xVybraná videa
x Film Slepé lásky o láske slepých ľudí k druhým a k svetu. O prekonávaní predsudkov, o radosti zo života a o ich túžbach, ktoré sú rovnaké ako túžby vidiacich. Film sa skladá zo 4 poviedok:
1. PETER učí hru na klavír. Hudba mu skrášľuje život a umožňuje mu vnímať svet cez jeho vlastnú fantáziu.
2. MIRO je Róm a miluje nerómku. Ich okolie z toho radosť nemá.
3. ELENA čaká dieťatko a dúfa, že nebude slepé ako jeho rodičia.
4. ZUZANA sa zaľúbi do vidiaceho chlapca a dúfa, že ju bude mať rád aj keď je slepá.

Život je jedna veľká guľa, ktorú musíme tlačiť do strmého kopca. Niekto tú váhu skrátka nemusí udržať a guľa sa skotúľa z kopca dole. Vtedy nám nezostáva nič iné, len začať odznova... Film Sizyfos je portrétom bývalého narkomana, ktorý sa stiahol z civilizácie na vidiek, aby sa v malom dome na povale venoval japonskému umeniu origami. Práve umenie je niekedy cesta ako ľahšie začať odznova.

účinkuje/cast: ladislav žilinčík, námet, scenár, produkcia a réžia/story by, screenplay, production and direction: marek janičík, kamera/director of photography: ondřej szöllös, šimon horna, strih/editor: šimon horna, marek janičík, zvuk/sound: tomáš kršiak, animácia/animation: matej mazák dizajn: lukáš matejka
Související odkaz
Lidičky z Vlaštoviček
xRubriky
Odkazy
Měsíční archiv
Výběr tématu
Anketa

Credits

webdesign 2006 - 2014 by TrendSpotter. Spotter.TV is independent, nonprofitable, noncommercial site. Only for education purposes in the Czech and Slovak republic. Strictly embedded content is based on public domain, or Standard YouTube license, or Creative Commons license, or Copyright, or custom licenses based on public video sites for shared content. All other brand names, product names, or trademarks belong to their respective holders. Other links and information may not be relevant to embedded media. Randomly displayed banners are not managed by Spotter.