xVybraná videa
x Dokument se zabývá tématem Černého pátku - což je nákupní mania den po Dnu díkůvzdání v USA. Čím to je, že lidé tolik nakupují? Je Černý pátek typický americký fenomén?

Proč tolik nakupujeme?
Obchod má své zvláštní zákonitosti. Laik ani nemůže vědět, jaké pasti a pastičky na něj všude číhají, jen aby byl polapen. Víme například, že hypermarkety často mění polohu regálů, aby donutili zákazníky projít co největší sortiment, než se dopídí jednoho konkrétního výrobku, a tak dále. Dnes si ale představíme odvětví, které je v obchodním světě pokládáno za jedno z nejdůležitějších ao kterém se ví velmi málo. Je to návrhářství vůní. Spolu se Sissel Tolaasovou, která je pokládána za špičku v tomto oboru, budeme hledat tu správnou vůni pro jistý hotel, kterému snadno ubývá zákazníkům. A věřte nebo ne, Sissel se podaří je přilákat zpět ...
xRubriky
Odkazy
Měsíční archiv
Výběr tématu
Anketa

Credits

webdesign 2006 - 2014 by TrendSpotter. Spotter.TV is independent, nonprofitable, noncommercial site. Only for education purposes in the Czech and Slovak republic. Strictly embedded content is based on public domain, or Standard YouTube license, or Creative Commons license, or Copyright, or custom licenses based on public video sites for shared content. All other brand names, product names, or trademarks belong to their respective holders. Other links and information may not be relevant to embedded media. Randomly displayed banners are not managed by Spotter.