xVybraná videa
text k videu
Film UNGRIP poukazuje na iluzi a deziluzi právního systému, v přímém vztahu k psychologii lidstva. Zkoumá abstraktní hranice toho, co pro vás znamená lidská svoboda jako pro jednotlivce. Je vyprávěn skrze život člověka, který tím žije. Na hlavní křižovatce svého života, Rob v rodině page, se začal odpoutávat, aby se osvobodil od strachu, státní kontroly a spoléhání na veřejnou energii a zásobování potravinami, a sdílí svou cestu, která ho dovedla "Mimo síť".

Rob byl bývalý úspěšný odborník v oblasti IT, který po 20 let v práci, ukončil svou kariéru, aby se s manželkou přestěhoval do přírody a vybudoval Earthship (typ pasivního solárního domu postaveného z recyklovatelných materiálů), pěstoval vlastní jídlo a založil místo pro svůj domov. Po tom co strávil značné množství času testováním (přes 3500 hodin) svých teorií, od července 2008, začal Rob učit o vládě sama sebe, svobodě, udržitelném a vyváženém životě, začal postupně získávat mezinárodní uznání pro svůj přístup k životu.

Stahování plné odpovědnosti za jeho život na tělesné, emocionální, psychické a duševní úrovni bez nátlaku na jiných způsobilo významné změny v něm av životě jeho rodiny. Tak začal proces odstraňování závislosti na státu a koroprácií. Ben Stewart a Dan Stewart, tvůrci Esoterické agendy a Kymaticy, se ve filmu zaměřili na podstatu přechodných a objevujících okamžiků v ​​lidském životě. Účelem tohoto filmu není poskytovat právní poradenství, ani vzdělávat, ale slouží jako inspirace. Abychom se stali něčím víc, co ve skutečnosti už dávno jsme!


Zyvkli sme si myslieť, že máme právo na všetko čo máme, Bez ohľadu na škody, ktoré spôsobujeme planéte, alebo iným ľuďom. Stali sme sa oddelení a odpojení z reality, odpojení od Zeme, Stali sme sa odpojení od pocitov a životov ľudí naokolo, ak zasahujú do našeho práva, udržať si náš životný štýl a životný štandard. Chcem vám povedať že smerujeme, k nevyhnutnej skaze.

Martin Luther King povedal "Problém nie je medzi násilím a nenásilím, je medzi nenásilím a neexistenciou." Smer, ktorým postupujú rozvinuté krajiny (krajiny prvého sveta), je smer k nevyhnutnej skaze.. Chceme byť súčasťou smerovania k úplnému zničeniu, alebo chceme byť súčasťou nádeje, výrokov a spravodlivosti pre všetkých ľudí na Zemi, a pre Zem samotnú bez ktorej nemôžeme existovať. Áno, vravím o nenásilnej revolúcii uvedomenia!

ODPÚTANIE

Káždý dôjde v živote do bodu, keď premýšľa o veciach na ktorých záleží. Sú ľudia, ktorí sa rozhodli ignorovať hĺbku tejto otázky, a sú tu daľší, ktorí nasledujú túto otazku radikálne. Je možné kráčat strednou cestou? Pri pýtaní sa týchto otázok treba zahrnúť aj možnosť že odpoveď na ne sa nikdy nenájde? Je možné, žiť naše životy aj napriek tomu že svet je narušený? Ak by si si mal predstaviť jednu vec, ktorá je v tvojom živote najdôležitejšia, čo by to bolo?

Ochrana? Peniaze? Úspech? Sex? Moc? Zvážil si aj niekedy prečo?? Prečo sa dožadujeme? Nemáme dosť? Čo sa stane keď budeme mať všetky peniaze? všetku ochranu, Všetok úspech? Sex? Moc? Ale neobjavili sme mier? Čo sa stane keď získame svet bez kúsku lásky alebo uznania? Budeme chcieť ešte viac. Svet nemôže poskytnúť dostatok, ak sa z ľudstva stáva čierna diera, ktorá pohlcuje všetko, čo jej stojí v ceste. Keď tieto veci nakoniec dostaneme, náš prvotný inštinkt nám káže neposkytnúť ich ostatným.

Kvôli tomu nedôverujeme susedom. Vedieme vojny aby sme toho získali viac. Na druhej strane, "láska" je úplne odlišná. Ak je láska prítomná, náš prvotný inštinkt sa vytráca. Aby pomohla tým, ktorí naozaj túžia byť slobodní. Tým, ktorí túžia vrátiť veci späť, ktorí chcú spoznať lásku. Ale čo sa stane, ak už nikto viac nechce lásku? Čo ak nikto netúži po slobode?

Čo ak najväčsia epidémia známa ľudstvu už nakazila celý druh? Celá ľudská rasa, podvedená vierou že to otroctvo je sloboda. Že strach je láska, Že utrpenie je štastie. Boli by ste schopní rozpoznať to, ak by sa to dialo práve teraz? Spýtajte sa seba: Je? Je taký svet v ktorom žijeme? [nezrozumiteľné] "Áno, ale čo keď musí chlap pre to niečo urobit?" "To je iné." "Potom by mu nemalo nič stáť v ceste!"

PROBLÉMY KTORÉ TRÁPIA ČLOVEKA

Chcel by niekto definovať odpoveď na tú otázku? Čo je sloboda? Dobre, tak sa pozrime na oxfordskú definíciu "Schopnosť, alebo právo jednať, hovoriť alebo myslieť slobodne. Stav byť voľný." Je to moc umelé. Naozaj nemám rád tú definíciu. Takže čo som urobil, "Fajn, dobre aká je definícia otroctva?" "Osoba, ktorá je legálny majetok inej, a je nútená podrobiť sa jej, alebo osoba, ktorá je príliž závislá na niečom, alebo niečím ovládaná."

Takže ak ste od niečoho závislí, ste voľní? Nie! Ak ste niekým ovládaní, ste voľní? Nie! Takže ak by sme chceli byť voľní, potom.. ..možno by sme sa mali zbaviť našich závislostí a regulácií v našom živote. Rob,člen Pagé rodiny, je príklad toho čo sa stane, keď sa priemerný jednotlivec začne pýtať jednoduché otázky. Rob sa odpútal spod obmedzenia vlády a súdnej moci. Žiadny právnik, súd alebo policajt, politik alebo daňový pracovník, nemajú autoritu nad jeho životom, len preto že majú taký titul.

Na jeho pozemku je zaobchádzané s rešpektom a uznaním. Navrhol vlastnú deklaráciu nezávislosti a svoju vlastnú ústavu. Skutočne prelomil putá, ktoré spútavajú nás mnohých, k závislosti a dogmám. Avšak, dokázať to, chcelo viac ako len zničiť psychické bariéry. Na Robovu realizáciu toho že je nakoniec voľný, bola nevyhnutná zodpovednosť, ktorú sám prezentuje.

