xVybraná videa
text k videu
Obama's Executive Order facilitates martial-law
Exekutivní nařízení podepsané prezidentem Obamou rozňítilo polemiku na obou stranách politického spektra Exekutivní nařízení 'Národní obrana a připravenost zdrojů' bylo podepsáno v tichosti páteční noci (16. března 2012) Dává prezidentovi moc ovládat zdroje Spojených států v časech války ale i míru. To zahrnuje jídlo, vodu, ropu a přepravu. Někteří lidé se obávají že toto by mohle vést k výkonné moci mající absolutní autoritu nad zdroji národa a jiní si kladou otázku, zda je toto všechno v přípravě na válku s Iránem Zde je odpověď tiskového mluvčího Bílého Domu Jaye Carneyho na tuto otázku, která padla na tiskové konferenci.

Jsou nějaké online komentáře, které tvrdí že to dává výkonné moci pravomoc na alokaci energie, jídla, vody jak v časech míru tak v časech války.. ..nějací konzervativci tlačí pohled na věc který naznačuje že se Bílý Dům připravuje na válku s Iránem Můžete vysvětlit co stojí za tímto exekutivním nařízením? No, nemůžu vysvětlit tu reakci kterou vyvolalo, myslím si že se jedná o celkem standartní a rutinní.. záležitost..

Takže, jedná se o bežnou záležitost, nebo dává výkonné moci bezprecedentní moc? Aby jsme to probrali více, připojí se k nám radio host, Alex Jones z Austinu (Texas) Ahoj Alexi, ráda tě vidím. Takže, právě jsme slyšeli Bílý Dům, snaží se to odpálkovat.. ..říkají že vlastně o nic nejde, ale měli by se mít Američani na pozoru? Američané by měli být extrémně na pozoru. Podívejte se na NDAA, kde prezident říká že může tajně zabíjet Američany.. ..přetáhnout nám pytle přes hlavu, naházet nás do černých dodávek a nechat nás zmizet jednou pro vždy..

..nebo se podívejte na TSA na letištích, osahávající cestující, podívejte se na drony (bezpilotní letadla) v našich oblohách, podívejte se na armádní kontrolní body.. ..konec Posse Comitatus. Co je nebezpečné na této nouzové legislativy z dob studené války.. ..je to že byla v podstatě pro jadernou válku, a jejím účelem bylo aby vláda převzala kontrolu nad veškerou infrastrukturou.. ..všiměte si že to Carney nepopírá, jen říká že se jedná o bežnou záležitost. Rozdíl je v tom, že nyní tuto legislativu rozmrazují a snaží se jí vystrčit na povrch.

A prezident minulý rok během Libyjské války řekl: Hele, já nepotřebuju souhlas kongresu k zahájení války.. ..a pak, před dvěma týdny, řekli kongresu, ministr obrany řekl kongresu.. Nepotřebuji vaši autorizaci, prezident jí nepotřebuje, aby šel do Syrie.. Budeme si dělat co budeme chtít, protože nám UN dalo svolení. Takže máme prezidenta a další kteří říkají, že příjmají rozkazy od UN.. ..a teď berou legislativu určenou pro situaci kdy je US pod JADERNÝM útokem, a všechno již v podstatě lehlo popelem..

..a říkají, že ji použijí v dobách míru. Takže v tom je ten rozdíl. A vidíme jak prezident vypíná elektrárny bez souhlasu kongresu, aby si jeho kamarádi vydělali více peněz se svými elektrárnami, které běží dál.. ..vidíme prezidenta znárodňovat General Motors, ..dávat ho desítky bilionů dolarů cizím bankám, podepisovat legislativu pro žalování lidí kteří chtějí protestovat na událostech národní bezpečnosti.. Tohle vše je součástí akcelerace - dříve to bylo inkrementální, nyní to je akcelerace - směrem ke klasické tyranii.

A takže bychom byli šílení, pokud bychom nebyli znepokojeni tímto novým exekutivním nařízením. Alexi, pro ospravedlnění, když byly dříve exekutivní nařízení podepsány prezidenty.. ..mohly být použity - tyto speciální pravomoci - mohly být použity jen v kritických situacích, ale jak jsi již zmiňoval.. ..tohle je speciální, tohle je jiné, protože toto dovoluje prezidentovi používat tuto autoritu v dobách míru.. ..takže, co tohle znamená, když nyní může prezident vykonávat absolutní kontrolu?

No, prezident to může zkusit implementovat, ale je to stále protiústavní, je to stále ilegální. Můžou schválit NDAA která říká že mě můžou zabít a nikdo se nikdy nedozví kde jsem skončil.. ..můžou mi doslova ustřelit hlavu, svázat mě do řetězů a hodit mě na dno oceánu.. Oni říkají že mají tu moc, já říkám že je to ilegální, já říkám že je to porušení zvykového práva, listiny základních lidských práv a svobod a ústavy.. ..ale ano, máš pravdu, rozdíl je v tom že teď říkají: Hej, my to můžeme udělat během jakékoliv krize, ekonomické nebo jiné, ne jen během velké světové války.

A to je ten důvod proč je toto tak bezprecedentní a strašlivě nebezpečné, a to je ten důvod proč je tím znepokojeno tolik lidí. Oni si jen chtějí usurpovat tuto moc, a přejí si aby je z toho nikdo neosočoval. Nelíbí se jim že se teď snaží usurpovat moc, před zahájením všech těch nových válek které chtějí začít.. ..a lidé proti tomu povstávají a říkají že je to špatné, včetně kongresu. Legislativa byla představena Walterem Jonesem ze Severní Karolíny.. ..která říká že pokud Obama začne nové války v Syrii nebo v jiných oblastech, bez svolení kongresu, bude proti němu zahájena obžaloba z vlastizrady.

To nebylo v ŽÁDNÝCH globalistických korporátních médiích nového světového řádu tady ve Spojených státech.. ..ne na ABC, ne na FOXu, ne na CNN, žádní z nich nepokorývají že kroky předcházející obžalobě z vlastizrady byly zahájeny.. Podívejte se, probíhá tu masivní usurpování moci, a pokud se tomu nepostavíme čelem a nenazveme to pravým jménem, dostaneme se do velmi vážného nebezpečí. Zmiňoval si válku, a slyšel si reportéra pokládat otázku zda je toto součástí příprav na válku s Iránem Slyšeli jsme tam nějaký smích, ale mohlo by to být součástí motivace za tímto exekutivním nařízením?

