xVybraná videa
Podzemní sklad jaderných zbraní - Javor 51- Borovno V doupěti Atomového boha - návštěva bývalé vojenské základny mezikontinentálních balistických raket na Ukrajině.
x Jediný z celkem tří areálů na území Československa, určených ke skladování jaderných zbraní, přežil téměř bez poškození až do dnešních dnů. Právě tento areál vám detailně ukážeme. Máte tak jedinečnou příležitost prohlédnout si objekt, do nějž nesměli naši občané od roku 1969 do roku 1990 vstoupit.

Během našeho motovýletu v roce 2011 jsme navštívili na Balkáně místa bojů první, druhé, studené a občanských válek, které zde proběhly během 20století. Nejzajímavější asi je průzkum podzemí bývalého letiště Željava. Ve filmu jsem použil kopie cizích materiálů které natočil někdo koncem 80tých let na letišti když bylo ještě funkční. Omlouvám se za to ale myslím že původní autor by to snad schválil protože k dokreslení příběhu je dobré vidět jak oběkt vypadal před válkou když byl ještě ve skvělém technickém stavu. Snad se Vám to bude líbit. Autor: MartyBar.
xRubriky
Odkazy
Měsíční archiv
Výběr tématu
Anketa

Nefunguje
Nefunguje video na této straně?
Pošli link
Ahoj, podívej se na zajímavé video
Po stlačení tlačítka "Pošli" nezapomeň vyplnit správnou e-mailovou adresu a pak odeslat.

Odkaz videa
Credits

webdesign 2006 - 2014 by TrendSpotter. Spotter.TV is independent, nonprofitable, noncommercial site. Only for education purposes in the Czech and Slovak republic. Strictly embedded content is based on public domain, or Standard YouTube license, or Creative Commons license, or Copyright, or custom licenses based on public video sites for shared content. All other brand names, product names, or trademarks belong to their respective holders. Other links and information may not be relevant to embedded media. Randomly displayed banners are not managed by Spotter.