xVybraná videa
text k videu
Text k filmu Třetina Holocaustu
Čtyřhodinový film nabízí v 30 epizodách, které se zabývají údajných vyhlazovacími tábory v Treblince, Sobiboru a Belzecu. V tradiční verzi mýtu holocaustu vyhlazovacích táborů, tyto tři tábory tvoří jednu třetinu holocaustu.

Část 1: Treblinka, Sobibor, Belzec (16 min 28 sec.)
Tábory smrti Treblinka, Sobibor, Belzec tvoří téměř třetinu vyhlazovacích táborů holocaustu. Část 1 vysvětluje více o těchto klíčových táborech.

Část 2: Studna (3 min 5 sec.)
Na mapě vidíme vodní nádrže kolem pohřebních jam. Studny by byly kontaminovány. Vypravěči na to nemysleli.

Část 3: Stříhání (2 min 26 sec.)
Pokud se chystáte vystoupit z vlaku a být zplynováni do hodiny a pak hozeni do jámy, má smysl se nechat ostříhat? Přesto je to součást příběhu.

Část 4: Výfukové plyny motoru (5 min 23 sec.)
Výfukové plyny motoru se jeví jako nejlepší způsob jak získat oxid uhelnatý, pokud nejste chemikem.

Část 5: Norimberský proces (26 min 37 sec.)
Nebyl Holocaust zcela dokumentován v Norimberském procesu? Ano, to byl, pokud si myslíte, že 20 minut v soudní síni stačí na zdokumentování 1,5 milionu obětí.

Část 6: budova plynování (4 min 24 sec.)
Podíváme se na model dobíjecí budovy, která údajně zabila téměř ekvivalentních obyvatel San Francisca, a nezdá se divné že vchod do budovy ani nemá dvoukřídlé dveře.

Část 7: Abraham Bomba (14 min 25 sec.)
Představený svědek z Treblinky na US Holocaust Memorial Museum říká něco velmi podivného: Němci prý maskovali plynové komory jako druh kadeřnictví, kompletně s profesionálními holiči. Jak sám říká: "... aby se domnívali, že jsou stále krásně učesaní."

Část 8: Eliyahu Rosenberg (4 min 4 sec.)
Svědectví z Treblinky na lavici svědků v Eichmannvě soudu v roce 1961 obsahuje některé chyby.

Část 9: čtenáře (10 min 49 sec.)
Článek v únoru 1943 jako první přinesl téma Holocaustu do veřejného tisku. Tento článek také zmínil šest milionů - záhadné číslo vyhodit zvažuje měl fakt se ještě nestalo.

Část 10: Směšné německé experimenty (6 min 5 sec.)
Experimenty Němci by to udělal. Jeden z nejprestižnějších znalců holocaustu píše: "Bombardování zápalnými bombami bylo odsouzeno, ale proto že způsobilo velké požáry v okolních lesích." Uh, OK.

Část 11: Treblinka pohřeb prostor (7 min 56 sec.)
S použitím 3D modelování uvidíme, že pohřební prostor v Treblince je příliš malý ... příliš malý. Vypravěči tvrdí, že několik velkých jam postačí k pohřbení 700 000 těl.

Část 12: Belzec pohřeb prostor (3 min 45 sec.)
Je to příliš malý také, a používáme stadionu Rose Bowl v průběhu hry Rose Bowl ukázat, že. Sledujte první část kapitoly 11, jinak tato kapitola nebude dávat smysl.

Část 13: Sobibor pohřeb prostor (. 3 min 52 sec.)
Řekněme to takhle, nemůžete pohřbít ekvivalent diváků stadionu Game Rose Bowl ve dvou boxech, které nejsou o moc větší než kurníky, a pak doživotně opakovat větu někoho na základě "důkazů". Něco není v pořádku.