Jasně, zamyslete se nad tím. Všichni vědí že Izrael říká že se připravují na úder proti Iránu. Otevřeně se o tom debatuje. Právě teď mají speciální jednotky a proxy skupiny vyhazující do vzduchu Iránské vojenské základny. To je na záznamech. A my vidíme prezidenta stavícího Spojené státy na válečnou stezku a podepisujícího deklaraci.. která umožnuje zabavování celých infrastruktur, to je to co říká. A lidé si říkají, zda to souvisí s Iránem.. ..a lidé se smějí jako že my jsme podivíni, protože svýma očima sledujeme míč na hřišti..

Ale to je ten největší příznak, z toho je vidět jaký kousek jsme od téhle nové války. Ruští vojácí jsou posílaní do Syrie, kotví tam ruské lodě.. Tohle všechno. Čína, čínský prezident, před dvěma měsíci řekl "Připravte se na válku se Spojenými státy" Čína tak NIKDY nemluvila! Svět se doslova ŘÍTÍ směrem k obrovskému konfliktu. ..a systém nechce aby o tom lidé věděli, nechtějí aby se mohli účastnit debaty. Chtějí jen říct, "Oh, s Iránem se nic dít nebude, ha ha ha.. ..to je šílené že by mohla být válka. Oh, taky říkáme že budeme tajně zabíjet občany pokud budeme chtít, a použijeme proti nim armádu.. ..oh, pokud se vám to nelíbí, jste šílení.."

Opět, oni nechtějí aby jsme byli probuzeni k těmto záležitostem, nechtějí abychom o tom debatovali, protože by jsme to šílenství mohli být schopni zastavit. Takže ty si myslíš, že to byl spíš trochu nepohodlný smích.. Jedna věc, která pozvedla pár obočí bylo načasování tohoto exekutivního nařízení. Bylo podepsáno v pátek v noci, před Dnem svatého Patrika, přijde ti to načasování podezřelé, Alexi? No, je jasné že nechtěli, aby o tom veřejnost mluvila nebo to nějak sledovala, stejně jako s NDAA.. ..která byla podepsána během odpoledne posledního dne roku, 31, 2011.

Obama řekl že ji nechce podepsat, a pak se ukázalo.. ..že to byl on, kdo požadoval aby tam byla doplněna část o tajném zatýkání, zabíjení a mučení občanů.. ..víte, lidé se ptají: "Je tohle stanné právo?" ANO, byli jsme pod měkčí verzí stanného práva.. ..s tajným zatýkáním, špehováním bez soudního povolení, mlácením protestujících, se všemi těmito typy záležitostí.. ..po dlouhou, dlouhou dobu. Nyní nám říkají že mučení je dobrá věc, tajné zatýkání občanů je dobrá věc, vláda přebírající kontrolu nad infrastrukturou je dobrá věc, oni teď ani nepopírají to, před čím jsme lidi varovali celou věčnost, dříve se nám vysmívali a.. a říkali že to není skutečné.

Teď je to skutečné, ale jste pořád konspirační teoretik pokud jim nevěříte. No pak všichni otci zakladatelé této země byli konspiračními teoretiky, a poslední věc kterou chci říct je tohle.. Naskrz historií, vlády se vymkly kontrole a ublížili lidem kterým měli sloužit. A vše co chci je aby všichni pochopili, že tohle vše ani nedělá Amerika jako taková. Ty samé banky, které vidíte otevřeně určovat prezidenty a první ministry v Evropě, ty samé megabanky které oznamují světovou vládu, ti samí lidé kteří zajali Ameriku.

Jsou to tito oligarchové.. ..kteří to dělají, zatímco sedí v zámoří, poštvávajíce naše národy jeden proti druhému.. Musíme se sjednotit proti globálnímu zločineckému bankovního syndikátu známého také jako Nový Světový Řád.. A obnovit suverenitu našich zemí dřív než se jim podaří začít třetí světovou válku.. A dobrá zpráva je, že armáda a policie a ostatní se kterými mluvím.. ..se probouzejí v celých skupinách, a to je důvod proč se systém snaží urychlit svoje převzetí vlády.. a snaží se podepsat tyto legislativy pod rouškou noci před svátky, kdy si myslí že lidé budou příliš opilí než aby tomu věnovali pozornost..

Alexi, chci teď přejít na jiné téma, vím že na to všechno máš velmi silné názory.. ..také to souvisí s expanzí vládní moci. Je to nejnovější a největší špionážní program NSA, je nazývaný Totální informační povědomí a zaměřuje všechny druhy elektronických informací po celém světě.. to zahrnuje e-maily, tweety, textové zprávy, telefoní rozhovory, vše co vám přijde na mysl, občanů Spojených států. A na co se tu nyní díváte je centrum v Utahu, které je nazýváno největším špionážním nástrojem který byl kdy stvořen..

Alexi, měli by být občané znepokojeni tím jak vláda bude zacházet s takovým bohatstvím informací které nyní budou mít? No, ještě před 5 lety, Bush popíral že něco takového dělají, protože to bylo ilegální. A teď jsem viděl magazín Wired, teprve před pár dny, a tam se psalo "dávejte si pozor na to, co říkáte", a pak tam měli.. ..ředitele CIA, Petraeuse, říkajícího: "Oh, my spolupracujeme s průmyslem na implementaci zadních vrátek a sledovacích systémů.. ..do všech možných domácích spotřebičů, vaše myčka nádobí vás bude odposlouchávat, dávejte si pozor na to co říkáte.. ..už nepotřebujeme žádná soudní povolení.."

Stejně jako říkají že nás budou tajně zatýkat, stejně jako říkají že nás budou zabíjet. Tím chci říct, že teď nám už jen prostě vmetávají všechnu tu tyranii do obličeje! Ředitel CIA, mimochodem, jejich působnost na území Spojených států je ilegální.. ..Ale jemu je to jedno, on říká "JASNĚ, CIA tě sleduje, Ameriko!" To je systém, říkající nám do tváře "Jste otroci" a snažící se nás zastrašit. Ale víš ty co, Petraeusi? Já jsem Američan. Já nepracuju pro Goldman Sachs, jako vy lidi z Nového Světového Řádu.