Pokiaľ je nejaká závislosť rozpoznaná vo vnútri, srdce a myseľ sa búri. Spustenie pôvodnej revolúcie vždy začína pri jednotlivcovi.. Venujte pozornosť nie tým krokom, ktoré spravil aby bol slobodný, ale podstate jeho cesty. ktorá je osobná v každom z nás. Ak napodobníme cestu niekoho iného, nie je to pre nás pravá cesta, ale pasca! Toto je iba príbeh o jedincovi, ktorého mám rád a vážim si ho. Príbeh ako vzniká skutočná revolúcia.

NETREBA SA VYHÝBAŤ BOLESTIAM

So sebevládou, ja som 100% zodpovedný, a 100% povinný platiť za všetko čo poviem alebo urobím. A to je to, čo ma viedlo k vybudovaniu Zemelode, a k vybudovaniu napájacieho systému a žiť mimo siete, ale keď hovoríme o odpojení zo siete, nie je to iba napájací systém o ktorom hovoríme, je to aj spoločenská sieť, A tak som sa osobne zbavil hypotéky, kreditných kariet, pôžičiek, účtov v bankách.

Nemám viac už žiadnu z tých vecí, Takže som mimo finančnej siete a tiež mimo spoločenskej siete najviac ako je to možné. Ak sme si začali pestovat naše vlastné jedlo, vyrábať vlastnú elektrinu, neovplyvní nás narušenie spoločenskej siete, pokiaľ by tu bolo nejaké zlyhanie, kvôli jej zložitosti, pravdepodobnosť že sa to môže stať, sa postupne zvyšuje. Zložitosť systému je priamym odrazom množstva nárokov, ktoré ľudia kladú na systém.

Každá vláda by mala rásť ak na ňu budete klást viac bremien. Všetky tie bremená sú v skutočnosti zodpovednosť, ktorú už viac, ako občania nechceme, starať sa sami za seba. chceme aby sa o to starala naša vláda. takže všetky tie bremená kŕmia systém, a takto systém rastie. pokiaľ sa systém stáva chybný, pokiaľ sa systém stáva skazený, je to preto lebo podklad alebo pôda z ktorej ten systém vyrástol, začala byť chybná a skazená.

Takže prvé miesto kam sa musíme začat pozerať, je podklad, pôda odkiaľ systém vyrástol. Potrebujeme sa začať pozerať na ľudí. Za účelom odstránenia svojich obmedzení, Pagé rodina vybudovala ich vlastný domov. Bez nových nákladov na krajinu. Symbióza sa stala životným štýlom. Je tu jeden chlapík v US Taose, v Novom Mexiku, je to architekt, buduje hlinené domy, ktoré sú pasívne ohrievané slnkom, z automobilových pneumatík.

Naukladáte pneumatiky ako tehly, naplníte ich hlinou pokiaľ niesú vyplnené a sú kompletne mimo siete. Slnko hreje hlinu a hmotu, a to teplo potom zohrieva dom. A tak v zime, pretože slnko je nízko, preniká hlboko do stavby a ohrieva budovu, a v lete je dosť vysoko, takže do budovy až tak neprenikne, a udržuje ju chladnú. Tiež zadržiava vodu zo strechy do rezervoárov, a filtrujeme ju v dome, a má solárne panely pre výrobu elektriny.

Takže dom je v podstate niečo ako sebestačný ekosystém, pretože zhromažďuje vlastnú vodu, upravuje vlastný odpad, vyrába vlastnú energiu, vytvára vlastné teplo, a je celý postavený z recyklovaných materiálov ktorých je hojne v našej ekológii. Všade sú tam penumatiky, takže je to budovanie z materiálov, ktoré doslova nájdete ležať naokolo.

NEVYHÝBAŤ SA TRÁPENIU

Moja žena študuje za homeopata, a začala si uvedomovať, že tu sú nejaké veci ktoré sa dejú v lekárskom priemysle, ktoré nie sú nutne dobré pre nás, a pri učení o niektorých lekárskych problémoch, ktoré sme zistili z Careinho vzdelania, sme začali zisťovať daľšie veci ktoré sa dejú v našej ekonomike, a v našom politickom systéme a podobne.. nie je to systém zdravotnej starostlivosti, ale systém ktorý vás udržiava chorých, takže môžu získať mnoho peňazí prostredníctvom liečiv.

Počas svojho života som bol na liekoch, a či je to emocionálne alebo mentálne, a moje telo malo naozaj problém vyrovnať sa s tým. Od tej doby som sa naučil vyhýbať takým veciam ktoré spôsobujú rakovinu, a všetky druhy chorôb a úzkostí na fyzickom tele. Rozhodli sme sa zobrať veci do vlastných rúk a byť zodpovední, radšej, ako len reagovať na to čo sa deje. Rozhodli sme sa byť proaktívni. a tak sme vyšli keď ekonomika bola najhorúcejšia, a predali sme všetko a prišli sme sem.

Všetko to pochádzalo z vecí ktoré, si Carey nosila zo svojho štúdia a priniesla aj tento termín "fyzická osoba", a hovorí "Hej Rob, počul si už o tomto?" "Nie" Tak som sa tým začal zaoberať a uvedomil si, že sa tu deje obrovský podvod na politickej scéne, a v lekárskej scéne a v ekonomike a ostatných veciach, ale moja prvá reakcia bola že som bol extrémne naštvatý a rozrušený. Ako sa to opovažujú robiť? Sú tu na to aby nás chránili, viedli nás a pomáhali nám, nie manipulovali s nami. A tak som začal skúšať porozumieť tomu systému, a naučiť sa o čom sú vlastne ľudské práva a o čom je sloboda.

ANI NIE PROBLÉMY BY SA MALI RIEŠIŤ

Čo je to zákon? Čo zákon uplatňuje na každého jedného človeka na tomto svete? Pretože často vraví: Nik nie je nad zákonom! Takže o akom zákone tu vlastne hovoríme? Máme verejné právo, občianske právo, obchodné právo, Sharia právo, Kresťanské právo, je tu mnoho druhov práva, námorné právo je len jedno z nich. A keď príde na to, mnohé z nich sú len spojené s činnosťami, ktoré závisia od toho čo robíme a s čím súhlasíme, tak napríklad spoločnosti sú predmetom množstva právnych predpisov, pretože sú výtvorom vlády.

Takže pán dá pravidla zamestnancom aby ho nasledovali. Platí to aj na vás? Iba pokiaľ ste korporácia, alebo sa správate ako korporácia, odpoveď je NIE! Takže sa spýtam otázku "Čo je to zákon?" História práva nám poskytuje vysvetlenie jeho vývoja, ktoré je blízko prepojené s vývojom našeho druhu. Pôsobenie práva jednoducho neovláda naše fyzické akcie, máme mnoho vrstiev existencie, zahŕňajúc fyzickú, psychickú, citovú, vedomú a duševnú.