Část 14: Steven Spielberg a svědek Alexander Pečorskij (12 min 29 sec.)
Výňatek: "Tento mladý černoch může myslet, že otroctví, které se stalo jeho předkům, není nic ve srovnání s holocaustem kromě toho, co se opravdu stalo s jeho předky.".

Část 15: Déšť, vítr, oheň a led (10 min. 25 s)
Některé prvky, na které vypravěči zapomněli. Například venkovní kremační ohně v polovině zimy, by mohly fungovat lépe, kdyby měly nad sebou střechu. Víte, protože když pršelo a tak.

Část 16: Útěk tunelem (4 min 15 sec.)
V Sobiboru se pokoušeli kopat únikový tunel. Mohli kopat jen pět stop, protože jak říkali, hrozilo výrazné zatopení vodou. Jeden z problémů na který vypravěči zapomněli: Pohřební jámy jsou popsány jako 23 stop hluboké.

Část 17: kronika Belzec (11 min 5 sec.)
Několik související příběhů z Belzecu svážeme dohromady. Většina lidí by asi souhlasila, že ostnatý drát s opřenou větví není dobrý příklad dobrého designu pro bezpečnostní plot v táboře smrti. Komentuje Josef Oberhauser a Rudolf Reder.

Část 18: Fyzikální důkaz, část 1 (10 min 51 sec.)
Proč víme více o tsunami, která zasáhla v roce 1700, než to, co je pod zemí v Treblince. Také jsme se podívat na některé ukázky z filmu "Mr. Death"

Část 19: Fyzikální důkaz, část 2 (6 min 59 sec.)
Je pravda, že míchání popírání holocaustu s epizodě 70. televizním pořadu "Charlieho andílci" Připadá mi divné - na první pohled, že je.

Část 20: Sověti dorazí v Treblince (5 min 30 sec.)
Historici Holocaustu hojně píši o tom, co udělali Sověti ve chvíli, kdy převzali Osvětim, ale kupodivu vynechali to, co dělali Sověti ve chvíli, kdy převzali Treblinku. Proč tomu tak je? Navíc, když profesor Boder šel do Evropy po válce dokumentovat holocaust, byl by překvapen, co lidé měli co říct.

Část 21: Ničení důkazů (7 min 9 sec.)
V Treblince se údajně zničily všechny stopy, jakoby tábor nikdy neexistoval. Dokonce vytrhali pražce železniční trati vedoucí do tábora. Ale v Osvětimi odešlo sedm tun lidských vlasů a 7000 židovské věznů, očití svědci čekají vypovídat k sovětům. Proč tomu tak je?

Část 22: lékař svědčí (4 min 53 sec.)
Nikdo neinformoval Dr. Bermana, že Němci údajně odešli z Treblinky bez zanechání stopy. Tak jeho příběh o "desítkách tisíc malých botiček malých dětí" je problematické.

Část 23: Jehněčí (6 min 9 sec.)
Výňatek: "Chystáme se na pečení Jehněčí kýty na pláži jako způsobu, jak lépe porozumět venkovnímu procesu kremace."

Část 24: Kostní drcení (7 min 45 sec.)
Vypadá to, jak tři květiny na fotbalovém hřišti, ale ve skutečnoosti to ukazuje, že je potřeba dostatek prostoru k rozdrcení mnoho kosti. A žádné prostory pro drcení kostí nejsou na mapách uvedeny.

Část 25: treblinských hořlavý vnitřní oplocení (6 min 53 sec.)
Spálili jeden "B jako Bruce" čtvrt miliardy liber dřeva v oblasti ohraničené plotem z větví stromů. Hmmm.

Část 26: treblinských vnější plot (5 min 28 sec.)
Žádné nádrže se dostanou do tohoto tábora! Co s protitankovými překážkami, které ji obklopují. Ale nemá to smysl? Nebylo by velká zbraň namontovat na přední části tanku, aby se omezilo zbytečné po tanku potřebujete zadat do tábora?