Jsem tu abych bránil republiku, a nebojím se vás ať se stane co se stane. To co děláte je ilegální, a jen proto, že veřejně oznámíte že budete zatýkat a zabíjet občany, že nás budete odposlouchávat bez soudních příkazů, že postavíte vojáky na ulice, a že uděláte tohle všechno, ještě neznamená že to je v pořádku. Stejně jako když byli vojáci.. ..přistiženi při pěstování opia pod příkazy před třemi lety v Afghanistánu, jenom to skryli všem na očích, a nechali FOX a CNN.. ..říct: "Jasně, vojácí pěstují opium, a dováží ho vám do Ameriky, ale jestli vás s ním chytíme, půjdete do vězení!"

Zamyslete se nad tím, jak to skrývají všem na očích. "Jasně, mučíme, jasně, odposloucháváme, jasně, děláme tohle všechno, ale O NIC VLASTNĚ NEJDE, zvykejte si." Ale víte vy co, my si na to nebudeme zvykat. Obviňujete a usvědčujete sami sebe, globalisti, že jste banda neamerických zrádců, a lidé se probouzejí k tomu co děláte. Okradli jste tuto zemi o desítky bilionů dolarů skrz banksterské bailouty, snažíte se dobýt Spojené státy skrz finanční.. Alexi, chci tu přednést ospravedlnění pro něco z toho.. Chci přehrát tenhle tvůj úryvek, od ministra obrany Leona E. Penetty..

A tady je co říkal o kybernetické bezpečnosti: Další Pearl Harbor kterému budeme čelit by velmi dobře mohl být kybernetický útok, který paralizuje naše energetické systémy, naši síť.. Takže, kybernetická bezpečnost působí starosti, s tím jak se stáváme modernizovanými, máme hacktivisty.. ..je to tak trochu součástí modernizovaného světa, takže, neměla by vláda podstoupit kroky aby to adresovala, pokud se skutečně jedná o hrozbu? Jasně, Spojené státy a Izraelská vláda vypustili STUXNET na Irán, a teď používají STUXNET jako odůvodnění k..

..vládnímu převratu nad celou infrastrukturou Internetu, a chtějí dávat svoje killswitche (pevné vypínače) všude a do všech zařízení, když oni jsou ti, kteří byli přistiženi již dřív při útocích pod falešnou vlajkou proti infrastruktuře Internetu. Opět, tohle nedělá (skutečná) vláda Spojených států. Ta už dlouho neexistuje. Tohle je banda soukromých globalistů, kteří.. ..převzali kontrolu a unesli naši zemi, a teď říkají ať je necháme převzít kontrolu nad Internetem, že chtějí zrušit svobodný projev po jeho vlastní ochranu.

Ve skutečnosti dělají ale pravý opak. Nedělají to, co tvrdí že dělají. Opět, toho již dávno není naše vláda, to je pointa kterou se snažím předat. Čí vláda to je tedy, Alexi? [Kdo je co?] Kdo je to tedy, pokud to není naše vláda, kdo tohle všechno dělá? Je to 6 megabank, Goldman Sachs, J. P. Morgan Chase a pár dalších, kteří otevřeně oznámili.. ..banku světa, magazín Ekonomist přiznává že Goldman Sachs přebírá vládu nad Evropou, přebírá kontrolu s nepřátelskými úmysly.

Je to soukromá korporátní fašistická skupina, která si koupila naše vlády a.. ..získala kontrolu nad našimi armádami. Ovládají Evropu, ovládají Anglii, ovládají Austrálii, ovládají Spojené státy.. ..a všichni by si měli dávat pozor, včetně nás uvnitř Impéria, protože tihle zločinci vědí, že musí zcela převzít kontrolu, nebo všichni skončí ve vězení. Jsou to ZLOČINCI, šílení banksteři, kteří dělají sázky 40:1 s pěnězi svých vlastních zákazníků.. ..kteří mají přístup k JADERNÝM ZBRANÍM!

Jsou NAPROSTO naplněni pocitem vlastní NEDOTKNUTELNOSTI a AROGANCÍ, a všichni by se před nimi měli mít na pozoru. A tady jsou ty špatné zprávy: Klanění se jim je nedonutí s tím přestat, jenom je to vyburcuje k ještě většímu šílenství. Jsou OPILÍ MOCÍ. Jsou v ZÁCHVATU ŠÍLENSTVÍ MOCI. A o tom si tu budeme povídat víc, jak speciální zájmy ovlivňují naši vládu.. ..a zda demokracie je nebo není ve své současné formě přítomna tak, jako byla přítomna dřív. Alexi, bylo mi potěšením mít tě na pořadu, to byl Alex Jones, host Show Alexe Jonese

Pentagon prepares re-education camps for political activists
První máj byl dnem, který vytáhl na ulice stovky tisíc lidí po celém světě, aby se postavili za ekonomickou spravedlnost. Ale ze všech těch povídání o historických kořenech oslav prvního máje (Druidi tak dříve oslavovali návrat slunce, pak ho převzali Ilumináti a komunisté) byla jedna znepokojující událost vypuštěna. A z dobrého důvodu.

Vědeli jste, že prvního máje 1971, armáda nahnala 7000 demonstrujících do stadionu, který se záhy proměnil ve vězeňský tábor přímo tady ve Washingtnu DC? No, od to bylo v 70tých letech, a mnohé se od té doby změnilo, nebo ne? Ne tak docela. Nechvalně proslulý incident, kdy se armáda Spojených států pletla do lokálního vymáhání práva nás vede k nedávno vypuštěnému dokumentu ministerstva obrany (DoD), nazvaného "Internační a přesídlovací operace" Manuál popisuje postupy pro zpracovávání zadržených v internačních táborech jak uvnitř tak vně Spojených států, včetně převýchovy zadržovaných pro zajištění jejich zpětného začlenění do společnosti.

Je tohle jen hyperbolická situace pro nejhorší možný scénář? Nebo tento manuál hází světlo na to, co má přijít ve Spojených státech? Aby mi pomohl zodpovědět některé z těchto otázek, připojuje se ke mě Alex Jones, host Alex Jones Show. Ahoj, Alexi! Ahoj. Takže, vláda sepisuje spoustu dokumentů ohledně hyperbolických situacích, které se pak nikdy nepoužijí. Co činí tento tak odlišným? To je zajisté dobrá otázka. Tohle není jen nějaký nouzový plán.