A pretože nemôžeme uniknúť zo žiadnej z nich, postihnutie alebo obmedzenie jednej sa odráža do všetkých ostatných vrstiev. Je nezodpovedné domnievať sa že právo sa dotýka iba niektorých častí našich životov. Právo je samotným základom života. Všetky formy práva sú založené na našom súhlase. Dnešní ľudia by mali objaviť dôležitú pravdu, že môžeme povedať NIE hocikedy. Možno zistíte, že revolúcia by bola v rámci existujúceho systému nevyhnutná.

"Všetko čo prežívame je je evolúcia prežívania samotného. Pre to nemôžem povedať ako by mala vyzerať budúcnosť. Po druhé, ak vytvorím model budúcnosti, okamžite s objaví nesúhlas s týmto modelom, a tento odpor je veľmi dôležitý, pretože budúcnosť nie je o dosiahnutí výborného výsledku. Je o učení z procesu, a umožňujúca tomu procesu VŽDY VÍTAŤ ZMENU." Sú tu 3 základné stupne našej evolúcie detstvo, dospelosť, a rodičovstvo alebo vodcovstvo.

Dieťa je charakteristické tým že je závislé od vonkajšej podpory jedla, ochrany a zdravia. V zvieracej ríši, prechod z detstva do dospelosti sa skončí, ked dieťa už nie je viac závislé od ostatných, aby ho kŕmili, ochraňovali a udržiavali zdravé. My sme druh večných detí v našej spločnosti. A tak ľahko, ako sa dá obviniť politika, ekonomika a spoločenský systém, ktorý kŕmi závislých ľudí, je nevyhnutná pravda aj, že celý systém je len odrazom stavu ľudí v ňom.

Málokedy vidíme ľudí, ktorí sú schopní nebyť závislí od iných, čo znamená, že je ešte menej časté, vidieť jedincov schopných rodičovstva alebo vodcovstva. Stav rodiča alebo vodcu, neprichádza len vtedy, ak sme schopní samostatne vládnuť, ale keď sme pripravení a ochotní pomôcť ostatným, aby tak urobili. Dnešní predstavitelia vodcov však nie sú nič viac, ako deti v dospelých telách, nosiace vodcovské oblečenie. Celý náš druh čelí možnosti Sebevláda alebo vláda ostatnými.

RADŠEJ RIEŠIME HÁDANKY

Dnešný problém súdov, ktorý ja vidím je, že ľudia nevidia, čo sú v skutočnosti zač. Bol som vychovaný rešpektovať autoritu, poslúchať ju a robiť to čo hovorí. a myslím, že väčšina ľudí je rovnakých. Čo som však zistil je, že táto autorita je na 100% založená na našom súhlase byť ovplyvniteľný. A našiel som rozhodnutie Najvyššieho súdu, ktorý uvádza "Súhlas s vládnutím, je založený na základnej myšlienke demokracie". Teraz...

Čo je to súhlas? Pretože je tým povedané, že máte na výber. či s tým budete súhlasiť, alebo nie. A povedal by som že odpoveď je "Áno". Takže všetci sa môžeme slobodne rozhodnúť súhlasiť s tým, aby nám niekto vládol. Keď to spravíme, dáme im povolenie, aby si nad nami uplatnili autoritu. Takže keď použijeme našu slobodnú vôľu, a žiadame niečo alebo sa prihlásime pre niečo, dáme im povolenie na vytvorenie korporácie, pre styk medzi človekom a systémom.

A je to tá korporácia, s ktorou systém jedná. Ale kvôli tomu, že nevieme kdo sme, predpokladáme alebo si myslíme, že sme to my. Takže ak sa pozriete na vašu kreditku alebo vodičský preukaz, rodný list, a podobné veci. veľa ľudí vrátane mňa si pomyslí, to som v podstate ja. A toto nie je pravda! Takže keď súdy rozhodujú, jediné s čím môžu jednať je korporácia. A jediný dôvod prečo jednajú nad človekom je ten že sme sa rozhodli zastupovať korporáciu, a pripútali sme sa k podmienkam tejto dohody.

Ale hocikedy môžeme povedať NIE! Dajte verejnosti len fakty! Majú právo to vedieť! Rozumel si? Ak máte tieto dokumenty ako licencie, preukazy, povolenia, aplikácie, tak ste súhlasili, že sa budete riadiť určitými pokynmi predpismi, reguláciami, obmedzeniami, zákonmi, charakteristickými tej korporácii, pretože žiadate službu, a oni vravia: "Dobre, ale len v súlade s týmito pravidlami!"

Ak podpíšete, nejaký z týchto kontraktov, ktorý zastupuje právnu fikciu vo vašom mene, potom vy sami sa spútate týmito pravidlami a reguláciami. Pretože ste súhlasili, že to bude mať nad vami vplyv. Takže pokiaľ sa z nich odstránite, zmluvy sa anulujú. niekedy sú urobené tak, aby vyzerali nutné, a vy ich musíte dodržiavať, a je to len jazyk, ktorý bol použitý, Veľmi vás to znervózni, ale je to len spôsob akým použili jazyk.

PRÍKLADY NAŠEHO MYSLENIA

Ak by som sa spýtal: Ako definujete pojem Osoba? ako by znela normálna definícia v spoločnosti? "Ľudská bytosť." A ak sa pozrieme do slovníka, tak tam sa vraví: ľudská bytosť považovaná za jednotlivca. Preto by sme mali normálne nahliadať na slovné spojenie "byť osobou". V zákone... Teraz použijem ich slová... Ak jednáte s korporáciami, vládami, atď. Osoba znamená "jednotlivec alebo združenie, ktoré má určité práva a zodpovednosti. nie ľudská bytosť, považovaná za jednotlivca", ale ako jednotlivec alebo korporácia.

V podstate povedali, porovnaj právnickú a fyzickú osobu. Tak som to urobil a porovnal som ich. Právnická osoba "je právna entita, nie je ľudská bytosť". Fyzická osoba "Fyzická osoba je ľudská bytosť spôsobilá vykonávať práva a povinnosti. Len pre to že ste spôsobilý, ešte neznamená že použijete vašu slobodnú vôľu aby ste ich uplatnili. Máte možnosť to urobiť, Ale je na vás, či to uplatníte. V podstate som našiel právny slovník, ktorý je používaný v USA.

Takže vždy keď sa hádali kvôli definícii k slovu, áno, je to obrovský objem ako moje ruky v knihách, Zaujímalo ma čo bude pod slovom "Osoba" ...a na každej strane, bolo približne 15 rozdielnych definícií, s každým súdnym sporom, a pojem "Osoba" zaberal okolo 200-250 strán. Takže sú tam v podstate tisíce rozdielnych definícií k pojmu "Osoba". Ako by mohol niekto byť schopný naučiť sa to, aby sa mohol chrániť?

Časť Magna Charta, uvádza, že právo a spravodlivosť nemôžu byť, nikomu zamietnuté, oddialené alebo predané. Znamená to že ak chcete uplatniť svoje práva, ak chcete spravodlivosť, nemôžu vám ju predať. Sú si istí, že budete musieť zaplatiť náklady stoviek dolárov za hodinu, aby ste si mohli najať právnika, na získanie spravodlivosťi. Niekedy sú tu dôležitejšie veci ako chleba s maslom! Ako napríklad čo? Právo myslieť za seba! Toto je slobodná krajina...

