xVybraná videa
x Poslední z animovaných, naučných seriálů z dílny Alberta Barillé. Jako v předchozích seriálech se setkáme s Maestrem, který tentokrát skupinku dětí učí o objevitelích. Příběhy objevitelů jsou podávány jednoduše a zábavně, k tomu připočtěme vtipně umístěné letopočty a výchází nám z toho, jako u předchozích seriálů, výborný naučný pořad.
Seznam jednotlivých epizod:
1. První navigátoři 2. Alexander Veliký 3. Erick Rudý a objevení Ameriky 4. Čingischán 5. Battuta - předchůdce Marca Pola 6. Velké Džunky 7. Vasco De Gama 8. Taxisové - počátky pošty 9. Bratři Pinzonovi, skrytá tvář Columba 10. Amerigo Vespucci a Nový svět 11. Cabeza de Vaca 12. Bering 13. Magalhaes, první cesta kolem světa 14. Bougainville a Tichý oceán 15. Bruce a prameny Nilu 16. La Condamine 17. James Cook 18. Humboldt 19. Lewis a Clark 20. Stuart a Burke 21. Stanley a Livingstone 22. Amundsen a Jižní pól 23. Alexandra David-Neel a Tibet 24. Piccard - výšky a hlubiny 25. Na vrcholky hor 26. Vzhůru ke hvězdám
xRubriky
Odkazy
Měsíční archiv
Výběr tématu
Anketa

Nefunguje
Nefunguje video na této straně?
Pošli link
Ahoj, podívej se na zajímavé video
Po stlačení tlačítka "Pošli" nezapomeň vyplnit správnou e-mailovou adresu a pak odeslat.

Odkaz videa
Credits

webdesign 2006 - 2014 by TrendSpotter. Spotter.TV is independent, nonprofitable, noncommercial site. Only for education purposes in the Czech and Slovak republic. Strictly embedded content is based on public domain, or Standard YouTube license, or Creative Commons license, or Copyright, or custom licenses based on public video sites for shared content. All other brand names, product names, or trademarks belong to their respective holders. Other links and information may not be relevant to embedded media. Randomly displayed banners are not managed by Spotter.