x Vybraná videa
x V dokumentu vyrobeném nadací Bridges Foundation, uvidíte stručný přehled o pozadí islámu, jeho vysvětlení a správné definice, jeho historický kontext a aktuální výklad džihádu v islámu, tak jak jsou vykládány muslimskými učenci a vůdci, včetně imáma Suhaib Webb, Fadel Soliman, a Shaykh Abdullah Hakim Quick.
Jsou tu také výpovědi akademiků a vědců z různých univerzit, jako jsou Dr. Robert Pape, Dr. Gunnar Westberg, a Dr. Samuel Pierce, kteří sdílejí současný výzkum a informace o terorismu, a jeho poněkud nejednoznačné spojení s islámem. S českými titulky.
Související odkaz
Afghanistán: drogy, zbraně a prachy Je čas skončit válku v Afghanistánu Nekonečná válka (Ne)zapomenutý Afghanistán
DWD Zdravim, je ponekud pochybny udaj o poctu obeti ... dejme tomu to jiz nikdo nespocte ... nicmene se uvadi 1,5 -1,7 mio obeti, ale pomerne presne jsou zname udaje o poctech uprchliku ... cca 7, 5 mio ... do Pak 3,5 mio, do Iranu 3 mio a zbytek je odhad po celem svete ... pro zajimavost .... to co Ruska okupace napachala v AFGH neni nic vyjmecne, za stejnou dobu operace Trvala svoboda vedena nami Zapadem, zpusobila to same ... pocet obeti v AFGH je 360 000 a v Iraku 1,2 mio ... pocty uprchliku jsou jeste vyssi ...
xRubriky
Odkazy
Měsíční archiv
Výběr tématu
Anketa

Credits

webdesign 2006 - 2014 by TrendSpotter. Spotter.TV is independent, nonprofitable, noncommercial site. Only for education purposes in the Czech and Slovak republic. Strictly embedded content is based on public domain, or Standard YouTube license, or Creative Commons license, or Copyright, or custom licenses based on public video sites for shared content. All other brand names, product names, or trademarks belong to their respective holders. Other links and information may not be relevant to embedded media. Randomly displayed banners are not managed by Spotter.