xVybraná videa
text k videu
Další části cyklu:

Lovec zvuků na stopě afrických otroků při cestě z Beninu do Brazílie.
Poslouchali jste už svět? Tajuplný dech předmětů, bytostí a živlů – to jsou vjemy, které objevuje a vstřebává vášnivý lovec zvuků, jinak též muzikant a skladatel Christian Holl. Za cíle svých cest si vybírá místa, která organizace UNESCO prohlásila za světová kulturní dědictví. Ze zvuků, které při svém putování posbírá, skládá pak melodie. A právě tato záliba spolu s pátráním po stopách otroků, kteří byli z Afriky zavlečeni do Ameriky, ho ve druhém dílu dokumentárního cyklu zavedla do Beninu a Brazílie.

Lovec zvuků a jeho putování Nepálem.
Všechno na naší planetě má svůj jedinečný zvuk. Jeho vášnivým lovcem je rovněž muzikant a skladatel Christian Holl. Za cíle svých cest si vybírá místa, která organizace UNESCO prohlásila za světová kulturní dědictví. Ze zvuků, které při svém putování posbírá, skládá pak melodie. A právě tato záliba ho v posledním dílu dokumentárního cyklu zavedla až do Nepálu.

Francouzský dokumentární cyklus
x Lovec zvuků vyráží na Madagaskar
Naše planeta je plná jedinečných zvuků. Jedním z jejich vášnivých lovců je rovněž muzikant a skladatel Christian Holl. Za cíle svých cest si vybírá místa, která organizace UNESCO prohlásila za světová kulturní dědictví. Ze zvuků, které při svém putování posbírá, skládá pak melodie. A právě tato záliba ho v prvním dílu dokumentárního cyklu zavedla až na Madagaskar.

Související odkaz
xRubriky
Odkazy
Měsíční archiv
Výběr tématu
Anketa

Nefunguje
Nefunguje video na této straně?
Pošli link
Ahoj, podívej se na zajímavé video
Po stlačení tlačítka "Pošli" nezapomeň vyplnit správnou e-mailovou adresu a pak odeslat.

Odkaz videa
Credits

webdesign 2006 - 2014 by TrendSpotter. Spotter.TV is independent, nonprofitable, noncommercial site. Only for education purposes in the Czech and Slovak republic. Strictly embedded content is based on public domain, or Standard YouTube license, or Creative Commons license, or Copyright, or custom licenses based on public video sites for shared content. All other brand names, product names, or trademarks belong to their respective holders. Other links and information may not be relevant to embedded media. Randomly displayed banners are not managed by Spotter.