xVybraná videa
text k videu
Rhodos vysvětluje, jak historie popisuje, že tyranie nikdy nemůže být vykonána bez pomoci uniformovaných vojenských a policejních složek. Dává příklad východního Německa, kde byli povolání vojáci a o dva dny později padla Berlínská zeď. Rhodos dokumentuje, jak zavedení totalitní infrastruktury ve Spojených státech vedly k nejvyšší moci prezidentova který má moc rozhodnout k vraždám občanů USA pokud budou nazváni "nepřáteli" a jak to nastavuje neblahé měřítko pro úroveň výkonu, který byl soustředěn do vlády USA.

Federální vláda, Southern Policy Law Center a ADLmají v hledáčku Oath Keepers jednoduše proto, že skupina se snaží obnovit závazek k právnímu vyrovnání mezi vojáky aktivní služby a k vymáhání práva.

Michael Boldin vzývá slova prvních prezidentů USA, kteří varovali, že federální síly vždy porostou jako rakovina, pokud se americký lid používá nástroj zrušení dopadající na základy takové tyranii. Zrušení je o poskytnutí konkrétní zákon je neplatné, nevymahatelné uvnitř státu, vysvětluje Boldin, a je povinností amerických občanů, aby tento proces dohlížet zhatily federální moci okamžitě, a nečekali až po volbách, nebo na právní bitvu. Boldin vedl úsilí na podporu tohoto ideálu na nedávném Nullify Now turné.

Brandon Smith se připojí k diskusi o nedávných federálních pronásledováních a útocích od tvůrců Liberty Dollar, kteří byli označeni jako domácí teroristé, protože pouze zpochybnili legitimitu federální rezervy tím, že podporují použití peněz Američany. Smith hovoří o nutnosti komunity zřídit alternativní formy obchodu a váměnného obchodu, aby se drasticky snížil dopad devalvace dolaru. Jinak hrozí, že dolar úplně vykuchá jejich ekonomické živobytí.

Tato diskuse je plná řešení, jak obyčejní američtí občané mohou přispět k cílevědomé a dosažitelné změně. Jak kultivovat jejich suverenitu, důstojnost, finanční a politické svobody.
x V této speciální video prezentaci pro diváky Prison Planet.tv natočil Alex Jones diskusi u kulatého stolu se zakladatelem Oath Keepers Stewartem Rhodosem, zakladatelem a výkonným ředitelem Tenth Amendment Center Michaelem Boldinem, stejně jako s aktivistou a ekonomickým spisovatelem Brandonem Smithem z Alt-Market. Diskutovali o právech jednotlivých států USA a jak se Američané potřebují zorganizovat a vzít zpět moc od federální vlády.
Související odkaz
PrisonPlanet TV
xRubriky
Odkazy
Měsíční archiv
Výběr tématu
Anketa

Nefunguje
Nefunguje video na této straně?
Pošli link
Ahoj, podívej se na zajímavé video
Po stlačení tlačítka "Pošli" nezapomeň vyplnit správnou e-mailovou adresu a pak odeslat.

Odkaz videa
Credits

webdesign 2006 - 2014 by TrendSpotter. Spotter.TV is independent, nonprofitable, noncommercial site. Only for education purposes in the Czech and Slovak republic. Strictly embedded content is based on public domain, or Standard YouTube license, or Creative Commons license, or Copyright, or custom licenses based on public video sites for shared content. All other brand names, product names, or trademarks belong to their respective holders. Other links and information may not be relevant to embedded media. Randomly displayed banners are not managed by Spotter.