xVybraná videa
text k videu
Daniel a Cory byly další oběti psychiatrické praxe.Nemohly vést normální život,-zabily je léky naordinované psychiatry. "Psychiatrické léky jsou velmi silnými návykovými drogami."-CCHR (Citizens Comission on Human Rights-Mezinárodní občanská komise za lidská práva, adresa: 6616 Sunset Blvd.,Los Angeles,California 90028,USA. Například Whitakerův ústav v roce 2003 vydal prohlášení, že "lidé si neuvědomují,jak nevědecká psychiatrická profese je",což prohlásil přímo zakladatel tohoto institutu Dr.med Julian Whitaker.
Je jedním z lékařů,kteří svědčí o soustavném a vážném porušování práv pacientů v USA.-Podle německého zakladatele moderní psychologie Dr.Wilhelma Wundta(Německo), je "člověk zvíře bez duše".Experimentální psychologii založil v r.1879 a od této doby se dějí stále větší hrůzy a tragédie.Degradoval lidskou bytost na pouhé zvíře.Řekl: "Myšlení je pouze výsledkem mozkové činnosti a vědomí nemá žádnou hodnotu,neboť se odvozuje od chemických a fyzikálních procesů." Zakladatel jedné z disciplín psychiatrie Sigmund Freud,který zkoumal význam snů a sexualitu člověka,jeho slova potvrdil."Člověk je zvíře," uvedl Freud a dokládal své přesvědčení důrazem na nemorálnosti a promiskuitu(časté střídání partnerů).
Výše jmenovaná komise na ochranu lidských práv proti zločinům psychiatrie a této stále víc používané "medicíně" ,kterou nazvala průmyslem smrti,byla založena Scientologickou církví.Nebýt toho,zemřelo by za dobu,kdy psychiatrie pronikla do všech důležitých součástí státní moci,např.soudů a předešle v řízení přípravném nebo do škol a dětských zařízení mnohem více lidí,než tomu bylo po jejím založení.Tato komise chrání životy a práva postižených lidí na celém světě.Díky Bohu za ni.

Uspěchaná doba nám příliš nepřeje. Času je málo a úkolů přibývá. Jenže kde hledat účinnou a přitom časově nenáročnou pomoc? Řešení, které se nabízí, významně mění postavení léků v lidském životě. Ty se tak stávají běžnou součástí konzumních společností a ztrácejí svou výhradně léčebnou funkci. Mění se v každodenní doping, který má zajistit potřebné výkony.
x Matka se rozhodla odhalit pravdu o psychiatrických lécích, které jsou odpovědné za smrt jejího syna. Za neutěšený statistikami úmrtí, sebevražd, vrozených poruch a závažných nežádoucích účinků je lidská stránka této globální epidemie předepisování a užívání léků - osobní příběhy těch, kteří zaplatili skutečnou cenu, příběhy ztráty a odvahy. Psychiatři tvrdí, že jejich léky jsou pro děti bezpečné? Když uslyšíte, co osm odvážných matek, jejich rodiny, odborníci na zdraví, poradci v oblasti léčiv a lékaři, musí místo toho říci, odejdete přesvědčen, že ... Psychiatři se smrtelně mýlí.

Dokumentární film vyrobilo občanské sdružení, mezinárodní nezisková organizace: Citizens Commission on Human Rights (Občanská komise za lidská práva). Slovenská verze. Obsah: Tento film odhaluje destrukci, kterou způsobili psychiatři v každé části společnosti. Díky obrazovému materiálu, který pochází z archivních a současných filmů zobrazujících psychiatrů v akci, rozhovorů s odborníky na medicínu, které vám otevřou oči, a zfilmovaným svědectvím obětí a jejich rodin, je tento film nejucelenější a naprosto ohromující dokument o psychiatrickém zneužívání a týrání, jaký byl kdy vyroben.
xRubriky
Odkazy
Měsíční archiv
Výběr tématu
Anketa

Credits

webdesign 2006 - 2014 by TrendSpotter. Spotter.TV is independent, nonprofitable, noncommercial site. Only for education purposes in the Czech and Slovak republic. Strictly embedded content is based on public domain, or Standard YouTube license, or Creative Commons license, or Copyright, or custom licenses based on public video sites for shared content. All other brand names, product names, or trademarks belong to their respective holders. Other links and information may not be relevant to embedded media. Randomly displayed banners are not managed by Spotter.