xVybraná videa
text k videu
Podrobně vysvětluje, jak jsou lidé manipulováni vládnoucí elitou jako stádo domácího skotu a vláčeni řadou krizí a nepřirozenými "revolucemi" - ať už kulturními, politickými, sexuálními, nebo hudebními. Takže iniciátoři těchto manipulací mohou snáze formovat lidské chování mas k výsledkům, které potřebují.

Watt odhaluje, jak jsou obyvatelé udržovány v neustálém stavu paniky a hrůzy. Autoritativní exponenti, kteří mluví sebejistě, se pak stávají více důvěryhodnými, na základě psychologických metod "šokovat a vystrašit". To spěje k vytvoření strachu a bezmoci tím, že obyvatelé jsou bombardováni nesčetným množstvím různé hrozby, že se nemohou starat sami o vlastní bezpečnost, a tak se musí obrátit na státní moc pro uklidnění a vedení.

V tomto fascinujícím hloubkovém zkoumání lidské psychiky Watt popisuje, jak je tato bezmocnost uměle přiživována pomocí sportu, kde muži jsou vedeni v kmenových týmech různých fotbalových klubů, s kterými se jako pasívní diváci mohou identifikovat a fandit jim. To jim poskytne nějaký smysl pseudo-úspěchů v jejich osobním životě, když už v reálném světě to nikam nevede. Sporty jsou jen zástupná náhražka k odvedení pozornosti, aby se jimi odvrátila pozornost od svého vlastního zotročení.

Watt dále vysvětluje, jak se některé úspěšné ženy dostaly mezi smetánku za nízké protislužby, za nějakou formu náhrady, jako např. drogy, sex. Hyper promiskuita a destruktivní životní styl byly též podporovány prostřednictvím hudby jako prostředek k dezorientaci tendencí k přirozené vzpouře mládeže. Konečným cílem tohoto procesu je bourat rodiny - rozděl a panuj "tak, že lidstvo může být snadněji ovladatelné a utlačované státem jako zranitelné osoby. bez rodinného zázemí se pak nedokážot postavit proti státnímu teroru a bránit se.
x Komplikovaný pseudovědecký podvod má 943 stránek a obsahuje 374 duševních "poruch". Je základem pro uvádění duševních poruch do Mezinárodní klasifikace nemocí, která se používá po celém světě. A i když neváží ani 2,5 kilogramu, jeho vliv zachvátil všechny části naší společnosti: naše vlády, soudy, armádu, média a školy. Jeho pomocí mohou psychiatři prosazovat psychiatrické dopování, brát nám naše děti dokonce i naše nejcennější osobní svobody. Je to mašinérie, která řídí 330 miliard dolarový psychiatrický průmysl. Ale dá se DSM jakkoliv prokázat? Nebo to není nic víc než komplikovaný pseudovědecký podvod? Tento dokument vznikl ve spolupráci s Občanskou komisí pro lidská práva

Alan Watt poskytl rozhovor pro Prisonplanet.tv v kterém vysvětluje, jak jsou přijímány stejné zákony ve stejné době v různých zemích.
xRubriky
Odkazy
Měsíční archiv
Výběr tématu
Anketa

Nefunguje
Nefunguje video na této straně?
Pošli link
Ahoj, podívej se na zajímavé video
Po stlačení tlačítka "Pošli" nezapomeň vyplnit správnou e-mailovou adresu a pak odeslat.

Odkaz videa
Credits

webdesign 2006 - 2014 by TrendSpotter. Spotter.TV is independent, nonprofitable, noncommercial site. Only for education purposes in the Czech and Slovak republic. Strictly embedded content is based on public domain, or Standard YouTube license, or Creative Commons license, or Copyright, or custom licenses based on public video sites for shared content. All other brand names, product names, or trademarks belong to their respective holders. Other links and information may not be relevant to embedded media. Randomly displayed banners are not managed by Spotter.