V šedesátých, sedmdesátých a osmdesátých letech jsme měli Rex 84 a další plány, ale nyní probíhá v této oblasti masivní nárůst aktivity, proudí sem miliardy dolarů každý rok během posledního desetiletí, probíhá přebírání starých vojenských základem pod Civilním spoluvězeňským pracovním táborovým programem pod zákonem o založení nouzových center (Emergency Centers Estabilishment Act), a jejich připravováním na "krizové situace". Ale já jsem byl na cvičeních a všiml jsem si, že se trénovali na komparzistech k umístění amerických politických disidentů do táborů.

Médiím vždy řeknou, že se jedná buď o přípravu na přírodní pohromy vnitrostátně, nebo o trénink na zahraniční války a umísťování lidí do táborů jako je Abu Ghraib v Iráku, či tábor X-Ray na Kubě, ale nyní se na povrch dostává víc a víc dokumentů, potvrzujících co jsem již věděl z různých zdrojů, z mého studia v této oblasti a ze 4 filmů ze série Policejní stát, počínaje Policejním státem 2000 v roce 1999, kde jsem byl svědkem tréninku mariňáků na západním pobřeží ke konfiskaci střelných zbraní a k odvedení Američanů, jak z pravice tak z levice do táborů a dokonce jejich následné segregace podle jejich odlišných politických přesvědčení.

A nyní tu máme armádní dokument, který dokresluje obrázek spolu s obřím navyšováním rozpočtů, najímání desítek tisíc lidí v armádě speciálně pro funkce v zadržovacích táborech, a já sám jsem byl kontaktován vojeným personálem, který ohledně ohledně tohoto najímání desetitisíců během posledního roku bil na poplach, stejně jako ohledně trénovacích táborů, které byly zřízeny pro výcvik vězeňských stráží. Promluv trochu o tom, jak říkáš, že najímají desítky tisíc lidí a o PSYOP programu popisovaném v onom dokumentu, a co to skutečně znamená.

Tím chci říct, ten převýchovný aspekt tohoto dokumentu, mělo by to lidi zajímat? Rozveď to trochu víc podrobně. Hah. Přesně tak. To je to, co je na tom tak neuvěřitelného. Nejdřív tvrdili, že žádné tábory nejsou a teď říkají "Dobrá, stavíme jich celou řadu a sháníme do nich personál" a k tomu ještě mají další kontrakty k připravování privátních kontraktorů, aby byli připraveni sehnat během 72 hodin plný personál pro tábory, které již jsou postaveny.

A v tomto novém dokumentu, to není jen nějaký krizový plán, tohle je manuál, a já dám lidem jeho identifikační číslo, je to FM 3-39.40a oni připouštějí, že dokument je skutečný - psychologické vymývání mozků rozhlasem, přivedení politických disidentů, kteří jsou v táboře kvůli jejich politickému přesvědčení, jejich přemístění do oddělených oblastí tábora, jejich kondicionování a používání psychologických operací s klasickým rozhlasem 24 hodin denně.

A co je na tomhle tak šílené je to, že když jsem byl na městských válečných simulacích, tohle je přesně co tam oznamovali: "Občanská neposlušnost nebude tolerována, vaše právo na svobodu projevu bylo zrušeno!" A když jsem pak měl kameramany na G20 v Pittsburghu, měli tam policii pod s vojenským tréninkem, prohlašující přesně tu samou věc, a dokonce napadající studenty na univerzitě, kteří přitom ani neprotestovali. Máme video mladých žen na kolech, když vyhlašovali denní i noční zákaz vycházení, zůstaňte uvnitř, nevycházejte, a pak šli bít ty ženy obušky po hlavě - jen tak pro zábavu - jen aby nastavili precedent, že lidé nesmějí vycházet ven, když to oni řeknou.

A pak jsou tu ty slavné záběry z G20, kterou měl pod kontrolou Pentagon spolu s lokální policií a národní gardou s německými ovčáky. Staré ženy vycházely z obchodu se zeleninou s taškami, a oni prohlásili, "na ulici nemáte co dělat" za denního světla, a vypustili německé ovčáky, kteří ty staré ženy začli kousat! Tím chci říct, že tohle je absolutně nepřípustné, ani ty nejtotalitnější státy se tak nechovají. A sociální kontroloři, mega-banky které převzali moc v této zemi, a jejich kolaborátoři v policii a armádě se otevřeně snaží vycvičit policii a armádu jako své hlídací psy.

A teď tu máme gulagy ve stylu Severní koreje, s manuály pro převýchovné tábory, jako vystřižené z těch nejtotalinějších režimů které svět kdy viděl. Tohle skutečne prokazuje, že.. Co vůbec má znamenat to začlenění zpět do společnosti? Jak můžou vědět, jestli je někdo připraven být znovu začleněn do společnosti? Zdá se to jako zajímavý koncept k prozkoumání.. Co si myslíš, že to znamená? Jaké to má logické předpoklady a důsledky? No, víme co se děje v klasických převýchovných táborech.

Nechají lidi, které dostanou do táborů obrátit se proti těm, kteří jsou vybraní pro persekuci, a vlastně je to o tom dostat masu lidí k přisluhování táborovým strážím. Takoví lidé se pak stanou kolaboranty. Ti, kteří jsou vybráni pro persekuci jakožto političtí disidenti jsou pak mučeni, zneužíváni a zlomeni. Většinou tam zůstanou celá desetiletí, nebo jsou umístěni do pracovních táborů, s úmyslem je nikdy nepropustit. Skutečným tajemstvím převýchovných táborů pod sovětským a nacistickým modelem, modelem Khmera Rouge - a všechny systémy, které se stali totalitními, to dělaly - je dostat většinu lidí k připojení se do šikany ostatních.

Často jsou nejlepší služebníci totalitních systémů ti, kteří byli zrekrutováni v převýchovném táboru. Hledají lidi, ani ne aby je zlomili, ale aby našli ty, kteří si budou užívat sloužit systému. A to je skutečnou podstatou těchto táborů. Stejně jako použili Abu Ghraib, ale ještě více Tábor X-Ray na základně v Guantanamském zálivu k vytvoření nové Al-Qaedy, kterou pak použili k převzetí Libye a kterou používají k útokům na Sýrii. Takže pravdou je, že se jedná o tréninková stanoviště pro vytváření dvojtých agentů Al-Qaedy - a s převýchovnými tábory je to stejné.

