xVybraná videa
text k videu
SPOIL je silný dokument o přírodní rezervaci Great Bear Rainforest. Film ukazuje krásu přírody prostřednictvím nádherýh záběrů. Klade důraz na ochranu přírodního bohatství, ale i na naši zaslepenost a neustálé závislosti na stále větší spotřebě ropy, která přispívá k ničení přírody.
SPOIL je krásný film a perfektní způsob, jak povzbudit nás všechny v ochraně a péči o přírodu proti ničení prostřednictvím ropné těžby. Musíme přestat těžit ropu a rychleji přejít k čisté energii z obnovitelných zdrojů.

Všichni máme na výběr přiklonit se k podpoře a prosazování čistých obnovitelných zdrojů energie a odklonění se z naší závislosti na spalování fosilních paliv.
  • přejděte k takovému dodavateli energie, který vyvíjí společné úsilí ve vytváření čisté elektřiny z obnovitelných zdrojů.
  • Příště než si koupíte vozidlo, trvejte na nákupu elektromobilů
  • Ujistěte se u svých politických zastupitelů, že těžba ropných písků musí přestat.
  • zapojte se mezi další lidi, kteří pomáhají zastavit těžbu ropných písků a infrastruktury na jejich těžbu.

    SPOIL získal přední ceny na filmovém festivalu o životním prostředí ve Vancouveru. Připojte se ke stránce o SPOIL na Facebooku
  • x Zájmy ochránit unikátní přírodu na Aljašce jsou konfrontovány se zájmy těžby ropy které prosazuje adminstrativa prezidenta Bushe. V jednom dokumentu provází Steve Erwin.
    xRubriky
    Odkazy
    Měsíční archiv
    Výběr tématu
    Anketa

    Nefunguje
    Nefunguje video na této straně?
    Pošli link
    Ahoj, podívej se na zajímavé video
    Po stlačení tlačítka "Pošli" nezapomeň vyplnit správnou e-mailovou adresu a pak odeslat.

    Odkaz videa
    Credits

    webdesign 2006 - 2014 by TrendSpotter. Spotter.TV is independent, nonprofitable, noncommercial site. Only for education purposes in the Czech and Slovak republic. Strictly embedded content is based on public domain, or Standard YouTube license, or Creative Commons license, or Copyright, or custom licenses based on public video sites for shared content. All other brand names, product names, or trademarks belong to their respective holders. Other links and information may not be relevant to embedded media. Randomly displayed banners are not managed by Spotter.