Nik nemôže ustanoviť seba ako absolútneho vládcu a prinútiť ostatných ľudí ho počúvať. A ako naša krajina rastie, Nájdete tu stále viac mužov a žien, pochodujúcich a bojujúcich, bok po boku. Takže"...počas revolúcie, prešla na ľudí neobmedzená moc, a skutočne vládnu krajine, ale sú vládci bez predmetu, a nemajú komu vládnuť, iba sebe. Americkí občania sú si navzájom rovní! A toto bol americký prípad v roku 1793. Takže každý americký jednotlivec je vládca.

Ak by o tom vedeli, neboli by už naďalej obeťou korporačných hier. Takže vládca: "osoba, telo alebo podoba, ktorá vznikla nezávisle a zvrchovane." Takže pokiaľ ste suverénny, znamená to, že niekto má nad vami moc? Nie! Vy máte absolútnu moc! A čo policajti? Nemajú nad tebou moc! Oni sú tí, ktorí slúžia. To čo robia je, že sa s tebou snažia uzavrieť zmluvu, takže pokiaľ sa dohodnete na tvojich právach, tak až potom majú nad tebou právomoc. Pýtajú si od vás vodičský preukaz, poistku, a technický preukaz. Vy im to dáte a to je zmluva! Dali ste im právomoc. Potom si môžu robiť čo chcú.

ÚVAHY O NAŠEJ PARALÝZE

Rozhodli sme sa prijať zodpovednosť, a možnosť byť stíhaní za všetko, čo by sa mohlo stať. Aj by sme mali, pretože je to naša budova a my sme ju postavili. Takže sme s tým predstúpili pred orgány, a čakali, či budeme stíhaní pre niečo, čo povedia. Približne po 3 - 4 mesiacoch od predloženia návrhu sme obdržali list. Tento list zdôraznil skutočnosť, že je tu nejaká stavebná činnosť, a rozkaz aby sme zastavili výstavbu až do získania povolenia.

V tej dobe som sa zaoberal ľudskými právami už pár rokov, tak som poslal list, kde som vlastne zdôraznil že som jednotlivec, nie osoba alebo korporácia, a že nemajú právomoc nad ničím čo robím, a že ich list tiež zdôraznil, že ak to podpíšem, tak budú mať prístup k našemu majetku, To znamená, že momentálne nemáte povolenie na jednanie s našim majetkom.

Vlastne som im povedal: budete mi musieť preukázať pravdivosť vašeho tvrdenia, že som povinný riadiť sa obecnou vyhláškou, a nemáte povolenie na vstup na náš majetok. Asi o týždeň neskôr sa objavil audítor. A spýtal som sa ho: "prichádzate ako zástupca obce?" a on povedal "Áno". tak som sa spýtal: "môžete mi povedať z ktorej časti zákona pochádza vaša autorita?". tak mi to povedal, a ja som mu povedal: "Viete čo? " "Nehajte ma pozreť sa na to a potom sa vám ozvem naspäť."

A bolo to celkom rozumné, a súhlasil s tým. a odišiel bez hociakého incidentu. Tak som vyhľadal zákon a zistil že musím odôvodniť oznámenie, a pretože on bol agentom obce, a ja som im už predtým povedal že nemajú prístup na môj majetok, Mal som niekoľko dôvodov aby mi zaplatili poplatky, ak by som sa toho dožadoval, kvôli porušeniu a nedodržaniu mestského práva. A tak som čelil výsledkom, no a konečný výsledok bol list od ministra, ktorý naznačoval, že mám v liste niekoľko dobrých dôvodov, v tom zmysle, že mám odvahu usadiť sa podľa vlastného úsudku, a v podstate sa dištancoval od celej veci.

A od tej doby som o nich nepočul! Nechali ma na pokoji, a už sú to 2 roky. Nemôžem byť slobodný pokiaľ viem, že mám povinnosť. A cítim povinnosť zdieľať s ľudmi čo som sa naučil, nie len z právneho hľadiska, ale tiež duševnú, emocionálnu, psychickú alebo fyzickú slobodu na ktorých som pracoval. Cítil som že časť tej povinnosti je učit to čo som zistil.

NEDOKONČENÉ PRÍBEHY SA UZAVRELI

Petro! Áno Pane! Ste pripravený spustiť stroj času? Áno pane, kam to bude teraz kapitán? naspäť do roku 1215, do doby Kráľa Johna v Anglicku. Áno pane! Každý už počul o Robinovi Hoodovi? Kráľ John, tyran, bol naozaj skutočný. Problém s kráľom Johnom bol, že nevedel ako viesť vojnu, a nemal žiadny cieľ so svojou krajinou, A tak šiel k pápežovi v roku 1213, a žiadal od pápeža Innocenta III. pomoc, a prakticky naklonil celé anglické kráľovstvo pápežovi.

výmenou za to že bude mať podporu pápeža vo vojnách, Takže ten maličký dokument v podstate spôsobil, že kráľ John sa stal pápežovym sluhom. čo znamená, že sa zaviazal byť oddaný pápežovi. a pápež má zrazu k dispozícii všetko v Anglicku. O pár rokov neskôr ho jeho baróni, zatlačili do kúta, dali mu nôž na krk a povedali: "Vieš čo?" "Nepáči sa nám ako si nás zradil, chceme aby si podpísal Magna Charta!" Ak toto podpíšem, už viac nebuďem kráľom!

Predám moc 24 pánom. To zabezpečí, že dodržíte podmienky Magny Charty! Nemáš inú možnosť kráľ John, iba to podpísať! Takže Magna Charta je základom anglického práva Áno Jeff! a amerického práva tiež. Anglická Magna Charta sa stala modelom americkému zákonu o právach. Toto je základný dokument, pre "ľudské práva" v našej krajine, a tiež vo Veľkej británii, USA, Austrálii, Novom Zelande, Južnej Afrike. A v každej kráľovskej kolónii je právny systém založený na tomto dokumente.

Ale bolo to podpísané násilím. Ak sa podpísala pod nátlakom, je to legálna zmluva? Nie! Takže som sa spýtal! Pokiaľ je to z donútenia, a nie je to legálna zmluva, tak ako mohli pokračovať v používaní tohoto dokumentu, ako základu našeho právneho systému? Nátlak: "hrozby, násilie, vynútenie alebo iné činy, vyvíjané ako akcia na niekoho, aby konal proti svojej vôli, alebo svojmu úsudku. Vynútenie priznania pod nátlakom, nezákonne vykonané obmedzenie na prinútenie niekoho aby vykonal čin." Myslím že väčšina ľudí by rozpoznala, že platná zmluva vyžaduje, aby bola podpísaná pri slobodnej vôli. Toto nebol ten prípad! A pápež tej doby, pápež Innocent III. to poznal, pretože on povedal že je neplatná.

