xVybraná videa
text k videu
Vítězství ducha nad hmotou - víte co máte každý z vás v sobě
Dokument o výjimečných lidech, kteří se proslavili díky psychotronice, nebo-li telekineze. Každý z nás dokáže takové věci, bohužel se o nich nemluví a neučíme se je.

Psychotronikou se zabývám, docela dost dlouho. Práce s kyvadlem a virgulí a mnoho dalšího. Dost mě zajímá také radionika a používal jsem to třeba k léčení lidí na dálku. Funguje to neobyčejně dobře, ale stejně dobře to může být použito opačně jako zbraň. Pokud to však uděláte, to čemu se říká karma, vás nemine a ponesete si za to důsledky. Tak je to nastavené.

Mysl je nadřazena hmotě a není o tom nejmenších pochyb. Pamatuji si, jak mě před lety profesor Albert Ignatěnko, který mě také učil ukazoval, jak je možné udělat myšlenkou díru v mracích. Neoficiální věda je v tomto velice daleko a oficiální věda má naopak za úkol vás udržovat v nevědomosti, jinak nedostanou dotace nebo vědce vyhodí z práce.

Uri Geller, o kterého jsem se v minulosti hodně zajímal, je v tomto oboru naprostá jednička a jeho schopnosti jsou neuvěřitelné. Je vynikající jasnovidec ale i proutkař a to mu vyneslo velice slušné jmění. Hledal pod zemí to, o co lidé měli zájem a vzhledem k tomu že jim přinesl dost velké zisky, tak se mu odměnili. Určitě se o něj zajímejte.

Pamatuji si, jak byl před lety v Praze Jack Houck, inženýr z NASA a učil nás ohýbat lžičky. Ono na tom v podstatě nic není. Když skutečně dokážete koncentrovat vědomí, tak najednou ta lžička začne být jako z gumy a velice snadno se ohne. Normálně by to nešlo ani ve svěráku. Chromniklová ocel, z které je většinou lžička vyrobena, je dost tvrdá a houževnatá.

Také vidíte, jak v tom místě změní materiál, svoji krystalickou strukturu a dostane takovou matnou barvu. Na lžičce jde udělat i uzel. Kdo to umí hodně dobře, tak to dokáže i bez doteku. Velice dobře to šlo dětem a pamatuji si, jak můj bratr tomu musel udělat přítrž, protože doma už neměl žádné příbory.

Je to jen o tom, že vaše mysl pokud má dostatečnou energii, tak dokáže přeměňovat hmotu. Myslím, že nyní je vám už naprosto jasné, jak je důležité na co myslíte, nebo třeba to jak funguje placebo. Vyléčíte se silou vlastní myšlenky. Nebo třeba meditace. Napojení a získávání energetického potenciálu vesmíru.

Například Dr. George Egely, maďarský vědec, vymyslel zařízení s názvem „egely wheel“. Můžete si to zařízení objednat. Je jednoduché a není to ani moc drahé, když si to objednáte přímo u výrobce. To roztáčíte svojí myšlenkovou energií a ukáže vám, jak na tom jste. Někdy si to postavím na stůl a točím s tím myšlenkou na jednu a na druhou stranu.

Je to docela dobré cvičení. Dříve jsem to zkoušel, když hrál někdo výherní automaty. Tam to funguje také a padají vám potom některé znaky o mnoho více a mnohdy ten člověk vyhrál docela slušnou částku. Ale dnes už to nedělám, protože nemám právo zasahovat do cizích věcí a ani si takto nechci vydělávat. Jsou lepší způsoby. Určitě se o tyto věci zajímejte. Je to nádherné dobrodružství.

Chápete, že toto jsou věci, které nesmíte vědět. Jak by se vám potom dalo vládnout? Pokud si lidstvo uvědomí potenciál své mysli, tak se svět od základu změní. Ale vidíte, že tu sílu máte. Tak ji dále rozvíjejte tím správným směrem.
x Vzpomínka na život a dílo Josefa Zezulky. Film byl dokončen těsně po jeho smrti v roce 1992. Josef Zezulka se narodil 30. 3. 1912 v Brně, žil a pracoval v Praze. V roce 1945 na Velikonoce, bylo mu 33 let, se jeho život neobyčejně tajemným způsobem náhle změnil. Zažívá mimořádný stav jakoby rozevřeného vědomí. Říká: "Jako bych si vzpomněl na něco, co jsem již věděl a co jsem zapomněl." Dostává dva dary. Dar ducha, tedy znát pravdu životního zákona přímo bez učení a prostředníků, a dar léčby.

Darem ducha vypracovává filosofii Bytí a na druhé straně zakládá biotroniku jako léčebný obor a záhy se stává léčitelem, biotronikem-sanátorem světového formátu. Ukazuje před lékaři mnohokrát úspěšné léčby nejtěžších nemocí, mnoho lidí zachraňuje suverénní léčbou rakoviny. Přes nepřízeň státní ideologie sklízí i úspěchy na mezinárodním poli. Je autorem uceleného filosofického díla, které vzniká podivuhodnou cestou, vždyť dar ducha není "za každým rohem", opakuje se zhruba jednou za 2000 let. Ale to už je na vašem posouzení.
Související odkaz
xRubriky
Odkazy
Měsíční archiv
Výběr tématu
Anketa

Nefunguje
Nefunguje video na této straně?
Pošli link
Ahoj, podívej se na zajímavé video
Po stlačení tlačítka "Pošli" nezapomeň vyplnit správnou e-mailovou adresu a pak odeslat.

Odkaz videa
Credits

webdesign 2006 - 2014 by TrendSpotter. Spotter.TV is independent, nonprofitable, noncommercial site. Only for education purposes in the Czech and Slovak republic. Strictly embedded content is based on public domain, or Standard YouTube license, or Creative Commons license, or Copyright, or custom licenses based on public video sites for shared content. All other brand names, product names, or trademarks belong to their respective holders. Other links and information may not be relevant to embedded media. Randomly displayed banners are not managed by Spotter.