčen, že byly implodovány, jako fakt, záznamy ze seismografu ukazují 2 výbuchy v době, kdy budovy spadly.

V suterénu byla také roztavená ocel, což musel být opravdu velká teplota na roztavení oceli a ta letadla narazila nahoře, není možné, aby palivo steklo dolů. V suterénu také hořelo, takže jsou tu náznaky a já jsem znepokojen, že je v tom více lidí, než tito únosci a teroristé.

PROTITERORISTICKÉ ZÁKONY
Protiteroristické zákony byly napsany uprostřed 80 tých let, když byl v úřadu Bush st. Žena z ministerstva spravedlnosti, právnička, jedna z autorů, veřejně řekla, že aby to prošlo kongresem, musí zemřít lidé. Přesuneme se k bombovému útoku na World Trade Center 26.února 1993. FBI měla 43-letého bývalého egyptského vojáka jako informátora, který byl s teroristy, ten byl pověřen, aby vytvořil bombu, šel za tím do FBI a řekl "Dáme tam falešnou bombu, že?" a agent řekl: "Ne, použijeme opravdovou bombu", takže nejenže o tom FBI věděla předem, ignorovala to a opatřila bombu, to je neuvěřitelné.

A prošlo jim to. A tohle bylo publikováno New York Times 28.října 1993. A prošlo jim to. Kdybych byl kongresman nebo senátor, byl bych naštvaný a začal vyšetřování, proč FBI zařídila věci na bombu, která poškodila WTC v únoru 1993. Zemřelo 6 lidí a tisíc bylo zraněno, 6 občanů, kteří při útoku v roce 1993 zemřeli, 1000 zraněných, půl milionu dolarů škody. Ale počet lidí, kteří zemřeli nestačil na prosazení protiteroristických zákonů. Teď se přesuneme do 19.dubna 1995 a bombový útok v Oklahoma City. Máme 168 mrtvých, pravděpodobně 168, jednoho nemůžou identifikovat, rok poté, byly schváleny protiteroristické zákony. A to nestačilo.

PROTITERORISTICKÉ ZÁKONY
Nemůžu dokázat, že 11.září byly ve WTC umístěny výbušniny. Viděl jsem experta na imploze z institutu v Novém Mexiku, který pracuje pro vládu jako kontraktor, hned po té, co budovy implodovaly a pak svá tvrzení změnil a řekl, že možná jo, možná ne. V podstatě to řekl. Další experti, kteří se podívali na obrázky, řekli, že budovy implodovaly. Myslím, že aby musí v být zapojená vláda v umístění výbušnin, to musel být ohromný projekt. Já nevím, kolik lidí v tom jede, ale u Oklahomy mi jeden vyšetřovatel řekl, že v tom bylo minimálně dalších 11 lidí. Když máte 11 dalších lidí u Oklahomy, budete mít dalších aspoň 14x víc u WTC.

WTC Č.7 - 4 POHLEDY
U Oklahomy vláda tvrdila, že tam byla bomba z dusíkatého hnojiva, napřed 1500 liber a pak 300 a nakonec řekli 41 liber. Dusíkatá bomba exploduje při 3600 stupních, ale je bez pochyby, že bomba v té dodávce byla řízená. Byla tam bomba zvaná elektrohydrodynamická plynová bomba. Byla vyrobena na začátku 90tých let, byla tajná a vyrobena v Sillicon Valley v Californii. Při první experimentální explozi zemřeli 2 technici, protože podcenili sílu té bomby. Můj informátor, Michael Riconosciuto, jeho firma tu bombu vyvíjela, mi, řekl že ta bomba v dodávce byla tahle elektrohydrodynamická plynová bomba, známá jako anasanová bomba, protože má tvar ananasu a je opravdu velmi silná. A pak, co si myslím, že se stalo v Oklahomě, explodovala ananasová bomba a 11 sekund před explodovala bomba vevnitř. ...vlastně přicházely informace o 4 zařízeních.. "Všichni pod stůl!"

Mám články z magazínů, kde autor, který je editor magazínu, obdržel informace od hasičů, píše, že v budově Murrah byly nalezeny 4 neexplodované zařízení. Tohle je v tom článku publikovaném v září 1995. Jestli je to případ, kdy máte umístěno 5 bomb uvnitř a máte ananasovou bombu v dodávce, máme televizní zprávy, mám kopie z toho dopoledne, reportér za reportérem říkal, že našli bombu, která neexplodovala. V jedné přímo řekli, že neví, odkud ta bomba je, protože je vzadu napsáno "Armáda USA". Já myslím, že McVeigh byl obětí ovládání mysli. Vláda říká, že byl v tajných jednotkách, napsal své sestře dopis, že byl trénován CIA jako zabiják a také pro drogové operace CIA. V Oklahomě a pak v Coloradu, kde byl ve vazbě, byl navštíven Dr.Joly Westem, ten byl známým expertem na MK Ultra, což byl program vlády a CIA pro ovládání mysli.

ZNALOST MK-ULTRA
Když jsem byl u FBI, vůbec jsem nic nevěděl o projektu MK Ultra projektu Monarch, až dokud jsem neodešel z FBI a začal dělat vlastní výzkum. A to proto, že jsem vyšetřoval případ Jefry MacDonalda.