FILOZOFIE MUSÍ NIEKTO OBJAVIŤ

Králi európy učinili rozhodnutie, že za atlantickým oceánom je obrovský kus krajiny. Poďme ho získať! A urobili to zriadením korporácií. Kráľ zriadil korporáciu, a bola financovaná kráľom, bankármi a pod. Prišli tam a zapichli do zeme vlajku, Nárokujeme si to v mene kráľa anglicka, a zavádzame obchod. A začali rokovať s miestnou populáciou, a nebudem hovoriť všetky zverstvá, ku ktorým došlo. Zomreli doslova milióny ľudí z pôvodných civilizácií.

Ďalšie výsledky boli choroby,vojny, hladovanie. A genocída sa konala, len preto, že túto krajinu kolonizovali. Je to smutná kapitola v našej histórii. Ale tiež si musíme uvedomiť, že je to minulosť, a mali by sme sa pohnúť a skúšať žiť v harmónii jeden s druhým práve teraz, bez presadzovania našej vôle proti iným, a pokúsiť sa dospieť k podmienkam na základe vecí, ktoré sa v minulosti odohrali. Bola to v podstate korporácia, ktorá prišla a pokryla túto krajinu.

Je to územie, nemal som povedať krajinu. Prišli kvôli pokrytiu tohoto územia, kvôli tomu tu prišli všetky korporácie. Korporácie sú tu umiestnené a, ľudia začali prichádzať, a začali imigrovať tam, kde si predstavovali že je Kanada alebo USA, A potom v roku 1867, bol schválený zákon o Britskej Severnej Amerike. Hlasovali za toto ľudia? Nie! Je to úsek z legislatívy vo Veľkej Británii. Je to len zákon vydaný parlamentom Veľkej Británie.

Ale nám bol predstavovaný ako ústavný dokument. Podľa uznesenia, ak chcete ústavu, tak ľudia musia o tom hlasovať, žiadni zástupcovia legislatívy. Tento dokument spojil všetky kolónie do jednej, s názvom Kanada. To je všetko, čo tento dokument spravil! Ale bolo to podané tak že formuje "krajinu". Ľudia Veľkej Británie začali cestovať po svete, a prenášali tam aj svoj právny systém. A aj keď USA vyhlásili nezávislosť v roku 1776, stále je ich právny systém založený na britskom.

Všetko je založené na tomto systéme všeobecného práva, ale tiež je tam námorný systém, ktorý platí spolu s ním. Zástupcovia Kanady, Austrálie, Južnej Afriky, Nového Zélandu, všetci tí, ktorí sa dali dokopy s Veľkou Britániou, sa začali pýtať ako máme konať aby sme sa stali nezávislí od Veľkej Británie. A v rokoch 1926 a 1930 sa stretli, aby sformulovali pravidlá, a kráľ vyhlásil Westminsterský štatút, A to vlastne zrušilo viazanosť medzi Britániou a Kanadou.

Kráľ už nebol súčasťou Kanady. Kanada už viac nieje obmedzovaná štatútmi a reguláciami Veľkej Británie. Preto že puto ku korune bolo zničené, technicky sme boli v anarchii. Nemali sme žiadny dokument, ktorý by vymedzoval pravidlá ako sa vládne tejto krajine. V roku 1947 napísali "Letters Patent", ktorý umožnil vytvorenie úradu generálneho guvernéra. Generálny guvernér je hlava tejto krajiny. Sme nútený vytvoriť stály zbrojný priemysel, vo veľkom meradle.

Tri a pol milióna mužov a žien sú priamo zapojení do obranného priemyslu. Toto spojenie, veľkého vojenského zriadenia a zbrojného priemyslu, je po prvý krát v americkej histórii. Uvedomujeme si naliehavú potrebu tohoto vývoja. Nemôžeme zlyhať v uvedomovaní si jeho odvážnych dôsledkov. Nie je tu jediný kúsok územia, alebo jediná vec s peňažnou hodnotou, ktorú chceme získať touto vojnou. Chceme mier a prosperitu pre svet ako celok!

Poďme sa pozrieť na tieto slová a uvidíme či mi rozumiete teraz Generálny guvernér! je všeobecne najvyšší, v armáde - Veliteľ! je viac všeobecný, Čo naša spoločnosť? Vyzerá to ako zbor: človek a tažká technika. Úradník! Daňovník je v skutočnosti, úradník ktorý zastáva úrad. Výbory! Koľkí tu pracujete pre výbory? s ohľadom na číslo sociálneho zabezpečenia? Takže ste v podstate úradníci výborov.

Ktorí súhlasili s finančnými podmienkami, ktoré majú vojenské konotácie. A to všetko sa deje pod Námorníctvom, čo partí pod armádu. Keď ste dosiahli 18 rokov, a žačali byť registrovaný pod číslom sociálneho poistenia, alebo prijali rodný list, vlastne ste prijali zaradenie do vojenskej funkcie, dokázateľné menom, adresou a dátumom narodenia. Pretože sme sa narodili na plavidle, nie? Je to vojenská loď!

Takže ak súhlasíte že ste právoplatný zástupca tejto vojenskej lode, tak súhlasíte s pozíciou na vojenskom poste. Majú všetko čo potrebujú, až po dátum narodenia, takže môžu dokázať, že ste vojak vo svojej armáde. Všetky tieto dokumenty od katastra nehnuteľností, cez vodičské preukazy, rodné listy a podobné veci, sú verejné, to znamená že sa hlásite k vojenskej strane, a máte vojenský úrad, pokiaľ vlastníte tieto dokumenty.

Zatiaľ čo držíte vojenskú funkciu, technicky ste vo vojne. Takže prvé ustanovenie hovorí: "My týmto ustanovujeme..." Akí "my"? Nepametám si podpísanie žiadneho dokumentu, ktorý by hovoril, že ľudia tejto krajiny, im udelili povolenie, na zriadenie toho úradu, a kráľ tu nemá žiadnu právomoc, pretože Westminsterský Štatút v roku 1931 eliminoval túto možnosť. Takže mám otázku! Akí "my"? Mám podozrenie, že to bol premiér Mackenzie King a všetci jeho kumpáni.

Čo sa vlastne stalo? Tento človek na obrázku, premiér MacKenzie King, Niečo som o ňom čítal, a zistil som že boli dobrí kamaráti s Johnom D. Rockefellerom Juniorom. a strávili veľa času v New Yorku. V podstate s ním viedol konzultácie, MacKenzie King bol právnik, v skutočnosti Rockefellerov právnik, a pomáhal v mnohých sporoch ktoré sa konali v USA, Takže kdo to podpísal? Premiér Kanady. Náš premiér podpísal zmluvu "Letters Patent", a vytvoril úrad generálneho guvernéra.

