xVybraná videa
x Přesně týden poté, co Vítězný oblouk na pařížském náměstí Charlese de Gaulla přivítal ukončení nejtěžšího cyklistického zájezdu světa Tour de France, byl tento slavný monument svědkem dalšího sportovního triumfu. V sobotu 1. srpna 2009 pod jeho majestátní oblouk dorazil český handbiker - vozíčkář Heřman Volf. Na trase Praha - Paříž projel za 17 dní 1355 kilometrů. Toto konstatování sice informuje o obdiv vzbuzujícím výkonu amatérského sportovce, ale neříká nic o zákulisí tohoto činu. Nic o mozaice poskládané z pevné vůle, kamarádství, odmítnutí podrobit se nepřízni osudu, ale také z touhy dokázat podobně postiženým lidem, že životní sny se nemusí definitivně skončit usednutí na invalidní vozík. Více videí z cesty do Paříže ale i z jiných cest na Slovensko do Banské Bystrice najdete na webu Cesta za snem.

Cesta za sny našich dětí je poslední ze čtyř cest vozíčkáře Heřmana Volfa na kole po Evropě. Tentokrát se vydává na sever do 2000 km vzdáleného Norska a s sebou si pomyslně veze 22 handicapovaných dětí z celé ČR. Je odhodlaný dokázat jim splnit jejich sny.
xRubriky
Odkazy
Měsíční archiv
Výběr tématu
Anketa

Nefunguje
Nefunguje video na této straně?
Pošli link
Ahoj, podívej se na zajímavé video
Po stlačení tlačítka "Pošli" nezapomeň vyplnit správnou e-mailovou adresu a pak odeslat.

Odkaz videa
Credits

webdesign 2006 - 2014 by TrendSpotter. Spotter.TV is independent, nonprofitable, noncommercial site. Only for education purposes in the Czech and Slovak republic. Strictly embedded content is based on public domain, or Standard YouTube license, or Creative Commons license, or Copyright, or custom licenses based on public video sites for shared content. All other brand names, product names, or trademarks belong to their respective holders. Other links and information may not be relevant to embedded media. Randomly displayed banners are not managed by Spotter.