MACDONALDŮV PŘÍPAD
a byl odsouzen ke třem doživotním trestům. Já byl k případu zavolán až se ho snažili odsoudit, přítel mi říkal, že je nevinný, tak jsem zahájil vyšetřování. Za 10 měsíců, 25.října 1980 jsem měl výpověď holky jménem Holly Elina Stockley. Ta řekla, že Dr.McDonald ty vraždy nespáchal, že je spáchal satanistický kult, ten distributoval drogy, na západní pobřeží byly převáženy v igelitkách v tělech mrtvých asijců mezi roky 1960-1970. Tohle bylo zdokumentováno v magazínu Time 1.února 1973. Dr.McDonald je nevinný a dodnes je ve vězení. O tomto případu vám říkám, protože jakmile jsem se svědectvím Elliny šel na veřejnost, byl jsem v národní televizi, v rádiích, lidé z celých USA chodili a říkali "Vím o těch satanistických kultech, je to pravda, já jsem oběť".

Proto jsem se zajímal o tyto problémy, začal jsem dělat vlastní výzkum a jedna věc vedla k druhé. Pak jsem vyšetřoval mezinárodní řetězec únosů dětí na středozápadě v Nebrasce. Děti, které byli letecky převáženy do Washingtonu pro sex s kongresmany nebo senátory. Pak jsem měl McMartinův případ v Severní Karolíně. Děti byly ráno rodičema vysazeny u školky a ti je pak po poledni přijeli vyzvednout a pak je dali do aut a dělali z nich prostitutky. Tři čtyřleté děti. Neuvěřitelné. Proto jsem se zajímal o tyto problémy. A pokračuju dál, jako každý vyšetřovatel. Mezinárodní řetězec únosců dětí nebyl odhalen, osobně jsem dal mé dokumenty FBI nejméně 6krát a byl jsem ignorován, protože je to tajná operace CIA probíhající od 60tých let.

VYDÍRÁNÍ
Tyto děti byly převáženy letecky během 80tých let z Iowy do Washingtonu na sexuální orgie na vydírání kongresmanů, kvůli jejich zpochybnění. Jako "Hej, zákon v pondělí projde, nebo řeknu o tom malém chlapci nebo dívce, hlasuj, tohle přesně se děje, vydírání."

FINDERS
Finders je tajná operace CIA. Zahrnuje to únosy a mezinárodní převážení dětí po celém světě. V 80tých letech jsem měl jedno z těch dětí, které bylo součástí toho týmu, měl tak 11,12 let, dali ho do obchoďáků a na parkoviště a dovedl díte k autu, kde ho dospělí vzali a unesli. Jeden ten kluk se jmenoval Johnny Gosch. Johny Gosch byl unesen a v roce 1982, byl využit jako sexuální otrok, on a další dítě utekli a Johnny Gosch se dnes skrývá.

ČÁSTI TĚL
Děti byly použity buď na části těl, na satanské obřady, na obětování, využity jako sexuální otroci... V roce 1997 myslím, jsem dělal v Denveru přednášku.

DĚTSKÉ AUKCE
Měl jsem tip od zaměstnance letiště, že 110 dětí letělo z Denveru do New Yorku a od tama do Paříže.. Ten zaměstnanec, který to viděl, tankoval letadlo, viděl dospělou ženu a 2 dospělé muže s dětma, zeptal se "Co to jsou za děti?" a ta žena řekla "Child Protection Service a hleď si svých věcí". A pak zmizeli, měl jsem také typ od letušky z Los Angeles o letadle plném dětí, děti letěly do Paříže. Bob Annasi můj informátor v případu Nebrasca byl součástí dětské sítě, řekl mi, že nějaké ty děti byli vydraženy.

Navštívil 6 těchto aukcí, na nich bylo vydraženo minimálně 36 dětí, někdy za 50 tisíc dolarů, někdy i za víc. Stály na pódiu ve spodním prádle s číslem napsaným na kusu kartonu a pověšeným kolem krku a lidé v aukci dávali nabídky. Jako zvířata... Šel jsem s tím dál, dal to FBI, požadoval vyšetřování, dal jsem jim poslední dokument napsaný loni v listopadu, prostě jsem jim to dal. A mám zdokumentované zprávy.
Část první ze dvou...
x Bývalý agent FBI Ted L. Gunderson od roku 1971 vyšetřuje zkorumpovanou vládu USA, tajné operace CIA a satanistické kulty.
xRubriky
Odkazy
Měsíční archiv
Výběr tématu
Anketa

Nefunguje
Nefunguje video na této straně?
Pošli link
Ahoj, podívej se na zajímavé video
Po stlačení tlačítka "Pošli" nezapomeň vyplnit správnou e-mailovou adresu a pak odeslat.

Odkaz videa
Credits

webdesign 2006 - 2014 by TrendSpotter. Spotter.TV is independent, nonprofitable, noncommercial site. Only for education purposes in the Czech and Slovak republic. Strictly embedded content is based on public domain, or Standard YouTube license, or Creative Commons license, or Copyright, or custom licenses based on public video sites for shared content. All other brand names, product names, or trademarks belong to their respective holders. Other links and information may not be relevant to embedded media. Randomly displayed banners are not managed by Spotter.