Potrebovali vytvoriť úrad, tak to premiér urobil. A veľmi ma zaujíma kdo ho v tom podporil. Pretože to neboli ľudia a nebol to kráľ. aj keď sa tu vraví "z vôle jeho veličenstva". Pochybujem o tom! Pôsobenie generálneho prokurátora! ...pôjdete na stránku kanadskej vlády a pozriete sa na jeho funkciu, pozriete sa na zákon o generálnom guvernérovi. A v prvom ustanovení sa hovorí "Generálny guvernér Kanady alebo iný výkonný riaditeľ, CEO? (skratka pre výkonný riaditeľ) CEO je pre spoločnosti. "alebo správca, dohliadajúci na vládu v Kanade, menom a v mene panovníka..." "...bez ohľadu na určené označenie, má korporačný podklad."

Korporačný základ znamená korporácia, okrem jedinej osoby ktorá má titul na vlastníctvo tej korporácie. Základy korporácií sa v skutočnosti používajú všade. Pápež, úrad pápeža má korporačný základ, úrad kráľa má korporačný základ, Generálny guvernér, Zástupca guvernéra, Katolická cirkev všetci biskupi, a kardináli, všetci títo, majú korporačný základ.

NÁSTROJE NA TVORBU

Toto bolo na webstránke Generálneho guvernéra pred cca 10 mesiacmi. Nenájdete to tam teraz, pretože to zmenili. a som veľmi rád, že som to odfotil. Hovorí sa tu "Kanada je parlamentná demokracia a konštitučná monarchia." Nezdá sa mi! "To znamená, že uznávajú kráľovnú ako hlavu štátu, ale Generálny Guvernér má na starosti, každodenné povinnosti Jej Veličenstva v Kanade. a je "de facto" kanadská hlava štátu." Vie niekto čo znamená "de facto"?

De facto: nelegitímny, ale účinný. Takže nie je legitímny, ale preto, že ho všetci akceptujeme, To ich oprávňuje konať. Akonáhle sa dostanete preč od ostatných ľudí, a vylúčite sa alebo odpojíte od predchádzajúcich dohôd alebo toho čo máte, Stáva sa to súkromné. Teraz... Generálny guvernér a kráľovná, sú podľa definície, zodpovedný len za verejnosť. Vláda je tu na to, aby v našom mene jednala s verejnosťou, ale oni obrátili všetko na verejné.

Akonáhle si zaregistrujete majetok ako pozemok, vozidlo, alebo podobné veci, stane sa z neho registrovaný článok, ktorý je verejný. Ak ste vo verejnom záujme, predpokladajú, že ste zraniteľný a treba vás chrániť. pred ostatnými a pred sebou. Akonáhle používate všetky vaše korporácie, ste vo verejnej doméne, ktorá je spravovaná verejne, takže vládou. Takže v rámci procesu, ktorým som prešiel, jednoznačne vravím: Nechcem, aby mi niekto vládol!

"Vlády sú zavedené medzi ľudmi, a odvodzujúce svoju oprávnenú moc zo súhlasu tých, ktorým vládnu... - Deklarácia nezávislosti - Toto je základné pravidlo všetkých foriem práva Bez vašeho súhlasu, vám nemôže byť vládnuté! Neexistuje žiadny platný zákon vytvorený človekom, ktorý je záväzný. Existuje ich veľa ktoré vytvárajú ilúziu, že sú povinné. A z tohoto vyplýva najdôležitejší aspekt tohoto všetkého Je vašou povinnosťou vyšetriť a pochopiť tomu, čo vás riadi.

a to nielen fyzicky, ale aj mentálne, emocionálne, vedome a duševne. Existujú tyranské vlády, ktoré svoje zákony nespravodlivo vnucujú ľuďom. Niektorí nemaju možnosť, aby opustili tieto oblasti. Aj keď váčšina tú možnosť má, dovoľujú ospravedlneniam, aby ich udržiavali práve tam kde sú. ak by sme boli na koľajniciach minútu pred tým, ako máme byť zasiahnutý, väčšina z nás by sa uhla, ale sú aj takí, ktorí majú tendenciu sťažovať sa, aké nepríjemné je zmeniť smer.

Vždy je tu voľba! Ľudská vynaliezavosť vie prekonať každú prekážku, Jedinou podmienkou je snaha urobiť to. Ak sme ochotní búriť sa proti systému, ktorý nás riadi, mali by sme vedieť akým spôsobom a prečo tak konáme. Ak to robíme, je dôležité uvedomiť si, kdo sme, kde sme, a aké možnosti máme.

UMENIE OCENIŤ

Ako je definovaná Kanada? Vo "Výkladovom zákone" "Kanada", s väčšou istotou, zahŕňa vnútorné a teritoriálne vody Kanady. Termín "zahŕňa" je zavádzajúci, pretože tam je právny termín, ktorý hovorí "Zahrnutie jedného znamená vylúčenie všetkých ostatných." takže všade, kde uvidíte výraz "zahŕňa", tak to znamená: toto a nič iné. Výborne! Snažia sa nám povedať že Kanada je tvorená iba vodou? Áno je! Červená farba na mape reprezentuje Kanadu.

My sedíme v suteréne, niesme v Kanade. Termínu "Korytnačí ostrov", chápem ako slovu, ktorým pôvodní obyvatelia nazývali Severnú Ameriku. Keď tu prišli európania, začali používat ich vlastnú terminológiu a názvy krajiny. Ale všetko to bolo vykonané cez korporáciu. Preto potrebujú námorné súdy, pretože Kanada je len voda. Nemôže byť pozemkový zákon, ak nie je pôda. Potrebujete námorné súdy na prevádzkovanie Kanady, pretože je to len voda potrebujete lode.

Viete všetci kde dali vlajku na budovu parlamentu v Ottawe? Na vrchol "Veže mieru". pretože nemajú žiadnu pôdu, kam umiestniť vlajku. Potrebujeme pôdu na umiestnenie vlajky! Pozrite sa na Americkú komisiu pre cenné papiere. Ak zadáte slovo "Kanada" je tu uvedené. Kanada má v skutočosti spis s Americkou komisiou pre cenné papiere každý rok. Kanada = Korporácia Námorné súdy sú nadstavené na riadenie obchodov medzi korporáciami, nie ľudmi.

Nemajú právomoc zaoberať sa ľudskými záležitosťami. Iba ak ľudia, vedome alebo nevedome, predstavujú korporáciu, používaním preukazov registrácií, certifikátov, prihlášiek, atď., spadajú pod právomoc Námorníctva. Je to dobre zakrytý fakt, že väčšina toho čo veríme že je naša krajina, naše súdy, naše policajné oddelenie a dokonca aj doklady, ktoré nás reprezentujú ako jedincov, sú v skutočnosti podnikajúce korporácie za účelom profitu.

Mali by ste si zvoliť, či chcete zostať súčasťou korporácií. Je dôležité si uvedomiť, že nielen ste pod ich právomocou, ale aj využívate výhody, ktoré ponúkajú. Výhodou, pri súhlase byť občanom akejkoľvek krajiny je jeho ochrana. Byť občanom nejakého národa znamená že máte"občianstvo"(anglicky občianska-loď). Táto loď je plavidlo ktoré obsahuje váš suhlas, byť vedený a ochraňovaný tou krajinou.

