xVybraná videa
x Vzdělávací pořady a cestování po pouštích na různých místech USA. Záznam šestitýdenní cesty z Vail v Colorado do Moab v Utahu, návštěva Dewey Bridge, v národním parku Arches. Dále La Sal mountains. Dále cesta z Moab v Utahu do Grand Canyonu, návštěva Hole in the Rock, Valley of the Gods, Twin rocks, Monument Valley, Kayenta, Navajo National Monument, Little Colorado Gorge a The Grand Canyon. Dále cesta do Victorville, včetně přeletu přes Grand Canyon, Red Rock Canyon a Valley of fire v Nevadě, a jízda po route 66 z Barstow do Victorville.
Více než osm měsíců v roce teplota překračuje 40 stupňů. Živočichové jako tarbíkomyš se snaží udržet v chladu tím, že se zahrabávají. Na povrchu se však odehrává něco nepředstavitelného: skupina lidí aktivně vyhledává intenzivní žár. Jedná se o účastníky maratónu Kiehl´s Badwater Ultramarathon, závodu dlouhého téměř 220 kilometrů, který vede po dně Death Valley (Údolí smrti). Z vlastní vůle podstupují trýzeň v té nejdrsnější podobě. Zatímco běžci balancují na nebezpečné hranici mezi vyčerpáním a smrtí, pod jejich chodidly se rozkládá tajná oáza.
xRubriky
Odkazy
Měsíční archiv
Výběr tématu
Anketa

Nefunguje
Nefunguje video na této straně?
Pošli link
Ahoj, podívej se na zajímavé video
Po stlačení tlačítka "Pošli" nezapomeň vyplnit správnou e-mailovou adresu a pak odeslat.

Odkaz videa
Credits

webdesign 2006 - 2014 by TrendSpotter. Spotter.TV is independent, nonprofitable, noncommercial site. Only for education purposes in the Czech and Slovak republic. Strictly embedded content is based on public domain, or Standard YouTube license, or Creative Commons license, or Copyright, or custom licenses based on public video sites for shared content. All other brand names, product names, or trademarks belong to their respective holders. Other links and information may not be relevant to embedded media. Randomly displayed banners are not managed by Spotter.