xVybraná videa
text k videu
Unikátní filmové dokumenty o největších záhadách světa. Výběr toho nejlepšího z 52 dílného televizního seriálu Arnošta Vašíčka

Dokument Na lovu příšer mapuje záhady spojené s tajemnými zvířaty ze světadílů, např. jezerní nestvůry, obří ještěři deštných pralesů Afriky nebo Amazonie. Nechybí ani zmínka o artefaktech, která ilustruje dávné tvory na malbách, či keramikách, které nám tu zanechaly starodávné kultury. Autor připouští možnost, že se může jednat o dinosaury, či pravěké plazy. Otázka zní, můžeme hledat za bájnými zvířaty reálného tvora?

Známý autor a badatel tentokrát zavádí diváky do mnohdy velmi odlehlých koutů pěti světadílů a řady ostrovů v Tichomoří a v Indickém oceánu, včetně ostrova Velikonočního. Ze svých výprav přináší množství překvapivých důkazů o tajemné minulosti lidstva, o starověkých i současných kontaktech s mimozemskými civilizacemi a také o doposud neobjasněných nadpřirozených jevech a úkazech. Mimo jiné představuje mumie a kosterní ostatky neznámých humanoidních tvorů z Peru, Mexika a Indie, snímky tajemné kovové bytosti z Čech, záhadné artefakty ztracených civilizací, utajované rituály primitivních kmenů a ojedinělé záběry zjevení, duchů a přízraků.

Mimozemšťané
Po úspěšném televizním seriálu Planeta záhad natočil Arnošt Vašíček video dokument o pátrání po stopách mimozemských civilizací. Snímek představuje unikátní hrobové výjevy z mexického Monte Albanu, ostatky humanoida z Německa, fotografie tajemné létající kovové bytosti z Čech, četné další obrazové důkazy o návštěvách z vesmíru i výpovědi našich současníků, kteří byli uneseni do UFO a mají v těle mimozemské implantáty.
x Arnošt Vašíček navštívil při cestách za neodhalenými tajemstvími naší planety více než 80 zemí na 5 kontinentech, četné ostrovy v Tichomoří a v Indickém oceánu. Jeho největším koníčkem je luštění tajemných záhad. Předmětem jeho zájmu jsou především nerozluštěné archeologické nálezy, prokazatelně zaznamenané nevysvětlitelné úkazy, tajemné jevy a také utajované rituály a legendy, naznačující možné kontakty s jinými civilizacemi. Pátrá především po dosud nepoznaných skutečnostech, z nichž některé nesou punc světového unikátu, nevyhýbá se však ani celosvětově proslulým záhadám.
xRubriky
Odkazy
Měsíční archiv
Výběr tématu
Anketa

Nefunguje
Nefunguje video na této straně?
Pošli link
Ahoj, podívej se na zajímavé video
Po stlačení tlačítka "Pošli" nezapomeň vyplnit správnou e-mailovou adresu a pak odeslat.

Odkaz videa
Credits

webdesign 2006 - 2014 by TrendSpotter. Spotter.TV is independent, nonprofitable, noncommercial site. Only for education purposes in the Czech and Slovak republic. Strictly embedded content is based on public domain, or Standard YouTube license, or Creative Commons license, or Copyright, or custom licenses based on public video sites for shared content. All other brand names, product names, or trademarks belong to their respective holders. Other links and information may not be relevant to embedded media. Randomly displayed banners are not managed by Spotter.