VŠETKO ČOMU SOM RAZ VERIL

Bol november 2007, keď som bol zastavený mestskou políciou, Mali tam dve alebo tri policajné autá, Ale stalo sa to, že prišiel k okienku, a vypýtal si vodičský preukaz, poistenie a technický preukaz, a ja som mu povedal: Nemám vodičšký preukaz. A on začal "Áno, to je dôvod prečo som vás zastavil!". Nie som korporácia, a viem že som sa nenarodil preto, aby som uznával autoritu iných ľudí. V tom čase som si to neuvedomil, ale dával som mu za pravdu.

Nebola potreba aby som povedal, že nemám žiadny z týchto dokumentov. Vtedy sa ma spýtal: Aké je vaše meno? povedal som: "Priatelia ma volajú Rob!". Nenechal som sa identifikovať na základe mena, ani na základe kariéry. Ja niesom... meno alebo etiketa. Znova, Bol som nápomocný, nie som povinný prezradiť mu svoju identitu, ale bol to pre neho dostatok informácií, aby si ich prepojil s tým menom, a menom nad ktorým má právomoc, čo je právnická osoba.

Ktorá bola na vodičskom preukaze, ktorý vypršal. A to bolo pre neho dostatočné, aby súhlasil s pokutou za jazdu, bez vodičského preukazu. A v podstate mi dal možnosť súhlasiť s tým, alebo bude pokračovať vo vyšších čiastkach a odtiahne vozidlo. nakoniec som súhlasil, lebo som bol extrémne vystresovaný, pretože som nechcel prísť o môj majetok ani nič podobné. Takže som to prijal, a rozhodol som sa riešiť to poštou.

Napríklad ja by som bol sudca, a ty by si tvrdil že si suverénny..(vláda sámeho seba), Jedna z vecí, na ktoré by som sa pozrel je, či sa tento človek správa ako suverénny. Poskytol mi oznámenie, a snažil sa vyriešit problém, ešte pred príchodom na súd, a či bol čestný vo svojich oznámeniach a interakciách s ľudmi? Tak som mu žačal písať listy, kde som ho žiadal o dôkazné tvrdenia pre všetky veci, ktoré na mňa majú. a v skutočnosti ich všetky ignoroval.

Tak som sa objavil na súde kvôli obhajobe. Teraz už viem, ako sa obhajovať, takže som tam šiel so svojimi knihami. V podstate som tam povedal "Viete čo? Nieje tu žiadny oprávnený nárok, ani žiadny dôvod na konanie tohto súdu, Sudca nechcel nič z toho počuť. Pokračoval v otázkach na osobu Robert Ernest Pagé, a ja som pokračoval že som tu v jeho mene. pretože niesom tá osoba, som človek. Ale sudca nakoniec povedal "Ok, ja som ten čo vyučuje obhajobu".

Najprv to pravdepodobne bolo nepochopenie z jeho strany. A povedal mi aby som priznal vinu! Ale on povedal, že z prípadu vyplývajú, také fakty, že nemám žiadnu šancu. Potom povedal: "Uistite sa že je tá osoba na súde!". Bol som celú dobu nervózny, triasol som sa atď., ale súd som opúštal nadšený, pretože som úspešne presvedčil súd, aby pripustil kdo v skutočnosti naozaj som! nie tá právnická osoba. Ale stále som mal jednanie na súde.

Takže keď som dorazil, vyzvali ma aby som sa postavil, tak som to urobil, pretože to bolo pred súdom, a spýtali sa ma na moje meno. Nedal som mu moje meno, a povedal som mu, že som poškodený vedľajši účastník tretej strany, pretože právnická osoba bola volaná súdom, nie ja! Ale ja som bol poškodený, mňa zastavili, čo je poškodenie, bol som zadržaný na hodinu a pol. a musel som si prejsť cez mnoho papierov a podobných vecí.

Tak ukázal na pokuty a spýtal sa: Ste to vy? a ja som mu povedal: "To niesom ja!" Vyzeral že bol frustrovaný a povedal: sadnite si. Tak som si sadol. Všetko čo som vedel bolo, že ďalší deň súd pokračuje. Vypočuli ostatné prípady, a potom zavolali: Robert Ernest Pagé, postavil som sa a otočila sa ku mne a vraví "Prípad zamietnutý kvôli nedostatku dôkazov!". Žiadam okamžité prepustenie! Nezaznel žiadny dôvod na tento prípad a ani najmenšie dôkazy.

Bol to pre mňa veľký úspech, pretože som bol schopný úspešne stáť pred nimi ako človek, bez zastrašenia, a dal som im vedieť, o čom bude táto hra teraz. Nikdy nedovoľte, aby pár ľudí, malo zodovednosť za práva poctivých občanov. Vždy zlyhajú!

VŠETKO ČO ZOSTALO

Vytvorený nemôže byť väčší, ako tvorca! Či už veríte v boha, Alaha, matku zem alebo hocičo.. To je váš tvorca! Ja verím v boha! Boh je môj tvorca, a... dokonca priamo v biblii, Genesis: hovorí: "Boh vytvoril človeka ku svojmu obrazu. Od chvíle, ako bol človek stvorený k obrazu božského kráľa, zástupca zvrchovanosti, alebo kráľovský majestát bol na vás prilepený. Takže verím, že tvorca stvoril každého jedného z nás ako kráľov a kraľovné. To znamená, že nie je absolútne nikto, medzi mnou a mojím stvoriteľom. Ak je niekto medzi, potom musím mať viac ako jedného pána.

ZOSTALO LEN PRE ODPÚTANIE ODPÚTANIE DUCHA

Páni môžu byť... napr. túžba po peniazoch, Peniaze by mohli byť jedným pánom, ktorého som zvykol uctievať. Spravil by som čokoľvek kvôli peniazom! Ostatní ľudia! Zvykol som sa podvoliť autorite iných ľudí bez jedinej otázky. Mohol to byť... ..učiteľ alebo politik alebo policajt, hocikto. Znamená to, že ich nerešpektujem? Nie! Vážim si ich za to kým sú, a čo robia na ich vlastnej ceste životom. Ale znamená to, že ich musím pokladať za pánov? Nie!

Hociaká vec, ktorej sa niekto bojí... môže byť vyložená ako Pán. Ale tiež to znamená že naše výtvory, sú naši sluhovia. My sme vytvorili vládu, my sme stvorili korporácie, my sme vytvorili všetko, pomocou zákonov a legislatív! Sú tu, aby slúžili nám! Nie sme ešte úplne mimo. Stále sme závislí od internetového pripojenia a platíme telefónne účty, pretože stále chceme komunikovať s ľudmi. Ale z väčšej časti som bol schopný odpútať sa od drvivej väčšiny týchto požiadaviek, ktoré väčšina ľudí má.

