xVybraná videa
x Pozoruhodný dokument o fascinující záhadě jménem nazca. Dlouho se vůbec netušilo zčeho jsou nebo co mají tyto záhady znamenat. Až pohledem z výšky zišťujeme že čáry tvoří všemožné obrazce, někdo říká je to mapa podzemních řek, další že je to uctívaní posvátných zvířat a někteří tvrdí : Je to na počest bohů z hvězd.. Jak to bylo doopravdy vám oficialní zdroje nesdělí ikdyž to podle mě moc dobře vědí stejně jako pyramidy, kruhy v obilí, svědectví ufa, stonehenge, a další a další záhady o kterých třeba ani netušíte. Falešní zaprodaní vědci vám lžou a vše popírají. Podle nich byli lidé primitivní a primitivně žili, ovšem asi jsme primitivnější než oni když ani s naší pokročilou technologii bychom s takovou přesností nemohli takové pyramidy postavit.. tvrdit použití kladek a hrubé síly je urážkou tehdejších stavitelů..

Tajemné obrazce v peruánské poušti Nazca bývají označovány za osmý div světa, kdo je vytvořil a proč? Americký dokumentární cyklus "Objevování Pravdy".
Čáry a obrazce v oblasti Nazca v jižním Peru jsou pro archeology stále záhadou. Po staletí si lidé, přecházející tyto pláně, všímali podivných čar v písku. Netušili, co vlastně vidí. Teprve pohled z letadla znamenal převrat: když se piloti podívali dolů, užasli. Až teď mohli vidět, že tyto čáry jsou součástí obrovského komplexu geometrických obrazců - geoglyfů. Kdo je vytvořil a proč? Zrodila se záhada nazkanských kreseb.
xRubriky
Odkazy
Měsíční archiv
Výběr tématu
Anketa

Nefunguje
Nefunguje video na této straně?
Pošli link
Ahoj, podívej se na zajímavé video
Po stlačení tlačítka "Pošli" nezapomeň vyplnit správnou e-mailovou adresu a pak odeslat.

Odkaz videa
Credits

webdesign 2006 - 2014 by TrendSpotter. Spotter.TV is independent, nonprofitable, noncommercial site. Only for education purposes in the Czech and Slovak republic. Strictly embedded content is based on public domain, or Standard YouTube license, or Creative Commons license, or Copyright, or custom licenses based on public video sites for shared content. All other brand names, product names, or trademarks belong to their respective holders. Other links and information may not be relevant to embedded media. Randomly displayed banners are not managed by Spotter.