Tyto převýchovné tábory jsou vlastně továrny na vytváření kolaborátorů. Alexi, chtěla jsem trochu probrat tu část, která říká, že se jedná o speciální omezení zákona Posse Comitatus, ale já myslela, že Bush Posse Comitatus již zrušil skrz zákon John Warner Authorization Act z roku 2007. Doufala jsem, že bys mi mohl vysvětlit, co přesně to znamená pro civilisty? No, musím říct, že ze všech těch skvělých pořadů na RT ve kterých jsem byl, ty pokládáš ty nejlepší otázky.

Je to 300+ stránek, a přímo to říká "no, Posse Comitatus sice existuje, ale prezident ho může zrušit", takže pro všchny záměry a účely, zrušený už je. Podobně jako když kongres řekl Obamovi "Musíš si od nás zažádat o autorizaci pro zahájení války v Libyii" a on řekl "Už nemusím". A tak oni sice mluví o Posse Comitatus, ale jen aby mohli prohlásit, že je bezzubý a mrtvý. A ano, Warner Defense Authorization Act, NDAA, tyhle všechny.. jen dále ruší Posse Comitatus, zákon z roku 1878, který zakazoval nasazení armády do ulic Ameriky.

Myslíš si Alexi, že tato opatření jsou připravována v očekávání nějakých globálních nepokojů? Nebo vnitrostátně? Chci říct, zdá se, že po 9/11 se všechna tato opatření implementovala. Proč? Co je účelem jejich zbrklého zavádění? NDAA, John Warner, teď tohle.. Na co myslíš že se připravují? No, viděli jsem The Economist magazín, Time magazín, a spoustu dalších, říkat "Světová banka, technokrati, svět už nebude nadále svobodný" Chvástají se tím že Goldman Sachs dobyl Evropu, Goldman Sachs dobyl nás, tím, že nechal naše politiky upsat nás na dluh biliónu+ v derivátech, který je nemožný splatit.

A tak nás připravují na totálně řízený kolaps, kde se ti kdo společnost zkolabují aby ji mohli přetvořit se naparují jako její zachránci. A to je důvod, proč vzali staré nouzové plány, věci, které testovali v 70tých a 80tých letech, a které nyní dali na válečný pochod a zvedli je o 500%. Chci říct, tohle je prostě.. To není jen tento dokument, jsou to miliardy ročně ve veřejných zakázkách pro společnosti, aby dodali ozubené dráty, soukromé ochranky, lidi pro řízení výslechů, chci říct, vše je to venku, stačí se jen podívat na každý ten dokument a dát si je dohromady, a je to vskutku děsivé. To je.

Je to zajímavé Alexi, a stojí to za zmínění, že vláda řekla, že není otázka jestli, ale kdy proběhne digitální teroristický útok, a to by mohlo vysvětlit útoky na svobodu internetu a boj kterého jsme svědky na této frontě. To byl Alex Jones, host Alex Jones Show. více info zde.

Gen. Hamid Gul a Alex Jones 30.11.2011 Hamid Gul je bývalý generál Pákistánské armády, který sloužil jako hlavní velitel pákistánské tajné služby (ISI). V letech 1987-89 se účastnil poslední fáze v bojích ve válce mezi Afgánistánem a SSSR. A také byl samozřejmě zapojen ve válce s Indií, jako hlavní velitel tankových divizí. A nyní s ním budeme mít možnost mluvit. Také byl velitelem (ISI) za vlády vedené premiérkou Benazi Bhuttovou.

Takže teď jsme s ním ve spojení, aby nám udělal rozbor dech beroucí událostí. Budeme o tom mluvit v dalším vstupu. Kdy rusové říkají, že zablokují cesty do Afgánistánu. Pákistán zablokoval hlavní dodavatelské cesty do Afgánistánu. Ruské lodě kotví ve vodách Sýrie. Protože Rusko rozpoznává, že banky které ovládají naši zem (USA) jsou zoufalé. Chtějí rozpoutat globální válku, aby zakryly jejich kriminální aktivity.

Pane generále, máme pár minut, ale pak se hned vrátíme v dalším vstupu. Jsme moc rádi, že Vás zde můžeme mít. Dvě minuty zhrnutí informací. Blížíme se k počátku 3. světové války? Doufám, že ne. Nemyslím, že dojdeme až na takový okraj. Ze strany Pákistánu jsem si jist, že bude postupovat v důsledku uváženě. Ale bude to jen do té míry, kam až si dovolí jít samozřejmě američani. Což by mohlo samozřejmě přerušit tuhle uváženost.

Takže musíme čekat a uvidíme jak američtí politici budou jednat, protože oni si vždy hrají s ohněm a posouvají hranice trpělivosti. A tohle je nejvíce kritické období. USA musí odejít z Afgánistánu, protože prohráli válku a nevím, proč se tyhle incidenty dějí. Budu upřímný, je tu možnost jít do války, s Izraelem, nebo s Indií, ne nutně s USA. Ale USA dovolila, aby se tento incident stal. (útok ze dne 26.11. - 26 mrtvých).

Stalo se to na území jednoho z největšího spojence USA v regionu. Ale komu to pomohlo, Pákistánu? Vůbec! Komu by to tedy měl tento incident prospět? Je to neskutečný, že američani platí krví a penězi a jejich reputací, a všemi těmi jejich sny, o kterých vášní a musí platit obrovskou cenu, k uspokojení některých rozmazlených dětí, hlavně státu Izrael, protože Izrael se chová obscénně a tak podobně.

Takže musíme být velice opatrní, abychom nedošli až na samí okraj. Generál Hamid Gul je tedy naším hostem a čekají nás s ním dva dlouhé vstupy, po této přestávce. Kdy vše zrekapitulujeme a dostaneme se k důležitým záležitostem, proč by útočili na pákistánskou základnu, kdy zabili více jak 24 lidí. Rozebereme to, s top expertem. Naše vláda nenávidí našeho bývalého spojence, že ho provolává hlavním šéfem Al-Quady, což je totální mediální desinformace a vtip.