Část 27: Vyznání Němců, část 1 (14 min 38 sec.)
Důstojník SS Kurt Gerstein představil svým francouzským únoscům velmi důležitého očitého svědka - jeden z mála lidí, kteří viděli Belzec. Vystupovat jako důležitý, byla strategie pro přežití.

Část 28: Vyznání Němců, část 2 (13 min 51 sec.)
Adolf Eichmann a Franz Suchomel. Adolf Eichmann úmyslně uvedl nejabsurdnější věci v jeho soudu v roce 1961 a novináři v New York Times mu věřili. Je úžasné, čemu lidé budou věřit, když zlo vítězí.

Část 29: Alexander Donat kniha (10 min. 46. sec.)
Je to kniha respektována historiky Holocaustu. Nevadí, že autor má svůj příběh do Top své vrstevníky: On a jeho manželka přežila devět táborů smrti. Rovněž se podíváme na následující otázku: "Co se stalo se Židy z Evropy? Líbilo se, že prostě zmizí do vzduchu?" POdívali jsme se na to, a poskytli odpověď.

Část 30: Závěr (7 min 27 sec.)
Výuka "tolerance" je skvělá. Tip: Použijte skutečné příklady. Nemusíte používat lež, když jsou reálné příklady. Došli jsme k závěru při pohledu na to, jak víra v holocaustu vede k nekalé zahraniční politice Spojených států na Blízkém východě, a od toho, co Američané pak tráví čas čtením v novinách.
x Uvidíte fakt hnusné věci. Nemám co dodat...

Vlastně mám co dodat. Pozorujte svět a všímejte si, jak se chovají lidé, kteří svět rozdělují a ovládají ve jménu čehokoliv. Přemýšlejte o světě kolem sebe a ptejte se co udělat pro to, aby se něco podobného neopakovalo. Hledejte odpovědi v sobě, v souladu s lidmi kolem vás. Tvořte přijatelný a udržitelný svět, v kterém je možné žít. Žádná válka takový svět ještě nevytvořila a nikdy nevytvoří.
Nacistické vyhlazovací tábory v polské Osvětimi byly pozoruhodně podrobně vyfotografovány ze vzduchu. Rozlehlý areál vyhlazovacího tábora Osvětim-Birkenau se nacházel pouhých 8 kilometrů od velké továrny na výrobu syntetických maziv a gumy. Podobné podniky se staly hlavními cíli spojeneckých bombardérů. 4. dubna 1944 americký průzkumný letoun poprvé pořizoval letecké snímky továrny a jejího okolí. Náhodou zachytil i hrůzy v nedaleké Osvětimi - plynovou komoru a krematorium, nechvalně proslulou popravčí zeď, strážní věže, bezpečnostní ploty a řady baráků připomínající kasárna, kde žili vězni. Fotografie pořízené později v srpnu a září 1944 zachycují vlak přijíždějící na výstupní místo v táboře. Pořad vzbuzuje nepříjemné otázky - jestliže spojenecké letouny mohli koncentrační tábory detailně vyfotografovat, proč je nemohly zničit?
xRubriky
Odkazy
Měsíční archiv
Výběr tématu
Anketa

Nefunguje
Nefunguje video na této straně?
Pošli link
Ahoj, podívej se na zajímavé video
Po stlačení tlačítka "Pošli" nezapomeň vyplnit správnou e-mailovou adresu a pak odeslat.

Odkaz videa
Credits

webdesign 2006 - 2014 by TrendSpotter. Spotter.TV is independent, nonprofitable, noncommercial site. Only for education purposes in the Czech and Slovak republic. Strictly embedded content is based on public domain, or Standard YouTube license, or Creative Commons license, or Copyright, or custom licenses based on public video sites for shared content. All other brand names, product names, or trademarks belong to their respective holders. Other links and information may not be relevant to embedded media. Randomly displayed banners are not managed by Spotter.