xVybraná videa
x Dokument tematického kanálu Discovery Channel o "Leonardu da Vincim své doby" - Stevu Jobsovi, bývalém šéfovi společnosti Apple.

Prostřednictvím rozhovorů s přáteli, bývalými kolegy a obchodními partnery odhaluje tento dokument mnoho vrstev povahy Steva Jobse - jeho styl vedení firmy, řízení a tvůrčího procesu.

Rozhovory se spoluzakladatelem Apple Steve Wozniakem, bývalým generální ředitelem společnosti Apple Johnem Scully, novináře který píše o spekulativním kapitálu Michaelem Moritzem, Dreamworks CEO Jeffrey Katzenbergem, někdejší Apple "Mac evangelistou" ze Silicon Valley a podnikatelem Guy Kawasaki a Robert X. Cringely, technologem, novinář a bývalým Apple zaměstnancem.

Steve Jobs byl kreativní vizionář ve světě technologií, který prostě změnil společnost, tak jak jsme ji znali před ním. Jeho smrt vyvolala silnou globální reakci. Jako spoluzakladatel a CEO Apple Computer představil Jobs svět počítačů obyčejným lidem. Probudil tak k životu další inovace, které zcela změnily náš způsob života – od způsobu, jak pracujeme, přes to, jak se díváme na filmy a posloucháme hudbu, až po to, jak komunikujeme s ostatními.
xRubriky
Odkazy
Měsíční archiv
Výběr tématu
Anketa

Nefunguje
Nefunguje video na této straně?
Pošli link
Ahoj, podívej se na zajímavé video
Po stlačení tlačítka "Pošli" nezapomeň vyplnit správnou e-mailovou adresu a pak odeslat.

Odkaz videa
Credits

webdesign 2006 - 2014 by TrendSpotter. Spotter.TV is independent, nonprofitable, noncommercial site. Only for education purposes in the Czech and Slovak republic. Strictly embedded content is based on public domain, or Standard YouTube license, or Creative Commons license, or Copyright, or custom licenses based on public video sites for shared content. All other brand names, product names, or trademarks belong to their respective holders. Other links and information may not be relevant to embedded media. Randomly displayed banners are not managed by Spotter.