Víme, že Al-Quada ovládla Libyii a nyní útočí na Sýrii. A pracuje ve prospěch globalistů. Jsme na zpět dámy a pánové a máme velmi důležitého hosta, je středa 30. listopadu 2011, a před 4 dny, dnes je to pátý, byl další útok na pákistánskou vojenskou základnu. Minimálně 24 mrtvých, a mnoho raněných. Jsou tam NATO, CIA, americké bezpilotní bombarodovací letouny, které lítají prostě všude kolem. A zabíjí Pákistánce, Afgánce..račte si vybrat!

Země je ve velkém zmatku, generál Hamid Gul bývalý velitel vojenské tajné služby (ISI), také velitel ve válce s Indií v 70. letech. Vlastně jedna z hlavních postav porážky SSSR v Afgánistánu. Bývalý obrovský spojenec USA, ale podle nynější vlády USA hlavní velitel Al-Quady, což je totální nesmysl. A teď se s námi spojil, není na světě nikdo lepší, kdy by byl lepší expert na tuto problematiku než on.

Celou záležitost sledoval přímo v Pákistánu, takže má nejlepší informace o tom co se tam děje. A od té doby, co s je s námi v kontaktu poslední čtyři roky, tak nám dává vždy objektivní posudek veřejných událostí v tamním regionu. Je nám poskytována pravda pane generálem, kterou nedostáváme od naší okupované vlády, takže to rozeberte, co ten útok podle Vás znamená. Pákistán zastavil dodavatelské cesty, tak stejně i Rusko.

Rusko včera vyhrožovalo, že zaútočí na Polsko. Prosím, klidně si navážejte své rakety do Polska, ale my na Vás zaútočíme. Tohle je obrovská eskalace. Takže pan generál Gul je na drátě. A máte prostor. Řekněte nám, co se vlastně stalo. O obrovském rozhořčení v Pákistánu. O zablokování hranic. Proč si myslíte, že se to stalo. A kam tato událost posouvá náš svět. O tomhle Alexi můžeme spekulovat.

První hypotéza, nebo první možné vojenské vysvětelní je, že chtějí rozšířit válku i na území Pákistánu. Protože vždy volali, že Pákistán je půlka vojenského pole. Přirozeně používají své bez pilotní bombardéry bez jakéhokoli opodstatnění. A už zabili přes 3500 lidí celkem. A většinou to byli nevinní lidé. Možná jen pár desítek lidí bylo z Al-Quady. A byli to většinou lidé jen s malou výkonou mocí, kromě asi jednoho, nebo dvou.

Viděl jsem mnoho mrtvých nevinných lidí, dětí, zničený jejich majetek, farmy, zvířata, díky těmto náletům bez pilotních bombardérů. Ale bohužel na vzdory pákistánských demokratických institucí, které vystupovali velmi silně proti, a žádali USA o zastavení těchto akcí. Ale nikdy je nezastavili, protože USA nerespektují demokracii v Pákistánu. Takže tohle je problém.

Takže demokratické instituce v Pákistánu, začínají ztrácet image před svými občany, a image vojska roste. A může rozhodnout, dobrá, můžeme konfrontovat USA, pokuď nebude zbytí. Takže v důsledku to ničí demokracii v Pákistánu. Ale tento konkrétní útok, byl prostě poslední hřebík do rakve vztahů s USA. Proč to udělali? První co si myslím, že chtějí prostě rozšířit válku na území Pákistánu.

Ale bylo by to šílenství v první řade, protože by to byl důvod pro to zatlačit Pákistán k otočení se k pomoci Číně. To by byl politický důsledek. Druhá věc v této válce, pokuď by otevřeli bojovou frontu na Pákistán, tak se dostanou do situace, k kdy budou už všichni vyčerpáni, protože evropští spojenci chtějí opustit Afgánistán tak rychle, jak to jde. Americký stav ekonomie je nestabilní, trhy jsou nejisté, a nejsou schopny spolu pomalu fungovat.

protože pokuď by Izrael tlačil Pákistán ke zdi, tak by to mohl být konec budoucnosti státu Izrael. A to by nebylo dobré pro nikoho. Tohle je šílený scénář, kterému musí být zabráněno. Další věc proč to vlastně udělali, protože kdyby to byla ta první hypotéza, tak je to směšné, druhá hypotéza a moje nejpravděpodobnější hypotéza je, že je zde bitva mezi Bílým Domem, Pentagonem, Neo-konzervativci a lobbysty z Izraele a Indie.

Je zde důvod v rychlosti ukončení mise. USA platí krev a peníze a je zde další element a je velmi zajímavý, je to zbrojní průmysl. Je zde 1 500 firem po celém světě je zapojeno do řetězce, který vydělává na válce v Afgánistánu. Jsou v tom obrovské peníze, kterými si plní kapsy. A kdo jsou tihle lidé? Jsou to bývalý členi FBI, CIA a bývalý čelni armády.

Takže tihle lidé vydělávají obrovské peníze, tihle bývalý vysloužilý generálové, spoléhají na jisté peníze. A je tu ještě další skupina. A to jsou také členi vojenského průmyslu, a to jsou pašeráci drog. V Afgánistánu produkce opia v minulém roce byla 6500 tun, což je trochu rozdíl od 50 tun, které produkovali, když byl u moci Taliban. Takže těchto 6500 tun opia na trhu, by dělalo za tedy surové opium asi 6 miliard dolarů.

To je obrovský obnos peněz. A jsem překvapen, protože Pákistán byl dřív tranzitní zemí opia, hlavně kolem Karáči, ale posledních 6 - 7 let, zde nebyl nalezen žádný velký obchodník s opiem, žádné zadržení. Takže jak je možné, že se nic nedostane přes hranice, protože Afgánistán je 90 % světové produkce opia. Generále prosím Vás jestli Vás můžu přerušit. Protože Vy asi nemáte možnost sledovat americkou televizi.

Stačí napsat do googlu "američtí vojáci chrání makové pole" nebo "chrání opium". Vyskočí Vám BBC, ABC,CBS reporty, které to potvrzují. Nové nařízení "Pomáháme ho pěstovat, nebudeme diskutovat o tom, kam to je posíláno, to je svoboda". Takže veřejně.. Já si nedělám legraci!! Vím, že to je šílený. Vozí to sem, a pak chytají lidi, který to užívají a vsadí je do věznic, které vlastní stejné banky které vydělávají peníze z drog.

