xVybraná videa
x Poslední obchodník s ledem
Andy, které se od severu k jihu táhnou do vzdálenosti přes 7500 kilometrů a jejich vrcholky se tyčí do výšky 7000 metrů, jsou největším pohořím na světě. Na bouřlivém jihu v Patagonii se rozprostírají rozeklané ledovce, zatímco suchým vyšším polohám vládnou sopky a solná jezera. Západní část je doménou bohatých panenských lesů, které jsou v ostrém kontrastu s Pantanalem na východě - nejrozlehlejším močálem planety. V tomto velkolepém dokumentu se vydáme za úchvatnou přírodou a příběhy o tamní fauně. Přírodopisný dokument s českým dabingem.

For over 50 years Baltazar Ushca has harvested the glacial ice of Ecuador’s Mount Chimborazo. His brothers, both raised as ice merchants, have long since retired from the mountain. This is a story of cultural change and how three brothers have adapted to it.
Director/Cinematographer: Sandy Patch
Producers: Jeremy Yaches, Rodrigo Donoso
Editor: Josh Banville
Supervising Editor: Jeremiah Zagar
Music: Andes Manta
Official site
xRubriky
Odkazy
Měsíční archiv
Výběr tématu
Anketa

Nefunguje
Nefunguje video na této straně?
Pošli link
Ahoj, podívej se na zajímavé video
Po stlačení tlačítka "Pošli" nezapomeň vyplnit správnou e-mailovou adresu a pak odeslat.

Odkaz videa
Credits

webdesign 2006 - 2014 by TrendSpotter. Spotter.TV is independent, nonprofitable, noncommercial site. Only for education purposes in the Czech and Slovak republic. Strictly embedded content is based on public domain, or Standard YouTube license, or Creative Commons license, or Copyright, or custom licenses based on public video sites for shared content. All other brand names, product names, or trademarks belong to their respective holders. Other links and information may not be relevant to embedded media. Randomly displayed banners are not managed by Spotter.