xVybraná videa
x Místní potápěč, jihoafričan Andre Hartmann, je jedním z mála lidí, který je ochoten se žraloku lidožravému postavit ve volné vodě tváří v tvář. Unikátní dokument Steva Lichtaga byl natáčen poprvé bez ochranných klecí. Natáčení se účastní i Andreho desetiletý syn Francois, který chce za každou cenu svému otci dokázat, že se do nebezpečné vody ponořit také nebojí! Andre i podvodní kameramani brzy poznávají, že tyto vody mají pouze jednoho nepřemožitelného vládce - velkého bílého žraloka.


Potápěč Mark Addison si vybral nebezpečnou metodu pozorování extrémně agresivních žraloků tygřích. Pětimetrové predátory sleduje v jejich přirozeném prostředí bez ochranné klece, beze zbraní i dýchacích přístrojů. Žralok tygří je přitom znám svou žravostí. V jeho žaludku už se našly lahve od piva i pneumatiky a spadá mezi „lidožravé”. Řada dosavadních informací o chování těchto paryb je založena spíše na spekulacích. Mark Addison tedy musí během přípravy i přímo ve vodě často improvizovat. Ocitne se například přímo v hejnu více než dvaceti různých žraloků…
xRubriky
Odkazy
Měsíční archiv
Výběr tématu
Anketa

Nefunguje
Nefunguje video na této straně?
Pošli link
Ahoj, podívej se na zajímavé video
Po stlačení tlačítka "Pošli" nezapomeň vyplnit správnou e-mailovou adresu a pak odeslat.

Odkaz videa
Credits

webdesign 2006 - 2014 by TrendSpotter. Spotter.TV is independent, nonprofitable, noncommercial site. Only for education purposes in the Czech and Slovak republic. Strictly embedded content is based on public domain, or Standard YouTube license, or Creative Commons license, or Copyright, or custom licenses based on public video sites for shared content. All other brand names, product names, or trademarks belong to their respective holders. Other links and information may not be relevant to embedded media. Randomly displayed banners are not managed by Spotter.