Takže to je nová úroveň distribuce drog, kdy vlastně dealeři zabásnou své zákazníky. Takže je jasný, že tam chtějí zůstat díky produkci 90 % světového opia. Ale kam to povede, když teď zaútočili na tuto vojenskou základnu. Rusové teď také zavedli blokádu komunikací do Afgánistánu. Co se bude dít, když vlastně vzdorování této válce přichází do jedenáctého roku od invaze?

Je to velmi nepříjemná situace, protože jak už jsem řekl, může nastat situace, kdy Čína bude chtít přijít na pomoc Pákistánu. Podobně jako američani chtějí přijít na pomoc Izraeli. Takže Pákistán by neměl jinou možnost, než jít pod ochranu čínského deštníku. Jak je známo, tak Čína stále posiluje svojí ekonomikou, a posiluje si své svaly kde může. A to by mohlo znamenat pro Indii konec historie na špatném konci.

Protože Indie je podporována USA, a USA prohrává válku, ztácí své renomé, jsou ve slepých uličkách ve všech směrech. Podívejte se na načasování, které si vybrali na tento útok. Tímto si ublížili tak, jak si nikdo sám dobrovolně neumí ublížit. Ale až příjde čas 21. prosince, kdy má 10 000 vojáků být převeleno domů, co se stane pak? Snažili se dosáhnout mírové dohody v Istambulu. A jak dopadl Istambul, bylo to fiasko.

A teď chtějí dělat další dohodu, ale nemůže být žádná dohoda, když se jí nebude účastnit Pákistán. Takže tímto se ztratilo velmi mnoho, diplomaticky, politicky, samozřejmě i ekonomicky, ale i strategicky. Stabilita je ztracena, takže to je velmi težká situace pro USA. Takže nenaložili s tím moc dobře, protože to USA ublíží víc, než se to teď tváří. Promiňte za přerušení, já vím že Vy jste vzdělaný, ale my jsme byli zkonfiskováni šesti mega-bankami.

Goldman Sach hlavní majitel centrální americké banky (FED) se chvástají jak ulovili Evropu podvodem! To je v amerických zprávách. Militarizují policii, všude v americe rozestavují kontrolní stanoviště, můžou nás mučit, uvěznit a to teď zcela veřejně a bez soudu. Prostě nejhorší vize tyranie, kterou si můžete představit a je veřejně prohlašována, jako že to je OK. Takže ve zkratce, aby lidé v Pakistánu věděli co se děje.

Amerika byla obsazeno globálními kriminálními zájmy, které chtějí zničit image ameriky, které chtějí zničit Pákistán, a nevím jak oponovat této globální hrozbě? Skrz zmocněné státy, které chtějí postavit proti sobě, aby se ničili. Ano, to je ten zlověstně temný element americké společnosti, kontrola která se schovává hluboko v oblaku tvorby zahraniční politiky. Který je tak silný, že budete muset najít nějako cestu jak tomu čelit a najít svobodu a čerstvý vzduch!...

Je to ohromující, jaké věci se dějí a američtí lidé už nejsou takovou minoritou, kteří si to uvědomují, ve srovnání v době třeba, kdy vládl Nixon, američani musí povstat proti vlastním tvůrcům, jejich zahraniční, ale i domácí politiky. Proti této šedé eminenci, která se snaží zničit ameriku. Kteří chtějí zničit vše a staví se i proti svým nejlepším spojencům. Pákistán patřil k Vašim nejlepším přátelům. Pákistán udělal velmi mnoho pro USA.

A vypadá to, že někdo na to zapoměl. A vypadá to, že začíná být velmi útočná, ale to není chybou nevinných američanů, kteří jsou velmi příjemní, opravdu lidé co jsou přátelští a respektují demokracii, a respektují život. Ale kdo dělá tohle všechno? My obecně víme, kdo to je. Tahle konfrontace z podvodníky, zloději a úskokáři, a začíná se to vymykat kontrole, bohužel.... a ničí to ameriku a celý svět..

Ano pane, hlavní finanční poradce prezidenta Obamy, Corzine, bývalý guvernér New Jersey, bývalý člen Goldman Sachs, podal sázku 40 : 1 s penězi MF Global a zde je vidět jak bezohlední tihle lidé jsou, a když se mu nedařilo, tak vláda USA mu dovolila vzít soukromé bankovní účty a přidružené účty firem, kterou MF Global vlastnilo. Měl jsem zde finanční experty, je to ilegální a vláda mu to dovolila.

Tohle je to co je strašidelné, když si uvědomíte, že tihle podvodníci a bankovní zloději, kteří vše ovládají, oni neznají vojenské taktiky. A ztrácí kontakt s realitou, a několik vojenských generálů, jako admirál Fox a další, odmítli zaútočit na Irán, pro stejné důvody, že jsme to neudělali už dřív.. Tihle lidé jsou šílení a já nevím ja se jich zbavíme, jedině snad nějaký další George Washington jak v roce 1776.

Ano, určitě, podívejte se na charaktery vojenských špiček dnes, kteří jsou dnes ve službě v Afgánistánu, jestli hrají spolu s tím temným elementem, o kterým jsme se bavili, že vytváří image Vaší země. Tak si myslím, že nejsou loajální vůči své vlastní zemi. Nedělají svoje povinnosti, protože je zde příčina a následek, co bude příčina a co bude následek, a to je strašné, protože amerika bude další poražený, takže proč dělají věci, které ameriku pošlou do jámy?

Tohle je velmi ošemetná situace, kdy si vlastní lidé v USA musí ujasnit, co je v sázce, nikdo jiný, než zase američané mohou napravit tuto kontrolu, která se vymkla z rukou. Generál Hamid Gul, je naším hostem a jsme moc rádi, že zde máme a dalších deset minut si budeme povídat. Když studujeme psychologii, historii, jako bývalý generál nejnámější tajné služby v asii, která byla úspěšná odolat KGB, NKVD, ruskému vojku, všem... musíte znát nepřítele.

Takže když se podíváme na našeho nepřítele, tyto globální mega-banky, globální-korporatismus, oni nás chtějí zničit skrz jejich další kroky operací, oni přesunuli náš celý průmysl do Číny, je to součást většího zrádcovství, oni zničí ameriku stejně jak teď ničí Evropu a mezi tím chtějí mít válku. Znát svého nepřítele, to je klíčové, k výhře. Znát tyto dvě věci, které se mají střetnout.

