xVybraná videa
x podívejte se na život před miliony a miliony let a buďte svědky neuvěřitelné evoluce lidského rodu. Po sérii PUTOVÁNÍ S DINOSAURY a PUTOVÁNÍ S PRAVĚKÝMI ZVÍŘATY přichází další vzrušující příběh o vývoji člověka. Tato unikátní série vypráví příběh o zvláštních okolnostech a určujících rysech ovlivňujících zvíře, které přišlo ovládnout svět. Jde samozřejmě o Homo sapiens a vy teď máte příležitost potkat se se svými předchůdci. Nejmodernější speciální efekty a maskérské techniky oživující vědecky přesnou rekonstrukci lidských předků, zatímco počítačová grafika a nová digitální technologie vytváří prostředí, ve kterém žili.

Seriál nabízí šanci prozkoumat prehistorickou minulost a jít přímo do centra dění. Co všechno nás utvářelo? Jak to bylo s novými schopnostmi dvounohých zvířat? Jak byl přemýšlivý tvor vybaven k přežití? Podívejte se na počátky zájmu o myšlenky a pocity druhého a konečně na rozhodující faktor našeho unikátního úspěchu - fantazii. Anglicky od televize BBC.
xRubriky
Odkazy
Měsíční archiv
Výběr tématu
Anketa

Nefunguje
Nefunguje video na této straně?
Pošli link
Ahoj, podívej se na zajímavé video
Po stlačení tlačítka "Pošli" nezapomeň vyplnit správnou e-mailovou adresu a pak odeslat.

Odkaz videa
Credits

webdesign 2006 - 2014 by TrendSpotter. Spotter.TV is independent, nonprofitable, noncommercial site. Only for education purposes in the Czech and Slovak republic. Strictly embedded content is based on public domain, or Standard YouTube license, or Creative Commons license, or Copyright, or custom licenses based on public video sites for shared content. All other brand names, product names, or trademarks belong to their respective holders. Other links and information may not be relevant to embedded media. Randomly displayed banners are not managed by Spotter.