Pred rokmi som bol veľmi materialistický. Tažko som pracoval kvôli veľkým domom veľkým autám, veľkým peniazom a takýmto veciam, A potom keď som sa dostal z depresií, uvedomil som si, že život je len o mojich vzťahoch, vzťahoch s jedincami ako ja sám, moji priatelia a rodina. Ale tiež vzťahy s mojim jedlom, alebo prostredím. Niekedy s tým ešte stále zápasím. Toto je životná cesta, nie je to niečo, kde prejdete dvermi a ste iný človek.

Je to pravdepodobne niečo, s čím budem zápasiť po zvyšok života. Občas sa potknem, ale prijmem to, odpustím si a idem jednoducho ďalej. A celý ten porces, bol kopec tažkej práce, bol extrémne bolestivý, stál ma mnoho energie, ale ak by som bol v znova bode, že to mám urobiť, urobil by som to zas! Pretože som sa naučil tak veľa o sebe, a postavilo ma to do úžasnej pozície byť spolu s mojou manželkou. Boli sme oddelení 3 roky.

Reorganizovali sme naše manželstvo a teraz sme silnejší skoro už 10 rokov. Verím že riešenia sú dostupné pre každého, či už žijete v demokracii alebo diktatúre, hocikde.. Verím že riešenia sú jednoduché, a verím že riešenia sú v nás samých! Sú tu miliardy ľudí, putujúcich týmto svetom, so snami, cieľmi, presvedčeniami, dogmami, mravmi, obavami, túžbami a skrytými agendami. je náročné pochopiť, čo presne poháňa každého z nich, Keď sa pozrieme na povrch tejto unikátnej formy, akou je táto planéta, konkrétne na náš druh.

Môže to vyzerať že sa v skutočnosti už nezaujímame o slobodu Možno sa v skutočnosti neusilujeme rásť, tvoriť blahobyt a mier. Znova... je ťažké určiť, prečo sme druhom trvalých vojen, a podvodov, striedajúcich sa s neustálym hrdinstvom a neustálym súcitom. Neexistuje len jediná odpoveď, ktorá by vysvetlila všetko. a aj ak by tu bola, tak by to nebola intelektuálna odpoveď, ktorú chceme tak zúfalo počuť!

Najlepšia vec, ktorú môžeme urobiť ako jednotlivci je začať jednať ako jednotlivci, namiesto jednania ako stroje s autopilotom. cez nejaký prvotný program, uvedený do pohybu pred miliónmi rokov. Ako by táto planéta vyzerala, ak by sme získali naspäť jednu silu, ktorej sme sa úplne zbavili. Voľba! Pretože tá je tu vždy dobrá, zlá, nestranná - vždy tu je voľba! láska, strach, rast, úpadok, život alebo smrť, vždy je tu voľba!

Obraz štastného konca, alebo večný zápas, je lepší dôsledok smeru, ktorým sme sa vydali odtiaľto. Takže radšej, ako sa dívať na strach,dívajte sa na to ako na moment príležitosti, pretože tam je niečo o mnoho lepšie na obzore, a môžeme sa tam dostať iba pokiaľ, obmedzíme terajšie väzby, pretože štruktúra tak ako je teraz, nás posúva k vymretiu.

Môže svet pokračovať, v tomto čase a z tohoto miesta, pre priateľa i protivníka, aby pochodeň bola odovzdaná novej generácii, narodenej v tomto storočí, znechutených vojnou, vycvičených silným a lepším mierom, hrdých na naše starobylé dedičstvo, a neochotných, byť svedkami toho, aby sa pripustilo. postupné odstraňovanie tých ľudských práv, ktoré mal tento národ vždy v rešpekte, a ku ktorým sa dnes zaväzujeme, u nás a na celom svete!

Som ochotný akceptovať čo hovoria ostatní ľudia, myslieť kriticky, zhodnotiť, či je to pravda, alebo nie. Musel som sa naučiť ako sa zmeniť. Musel som sa postaviť zoči voči môjmu strachu, a čeliť mu. Musel som byť k sebe úprimný, čo bolo obtiažne. Musel som sa naučiť, ako nechať veci odísť, a tiež postaviť sa za to, čomu verím. A naučil som sa, že to chce tvrdú prácu, aby ste to zvládli.

Áno, vravím o nenásilnej revolúcii uvedomenia! uvedomenia, ktoré je schopné porozumieť, ako sme všetci neúprosne prepojení so všetkým, na tejto planéte, a so Zemou samotnou. A ak porušujeme tieto základné princípy, činíme tak vlastný úpadok. Áno, stále môžeme pokračovať v žití v tejto dezilúzii, a popieraní reality, pretože je to bolestivé, naháňajúce strach, niekedy až desivé. Je desivé čeliť pravde.

Tak vás žiadam, hľadajte v srdci, čo je vaša pravda? ak ste obyvateľom zeme, podporujúci spravodlivosť, ako základ mieru. Nestane sa to zázrakom, a myslím si že sa to nestane, pri odovzdávaní zodpovednosti politickým štruktúram a inštitúciam. Myslím, že budeme musieť trvať na mieri mimoriadnym spôsobom, či to naše vlády budú chcieť alebo nie. V srdci budete vedieť čo robiť, ale viem, že bez miernej revolúcie vo vedomí, neprežijeme, ako civilizácia, alebo ako planéta.

Môžeme si zvoliť mier, ak sme ochotní za to zaplatiť cenu. A ktorú cennejšiu a žiarivejšiu hodnotu môžeme chcieť viac, ako mier všetkým ľuďom? A tak sa teším na spoluprácu, s vami všetkýmí, Buďme tí ľudia, ktorí vybudujú novú spoločnosť, spoločnosť, ktorá rozumie, že niesme cennejší ako ostatní, a ostatní niesú cennejší ako my, a budeme ochotní zaplatiť a prevziať riziká, pre uzavretie mieru so všetkými príbuznými ľudskými bytosťami...
x Video od tvůrcú filmů Esoteric Agenda a Kymatica které proniká do iluzí a bludů právního systému s přímým vztahem k psychologii lidstva.
Související odkaz
Esoterická agenda Kymatica
xRubriky
Odkazy
Měsíční archiv
Výběr tématu
Anketa

Nefunguje
Nefunguje video na této straně?
Pošli link
Ahoj, podívej se na zajímavé video
Po stlačení tlačítka "Pošli" nezapomeň vyplnit správnou e-mailovou adresu a pak odeslat.

Odkaz videa
Credits

webdesign 2006 - 2014 by TrendSpotter. Spotter.TV is independent, nonprofitable, noncommercial site. Only for education purposes in the Czech and Slovak republic. Strictly embedded content is based on public domain, or Standard YouTube license, or Creative Commons license, or Copyright, or custom licenses based on public video sites for shared content. All other brand names, product names, or trademarks belong to their respective holders. Other links and information may not be relevant to embedded media. Randomly displayed banners are not managed by Spotter.