Co mě znepokojuje, generále, že vidím, že elita je v omámení. Stále vidím, že se snaží o strategii, vidím jejcih gambity, ale v důsledku to nedává smysl. I když příjde na taktiku, "skrz chaos k řádu" stejně to nefunguje, Rusko teď začíná vyhrožovat útoky na jiné země. A historie ukazuje, že Rusové jsou schopni takových akcí. Tohle je strašně nebezpečné, dostat se do myslí těchto lidí, vím, že jste se asi o to pokoušel, co si myslíte, že je pohání?

Co podněcuje Izrael, co motivuje velké banky? Co pobouzí Anglii? Nenasytnost a strach. Strach je Izrael, strach je v Indii, které jsou závislý na americké podpoře, a amerika bude stát stranou úplně jinde než výherci. A dokuď bude stále v americe zkažený bankovní systém, zkažená Evropa, svět korporací je prostě spojen se zkažeností, jsou tak zkažení, že je začínají nenávidět vlastní občané.

Musíte je zrušit, protože jedině takhle přežijete, amerika přežije, Tyhle části americké společnosti musí být odstraněny, musí být proti nim učiněny rázné kroky. Je zde určitě útok na svobodu lidstva a svobody jako takové. A nerespektování základních práv a svobod, a ústvního práva jako takového. Ale když to shrneme, dobrá zpráva je, že všeho čeho se dotknou se jim pokazí!

Určitě, myslím si, že tento útok před čtyřmi dny na pákistánském území je mez, kde si uvědomíte, že za tím už není cesty zpět a musíte změnit své rozhodnutí. A že nesmíte poslouchat tyto lidi, kteří vedou celý národ na zcestí a do záhuby. Možná je zde ještě jedna strategie, spíš to je jen hloupost, ale mohla by to být taktika rozhodit politickou soudržnost země a vytvořit politický konflikt? Jako podnět k tomu, aby Pákistán přistouil na válku s USA?

Může to být vědomě? Protože tohle už je snad po třetí, třetí nebo po čtvrtý tento rok? Co se něco podobného stalo. Drahý Alexi, myslím si, že takový pokus by nedopadl dobře, ono už se to vlastně stalo díky slavnému memorandu, sepsán Hussein Haqqanim, který byl velvyslancem v USA, zde už bylo rozdělení, mezi vedením politických struktur a vojenským velitelstvím.

Ale tohle už je pryč, tímhle jedním činem, se celá země spojila, donutila je všechny vyjít do ulic a lidé provolávají proti-americké hesla a myslím si, že americká administrativa dosáhla svého limitu. Závěrem, jaký je Váš pohled na Irán, Izrael přesouvá své rakety Jericho po území k hranicím, z mých zdrojů v americké armádě vím, že USA dalo Izraeli zelenou, co si o tom myslíte?

Ne, ne, to nikdy neudělají, oni nikdy nemůžou porazit Irán, Irán má 78 stíhaček a ty by museli všechny zničit, to je neproveditelné, Irán může vyřadit 60 % světově dodávané ropy do několika dní. V žádným případě útočit nebduou, bylo by to rozsáhlé šílenství. A jestli amerika jim to dovolí, tak jim to nechte jen na nich, když chtějí válku, tak ať ji mají, ale jen oni samotní. My s Vámi nebudeme, je to extérní obchod, my do toho nejdem.

A dopadli by tak špatně, jak v jižním Libanonu v roce 2006. Tohle by se stalo, kdyby jim amerika nepomohla. Ano, to je přesně co jim řekl Moulin, že to je šílenstí, to stejné jim řekl Panetta a stejně i když končil bývalý šéf Mossadu asi před rokem, tak říka, že to bláznoství. způsobí to, že se sjednotí všechny arabské státy i s peršany a asijské státy, nedělejte to! Ale Netanyahu si myslí, že bude jak Churchill, že učiní USA ze sebe svůj štít.

Já si myslím, že by měl jet do USA, a měl by se nechat vyšetřit psychiatrem, protože ten člověk je psycho. Měli by si ho tam nechat, kvůli lásce k tomuto světu, kvůli láskce k svobodě, kvůli lásce k americké zemi a zbytku světa. Pokuď jsou aspoň trochu chytří mu říct, aby to nedělal.... Víme, že proběhl bombový útok v Iránu na vojenskou základnu...bylo to přiznáno v médiích. Jaký máte pohled na Irán, s tímhle poznatkem..??

Irán se věnuje jednoduše svému, byl jsem v Iránu asi před měsícem, a mám pocit, že lidé jsou semknutí a připravení hájit svoji zem, i když byl na politické úrovni trochu rozpor, tak se to ihned urovnalo, díky hrozbám ze strany Izraele, a jsou ještě více semknutí, než před tím. Takže já si nemyslím, že by to Izrael udělal, já doufám, že ne, doufám, že ne.

Pro dobro lidstva, a budoucnost lidí na této planetě, doufám, že se to nikdy nestane. Ano, generále Hamig Gul, děkujeme moc za Váš ztrávený čas, doufám, že bude světový mír, mezi USA a Pákistánem. Dekuji pane. Děkuji moc Alexi. Nashledanou.

x Video s aktuálními informacemi od Alexe Jonese a Webstera Tarpleyho o občanské válce v Sýrii. S českými titulky.
xRubriky
Odkazy
Měsíční archiv
Výběr tématu
Anketa

Nefunguje
Nefunguje video na této straně?
Pošli link
Ahoj, podívej se na zajímavé video
Po stlačení tlačítka "Pošli" nezapomeň vyplnit správnou e-mailovou adresu a pak odeslat.

Odkaz videa
Credits

webdesign 2006 - 2014 by TrendSpotter. Spotter.TV is independent, nonprofitable, noncommercial site. Only for education purposes in the Czech and Slovak republic. Strictly embedded content is based on public domain, or Standard YouTube license, or Creative Commons license, or Copyright, or custom licenses based on public video sites for shared content. All other brand names, product names, or trademarks belong to their respective holders. Other links and information may not be relevant to embedded media. Randomly displayed banners are not managed by Spotter.